Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ετσι νομιζω!! προλαβα τελικα μετα κοπων κ βασανων κ τελειωσα το σιδερο! σιδερωνω λιγα λιγα να μην μαζευοντε!! αλλα συνεχεια πηγαινα κ κουνουσα το καροτσι γιατι πηγαινε να γκρινιαξει! αλλα γενικα δεν κοιμαται πολυ μεσα στη μερα!!!!!!!!! αν τον εχω αγκαλια κοιμαται αν τον αφησω κοιμαται λιγο!!:(:(:(

τι θα κανω μ'αυτο το παιδι???:rolleyes:

αναστασακι μου εμαθε αγκαλιτσα ο ζουζουνος ε???αχχχχχ κι εμας τι ιδιο λογω κολικων!!!!σου λεει αυτοι οταν ποναω και κλαιω με παιρνουν αγκαλιτσα...ας κλαψωωωωωω.....χιχιχι...

δε πειραζει μωρε....σιγα σιγα θα τον στρωσεις!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου, ξανα εγραψα το πρωι αλλα με πεταξε εξω κ βαρεθηκα να ξαναγραψω!

τι κανετε? εμεις μια χαρα κοιμηθηκαμε απο τις 10,30-9! εχτες φαγαμε για πρωτη φορα αχλαδι κ τα εκανε το βραδυ 2 φορες! ακους χρυσανθακι? μολις αρχισετε τα φρουτα θα λυθει το προβλημα, εντομεταξυ φαε κανα αχλαδι, μπορει να την βοηθησεις!

αναστασακι-φαντασματακι πολυ γελασα!!! πλακα εχεις! ολα καλα με τον γιατρο?

ιωαννακι μπορει να μην προλαβουν να σου κανουν οπως εμενα κ να το γλυτωσεις!!!:lol:

ρανακι ναι το ιδιο εχουμε, το βαζω να κοιταει η μπεμπα το πορτ παγκαζ, το καρεκλακι γυρναει μετα τους 6 μηνες κ το παιδι να εινια πανω απο 8 κιλα!

τα υπολοιπα κοριτσακια που ειστε??????????????

γιωτακι μου τι κανετε?φαγατε ολη τη κρεμουλα εεε???μπραβο το ρανακι μας!!!!!εχεις το πιομ καλοβολο μωρο....φτου φτου φτου παναγια μου!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

τελειωσες αναστασακι μου!γκρινιαζε ε!κ μενα κοιμαται τωρα!

λενε οτι οταν αποκοιμηθει δεν πρεπει να τον αφηνεις πολυ ωρα πανω σου να τον αφηνεις αμεσως για να μην συνιθισει!αλα παντα αναλογα το παιδι σε αλο μπορει να πιασει αυτο σε αλο παλι οχι!εμενα ειναι μερες συνεχομενες που θελει να τον κανω βολτες στη αγκαλια μου για να αποκοιμηθει αλες μερες το αντιθετο δε θελει με τιποτα στην αγκαλια μου αλα μεσα στο ρελαξ που τον κοιμηηζω κ μωλης αποκοιμηθει τον μεταφερω!

ειναι που τον κραταω ωρα αγκαλια μπας κ ρευτει γιατι αν δεν ρευτει κ τον αφησω δυσανασχετει κ ξυπνα!:rolleyes:

Κοριτσάκια μου ήρθα κι εγώ!!!! Λοιπόν τα νέα μου είναι τα εξής: Την Τρίτη εκτός απροόπτου στις 6.30 το πρωί παίρνω τη βαλιτσούλα μου, τον αντρούλη μου και τη μανούλα μου και πάω στο μαιευτήριοοοοοοοοοο!!!! Βέβαια ο γιατρός με προετοίμασε ψυχολογικά για καισαρική γιατί ο μπέμπης είναι σφηνωμένος ψηλά και δεν κοιτάει την πλάτη μου αλλά την κοιλιά μου! Βέβαια θα μου προκαλέσει πόνους κανονικά για φυσιολογικό τοκετό αλλά να είμαι λέει προετοιμασμένη και για καισαρική! Τέσπα όπως και να είναι έρχεται το σπλάχνο μου!!!!! Αυτές οι μέρες θα μου φανούν ατελείωτες!!!!

ιωαννακι!! απολαυσε το!!τιποτα αλλο δε σου λεω!!!:lol::lol::lol::lol:

ρανιακι βγηκες ε?????? στο τρεξιμο κ με την ψυχη στο στομα?? καταλαβα!!!παλι καλα που ηταν ησυχη!!χεχεχε

κοριτσια σημερα το μεσσημερι επιχειρησα κ εβγαλα με το θηλαστροο μετα που ταισα τον μικρο κ εβγαλα μονο 20ml!!! και απο τα 2!! τελος παντων μετα το εδωσα στον μικρο μεε το μπουκαλι που εχει το θηλαστρο (swing medela) κ δεν ηξερε να το παρει!εβαλα το σστηθος να αρχισει να ρουφαει κ μετα εβαλα το μπουκαλι κ το ηπιε!πρεπει να του το μαθω γιατι σιγουρα θα χρειαστει να τον αφησω στη μαμα μου!!! εσεις πως τα μαθατε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αναστασακι μου εμαθε αγκαλιτσα ο ζουζουνος ε???αχχχχχ κι εμας τι ιδιο λογω κολικων!!!!σου λεει αυτοι οταν ποναω και κλαιω με παιρνουν αγκαλιτσα...ας κλαψωωωωωω.....χιχιχι...

δε πειραζει μωρε....σιγα σιγα θα τον στρωσεις!!!!:lol:

ναι μωρε! μετα θα μας λειπουν οι αγκαλιτσες που ειναι ετσι μικρουλια! ειμαι σιγουρη εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ειναι που τον κραταω ωρα αγκαλια μπας κ ρευτει γιατι αν δεν ρευτει κ τον αφησω δυσανασχετει κ ξυπνα!:rolleyes:

ιωαννακι!! απολαυσε το!!τιποτα αλλο δε σου λεω!!!:lol::lol::lol::lol:

ρανιακι βγηκες ε?????? στο τρεξιμο κ με την ψυχη στο στομα?? καταλαβα!!!παλι καλα που ηταν ησυχη!!χεχεχε

κοριτσια σημερα το μεσσημερι επιχειρησα κ εβγαλα με το θηλαστροο μετα που ταισα τον μικρο κ εβγαλα μονο 20ml!!! και απο τα 2!! τελος παντων μετα το εδωσα στον μικρο μεε το μπουκαλι που εχει το θηλαστρο (swing medela) κ δεν ηξερε να το παρει!εβαλα το σστηθος να αρχισει να ρουφαει κ μετα εβαλα το μπουκαλι κ το ηπιε!πρεπει να του το μαθω γιατι σιγουρα θα χρειαστει να τον αφησω στη μαμα μου!!! εσεις πως τα μαθατε???

αναστασακι μου κ γω χθες ξεχασα να σας πω εβγααλα πριν φυγω αλα τον ειχα ταισει πριν ξεκινησω να βγαζω κ εβγαλα 10 ml ντοινγκκκκκκ:tongue:

μαλον ειχε φαει καλα τι να πω...δεν ειχα κ υπομονη!πολυ βαρετο ειναι τελικα να βγαζεις!εμενα που κ που πινει τσαγακι απο το μπουκαλι!

που θα παει θα μαθουν!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενιω μουουουου....κου κου κου.....

τελεια στο γιατρουλη ε???μπραβοοοοοο....

κι εμενα χθες ο αντρουλης μου ελεγε να παμε κατευθειαν για δευτερο μολις παω στο γιατρο και μου πει οκ.....αλλα ακομα δεν το σκεφτομαι καθολου......ισως του χρονου...δε ξερω!!!!οποτε θελει ο θεουλης!!!!

ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!να και οι δυο κλωνοι σου ειναι....χαχαχαχαχα....

κι εμενα η μικρη μου μοιαζει τελικα!!!!!χαχαχαχαχα....:lol:

ρανιουκο μου ξεσκασες σημερα ναιιιιι!τι καλααααααα!

ευχαρηστω αγαπουλα μουυυυυυυ!κ οι δυο μου μιαζουννννν:D:Dλες!για τον μικρο μου λενε πιο πολυ ο μεγαλος μου μοιαζει οταν ημουν μικρη πιο πολυ!;)

δευτερο ε!μπραβοοοοοο!του χρονου ειναι πολυ καλααααα!;)

σου μοιαζει ρανιουκο μουυυ!αχ θα θελα να την δω την κουκλιτσα σουυυυ!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ρανιουκο μου ξεσκασες σημερα ναιιιιι!τι καλααααααα!

ευχαρηστω αγαπουλα μουυυυυυυ!κ οι δυο μου μιαζουννννν:D:Dλες!για τον μικρο μου λενε πιο πολυ ο μεγαλος μου μοιαζει οταν ημουν μικρη πιο πολυ!;)

δευτερο ε!μπραβοοοοοο!του χρονου ειναι πολυ καλααααα!;)

σου μοιαζει ρανιουκο μουυυ!αχ θα θελα να την δω την κουκλιτσα σουυυυ!:P

κοριτσακια γεια σας,

ειμαι στην δουλεια κ ειπα να πω ενα γεια!!!:lol:

κοριτσια ειμαι χαλιαααααααα!!!!!! κρυωνω κ εχω κομαρες!!!!!πονανε τα ποδια μου , τα χερια μου κ το κεφαλι!!!! ουφφ λετε να αρρωστησω?????? ηπια ντεπον!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Μου δίνετε κουράγιο να πω την αλήθεια! Λενάκι και Ρανιάκι εσείς που πήγατε προγραμματισμένα δεν είχατε αγωνία; Εγώ από σήμερα πάντως που το κανόνισα για την Τρίτη συνέχεια αυτό σκέφτομαι! Ανυπομονώ να το κρατήσω στην αγκαλιά μου! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσια ειμαι χαλιαααααααα!!!!!! κρυωνω κ εχω κομαρες!!!!!πονανε τα ποδια μου , τα χερια μου κ το κεφαλι!!!! ουφφ λετε να αρρωστησω?????? ηπια ντεπον!!!

Αχ αγαπούλα μου να βάλεις τον αντρούλη σου να σε τρίψει μην σε πάρει καμιά γρίππη! Ουφφφ τώρα που φτιάχνει σιγά σιγά ο καιρός; Μας ξεγελάει μωρέ και την πατάμε! Προσοχή τον μπεμπάκο ναι;;;

Αχ αγαπούλα μου να βάλεις τον αντρούλη σου να σε τρίψει μην σε πάρει καμιά γρίππη! Ουφφφ τώρα που φτιάχνει σιγά σιγά ο καιρός; Μας ξεγελάει μωρέ και την πατάμε! Προσοχή τον μπεμπάκο ναι;;;

μακαρι ι ωαννακι μου! κ εσυ μην αγχωνεσαι! εγω πιστευω πως θα πας πιο νωρις!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...