Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Μου δίνετε κουράγιο να πω την αλήθεια! Λενάκι και Ρανιάκι εσείς που πήγατε προγραμματισμένα δεν είχατε αγωνία; Εγώ από σήμερα πάντως που το κανόνισα για την Τρίτη συνέχεια αυτό σκέφτομαι! Ανυπομονώ να το κρατήσω στην αγκαλιά μου! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ ιωαννακι μου...αγωνιαααααααααααα....ειχα τρελλο αγχος...σχεδον εμμονη οτι κατι δε θα παει καλα απο τον φοβο μου....

αλλα δοξα το θεο ολα καλααααααα....

οπως και εσυ θα πας και θα αντικρισεις το πιο ομορφο βλεμμα της ζωης σου!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....θυμαμαι εκλαιγα με λιγμους οταν την πηρα αγκαλια μου!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ειμαι χαλιαααααααα!!!!!! κρυωνω κ εχω κομαρες!!!!!πονανε τα ποδια μου , τα χερια μου κ το κεφαλι!!!! ουφφ λετε να αρρωστησω?????? ηπια ντεπον!!!

ντεπονακι και ζεστη σουπιτσα να φτιαξεις κοριτσακι μου....αχ...αυτες τις ωρες τι ωραια θα ηταν να εχουμε τη μαμα μας διπλα μας....αχχχχχ:lol:

ετσι λεω εγω!!!!!!:lol:

Αχ όπως και να έχει πέντε μερούλες έμειναν το πολύ! Συγκινούμαι τόσο πολύ όταν το σκέφτομαι! Φαντάζομαι πως η πιο μαγική στιγμή θα είναι όταν το πάρω στην αγκαλιά μου! Εκεί νομίζω θα τρελλαθώωωωωωωωωω!!!!!!!!

καλεεεεεεεεεεεε...δε σας ειπα....

εχασα 15 κιλα απο τη μερα που γεννησα....χιχιχιχιχιχιιχ....σημερα ζυγιστηκα επιτελους....εμειναν αλλα 9....αντε να δουμε!!!αλα μ'αυτη τη διατροφη που κανω λογω θηλασμου που επιτρεπονται μονο μακαρονια,ρυζια κλπ κλπ δε βλεπω να τα χανω γρηγορα...ουφφφφφφφφφφφφ

εχασα 15 κιλα απο τη μερα που γεννησα....χιχιχιχιχιχιιχ....σημερα ζυγιστηκα επιτελους....εμειναν αλλα 9....αντε να δουμε!!!αλα μ'αυτη τη διατροφη που κανω λογω θηλασμου που επιτρεπονται μονο μακαρονια,ρυζια κλπ κλπ δε βλεπω να τα χανω γρηγορα...ουφφφφφφφφφφφφ

Μπράβο βρε θηρίο! Θα τα χάσεις μην αγχώνεσαι είναι νωρίς ακόμη! Θα δεις πως μέχρι το Πάσχα θα έχεις επανέλθει πλήρως! Μα 15 κιλάαα;;;;; ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!! Τα 9 δεν είναι τίποτα!!!

Διαφημίσεις

Βρε Ράνια έχω 2 απορίες όσον αφορά το θηλασμό! Πρώτον τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται και δεύτερον πριν από κάθε γεύμα αποστειρώνεις το στήθος;;; Και αν ναι με τι;;; Έχω ακούσει πολλά και δεν ξέρω τι να κάνω!

Μπράβο βρε θηρίο! Θα τα χάσεις μην αγχώνεσαι είναι νωρίς ακόμη! Θα δεις πως μέχρι το Πάσχα θα έχεις επανέλθει πλήρως! Μα 15 κιλάαα;;;;; ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!! Τα 9 δεν είναι τίποτα!!!

ιωαννακι μου θα τα χασεις κι εσυ....θα το δεις...ειναι ολα υγρα αυτα που εχεις....:lol:

ντεπονακι και ζεστη σουπιτσα να φτιαξεις κοριτσακι μου....αχ...αυτες τις ωρες τι ωραια θα ηταν να εχουμε τη μαμα μας διπλα μας....αχχχχχ:lol:

αχ ναι!!!!!!!! :(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιακι μου δεν τρως απ'ολα? ο γιατρος σου ειπε?

εγω παντως τρωω απλα αποφευγω τα βαρια..

μου ειπε να μην τρωω φασολια,λαχανο,βαρυα φγητα γενικοτερα

προχθες που εφαγα αρακα τη πειραξε

το γαλα την πειραζει πολυυυυυ...το εκοψα κι αυτο....και τωρα ψαχνω καποιο κατσικσιο....ξερεις κανενα?

Διαφημίσεις

μου ειπε να μην τρωω φασολια,λαχανο,βαρυα φγητα γενικοτερα

προχθες που εφαγα αρακα τη πειραξε

το γαλα την πειραζει πολυυυυυ...το εκοψα κι αυτο....και τωρα ψαχνω καποιο κατσικσιο....ξερεις κανενα?

Ναι κι εμένα μου είπανε να αποφεύγω τα πράσινα γενικά, ωμά ή βραστά, τα όσπρια σίγουρα και γενικά τα βαριά φαγητά! Με μία μαία που μιλούσα σήμερα μου έλεγε σούπες πολλές, κρεάς, ψαρια, ζυμαρικά! Α και να αποφεύγω επίσης το γάλα με τα δημητριακά! Αχ τι θα τρώω το πρωί καλέ;;;;

Για την αποστείρωση του στήθους τι κάνετε;

Ναι κι εμένα μου είπανε να αποφεύγω τα πράσινα γενικά, ωμά ή βραστά, τα όσπρια σίγουρα και γενικά τα βαριά φαγητά! Με μία μαία που μιλούσα σήμερα μου έλεγε σούπες πολλές, κρεάς, ψαρια, ζυμαρικά! Α και να αποφεύγω επίσης το γάλα με τα δημητριακά! Αχ τι θα τρώω το πρωί καλέ;;;;

Για την αποστείρωση του στήθους τι κάνετε;

εγω ιωαννακι μου δε κανω απολυτως τιποτα...το μπανιο που κανω μονο...

οταν θηλαζει το μπιζουδακι τις αφηνω με το γαλα πανω να στεγνωνει...ειναι το καλυτερο!!!!

το εχει πει και η πατσουρου

εγω ιωαννακι μου δε κανω απολυτως τιποτα...το μπανιο που κανω μονο...

οταν θηλαζει το μπιζουδακι τις αφηνω με το γαλα πανω να στεγνωνει...ειναι το καλυτερο!!!!

το εχει πει και η πατσουρου

Όντως αυτό που κάνεις Ρανιάκι μου πιστεύω πως είναι το καλύτερο! Άλλωστε οι δικές μας οι μανούλες κάποτε τι κάνανε τώρα που το σκέφτομαι; Μία χαρά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε τίποτα!

ιωαννακι μου κοιτα εδω εναι 6 βιντεακια ..το αναστασακι εβαλε αυτο το σαιτ κ πραγματικα με καλυψε..τα λεει πολυ καλα κ απλα!δεστα ολα θα σε βοηθησει πολυυυυυυυυ!!!!!!!!!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εγω κοριτσια μεχρι 4 μηνων προσεχα πολυ..μετα τον τριτο σιγα σιγα δοκιμαζα καπια πραγματα αλα εβλεπα οτι τον πειραζουν τωρα ειμαστε λιγο παραπανω απο 4μιση κ βλεπ οτι δεν τον πειραζουν πια αυτα που τρωω..δεν εχω φαει καθολου οσπρια!δεν ξερω τι θα γινει αν θα φαω!αλα τρωω κανονικα πια τις σαλατες!φυσικα προσεχω κ γω βαρια φαγητα καυτερα κ αυτα που εχουν πολα μπαχαρικα μεσα τα αποφευγω ακομα!παντως μεχρι 4 με 4μιση ειναι τα δυσκολα!τωρα ειμαστε καλα!σε μια βδομαδα θα ξεκινησουμε κ ρυζαλευροοοοοο!γιουπιιιιιιιιι!ανυπομονω μαρεσει πολυ να τον ταιζωωωωωω!:tongue:

επισης για τις θηλες κ γω δεν αποστειρωνω τα σλαια του μωρου κ το γαλα που μενει πανω λειτουργει ωσ αντισυπτικο κατι τετιο!κ γω μονο το μπανιο που θα κανω το βραδυ αυτο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...