Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ιωαννακι μου κοιτα εδω εναι 6 βιντεακια ..το αναστασακι εβαλε αυτο το σαιτ κ πραγματικα με καλυψε..τα λεει πολυ καλα κ απλα!δεστα ολα θα σε βοηθησει πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!;);)

μπραβο βρε λενιω μου και το εψαχνα....

τι κανουν τα ζουζουνια ?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ όπως και να έχει πέντε μερούλες έμειναν το πολύ! Συγκινούμαι τόσο πολύ όταν το σκέφτομαι! Φαντάζομαι πως η πιο μαγική στιγμή θα είναι όταν το πάρω στην αγκαλιά μου! Εκεί νομίζω θα τρελλαθώωωωωωωωωω!!!!!!!!

αχχχχχχχχχχχ αχχχχχχχχχχχχχχ εκεινη ειναι η πιο τελεια στιγμηηηηηηη! απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!:D:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω κοριτσια μεχρι 4 μηνων προσεχα πολυ..μετα τον τριτο σιγα σιγα δοκιμαζα καπια πραγματα αλα εβλεπα οτι τον πειραζουν τωρα ειμαστε λιγο παραπανω απο 4μιση κ βλεπ οτι δεν τον πειραζουν πια αυτα που τρωω..δεν εχω φαει καθολου οσπρια!δεν ξερω τι θα γινει αν θα φαω!αλα τρωω κανονικα πια τις σαλατες!φυσικα προσεχω κ γω βαρια φαγητα καυτερα κ αυτα που εχουν πολα μπαχαρικα μεσα τα αποφευγω ακομα!παντως μεχρι 4 με 4μιση ειναι τα δυσκολα!τωρα ειμαστε καλα!σε μια βδομαδα θα ξεκινησουμε κ ρυζαλευροοοοοο!γιουπιιιιιιιιι!ανυπομονω μαρεσει πολυ να τον ταιζωωωωωω!:tongue:

επισης για τις θηλες κ γω δεν αποστειρωνω τα σλαια του μωρου κ το γαλα που μενει πανω λειτουργει ωσ αντισυπτικο κατι τετιο!κ γω μονο το μπανιο που θα κανω το βραδυ αυτο!;)

ναι λενιω μου...κι εγω θα συνεχισω να προσεχω πολυ....φοβαμαι γιατι τις τελευταια ειναι πιο ηρεμη!!!!!

το μονο που τρωω και τι πειραζει ρε κοριτσια λιγο αλλα δε μπορω να κρατηθω ειναι η σοκολατα....τι πραγμα ειναι αυτο????

μπραβο βρε λενιω μου και το εψαχνα....

τι κανουν τα ζουζουνια ?

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

καλα ειναι ..πριν λιγο τελειωσαμε με τα μπανια..εφυγε παλι ο αντρας μου για δουλεια κ με βοηθησε να τα κανουμε..σ ελιγο θα κανω κ γω !;)τον μικρο τον εχω στο ριλαξ..αλα με κοιταει απο εκι με παραπονο κ θα παω κοντα του..ο μεγαλος μια κοντα μου ειναι μια παει διπλα του κ του μηλαει!:tongue:

η μπιζουδενια μας πως ειναι?>εχει πονακια!

αχ εμενα βγαζει δοντακια!με το που τον σηκωνω μου ορμαει κ δνε ειναι πεινα γιατι τον βαζω στο στηθος κ δεν το θελει καθολου..δεν τρωει κ πολυ καλα...γυριζει το προσωπο του απο την αλη κ δεν το θελει με τιποτα το ζιζι!αλα τον μαγουλο μου το τρωει!

αχ θυμηθηκα αυτο που ειπε το αναστασακι που κανει το μικρο της οταν πειανει το κεφαλι πανω κατω στον ωμο..αχ πολυ γελασα κ μενα ετσι εκανε πιο μικρος!τελειαααα δεν ειναιιιιιι!τωρα αν πειναει εμενα μωλης τον σηκωνω απλα σκυβει το κεφαλι του προς το στηθος μου κουριναζει πανω..χαχαχα εχει πολυ πλακα!:tongue::D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ναι λενιω μου...κι εγω θα συνεχισω να προσεχω πολυ....φοβαμαι γιατι τις τελευταια ειναι πιο ηρεμη!!!!!

το μονο που τρωω και τι πειραζει ρε κοριτσια λιγο αλλα δε μπορω να κρατηθω ειναι η σοκολατα....τι πραγμα ειναι αυτο????

καλ ακανεις ρανιουκο μου~κ γω οταν τον εβλεπα ηρεμο κρατιομουνα κ ελεγα κριμα ειναι μωρε να μην κρατηθω κ να πονεσει παλι!

την πειραζει εεεεεε!αχ τι κριμαααααααα!εμενα καθολουυυυυ δεν τον πειραζε κ δνε τον πειραζει ακομα//.κ γω δεν μπορουσα να αντισταθω με τιποτα!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

καλα ειναι ..πριν λιγο τελειωσαμε με τα μπανια..εφυγε παλι ο αντρας μου για δουλεια κ με βοηθησε να τα κανουμε..σ ελιγο θα κανω κ γω !;)τον μικρο τον εχω στο ριλαξ..αλα με κοιταει απο εκι με παραπονο κ θα παω κοντα του..ο μεγαλος μια κοντα μου ειναι μια παει διπλα του κ του μηλαει!:tongue:

η μπιζουδενια μας πως ειναι?>εχει πονακια!

αχ εμενα βγαζει δοντακια!με το που τον σηκωνω μου ορμαει κ δνε ειναι πεινα γιατι τον βαζω στο στηθος κ δεν το θελει καθολου..δεν τρωει κ πολυ καλα...γυριζει το προσωπο του απο την αλη κ δεν το θελει με τιποτα το ζιζι!αλα τον μαγουλο μου το τρωει!

αχ θυμηθηκα αυτο που ειπε το αναστασακι που κανει το μικρο της οταν πειανει το κεφαλι πανω κατω στον ωμο..αχ πολυ γελασα κ μενα ετσι εκανε πιο μικρος!τελειαααα δεν ειναιιιιιι!τωρα αν πειναει εμενα μωλης τον σηκωνω απλα σκυβει το κεφαλι του προς το στηθος μου κουριναζει πανω..χαχαχα εχει πολυ πλακα!:tongue::D

αγαπη μου ομορφηηηηηηηηηηηη....σαν σπουργιτακια κανουν μολις τα βαλεις στο ζιζακι....χαχαχαχαα....για δαγκωμα ειναι

αγαπη μου ομορφηηηηηηηηηηηη....σαν σπουργιτακια κανουν μολις τα βαλεις στο ζιζακι....χαχαχαχαα....για δαγκωμα ειναι

ναι μωρεεεεεεεε!:D

αργησα ρανιουκο μου πηγα τελικα στον μικρο ..εβαλα τον μεγαλο για υπνο,κοιμηθηκε κ ο μικρος μετα κ πριν λιγο βγηκα απο το μπανιο..αχχχχχ τι καλαααα!καθομαι μονη μου τωρα!γιουπιιιιιιιιιι@

λιγη χαλαρωση κ για την μανουλα εεεεεε!

εσεις που ειστε ομως:tongue::tongue:θα παω μαλον να ξαπλωσω κ γω λιγο μεχρι να ξυπνησει ο μμπεμπακος!

φιλακια πολαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

μου ειπε να μην τρωω φασολια,λαχανο,βαρυα φγητα γενικοτερα

προχθες που εφαγα αρακα τη πειραξε

το γαλα την πειραζει πολυυυυυ...το εκοψα κι αυτο....και τωρα ψαχνω καποιο κατσικσιο....ξερεις κανενα?

μπα κ εχθες κοιταξα στο σουπερ μρκετ αλλα δεν βρηκα. πηρα τυρι κ δεν μου αρεσε καθόλου!

κ εγω εκανα ενα καυτο ντουζ κ τωρα ταιζω τον μικρο!!

λενακι μου βγαζει δοντακια?? εχετε κλαματα?? λενε ειναι δυσκολα οταν βγαζουν δοντια ε??

εγω δεν εχω παρατηρησει κατι με τη σοκολατα παντως! για τι ποσοτητα μιλαμε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μαλλον τον πηραξε η φακη που εφαγα γιατι μου ζοριζεται κ κανει συνεχεια πριτς!!!:(:(:( δεν θα ξαναφαω!!
μπα κ εχθες κοιταξα στο σουπερ μρκετ αλλα δεν βρηκα. πηρα τυρι κ δεν μου αρεσε καθόλου!

κ εγω εκανα ενα καυτο ντουζ κ τωρα ταιζω τον μικρο!!

λενακι μου βγαζει δοντακια?? εχετε κλαματα?? λενε ειναι δυσκολα οταν βγαζουν δοντια ε??

εγω δεν εχω παρατηρησει κατι με τη σοκολατα παντως! για τι ποσοτητα μιλαμε??

αναστασακι μου εχει αερια ο μικρος?:(τον πειραξαν τελικα!ουφφ!κριμα!

κλαιει η τα βγαζει!:confused:τουλαχιστον να βγουν κ να μην υποφερει το ζουζουνι μωρε!

εσυ πως εισαι καλυτερα?ειπιες ντεπονακι?το καυτο ντουζ ειναι πολυ καλο !

εχουμε γκρινια εμεις κ κανει καπως το στοματακι του πως σφιγκουμε τα δοντια μα ςετσι κανει αυτος με τα ουλα του κ βαζει συνεχεια τα χερακια του μεσα κ τα δαγκωνει με νευρο!αχ μακαρι να βγουν ευκολα..ο μεγαλος μου 4μιση ειχε βγαλει δυο δοντακια πολυ ευκολα κ τα υπολοιπα το ιδιο..γρηγορα τα εβγαλ εαφου ενα χρονων χαμογελουσε κ φαινοντουσαν τα δοντακια του!μακαρι κ αυτος ετσι!πολες φορες ανεβαζουν κ πυρετο εχει διαφορα λενε κ διαροια..ελπιζω να μην τα περασουμε αυτα!

ξυπνησε πριν 20 λεπτακια ο δικος μου τωρα 11 με 12 θα ξανακοιμηθουμε..για να δουμε κανονικα πρεπει 11 αλα το βραδυ κατι παθαινει κ δεν θελει νακοιμηθει κ φτανουμε κ 12 εκος απο χθε ςκ προχθες ππου κοιμοταν απο της 10 μεχρι 5!

εγω παντως απο την αρχη ετρωγα πολυ σοκολατ κ δεν εβλεπα να τον πειραζει κ μεχρι τωρα τρωω!

θα μπορουσα ν αφαω ασπουμε κ μια λακτα μιση η κ ολοκληρη αναλογως!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αναστασακι μου εχει αερια ο μικρος?:(τον πειραξαν τελικα!ουφφ!κριμα!

κλαιει η τα βγαζει!:confused:τουλαχιστον να βγουν κ να μην υποφερει το ζουζουνι μωρε!

εσυ πως εισαι καλυτερα?ειπιες ντεπονακι?το καυτο ντουζ ειναι πολυ καλο !

εχουμε γκρινια εμεις κ κανει καπως το στοματακι του πως σφιγκουμε τα δοντια μα ςετσι κανει αυτος με τα ουλα του κ βαζει συνεχεια τα χερακια του μεσα κ τα δαγκωνει με νευρο!αχ μακαρι να βγουν ευκολα..ο μεγαλος μου 4μιση ειχε βγαλει δυο δοντακια πολυ ευκολα κ τα υπολοιπα το ιδιο..γρηγορα τα εβγαλ εαφου ενα χρονων χαμογελουσε κ φαινοντουσαν τα δοντακια του!μακαρι κ αυτος ετσι!πολες φορες ανεβαζουν κ πυρετο εχει διαφορα λενε κ διαροια..ελπιζω να μην τα περασουμε αυτα!

ξυπνησε πριν 20 λεπτακια ο δικος μου τωρα 11 με 12 θα ξανακοιμηθουμε..για να δουμε κανονικα πρεπει 11 αλα το βραδυ κατι παθαινει κ δεν θελει νακοιμηθει κ φτανουμε κ 12 εκος απο χθε ςκ προχθες ππου κοιμοταν απο της 10 μεχρι 5!

εγω παντως απο την αρχη ετρωγα πολυ σοκολατ κ δεν εβλεπα να τον πειραζει κ μεχρι τωρα τρωω!

θα μπορουσα ν αφαω ασπουμε κ μια λακτα μιση η κ ολοκληρη αναλογως!:tongue:

ζοριζεται αλλα τα βγαζει!!! ουφφφ εχω τυψεις!!!!!

ακομα στο στηθος ειναι κ παλευει!!! προβλεπεται δυσκολη νυχτα κ δεν ειμαι καθολου καλααααααα!!!!!!!:(:( ηπια ντεπον..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ζοριζεται αλλα τα βγαζει!!! ουφφφ εχω τυψεις!!!!!

ακομα στο στηθος ειναι κ παλευει!!! προβλεπεται δυσκολη νυχτα κ δεν ειμαι καθολου καλααααααα!!!!!!!:(:( ηπια ντεπον..

αχ βρε αναστασακι μου το ξερω αλα τωρα θα ξερεις κ για λιγο καιρο δεν θα ξαναφας αφου τον πειραξαν..εμενα αραγε θα τον πειραξουν θα δοκιμαωσ μια μερα κ γω!

εγω τον εχω αγκαλια κ κοβουμε βολτες!κ μενα σαν να ζοριζεται κανει αλα δεν ειναι αερια!εχει μια ανησυχια απο τα δοντακια του λεω!

τι ασχημο τωρα που δεν αισθανεσαι καλα κ να μη ν μπορεις να ξαπλωσεις να χαλαρωσεις λιγο κ να παρεις δυναμεςις..ειναι οτι χειροτερο αρωστη κ να μην μπορεις να αναρωσεις!εγω θυμαμαι με τη μαστιτιδα μωλης αναεβαινε ο πυρετος ο μικρος ξυπνουσε για ζιζι..αχχχχχ θεε μου σαν εφιαλτης ηταν εγω αν ψηνομαι να μην μπορω να σταθω κα να πρεπει να περημενω να πεσει κ αμεσως να θηλασω..αστα να πανε:!

το ντεπονακι θα σε ανανκουφισει λιγο..το μαξιμουμ πηρεσ?αυτο κανει δουλεια πιο γρηγορα!αντε περαστικα αναστασακι μου να γινεις γρηγορα καλα!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ασχετο τελειωςς αλα αυριο σκεφτομαι να φτιαξω κοτοπιτα!

οτι να ναι!:tongue:

δεν εχω κανει ποτε μου..τωρα κοιταω στις συνταγες..πρεπει να ειναι πεντανοστιμη..:rolleyes:

αν εχει φτιαξει καμια κ ξερει καμια πετυχημενη συνταγη πειτε μου!

εχω βρει δυο που μαρεσαν αλα μου λειπουν τα μανηταρια!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τελικα κ ο μικρος ανησυχος ηταν σχετικα!! δεν μπορουσαμε να τον κοιμησουμε με τιποτα! ματι γαριδα!! νομιζω ηταν 01.30 που κοιμηθηκε!! ουφφ δεν ειμαι καλα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...