Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ρανιακι μου ξετρελαθηκαν ασεεεεεεεε!!!!!!!!!!

για το καθησματακι εχεις βαση isofix?? αν ναι μονο κουμπωνει!!!

καλη ορεξη γιωτακι!!!

ποπακι διαβασες πυ εγραψα οτι απαγορευεται μπροστα? εμενα εχει κ σημα:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρανιακι μου ξετρελαθηκαν ασεεεεεεεε!!!!!!!!!!

για το καθησματακι εχεις βαση isofix?? αν ναι μονο κουμπωνει!!!

καλη ορεξη γιωτακι!!!

ποπακι διαβασες πυ εγραψα οτι απαγορευεται μπροστα? εμενα εχει κ σημα:confused:

το σημα αυτο το εχει και σε μενα!!!!!σημαινει πως για να το βαλεις μπροστα πρεπει να απενεργοποιησεις τον αεροσακο του συνοδηγου, το καναμε φυσικα αυτο και μου το βγαζει σαν ενδειξη οτι απενεργοποιηθηκε στο καντραν!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

το σημα αυτο το εχει και σε μενα!!!!!σημαινει πως για να το βαλεις μπροστα πρεπει να απενεργοποιησεις τον αεροσακο του συνοδηγου, το καναμε φυσικα αυτο και μου το βγαζει σαν ενδειξη οτι απενεργοποιηθηκε στο καντραν!!!

εμενα δεν εχει κ τα σιδερακια για να κουμπωσει η βαση.. ενω πισω τα εχει!

τι εγινε η μπυμπου εφαγε με την πεθερουκλα? μαθαμε? εμενα μολις ξανα ξυπνησε για να φαει! κλαμαααα!! πολυ συχνα δεν τρωει ρε κοριτσια????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εμενα δεν εχει κ τα σιδερακια για να κουμπωσει η βαση.. ενω πισω τα εχει!

τι εγινε η μπυμπου εφαγε με την πεθερουκλα? μαθαμε? εμενα μολις ξανα ξυπνησε για να φαει! κλαμαααα!! πολυ συχνα δεν τρωει ρε κοριτσια????????

αχ αναστασακι μου κι εμεις ετσι...

εφαγε στις 8.30, 10.30,12.00 και τωρα τρωμε παλι

και μια τσιριδαααααααααααα....απαπαπαπα....θα μας φαει ολους αυτη η μπουμπου....:lol:

εχουμε φαγανα παιδακια

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

αχ αναστασακι μου κι εμεις ετσι...

εφαγε στις 8.30, 10.30,12.00 και τωρα τρωμε παλι

και μια τσιριδαααααααααααα....απαπαπαπα....θα μας φαει ολους αυτη η μπουμπου....:lol:

εχουμε φαγανα παιδακια

τελικα μαλλον το κανουν αυτο μεχρι ναα εδραιωσουν γαλουχια! ελπιζω μετα να ειμαστε πιο νορμαλ!!!:lol::lol::lol: τι φαγητακι κανετε? εγω εβαλα φακουλα! θα φαω λιγο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τρωει και απο τα 2 ζιζια καθε φορα αναστασακι μου?εμενα τις πιο πολλες φορες ναι με διαλλειμα για ρεψιμο

πολλες φορες!!!!!! αλλα τον αφηνω να χασει τελειως το ενδιαφερον απο το 1 κ μετα! τον αφηνω μεχρι που με χτυπαει με τα χερακια του φαντασου!!!!!!!!!! νευρο να δεις!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πολλες φορες!!!!!! αλλα τον αφηνω να χασει τελειως το ενδιαφερον απο το 1 κ μετα! τον αφηνω μεχρι που με χτυπαει με τα χερακια του φαντασου!!!!!!!!!! νευρο να δεις!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχα....μια απο τα ιδια κανω κι εγω!!!!

εμενα εχει και θεμα με το αριστερο ζιζι....ειναι η καρδια απο κεικαι την παιρνει ο υπνος...μου το ειχει πει ο γιατρος και κουφαθηκα!!!!

κανει χιλιες ωρες...ουφφφφ...

μακαρι να στρωσει λιγο το θεμα μωρε για να κοιμομαστε και λιγο...

εγω εκανα χθες φακουλες αλλα δεν δοκιμασα τελικα....τη λυπαμαι γιατι απο χθες ειναι καλα..κι αν φαω και εχει παλι πονους?ουφφφφφφφφ.....αυτη η μητροτητα ολο τυψεις!!!!:lol:

χαχαχαχαχα....μια απο τα ιδια κανω κι εγω!!!!

εμενα εχει και θεμα με το αριστερο ζιζι....ειναι η καρδια απο κεικαι την παιρνει ο υπνος...μου το ειχει πει ο γιατρος και κουφαθηκα!!!!

κανει χιλιες ωρες...ουφφφφ...

μακαρι να στρωσει λιγο το θεμα μωρε για να κοιμομαστε και λιγο...

εγω εκανα χθες φακουλες αλλα δεν δοκιμασα τελικα....τη λυπαμαι γιατι απο χθες ειναι καλα..κι αν φαω και εχει παλι πονους?ουφφφφφφφφ.....αυτη η μητροτητα ολο τυψεις!!!!:lol:

εγω μια δοκιμη λεω να την κανω. τις εβρασα μια φορα πεταξα το νερο. λες να επρεπε να το πεταξω κ 2η φορα???:confused:

εμενα σπανια δεν τον παιρνει ο υπνος!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω μια δοκιμη λεω να την κανω. τις εβρασα μια φορα πεταξα το νερο. λες να επρεπε να το πεταξω κ 2η φορα???:confused:

εμενα σπανια δεν τον παιρνει ο υπνος!!

ρε κοριτσια τωρα καταφερα να μπω και οτι διαβασα τα ξεχασα!

ελενη κ εγω εχω στολη τιγρακι, μας την εδωσε η αδελφη μου! πλακα θα εχουν!

ποια ειπε οτι εχει βγει πολυ η ριζα κ εχει ξανθα απο κατω? γιατι δεν σκουρενεις τα κατω και δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι δεν θα ακουμπισει η βαφη το κεφαλι!

αναστασακι μου 1 φορα εινια καλα νομιζω, μην φυγουνε κ ολες οι ουσιες!

ρανακι νομιζω εχουμε το ιδιο καρεκλακι? εγω το βαζω αναποδα στο πισω καθισμα κ περναω την ζωνη στις θηκες που εχει στα πλαγια κ πισω.

ποπακι μου της εμεινε το ονομα της πεθερα σου "πεθερουκλα" πολυ γελαω οταν το διαβαζω! την εφαγε την κρεμα? εμεις την φαγαμε ολη κ θελαμε κιαλλο!!! χαχαχαχαχα αλλα της εδωσα γαλα και τωρα κοιμαται!

δεν θυμαμαι τιποτα αλλο για να γραψω!!!

εδω θα ειμαι!

φιλακια!

Διαφημίσεις

αναστασακι μου γιατι δακρυζει το παιδακι μας?συνεχεια ή καποιες φορες?

ποπακι μου οχι συνεχεια ευτυχως! καποιες φορες κ παρατηρω κυριως τα πρωινα!!

ποια ειπε οτι εχει βγει πολυ η ριζα κ εχει ξανθα απο κατω? γιατι δεν σκουρενεις τα κατω και δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι δεν θα ακουμπισει η βαφη το κεφαλι!

ρανακι νομιζω εχουμε το ιδιο καρεκλακι? εγω το βαζω αναποδα στο πισω καθισμα κ περναω την ζωνη στις θηκες που εχει στα πλαγια κ πισω.

ποπακι μου της εμεινε το ονομα της πεθερα σου "πεθερουκλα" πολυ γελαω οταν το διαβαζω! την εφαγε την κρεμα? εμεις την φαγαμε ολη κ θελαμε κιαλλο!!! χαχαχαχαχα αλλα της εδωσα γαλα και τωρα κοιμαται!

εδω θα ειμαι!

φιλακια!

γιωτακι κ εγω γελαω με το πεθερουκλα! χαχαχαχαχα η ρανια το λεει ετσι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εδω θα ειμαι!

φιλακια!

γιωτακι μου της mother baby εχω...ναι το ιδιο εχουμε νομιζω!!!!

τι εννοεις αναποδα?δεν τη βλεπεις τη μ[ουμπου?

ποπακι μου οχι συνεχεια ευτυχως! καποιες φορες κ παρατηρω κυριως τα πρωινα!!

γιωτακι κ εγω γελαω με το πεθερουκλα! χαχαχαχαχα η ρανια το λεει ετσι!

ΠΕΘΕΡΟΥΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

χαχαχαχαχα:lol:

ρε κοριτσια ο μικρος μου εκανε εμετο κ βγαζει βγαζει κ δεν τελειωνει!!!!!!!!!! αγχωθηκα!! σας εχει τυχει????????????????

μηπως εφαγε παραπανω απο λαιμαργια??? γιατι εφαγε καλα κ μετα απο μιση ωρα γκρινιαζε κ τον ξανα εβαλα!! μηπως δεν ηθελε να φαει????? απο τι μου κανει τοσο εμετο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

:Pεπιτελους μπηκα!:lol:

η χριστινα μου κοιματε!εχει φτιαξει ο καιρος εδω και καναμε βολτα και χθες και σημερα!:Pτελικα αν εχεις μικρο παιδι ειναι καλο να ζεις στην κρητη απο αποψη καιρου!3/4 του χρονου ειναι καλοκαιρι!:lol:χθες ηταν ενας φιλος του αντρα μου εδω το απογευμα και η μικρη δεν κοιμηθηκε καθολου...ηταν κ εκνευρισμενη και ηθελε ολο αγκαλια! η σκατουλα!σημερα με το που γυρισα πιαστηκα με τις δουλεις εκανα και φασολακια...και ο αντρουλης μου κοιματε!καλα ειστε αποτι διαβασα!

Αναστασακι μου!βολτιτσα πηγατε!τι ωραια!δακριζει το ματακι??γιατι αραγε:rolleyes: τιποτα δεν θα ναι !αφου στο μητρικος θηλασμος λεει επιτρεπεται μαλλι πιστευω οτι επιτρεπεται!ειναι ιδικοι εκει!νομιζω ειναι ο καλυτερος τροπος να ενημερωνομαστε σε οτι αφορα τον θηλασμο...γινε και συ μελος στις απανταχου θηλαζουσες!ειναι τελεια η ομαδα!ρανακι και συ!οτι απορια εχετε θα απαντηθει σε πολυ μικρο διαστημα απο γυναικες που εχουν θηλασει πολλους πολλους μηνες!;)

ποπακι μου με το καλο η βαφτιση της ΜΠΕΜΠΟΥς ΜΑΣ!τι ωραιο ονομα θα της δωσετε??και μεις αν το επομενο πρωτα ο Θεος ειναι κοριτσι Ελενη θα το πουμε το ανομα τη γιαγια του αντρα μου λεγαν Ελενη!ευχαριστουμε για την προσκληση!μακαρι να ειμασταν κοντα θα καναμε πολυ καλη παρεα ολες μας!

ιωαννακι μου ηθελα να πω που ρωτησες ειναι καλο να παρεις οοοοολο τον χρονο σου γιατι αυξανονται οι πιθανοτητες να γεννησεις φυσιολογικα γιαυτο εν σε ρωτησει ποτε θες πες μια μερα μετα την πητ!

Λενακι και γιωτακι τρωνε τα ομορφα μικρακια σας!τι ωραια!εχει πολυ γουστο αυτη η φαση θελω θελω!χιχιχι!

Ματινακι μου!μηπως να τον εβαζες στο στηθος πιο πολλες φορες τη μερα?ισως γινει απαναγαλακτισμος...ή δεν κανει με το συμπληρωμα?αγχωνεσαι εσυ!δες το χαλαρα !και ο,τι καλυτερο μπορεις θα κανεις!

ποια εμεινε ποια εμεινε???μαλλον σας ειπα ολες!αν ξεχασα καμοια συγνωμη ναι??

Α!σας ευχαριστω ολες θερμα για τις ευχες σας!ειναι πραγματι τοοοοοοσο ομορφο να εχεις βαφτιστιρι!το κοριτσακι μου!θα το προσεχω και αυτο σαν την χριστινα μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...