Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ματινακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!ειδες τι τελεια νεα, γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

λενακι μου με το καλο η β-επιπεδου!!!!!!!κλωτσαει το ζουζουνι σου ε?χαχαχαχα!!!!!!που θα παει θα το πετυχει και ο μπαμπας, κανει κολπακια!!!!!!εγω περνω σιδηρο σε μασωμενο χαπι με γευση σοκολατα!

ευχαρηστω ποπακη μουυυυυυυυυυ~;);)

χαχααχχα ποπακη μου γελασα με την γευση του χαπακιου"!:tongue::tongue:σοκολατααα!:shock::shock:κ γω θα παρωωωωω:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποπάκι ! υπομονή κοριτσάκι!!! καταλαβαίνω θέλεις να ξεκουραστείς.... να σκέφτεσαι αυτόν τον καιρό πως θα κάνεις το παιδικό δωμάτιο, πως θα το διακοσμήσεις και τέτοια πράγματα για να περνάει πιο ευχαριστα ο καιρός!!!!:P

καλημερα αναστασακι!!!!!!!!!!τι να κανουμε θα περασει ο καιρος!!!!!!!!!ολο στο ιντερνετ ειμαι τωρα τελευταια και ψαχνω ιδεες!!!!!;)ωραιο ψαξιμο ειναι αυτο!!!!!!!τι ωραια!!!!!!!!!:tongue:πως εισαι εσυ?το σπορακι σου το γλυκο?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

δεν ειχα δει οτι παντρευεσαι σε 1 μηνα! αντε με το καλο και ο γαμος και το μπεμπε!

αχχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! να'σαι καλά! και εσένα εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ το γλυκούλη μου!! αγκαλίτσες στην κοιλίτσα??? τελεία αίσθηση??? δεν νομίζω να ζηλεύει... πάντως σε θέλει σίγουρα να του δείχνετε μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον για να μην ζηλευει!! και αυτο μικρούλη είναι μωλέ!!!!!!:tongue::tongue:

καλημερα Αναστασακι μου τι κανεις αγαπουλα μου?πως εισαι?;)

ναι ναι ο σκατουλης απο την αρχη της εγκυμοσηνης μου ειναι πολυ τρυφερος κ προσεχει πολυ το νινακι μας!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα αναστασακι!!!!!!!!!!τι να κανουμε θα περασει ο καιρος!!!!!!!!!ολο στο ιντερνετ ειμαι τωρα τελευταια και ψαχνω ιδεες!!!!!;)ωραιο ψαξιμο ειναι αυτο!!!!!!!τι ωραια!!!!!!!!!:tongue:πως εισαι εσυ?το σπορακι σου το γλυκο?

να εγώ αυτές τις μέρες είχα κάποια τελευταία ραντεβού για τις ετοιμασίες του γάμου... κατά τα άλλα έχω ένα πρόβλημα με το φαγητό. το ένα μου ξινίζει το άλλο μου βραωμάει.. φαγητα που λάτρευα δεν θέλω ούτε να τα βλέπω!!!!! και βλέπω την κοιλίτσα μου να είναι πρισμένη σαν να εχω φάει πάρα πολύ και να μην εχω πάει τουαλέτα για 10 μέρες....

δεν είναι πολύ νωρίς για να πρίζεται?? :confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ευχαρηστω ποπακη μουυυυυυυυυυ~;);)

χαχααχχα ποπακη μου γελασα με την γευση του χαπακιου"!:tongue::tongue:σοκολατααα!:shock::shock:κ γω θα παρωωωωω:tongue::tongue:

χαχαχαχα, μα μια γνησια λιχουδα τι γευση θα επερνε?ε?χαχαχαχα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εμενα κανει σαν τρελλο αλλα μόλις παει ο μπαμπας τιποτα ακινητο!!! μας κοροιδευει! :lol:

καλε τι γλυκο πλασματακι εχεις!!!!! δεν ειναι τελειο?

η αδελφή μου έχει 2 κοριτσακια 6 και 1 χρονων. η μεγάλη δεν ζηλεψε καθολου, ισα ισα που βοηθαγε κιολας!

χαχαχα κ μενα το ιδιο!αφου λεω δεν θα με πιστευει κιολας οτι κλωτσαει!μωλης του λεω αχ να τωρα βαλε το χερι σου κλωτησε δυνατα ..μου ριχνει ενα βλεμα οτι ναι σιγα!:tongue::tongue:

ειναι τελειο πραγματικα να εχεις παιδακια κ να σου δειχνουν την αγαπη τους!~τελευταια με βοηθαει κ με δουλειτσες..χαιρεται τοσο πολυ οταν του λεω να μου δινει π.χ μανταλακια για να απλωσω τα ρουχα..η οταν μαζευψω τα ρουχα κ του δινω λιγα λιγα να τα παει μεσα..κ τρεχει κ με αγκαλιαζει οταν του λεω μπραβο!φυσικα εχει κ αυτος τα δικα του σαν παιδακι ..γκρινιαρης πολυ!:shock::tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γεια σου Γιωτάκι δεν μιλήσαμε καθόλου! σου εύχομαι καλη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!!! μου φένεται έχετε πολύ ζουζουνιάρικα μωράκια που θέλουν να παιδευουν τους πατερούληδες εεεΕ??????:D

ναι, τελικα μου φαινεται οτι μας κοροιδευουν τα σκατουλια μας!

να πανε ολα καλα, και να ευχαριστηθεις το γαμο σου όσο πιο πολυ μπορεις!!! εχεις ναυτιες και τετοια?

χαχαχαχα, μα μια γνησια λιχουδα τι γευση θα επερνε?ε?χαχαχαχα!!!!!
αγαπουλα μου!!!!!!!!!πολυ γλυκουλης ειναι!!!!!!!!!με τοση αγαπη δεν νομιζω να ζηλεψει!!!!!!υπαρχουν μπολικες αγκαλιτσες και για τα δυο σου αγορακια!!!!!!!!!!

χαχχαχαχα ετσι ποπακη μου κ γω σαν γνησια λιχουδιτσα θα τα προτιμησω φυσικα!:tongue::tongue:

ειναι ενας γλυκουλης γκρινιαρης!:tongue::tongue:σιγουρα υπαρχουν μπολικες αγκαλιτσες για ολους!:D:D

κοριτσακια μου σας αφηνω για λιγο,,περημενω την φιλη μου με την μικρη της για καφεδακι!φιλακια πολλαααααααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

να εγώ αυτές τις μέρες είχα κάποια τελευταία ραντεβού για τις ετοιμασίες του γάμου... κατά τα άλλα έχω ένα πρόβλημα με το φαγητό. το ένα μου ξινίζει το άλλο μου βραωμάει.. φαγητα που λάτρευα δεν θέλω ούτε να τα βλέπω!!!!! και βλέπω την κοιλίτσα μου να είναι πρισμένη σαν να εχω φάει πάρα πολύ και να μην εχω πάει τουαλέτα για 10 μέρες....

δεν είναι πολύ νωρίς για να πρίζεται?? :confused::confused:

πω πω, θα τα εχεις αυτα με τα φαγητα!!!!!ειναι φυσιολογικο!!!!!υπομονη!!!!!!!με το καλο ο γαμος!!!!!μην κουραζεσαι και πολυ!!!!!ουτε να αγχωνεσαι για τις προετοιμασιες!!!!!!!;)αν εισαι πολυ αδυνατη μπορει να νοιωθεις ενα πρηξιμο, εσυ ξερεις το σωμα σου, δεν ειναι νωρις για να παρατηρεις πραγματα!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ναι, τελικα μου φαινεται οτι μας κοροιδευουν τα σκατουλια μας!

να πανε ολα καλα, και να ευχαριστηθεις το γαμο σου όσο πιο πολυ μπορεις!!! εχεις ναυτιες και τετοια?

μπα οχι ακόμα.. απλά κυρίως τα πρωϊνά (όπως και τώρα) έχω σαν αναγούλες, σαν να νακατευεται το στομάχι μου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πω πω, θα τα εχεις αυτα με τα φαγητα!!!!!ειναι φυσιολογικο!!!!!υπομονη!!!!!!!με το καλο ο γαμος!!!!!μην κουραζεσαι και πολυ!!!!!ουτε να αγχωνεσαι για τις προετοιμασιες!!!!!!!;)αν εισαι πολυ αδυνατη μπορει να νοιωθεις ενα πρηξιμο, εσυ ξερεις το σωμα σου, δεν ειναι νωρις για να παρατηρεις πραγματα!!!!!!;)

είμαι αρκετά αδύνατη.. η κοιλιά μου πάντα ήταν πλάκα, μόνο όταν περίμενεα περίοδο την ένιωθα ποιο πρισμένη.... εσύ από πότε ξεκίνησες να παρατηρείς????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχχαχαχα ετσι ποπακη μου κ γω σαν γνησια λιχουδιτσα θα τα προτιμησω φυσικα!:tongue::tongue:

ειναι ενας γλυκουλης γκρινιαρης!:tongue::tongue:σιγουρα υπαρχουν μπολικες αγκαλιτσες για ολους!:D:D

κοριτσακια μου σας αφηνω για λιγο,,περημενω την φιλη μου με την μικρη της για καφεδακι!φιλακια πολλαααααααααααα!;);)

καλό καφεδούκο Λενάκι!!! φιλάκια!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

είμαι αρκετά αδύνατη.. η κοιλιά μου πάντα ήταν πλάκα, μόνο όταν περίμενεα περίοδο την ένιωθα ποιο πρισμένη.... εσύ από πότε ξεκίνησες να παρατηρείς????

αρα δεν ειναι καθολου νωρις!!!!!κι εγω ενοιωθα ενα πρηξιμο απο τον δευτερο μηνα που εισαι κι εσυ!!!!!πρηζεται η μητρα και ολα τα οργανα στο σωμα μας κανουν την προετοιμασια τους και ειναι λογικο να νοιωθουμε κατιτις απο τωρα!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αρα δεν ειναι καθολου νωρις!!!!!κι εγω ενοιωθα ενα πρηξιμο απο τον δευτερο μηνα που εισαι κι εσυ!!!!!πρηζεται η μητρα και ολα τα οργανα στο σωμα μας κανουν την προετοιμασια τους και ειναι λογικο να νοιωθουμε κατιτις απο τωρα!!!!!!!!!!

άρα όσο πάει και θα φουσκώνει!! έχω πολλά νευρα ρε κορίτσια με το παραμικρο εκνευρίζομαι... άσε που μου μρίζουν τα πάντα.. ο καναπές οι καρέκλες τις τραπεζαρίας που είναι δερματινες... όλα!!! νομίζω πως έχω γίνει πολύ κουραστική!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...