Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ρε κοριτσια ο μικρος μου εκανε εμετο κ βγαζει βγαζει κ δεν τελειωνει!!!!!!!!!! αγχωθηκα!! σας εχει τυχει????????????????

μηπως εφαγε παραπανω απο λαιμαργια??? γιατι εφαγε καλα κ μετα απο μιση ωρα γκρινιαζε κ τον ξανα εβαλα!! μηπως δεν ηθελε να φαει????? απο τι μου κανει τοσο εμετο?

μαλλον εφαγε παραπανω ....σου ρευτηκε πριν τον ξαναβαλεις?αν οχι μπορει να ειναι κι απο αυτο

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:Pεπιτελους μπηκα!:lol:

η χριστινα μου κοιματε!εχει φτιαξει ο καιρος εδω και καναμε βολτα και χθες και σημερα!:Pτελικα αν εχεις μικρο παιδι ειναι καλο να ζεις στην κρητη απο αποψη καιρου!3/4 του χρονου ειναι καλοκαιρι!:lol:χθες ηταν ενας φιλος του αντρα μου εδω το απογευμα και η μικρη δεν κοιμηθηκε καθολου...ηταν κ εκνευρισμενη και ηθελε ολο αγκαλια! η σκατουλα!σημερα με το που γυρισα πιαστηκα με τις δουλεις εκανα και φασολακια...και ο αντρουλης μου κοιματε!καλα ειστε αποτι διαβασα!

Αναστασακι μου!βολτιτσα πηγατε!τι ωραια!δακριζει το ματακι??γιατι αραγε:rolleyes: τιποτα δεν θα ναι !αφου στο μητρικος θηλασμος λεει επιτρεπεται μαλλι πιστευω οτι επιτρεπεται!ειναι ιδικοι εκει!νομιζω ειναι ο καλυτερος τροπος να ενημερωνομαστε σε οτι αφορα τον θηλασμο...γινε και συ μελος στις απανταχου θηλαζουσες!ειναι τελεια η ομαδα!ρανακι και συ!οτι απορια εχετε θα απαντηθει σε πολυ μικρο διαστημα απο γυναικες που εχουν θηλασει πολλους πολλους μηνες!;)

ποπακι μου με το καλο η βαφτιση της ΜΠΕΜΠΟΥς ΜΑΣ!τι ωραιο ονομα θα της δωσετε??και μεις αν το επομενο πρωτα ο Θεος ειναι κοριτσι Ελενη θα το πουμε το ανομα τη γιαγια του αντρα μου λεγαν Ελενη!ευχαριστουμε για την προσκληση!μακαρι να ειμασταν κοντα θα καναμε πολυ καλη παρεα ολες μας!

ιωαννακι μου ηθελα να πω που ρωτησες ειναι καλο να παρεις οοοοολο τον χρονο σου γιατι αυξανονται οι πιθανοτητες να γεννησεις φυσιολογικα γιαυτο εν σε ρωτησει ποτε θες πες μια μερα μετα την πητ!

Λενακι και γιωτακι τρωνε τα ομορφα μικρακια σας!τι ωραια!εχει πολυ γουστο αυτη η φαση θελω θελω!χιχιχι!

Ματινακι μου!μηπως να τον εβαζες στο στηθος πιο πολλες φορες τη μερα?ισως γινει απαναγαλακτισμος...ή δεν κανει με το συμπληρωμα?αγχωνεσαι εσυ!δες το χαλαρα !και ο,τι καλυτερο μπορεις θα κανεις!

ποια εμεινε ποια εμεινε???μαλλον σας ειπα ολες!αν ξεχασα καμοια συγνωμη ναι??

Α!σας ευχαριστω ολες θερμα για τις ευχες σας!ειναι πραγματι τοοοοοοσο ομορφο να εχεις βαφτιστιρι!το κοριτσακι μου!θα το προσεχω και αυτο σαν την χριστινα μου!

γεια σου χρυσανθουλι μουουουουουουυο.....ωραια η βολτιτσα ε?αχχχχχχχχ....ειμαι ερωτευμενη με τη κρητη....θα εμενα ανετα εκει!!!

εμεις τρωμε τωρα ...:lol:

μαλλον εφαγε παραπανω ....σου ρευτηκε πριν τον ξαναβαλεις?αν οχι μπορει να ειναι κι απο αυτο
γεια σου χρυσανθουλι μουουουουουουυο.....ωραια η βολτιτσα ε?αχχχχχχχχ....ειμαι ερωτευμενη με τη κρητη....θα εμενα ανετα εκει!!!

μπορει! δεν θυμαμαι! μπερδευτηκα τοσες φορες που εχει φαει απο το πρωι! τα γεμισε τον αλλαξα, κ μεχρι να τον αλλαξω νααααααα το δακρυ!! τωρα τρωει παλι λες κ εχει να φαει 1 εβδομαδα!!!

χρυσανθακι μου θα γραφτω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πηγε στην πατσουρου μια κοπελα απο το καφε "μανουλες ιανουριου-φεβρουαριοϋ" κ της ειχα πει να ρωτησει για φυτικη βαφη κ της ειπε η φυτικη κανει!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπορει! δεν θυμαμαι! μπερδευτηκα τοσες φορες που εχει φαει απο το πρωι! τα γεμισε τον αλλαξα, κ μεχρι να τον αλλαξω νααααααα το δακρυ!! τωρα τρωει παλι λες κ εχει να φαει 1 εβδομαδα!!!

ρε αγαπουλα μηπως εχει πονακια και θελει να κανει πορδουλα????κι εμενα δειχνει σημαδια πεινας οταν ποναει γιατι θελει το ζιζι παρηγορια:lol:

μπορει ομως να εκλαψε επειδη ηθελε αγκαλια ή να βαριοταν.....

Διαφημίσεις

πηγε στην πατσουρου μια κοπελα απο το καφε "μανουλες ιανουριου-φεβρουαριοϋ" κ της ειχα πει να ρωτησει για φυτικη βαφη κ της ειπε η φυτικη κανει!!:D

σοβαρααααααααααααααααααααααααααααααααα??????

τελειαααααααααααααααααααααααααααααααααααα:lol:

θα τον φαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:lol:

ρε κοριτσια ο μικρος μου εκανε εμετο κ βγαζει βγαζει κ δεν τελειωνει!!!!!!!!!! αγχωθηκα!! σας εχει τυχει????????????????

μηπως εφαγε παραπανω απο λαιμαργια??? γιατι εφαγε καλα κ μετα απο μιση ωρα γκρινιαζε κ τον ξανα εβαλα!! μηπως δεν ηθελε να φαει????? απο τι μου κανει τοσο εμετο?

γραφαμε μαζι αναστασακι μου!μαλλον αυτο που λες ειναι!δεν ηθελε αλλο γιαυτο τα βγαλε το στομαχακι δεν αντεχει να κρατησει το περιτο και τα βγαζει εκτος αν τον ταρακουνισες μετα το φαγητο που δεν το νομιζω!α!δοκιμασε σε κατι αλλο σε μενα επιασε !και να σου ρευτει για 10 λεπτα κρατα τον ορθιο μην τον αφηνεις κατω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ειχα πεταχτει στο φεισ για λιγο και εγινε πολυ χιχιχι!τελειωσατε τωρα φανταζομαι!αντε να ερθετε διακοπουλες να γνωριστουμε και απο κοντα!

δεν σας ειπα!χιχιχι;)βουρ για μαλλι τωρα!

κατεβηκε και ο αντρουλης παμε να φαμε και μεις πριν ξυπνησει το βλασταρι μας!:lol:φιλακιααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυ τι κανετε?ειστε ολες καλα?μπαινω και σας διαβαζω οποτε μπορω!

Ιωαννακι με το καλο κοπελα μου...κοντευεις βλεπω.Υπομονη γιατι εκει που δεν το περιμενεις μπορει να γεννησεις και χωρις προκληση!

Βλεπω ολα τα ζουζουνια σας μεγαλωνουν ε? Εμεις οσο μεγαλωνουμε τοσο ζωηρευουμε.Ευτυχως λεω τουλαχιστον που κοιμαται.

Διαφημίσεις

γραφαμε μαζι αναστασακι μου!μαλλον αυτο που λες ειναι!δεν ηθελε αλλο γιαυτο τα βγαλε το στομαχακι δεν αντεχει να κρατησει το περιτο και τα βγαζει εκτος αν τον ταρακουνισες μετα το φαγητο που δεν το νομιζω!α!δοκιμασε σε κατι αλλο σε μενα επιασε !και να σου ρευτει για 10 λεπτα κρατα τον ορθιο μην τον αφηνεις κατω!

πολυ σωστο αυτο για το ρεψιμο....μου το εχει κανει και εμενα....την αφηνα κατευθειαν και τσουπ...να ο εμετος:-(

Κοριτσια μουυυυυυυυυ τι κανετε?ειστε ολες καλα?μπαινω και σας διαβαζω οποτε μπορω!

Ιωαννακι με το καλο κοπελα μου...κοντευεις βλεπω.Υπομονη γιατι εκει που δεν το περιμενεις μπορει να γεννησεις και χωρις προκληση!

Βλεπω ολα τα ζουζουνια σας μεγαλωνουν ε? Εμεις οσο μεγαλωνουμε τοσο ζωηρευουμε.Ευτυχως λεω τουλαχιστον που κοιμαται.

γεια σου ριακι μου....τι κανετε?πως περνατε????

καλυτερα ζωηρο παρα μουροχαβλο....χιχιχιχιχιχιχιιιιχχι:lol:

ρε αγαπουλα μηπως εχει πονακια και θελει να κανει πορδουλα????κι εμενα δειχνει σημαδια πεινας οταν ποναει γιατι θελει το ζιζι παρηγορια:lol:

μπορει ομως να εκλαψε επειδη ηθελε αγκαλια ή να βαριοταν.....

μα δεν το εβαλα κατευθειαν ! τον ειχα στον ωμο τον ετριβα την πλατουλα κ ανοιγε το στομα κ ετρωγε την μπλουζα στον ωμο μου κ πηγαινε το κεφαλι πανω κατω κ το χτυπουσε για να φαει. παντα ετσι μου κανει οταν πειναει!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σιγα μην μας αφηνε!τρωει αυτη τωρα!ουφ!πειναωωωωωωωωωωω

και παλι μονος του τρωει ο αντρουλης!θα την φαω την ζουζουνα μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ειχα πεταχτει στο φεισ για λιγο και εγινε πολυ χιχιχι!τελειωσατε τωρα φανταζομαι!αντε να ερθετε διακοπουλες να γνωριστουμε και απο κοντα!

δεν σας ειπα!χιχιχι;)βουρ για μαλλι τωρα!

κατεβηκε και ο αντρουλης παμε να φαμε και μεις πριν ξυπνησει το βλασταρι μας!:lol:φιλακιααααααα

καλη ορεξη χρυσανθουλι μου....μακιαααααααααααα:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...