Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να φανταστεις ρανακι μου το βραδυ δεν ρευεται ποτε γιστι κοιματε και δεν θελω να την ταρακονησω χτυποντας την μην την ξυπνησω και απλα την κραταω 10 λεπτα και την αφηνω και ποτε δεν μου εχει κανει γουλιτσα!
ναι τον πρωτο καιρο ατσι νιωθεις γιατι οντως σχεδον καθε μερα κατι καινουριο βγαινει αργοτερα τα καινουρια θα τελιωσουν και δεν θα ειναι ετσι!:lol:μετα θα χαιρεσαι φωνουλες και τουπμιτσες!:lol:
αχαχαχαχααχαχαχαχα....αλλα ντ'αλλααααααααααααααα.....

εγω καταλαβα οτι σου βγαζει γουλιες

αχχαχαχααχχαχαχα

χαχααχααχαχ αυτο εννοουσα!!!!!!!!!! οτι καθε μερ μου βγαζει γουλιες!! χρυσανθακι!! λαθος καταλαβες!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τον κοιμησα στην αγκαλια κοριτσια! θα τον κρατησω λιγο ακομη κ μετα θα επιχειρησω να τον ακουμπησω στο καροτσι(εχω βαλει το πορτ μπεμπε) γιατι θελω να κανω κ μπανιο!!! πρεπει να παω στη γιατρο! για να δουμε! θα κατσει???:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Αχ εγώ βαριέμαι πάρα πολύ σήμερα! Τι είναι αυτό πάλι; Και υπνηλία τρομερή! :confused::confused::confused:

Ουφφφ αγωνία για το γιατρό έχω αύριο! Να δούμε γύρισε ο μικρούλης μου ή θα την ταλαιπωρήσει τη μανούλα;;;; Μισή τουμπίτσα είναι να κάνει! Ας την κάνει να ησυχάσω κι εγώ!

τον κοιμησα στην αγκαλια κοριτσια! θα τον κρατησω λιγο ακομη κ μετα θα επιχειρησω να τον ακουμπησω στο καροτσι(εχω βαλει το πορτ μπεμπε) γιατι θελω να κανω κ μπανιο!!! πρεπει να παω στη γιατρο! για να δουμε! θα κατσει???:rolleyes::rolleyes:

θα κατσει....αστον και λιγο να γκρινιαξει....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε; Αχ εγώ βαριέμαι πάρα πολύ σήμερα! Τι είναι αυτό πάλι; Και υπνηλία τρομερή! :confused::confused::confused:

Ουφφφ αγωνία για το γιατρό έχω αύριο! Να δούμε γύρισε ο μικρούλης μου ή θα την ταλαιπωρήσει τη μανούλα;;;; Μισή τουμπίτσα είναι να κάνει! Ας την κάνει να ησυχάσω κι εγώ!

αντε βρε μπεμπουλινε μας....ελα και θελει η μανουλιτσα αγκαλιτσα....χιχιχι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αντε βρε μπεμπουλινε μας....ελα και θελει η μανουλιτσα αγκαλιτσα....χιχιχι

Αχ Ρανιάκι μου έχω πολύ αγωνία! Λίγες μερούλες έμειναν μωρέεε!!! Μετά θα κρατάω τον μπεμπουλίνο μου αγκαλίτσα! Και αγωνία δεν έχω για τη γέννα αλλά για τη διαδικασία μέχρι να φτάσω εκεί! Κουφό;;; Κι όμως!!! Η όλη ετοιμασία με αγχώνει! Ααααα και ξέρεις και τι άλλο;;;;; Το κλύσμα δεν το θέλω καθόλου!!!! Ουφφφ τι άγχος κι αυτό;;;

Πω πωωωωω τι ερημιές είναι αυτές καλέ;;;; Που πήγατε;;;; Εγώ έχω τρελλαθεί από τη βαρεμάρα αλλά όπου να 'ναι θα έρθει ο αντρούλης μου! Οπότε καληνύχτα σας, καλό ξημέρωμα να έχουμε όλες μας και θα μπω αύριο να σας πω τα νέα μου από το γιατρούλη!!! Φιλάκιαααααα!!!

κου κου!! τζα!! ειμαι το φαντασμα!! όπως καταλαβατε τρωμε!!!

τελικα πηγαμε στη γιατρο μου με τον μπεμπακο!! η γιατρος επαθε πλακα οταν τον ειδε!! με εξεταση κ ολα οκ μου ειπε!!σε 2 μηνες περιπου θα ξανα παω για τεστ παπ!:D:D με το που εφυγα απο εκει με πηρε τηλ ο αντρας μου πηγαινε σουπερ μαρκετ κ πηγαμε κ εμεις για βόλτα! κοιμοταν στο σλινγκ παλι! χεχεχεχε:tongue::tongue: πολυ μ'αρεσε πάντως κ απ'ότι είδα στον καιρό από δω κ πέρα θα ανέβει η θερμοκρασία!!!!:D:D:D πρωτα ο θεος θα παμε αυριο παλι βολτιτσα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχααχααχαχ αυτο εννοουσα!!!!!!!!!! οτι καθε μερ μου βγαζει γουλιες!! χρυσανθακι!! λαθος καταλαβες!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

xaxaxaxax!καλημεραααααα!μικρο φαντασματακι!χαχαχαχαχα!ολα καλα με την γιατρο ε??μπραβο!!!τι ωραιες φοτο ανεβασες στο φεις καλε?και μενα μου βγαζει σιγουρα καθε μερΑ γουλιτσα παντως!(πως πεταγομαι ετσι απο το ενα θεμα στο αλλο????)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Πω πωωωωω τι ερημιές είναι αυτές καλέ;;;; Που πήγατε;;;; Εγώ έχω τρελλαθεί από τη βαρεμάρα αλλά όπου να 'ναι θα έρθει ο αντρούλης μου! Οπότε καληνύχτα σας, καλό ξημέρωμα να έχουμε όλες μας και θα μπω αύριο να σας πω τα νέα μου από το γιατρούλη!!! Φιλάκιαααααα!!!

λιγο ακομα!και τσουπ!να τος ο μπεμπακος!καλα το κλεισμα ειναι χαλιαααααα!αλλα δεν υπαρχειθ κατι να σε αγχωνει!πεεριμενουμε νεακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

λιγο ακομα!και τσουπ!να τος ο μπεμπακος!καλα το κλεισμα ειναι χαλιαααααα!αλλα δεν υπαρχειθ κατι να σε αγχωνει!πεεριμενουμε νεακια!

καλημερα κοριτσακια μου, ξανα εγραψα το πρωι αλλα με πεταξε εξω κ βαρεθηκα να ξαναγραψω!

τι κανετε? εμεις μια χαρα κοιμηθηκαμε απο τις 10,30-9! εχτες φαγαμε για πρωτη φορα αχλαδι κ τα εκανε το βραδυ 2 φορες! ακους χρυσανθακι? μολις αρχισετε τα φρουτα θα λυθει το προβλημα, εντομεταξυ φαε κανα αχλαδι, μπορει να την βοηθησεις!

αναστασακι-φαντασματακι πολυ γελασα!!! πλακα εχεις! ολα καλα με τον γιατρο?

ιωαννακι μπορει να μην προλαβουν να σου κανουν οπως εμενα κ να το γλυτωσεις!!!:lol:

ρανακι ναι το ιδιο εχουμε, το βαζω να κοιταει η μπεμπα το πορτ παγκαζ, το καρεκλακι γυρναει μετα τους 6 μηνες κ το παιδι να εινια πανω απο 8 κιλα!

τα υπολοιπα κοριτσακια που ειστε??????????????

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεε?

εμεις ηρθαμε στη μαμα μου!εντυσα τον μικρο τιγρακι!!!αχχχ τελειοςς!:tongue::Pκαλε ουτε εκλαψε ουτε τιποτα χαμογελουσε το γιαυρι μου!εβγαλα φωτο θα σας βαλω αργοτερα;)

πηγα που λετε χεθς στη γιατρο..ολα καλαααα απλα πρεπει να προσεχω πολυ μην μεινω εγκυος για εναν χρονο γιατι εκει που εγινε η τομη ειναι πολυ λεπτο το παχοσ της μητρα κ πρεπει να περασει αρκετος καιρος να γινει πιο παχυ κ αν μεινω εγκυος υπαρχει πολυ σοβαρη περιπτωση να γινει ρηξη της μητρας κ ειναι πολυ επικνδυνο!αυτααααα!της λεω ποσο μου κακοφαινεται που ειναι αδεια η μητρα μου!:tongue:της λεω θελω κιαλοοοοοο..μου λειπει η εγκυμοσηνη το θετικο τεστ οι υπερηχοι με το φασολακι μεχρι να γινει καρπουζακι αχχχχ!γελουσε μου λεει ετσι ειμαστε οι γυναικες το μητρικο ενστικτο δεν σταματαει ν αυπαρχει!στο μελον σιγουρα θα κανω κιαλο αν μου δωσε ο θεος κ αν μακαρι μακαρι να παμε καλυτερα οικονομικα γιατι ετσι οπως ειμαστε τωρα ουυφφφ!αχ κ μου βγαλε φωτο απο τον υπεριχο τις ωοθηκες νομιζω δεν καταλαβα παντως μου εδωσε κ δυο φωτο μαζι κ κατεβαινω κατω να φυγουμε ο αντρας μου ε περημενε κατω κ του λεω μμε χαμογελο δεν θα το πιστεψειςςςςςςςςς????κ μου λεει τιιιιιιιιι?με γουρλωμενατα ματιααααα κ κραταω τις φωτο στο χερι χαχαχαχχα κ λεω εχω παθει σοκ:confused::confused:κ μου λεει τι εισαι εγκυοςςςςς????κ λεω ναιιιι κ του τις δινω χαχαχχαχα κ κοιταει κοιταει λεει τι δεν βλεπω..βασικα φαινοταν σαν σακουλακι τρια κιολασ καπως ετσι φαινοταν κ μου λεει τι?που?χαχαχχα ενταξει το καταλαβε γρηγορα μου λεει ναι σιγααααα αφου δεν καναμε ελευθερα:tongue::tongue:λεω θελωωωω κιαλοοοοοοοοοο!κ μου λεει του χρονου σιγουρα θα κανουμε κ τριτο κ τεταρτο:P:pκ λεω ναι καλα κατσε να δουμε τα οικονομικα μας που να κανουμε κιαλο μωρο!αλα θελει πολυ!αυταααα!

κοριτσια χθες ντυθικα στολιστικα επιτελους πηρα κ τα κοπλιμεντα μπυ απο τον αντρα μουκ απο τη γιατρο οταν με ειδε εμεινε με το στομα ανοιχτο μου λεει καλε πως αδυνατισες ετσι αναννεωθηκες ομορφυνεςςς!συνεχεια αυτο μου ελεγεε!πηρα τα πανω μου κακα τα ψεματα ..:tongue:αα μου ειεπε οτι μπορω να βαψω μαλιιι απλα να θηλασω μετα να τα βαψω κ μετα να περασει το 2ωρο η κ 3ωρο για να φαει!αχ δευετρα θατα βαψωωωωωωωωω..εγω παλι καλου κακου δεν θα ακουμπησω στο κεφαλι τις ανταυγειες απλα μετα θα κανω ρεφλε για λιγο θα το κρατησω!μετα πηγαμε κ στον παιδοτοπο ωραια ηταν!αν σας πω οτι ηταν απο απεναντι μου μια σαν αντρογυναικα μου φανηκε κ με κοιτουσε κοριτσια..δεν ξερω ισως ειμαι κ τρελη αλα μια την κοιταξα βλεπω μου χαμογελαει δυο τρεις το ιδιο λεω μπααααα κατι γινεται καπιον αλονθα κοιταει αλα κοριτσια νομιζω πως ημουν εγω αυτη που κοιτουσε!χαχαχαχχαχαχ το ειπα στον αντρα μου (δεν ηταν μαζι μου μονο μαμαδς με παιδακια ειμασταν στο παρτυ)κ γελουσε λεει καμια λσβια ηταν!χχαχαχα δεν ξερωωωωωωω!

Αναστασακι μουυυυυυυυ ο μπεμπακςο σου ολα τα λεφτααααα..εχει γινει μαγουλαρας το αγγελουδακι σουυυυυυ κ ειναι ενας κουκλος φτου φτουυυυ!ειναι γλυκας!!!!:D:D

Ιωαννακι μουυυυυυυυυυυυ περημενουμε νεακιαααααααααααααααα!

Χρυσανθακι μου καλοοοοοοοοοοοοοοο τι κανει το χριστινακι μαςςςςς!ποτε ξεκινατε φρουτακια εχει δικιο το γιωτακι σιγουρα θα την βοηθσει με τα κακακια..:D

Ρανιουκακο μουυυυυυ τι κανει η μπιζουδενια μας/?εχει ακομα τους παλιοκολικους?

Ποπακι μου που εισαι σημεραα/?;)

Γιωτακι μου της αρεσε της μικρης η φρουτοκρεμα εε..τι καλαααααα!το αχλδακι της ξαλαφρωσε εεεε!:tongue:τι καλα που κοιμαται καλα η μικρηηηηηηη!να μου την φιλισεις που ειναι τοσο καλο παιδακι κ αφηνει την μανουλα να ξεκουραζεται/δουλευεισ σημερα?

Ματινακι μουυυυυυυυ ο ξανθομπουμπουκακος μας πως ειναι?

αυτα νομιζω δνε ξερω ανα ξεχασα κατιιιιιιιιιιι!

α ειχε ερθει κ η φιλη μου το πρωι να δει το μωροοο..μας εφερε ενα πολυ ομορφο τζινακι με μια μπλουζιτσα οπου να ναι θα τα βαλει για 9 μηνων ειναι!τελειαα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα ειπα??????? χαχαχαχα ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! κοιμηθηκαμε καλά!:D:D:D

χρυσανθακι μου οντως πως συνδιασεις ετσι τα θεματα???χαχαχαχαα

γιωτακι εκανε δουλεια το αχλαδακι ε? τελεια!!!!!!!:P οσο για το καθησματακι κκ εγω πισω το εχω κ παρηγγειλα το καθρεπτη τον αμβληγωνικο που σας ελεγα!! ναι ολα καλα με την γιατρο με ειδε απο κατω μου εκανε κ υπέρηχο . μου ειπε η μητρα εχει ερθει τελειως στη θεση της κ ολα καλά! μπορει να δω σημαδια περιοδου, η περιοδο μπορει κ οχι, ωορηξια κανω κανονικα κ μπορω να μεινω εγκυος(σου λεει αν δεν θες προσεχε! χαχαχα)αυτααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ειπα??????? χαχαχαχα ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! κοιμηθηκαμε καλά!:D:D:D

χρυσανθακι μου οντως πως συνδιασεις ετσι τα θεματα???χαχαχαχαα

γιωτακι εκανε δουλεια το αχλαδακι ε? τελεια!!!!!!!:P οσο για το καθησματακι κκ εγω πισω το εχω κ παρηγγειλα το καθρεπτη τον αμβληγωνικο που σας ελεγα!! ναι ολα καλα με την γιατρο με ειδε απο κατω μου εκανε κ υπέρηχο . μου ειπε η μητρα εχει ερθει τελειως στη θεση της κ ολα καλά! μπορει να δω σημαδια περιοδου, η περιοδο μπορει κ οχι, ωορηξια κανω κανονικα κ μπορω να μεινω εγκυος(σου λεει αν δεν θες προσεχε! χαχαχα)αυτααααααα

αναστασακι μου καλημερααααααα!ξεχασααα να σχολιασω που πηγες κ συ στη γιατρο ..ολα καλααααα!τι καλααα αντε κ με ενα δευτερο τωραααα;)μωλης ξεπεταχτει ο μικρουλης!:Dκ μενα μου ειπε ισως δω λιγο αιμα γιατι φαινοταν οτι υπηρχε λιγο αιμα το οπιο θα κατεβει αλα η περιοδος μπορει κ να αργησει!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...