Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

λενακι τον σοκαρισες τον ανθρωπο! χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue: πρωτα ο θεος ολα καλα να πανε κ να σας χαρησει ο θεος κ αλλο αγγελουδι!!!!:D

κατακτησεις κ απο το αλλο φυλλο??? αχαχαχαχα πολυ γελασα!!!:lol::lol::lol:

κ εγω θα βαψω τα μαλλια μου, θα παρω απο φαρμακειο του ΚΟΡΡΕ και θα τα βαψω στο χωριο!!! η εδω αλλα κυριακη να κραταει το μωρο ο αντρας μου!!

σημερα ελεγα να παρω τον μικρο κ να παμε μια βολτα μεχρι τα ΝΟΤOS αλλα κοιμαται τωρα κ οταν ξυπνησει θα θελει να φαει κ μαλλον να ξανα κοιμηθει!

μαλλον θα τον ταισω κ θα τον παρω να παμε θαδω! εχει καλη μερα αν κ συννεφια! να μου φιλησεις το τεγρακι σου!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αναστασακι μου καλημερααααααα!ξεχασααα να σχολιασω που πηγες κ συ στη γιατρο ..ολα καλααααα!τι καλααα αντε κ με ενα δευτερο τωραααα;)μωλης ξεπεταχτει ο μικρουλης!:Dκ μενα μου ειπε ισως δω λιγο αιμα γιατι φαινοταν οτι υπηρχε λιγο αιμα το οπιο θα κατεβει αλα η περιοδος μπορει κ να αργησει!:rolleyes:

αχ λενακι μου πρωτα ο θεος λεω του χρονου να ξεκινησουμε παλι τις προσπαθειες!! θα μιλαμε για συμπτωματα κ τετοια παλι!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι τον σοκαρισες τον ανθρωπο! χαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue: πρωτα ο θεος ολα καλα να πανε κ να σας χαρησει ο θεος κ αλλο αγγελουδι!!!!:D

κατακτησεις κ απο το αλλο φυλλο??? αχαχαχαχα πολυ γελασα!!!:lol::lol::lol:

κ εγω θα βαψω τα μαλλια μου, θα παρω απο φαρμακειο του ΚΟΡΡΕ και θα τα βαψω στο χωριο!!! η εδω αλλα κυριακη να κραταει το μωρο ο αντρας μου!!

σημερα ελεγα να παρω τον μικρο κ να παμε μια βολτα μεχρι τα ΝΟΤOS αλλα κοιμαται τωρα κ οταν ξυπνησει θα θελει να φαει κ μαλλον να ξανα κοιμηθει!

μαλλον θα τον ταισω κ θα τον παρω να παμε θαδω! εχει καλη μερα αν κ συννεφια! να μου φιλησεις το τεγρακι σου!!!!!!

αχ λενακι μου πρωτα ο θεος λεω του χρονου να ξεκινησουμε παλι τις προσπαθειες!! θα μιλαμε για συμπτωματα κ τετοια παλι!!!!!!!!

αναστασακι μου ευχαρηστω πολυυυυυ!μακαρι να πανε ολα καλααα!

ναι καλα ειναι απλα εχει υνεφια..το σαβ/κο ειπανες θα εχει πολυ ηλιο!τι καλααα!

εβαλα φωτο το τιγρακι μου!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τωρα ξανα κοιταξα τον καιρο! το σαββατο θα εχει καλο καιρο κ ηλιο!!!!!!! την κυριακη συννεφια κ ασθενης βροχη πιο χαμηλη θερμοκρασια! κριμα γιατι ο αντρας μου δουλευει το σαββατο!!!!!!!!!!!!!!!!:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εντομεταξυ το πρωι εβαλα σιδερο κ δεν προλαβα να το τελειωσω. παω να το συνεχισω αν δεν ξυπνησει ο μικρος!!! αααααα εχθες εφαγα φακες κατα τις 7.30 το απογευμα. αν τον πηραζαν δεν θα το καταλαβαινα μεχρι τωρα??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εντομεταξυ το πρωι εβαλα σιδερο κ δεν προλαβα να το τελειωσω. παω να το συνεχισω αν δεν ξυπνησει ο μικρος!!! αααααα εχθες εφαγα φακες κατα τις 7.30 το απογευμα. αν τον πηραζαν δεν θα το καταλαβαινα μεχρι τωρα??:rolleyes:

αχ αναστασακι μου λες ν μην τον πειραξαν τι καλα!θα δοκιμασω κ γω να δουμε!

φιλακιαααααααααα!παω κ γω να φαω τιποτις!!!!!!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

to ιωαννακι μας πρωι ειχε γιατρο?:confused:

Ετσι νομιζω!! προλαβα τελικα μετα κοπων κ βασανων κ τελειωσα το σιδερο! σιδερωνω λιγα λιγα να μην μαζευοντε!! αλλα συνεχεια πηγαινα κ κουνουσα το καροτσι γιατι πηγαινε να γκρινιαξει! αλλα γενικα δεν κοιμαται πολυ μεσα στη μερα!!!!!!!!! αν τον εχω αγκαλια κοιμαται αν τον αφησω κοιμαται λιγο!!:(:(:(

τι θα κανω μ'αυτο το παιδι???:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ετσι νομιζω!! προλαβα τελικα μετα κοπων κ βασανων κ τελειωσα το σιδερο! σιδερωνω λιγα λιγα να μην μαζευοντε!! αλλα συνεχεια πηγαινα κ κουνουσα το καροτσι γιατι πηγαινε να γκρινιαξει! αλλα γενικα δεν κοιμαται πολυ μεσα στη μερα!!!!!!!!! αν τον εχω αγκαλια κοιμαται αν τον αφησω κοιμαται λιγο!!:(:(:(

τι θα κανω μ'αυτο το παιδι???:rolleyes:

τελειωσες αναστασακι μου!γκρινιαζε ε!κ μενα κοιμαται τωρα!

λενε οτι οταν αποκοιμηθει δεν πρεπει να τον αφηνεις πολυ ωρα πανω σου να τον αφηνεις αμεσως για να μην συνιθισει!αλα παντα αναλογα το παιδι σε αλο μπορει να πιασει αυτο σε αλο παλι οχι!εμενα ειναι μερες συνεχομενες που θελει να τον κανω βολτες στη αγκαλια μου για να αποκοιμηθει αλες μερες το αντιθετο δε θελει με τιποτα στην αγκαλια μου αλα μεσα στο ρελαξ που τον κοιμηηζω κ μωλης αποκοιμηθει τον μεταφερω!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ήρθα κι εγώ!!!! Λοιπόν τα νέα μου είναι τα εξής: Την Τρίτη εκτός απροόπτου στις 6.30 το πρωί παίρνω τη βαλιτσούλα μου, τον αντρούλη μου και τη μανούλα μου και πάω στο μαιευτήριοοοοοοοοοο!!!! Βέβαια ο γιατρός με προετοίμασε ψυχολογικά για καισαρική γιατί ο μπέμπης είναι σφηνωμένος ψηλά και δεν κοιτάει την πλάτη μου αλλά την κοιλιά μου! Βέβαια θα μου προκαλέσει πόνους κανονικά για φυσιολογικό τοκετό αλλά να είμαι λέει προετοιμασμένη και για καισαρική! Τέσπα όπως και να είναι έρχεται το σπλάχνο μου!!!!! Αυτές οι μέρες θα μου φανούν ατελείωτες!!!!

Κοριτσάκια μου ήρθα κι εγώ!!!! Λοιπόν τα νέα μου είναι τα εξής: Την Τρίτη εκτός απροόπτου στις 6.30 το πρωί παίρνω τη βαλιτσούλα μου, τον αντρούλη μου και τη μανούλα μου και πάω στο μαιευτήριοοοοοοοοοο!!!! Βέβαια ο γιατρός με προετοίμασε ψυχολογικά για καισαρική γιατί ο μπέμπης είναι σφηνωμένος ψηλά και δεν κοιτάει την πλάτη μου αλλά την κοιλιά μου! Βέβαια θα μου προκαλέσει πόνους κανονικά για φυσιολογικό τοκετό αλλά να είμαι λέει προετοιμασμένη και για καισαρική! Τέσπα όπως και να είναι έρχεται το σπλάχνο μου!!!!! Αυτές οι μέρες θα μου φανούν ατελείωτες!!!!

Iωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

την τριτη θα εχεις αγκαλιτσα το νινακι σουυυυυυυυυυυυυ!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

ολα καλα να σας πανε αγαπουλα μου με κανεναν πονο η μαλον με οσο το δυνατον λιγοτερο πονο γινεται!η παναγια κοντα σας θα ειναι!ολα καλα θα πανε!με καισαρικη η με φυσιολογικο ολα καλα θα πανε ..οτι ειναι καλυτερο για το μωρακι αυτο θα γινει!

ξερω τωρα πως χτυπαει η καρδουλα σου η αγωνια στα υψη!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλησπερα κοριτσακια μου.....

σημερα ηρθε η μανουλα και η αδερφουλα μου και ΒΓΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....χαχαχαχα....πηγα για κατι δουλιτσες στη τραπεζα....καλα ηταν...εβρεχε κιολας!!!!τη θηλασα και εφυγα κατευθειαν και με το που ηρθα ξαναφαγε!!!!με περιμενε ευτυχως!!!ουφφφφ...τι αγχος?????την αλλη βδομαδα εχω γυναικολογο μαλλον ....τι θα κανω με τον θηλασμο?να τη παρω μαζι μου?μη μου κολλησει τιποτα φοβαμαι!!!!θα δω...

αυριο θα ερθει και γιατρουλης μου...για να δουμε τι βαρος πηρε???...

τι κανετε εσεις?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχ αγαπουλα μου....με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!θα εισαι τωρααααα....αχχχχχχχχχχ....τελειες στιγμες!!!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Iωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

την τριτη θα εχεις αγκαλιτσα το νινακι σουυυυυυυυυυυυυ!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

ολα καλα να σας πανε αγαπουλα μου με κανεναν πονο η μαλον με οσο το δυνατον λιγοτερο πονο γινεται!η παναγια κοντα σας θα ειναι!ολα καλα θα πανε!με καισαρικη η με φυσιολογικο ολα καλα θα πανε ..οτι ειναι καλυτερο για το μωρακι αυτο θα γινει!

ξερω τωρα πως χτυπαει η καρδουλα σου η αγωνια στα υψη!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

λενιω μουουουου....κου κου κου.....

τελεια στο γιατρουλη ε???μπραβοοοοοο....

κι εμενα χθες ο αντρουλης μου ελεγε να παμε κατευθειαν για δευτερο μολις παω στο γιατρο και μου πει οκ.....αλλα ακομα δεν το σκεφτομαι καθολου......ισως του χρονου...δε ξερω!!!!οποτε θελει ο θεουλης!!!!

ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!να και οι δυο κλωνοι σου ειναι....χαχαχαχαχα....

κι εμενα η μικρη μου μοιαζει τελικα!!!!!χαχαχαχαχα....:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...