Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ματινακι ειχε μαζι dvd το σλινγκ κ στο youtube εχει βιντεακια. μπορει να εχει κ για το δικο σου!!!;);) ακομα καταροη ε??? ουφφφ να φυγει ο παλιο χειμωνας!!!

ποπακι σημερα πεθερουκλα ε? για να δουμε!!! ποτε ειναι η βαπτιση σας?

Εχω βιβλιο με οδηγιες αλλα δεν τον εβαλα απο την αρχη και τωρα που παω να τον βαλω δεν του αρεσει η κλεισουρα μαλλον...ουτε ορθιος καθεται δεν θελει να τον σφιγγει τιποτα....με τον μαρσιπο τον αλλο ομως απλα το βαζεις μεσα και τον δενεις ελπιζω να κατσει αν τον παρω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω πολυ!!!!αχ μωλε, το ξερω οτι ειναι δυσκολο γιατι οι αποστασεις μας ειναι μεγαλες αλλα θα ηταν πολυ ωραιο!!!!!!:tongue:

Ναι το ξερω οτι θα ηταν πολυ ωραιο...μα καποια στιγμη θεωρω οτι πρεπει να συναντηθουμε να γνωριστουμε απο κοντα....να μεγαλωσουν λιγο τα μπουμπουκια μας να καλοκαιριασει και λιγο και να κανονισουμε καμια συναντηση!!!!!

καλημερουδιααααααααααααααααααα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!:P:p

τι καλα που ειστε ολες εδωωωωωωωωωωωω:D:D

ωραια μερα κ σημεραααααααα!θελω κγω βολταααααααααααα:tongue:

αποτι βλεπω τα τζαμπο ειναι η μονη μας διεξοδος ε!χαχαχαχαχα!σαν μικρα μωρα κ μεις..θα παμε τζαμπο γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::D:D

Αναστασακι μου τι καλα που πηγατε βολτιτσα κ περασατε καλα!το ευχαρηστηθηκε κ ο μπεμπακος μας ε!κ γω σημερα εχω γυναικολογ στης 5:tongue:

κ μετα θα παμε τζαμπο (γιουπιιιιιιιιιιιι):tongue::tongue: κ μετα σε παιδικο παρτυ σε παιδοτοπο..χωρης τον μικρο μονο με τον μεγαλο..τον μικρουλη θαΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!ακεφτομαι τι να κανω να βγαλω γαλα κ να αφησω η να τον ταισω κ μετα να φυγω..δεν ξερω δεν του εχω δωσει ποτε με μπουκαλι το δικο μου..μονο τσαγακι του δινω καπου καπου κ αυτο δνε τρελενεται δνε του αρεσει πολυ λιγο πινεικ αυτο οχι παντα!τι να κανωω:confused::confused:

Ματινακι μου αντε να περασει γρηγορα το κρυωμα σου γιατι το αν μην φιλας τον μπεμπη ειναι ψυχολογικςο πολεμος..να τον βλεπεις κ να μην μπορεις να τον φιλησεις ε..πωπωω!περαστικα κ στον αντρα σου κ σε σενα..να γινετε καλα γρηγοραααα;);)το ξανθομπουμπουκακι μας τι κανει?ο αδεφος σου θα τον βαφτησει ε!κ γω το σκεφτομουν ..εχουμε μερικες προτασεις βασικα 3 ενας φιλος του αντρα μου βασικα δουλευεουν μαζι κ δνε τον παω καθολου δεν τον χωνευω με τιποτα..πολυ εξυπνακιας οποτε με τιποτα!μετα η ξαδεφη του αντρα μου αλα ρε κοριτσια τωρα θα φανω κ κομπλεξικια ειναι πολυ κρυοκωλη τελειως ομως!με το ζορι σου μηλαει γιατι να εχει δηλαδη τεται νονα το παιδακι μου..οι νονε ςπρεπει να ειναι γλυκες μαζι τους!παλι καλα κ ο αντρας μου δνε εχει αντιρηση γιατι συμφωνεικ αυτος!:tongue:κ μετα ειναι ο αδερφος του με την συνηφαδα μου που δεν εχω καανενα προβλημα απλα κ αυτοι οικονομικα ειναι χαλια κ δεν θελω να τους επιβαρυνω αν κ δεν θα κανουμε κ πολα μονο εκκλησια!:(δεν αποφασιασαμε ακομα τι θα κανουμε τελικα!

Ποπακι μου γλυκο τι κανει η μπεμπου μας?προσπαθησ αν γινω κ γω μελος στις θηλαζουσες μητερες κ δεν μπορεσα:rolleyes:

με το καλο η βαφτιση κ μεγαα το φορεμετακι ..πολυ εξπυνο που το πηρε ςαποτ ωρα στις εκπτωσεις..εγω οσο σκεφτομαι οτι θα εχουμε τοσα εξοδα παλια πογοητευομαι τοσο πολυ δεν ξερω αν θα τα βγαλουμε περα κ το κακο ειναι οι κ οι δυο πλευρες τους γονεις μας νεοωοω ειναι στα ιδια χαλια πιος να βοηθησει ποιον ουφφ..τελος παντω ειπαμε θετικες σκεψεις!:rolleyes:

Ιωαννακι μου καλο τεμπελιασε ο μπεμπακος μας..δεν πειραζεο μωρε απλα η μανουλα του κουραστηκε λογικοτατο κ επισης ανυπομονει να τον παρει αγκαλιτσα!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ξερουμε λιγο εμεινε!

περημενω σημερα την φιλη μου κατα της 12 να πιουμε καφδακι!:tongue:

ΑΑΑΑ Αναστασακι μου κ γω φοβαμαι μωρε για τηνς βαφη κ οπως λες σκεφτομουν κτ ο ρεφλε για λιγο να το κρατησω λες οτι ειναι χειροτερο ε!εμενα αυτη η φιλη-κομμωτρια που μου τα βαφει μου ειπε οτι το ρεφλε ειναι ανακατεμενεη με νερο κ δεν ειναι χειροτερο απο κανονικη βαφη τι να πω..ουφφφφ!αν παρεις τηλ πεσμου..μαλον την δευετρα ππυ μας ερχεται θα τα βαψω!κ γω αναστασακι μου δεν μπορω να με βλεπω αλο ετσι..την κυριακη ειδικα που ειχε τοσο ωραια μερα κ βγηκαμε να παμε στη πεεθρα οταν με εβλεπα στο καθρεφτακι του αυτοκινητου παθαινα σοκ..η ριζα μεχρι κατω μετα ξανθο χαλιαααααααααααα!ντρεπομαι να βγαινω ετσι εξω εμενα κανει κ μεγαλη αντιθεση!:(:(απο την αλη φυσικα δνε μουφ ταιει σε τιποτα το μωρο επρεπε να ειχ απρονοησει κ να τα ειχα σκουρινει!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εννοειται πως πρεπει να κανονισουμε συναντηση!!!!!!το καλοκαιρακι, αν μπορεσω να ανεβω θεσσαλονικη θα βρεθουμε ελπιζω με νατασσακι-λενιω-αναστασακι!!!!!!τωρα για κορινθο, παλι ευκολο θα ειναι, για κανα μπανακι καπου ενδοιαμεσα!!!!Χαχαχαχα!!!!!

λενιωωωωωωωω καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι δεν μπορεσες να γινεις μελος?εσυ?που το ζιζι θρεφει τον μπεμπαρο μας και του χαριζει 1,5 κιλο τον μηνα, ε ε?χαχαχαχαχαχα!!!!!!τωρα για το μπιμπερο, ελπιζω να το πιει!!!!καθε ποτε συνηθως σου ζηταει γαλατακι?συνηθως ε?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ναι το ξερω οτι θα ηταν πολυ ωραιο...μα καποια στιγμη θεωρω οτι πρεπει να συναντηθουμε να γνωριστουμε απο κοντα....να μεγαλωσουν λιγο τα μπουμπουκια μας να καλοκαιριασει και λιγο και να κανονισουμε καμια συναντηση!!!!!
ευχαριστω πολυ!!!!!!ειστε ολες καλεσμενες!!!!!μακαρι να μπορουσατε να 'ρθητε!!!!!:tongue:

ευχαρηστω ποπακι μου μακαρι να μπορουσα να ερθω!να βλεπαμε κ την κουκλιτσα σου!ισως συμπεθεριαζαμαε χιχιχιχιχιχ:tongue:αν κ μεγαλυτερη αλα δεν εχουμε προβλημα εμεις!χαχαχα πλακα κανωωω:tongue::tongue:

Ματινακι μου που θα παει καπια στιγμη θα κανονισουμε κ θα βρεθουμε.

ξυπνησε το μπουλουκακι μουυυυυυ!θα ξαναμπω ..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

εννοειται πως πρεπει να κανονισουμε συναντηση!!!!!!το καλοκαιρακι, αν μπορεσω να ανεβω θεσσαλονικη θα βρεθουμε ελπιζω με νατασσακι-λενιω-αναστασακι!!!!!!τωρα για κορινθο, παλι ευκολο θα ειναι, για κανα μπανακι καπου ενδοιαμεσα!!!!Χαχαχαχα!!!!!

λενιωωωωωωωω καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι δεν μπορεσες να γινεις μελος?εσυ?που το ζιζι θρεφει τον μπεμπαρο μας και του χαριζει 1,5 κιλο τον μηνα, ε ε?χαχαχαχαχαχα!!!!!!τωρα για το μπιμπερο, ελπιζω να το πιει!!!!καθε ποτε συνηθως σου ζηταει γαλατακι?συνηθως ε?

ποπακι μου τωρα ξαναμπηκα παταω εκει που λει αντ κ μετα με ρωταει μεσω φβ η μεσω τβιτερ(πως τα γραφω τα αγγλικα ε χιχιχι βαριεμαι να αλαξω γλωσσα)κ παταω μεσω φβ κ μετα φορτωνει κ δεν αλαλζει τιπτοα!

ναι μωρε το μπουλοκοπαντακι μου παιρνει γρηγορα κιλακια!το γιαυρι μου!!κ δεν ειναι ζιζακιας κοριτσια..αν ποναει κ κλαει δνε το θελει το στηθος με τιποταααααα!μου γυρναει το κεφαλι απο την αλη κ δεν το θελει με τιποτα!

συνηθως τρωει ανα δυομιση ωρες με 3 αν κ τωρα που εχει γρινιτσα μαλον με τα δοντακια ειμαι σχεδον σιγουρη δεν τρωει καλα κ φτανουμε ανετα το τριωρο πια!εδω κ λιγες μερες μου το κανει αυτο ανα 3 ωρες πειναει~

παντως με το ζιζι ειναι κολημενος μονο αν πειναει απο κει κ περα αν δεν πειναιε δνε μπορεις να τον βαλεις με τιποτα εκει για να ηρεμισει ασ πουμε!παλι καλα βεβαια γιατι ειναι μπουλουκος κ αν ετρωγε καθε φορ απου εκλαιγε δεν θα ηταν καλο αυτο για τα κιλαια του!:tongue:

μακαρι να το παρει το μπιμπερο με το γαλα μου..αν σα ςπω οτι βαριεμαι να μπω σε αυτη τη διαδικασια του να βγαλω με το θηλαστρο εχω να το χρησιμοποιησω ουυυυυυυ πολυ καιρο!απο τοτε με την μαστιτιδα νομιζω μετα τις 40 μερες δεν ξαναεβγαλα!:rolleyes:

τελεικα δνε ξυπνησε ο μικρος απλα γκρινιαξε ακομα κοιμαται!:P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ποπακι μου τωρα ξαναμπηκα παταω εκει που λει αντ κ μετα με ρωταει μεσω φβ η μεσω τβιτερ(πως τα γραφω τα αγγλικα ε χιχιχι βαριεμαι να αλαξω γλωσσα)κ παταω μεσω φβ κ μετα φορτωνει κ δεν αλαλζει τιπτοα!

ναι μωρε το μπουλοκοπαντακι μου παιρνει γρηγορα κιλακια!το γιαυρι μου!!κ δεν ειναι ζιζακιας κοριτσια..αν ποναει κ κλαει δνε το θελει το στηθος με τιποταααααα!μου γυρναει το κεφαλι απο την αλη κ δεν το θελει με τιποτα!

συνηθως τρωει ανα δυομιση ωρες με 3 αν κ τωρα που εχει γρινιτσα μαλον με τα δοντακια ειμαι σχεδον σιγουρη δεν τρωει καλα κ φτανουμε ανετα το τριωρο πια!εδω κ λιγες μερες μου το κανει αυτο ανα 3 ωρες πειναει~

παντως με το ζιζι ειναι κολημενος μονο αν πειναει απο κει κ περα αν δεν πειναιε δνε μπορεις να τον βαλεις με τιποτα εκει για να ηρεμισει ασ πουμε!παλι καλα βεβαια γιατι ειναι μπουλουκος κ αν ετρωγε καθε φορ απου εκλαιγε δεν θα ηταν καλο αυτο για τα κιλαια του!:tongue:

μακαρι να το παρει το μπιμπερο με το γαλα μου..αν σα ςπω οτι βαριεμαι να μπω σε αυτη τη διαδικασια του να βγαλω με το θηλαστρο εχω να το χρησιμοποιησω ουυυυυυυ πολυ καιρο!απο τοτε με την μαστιτιδα νομιζω μετα τις 40 μερες δεν ξαναεβγαλα!:rolleyes:

τελεικα δνε ξυπνησε ο μικρος απλα γκρινιαξε ακομα κοιμαται!:P

γιατι ομως δεν μπορεις?νομιζω ζητας να γινεις μελος και σε κανει, τελος παντων, δεν θυμαμαι ακριβως τι μου εβγαζε πριν γινω!!!!!

κι εγω την μισω την διαδικασια με το θηλαστρο, πολυ βαρετη!!!!!πολυ καλα με το ωραριο του!!!!!κι εγω αν την βαζω πριν το 3ωρο, νευριαζει, δεν θελει, η αληθεια ειναι πως δεν την καταλαβαινω ποτε πειναει.....την βαζω και τρωει απλα....:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιααααααααααααααααααα σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!:P:p

τι καλα που ειστε ολες εδωωωωωωωωωωωω:D:D

ωραια μερα κ σημεραααααααα!θελω κγω βολταααααααααααα:tongue:

αποτι βλεπω τα τζαμπο ειναι η μονη μας διεξοδος ε!χαχαχαχαχα!σαν μικρα μωρα κ μεις..θα παμε τζαμπο γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:tongue::tongue::D:D

Ματινακι μου αντε να περασει γρηγορα το κρυωμα σου γιατι το αν μην φιλας τον μπεμπη ειναι ψυχολογικςο πολεμος..να τον βλεπεις κ να μην μπορεις να τον φιλησεις ε..πωπωω!περαστικα κ στον αντρα σου κ σε σενα..να γινετε καλα γρηγοραααα;);)το ξανθομπουμπουκακι μας τι κανει?ο αδεφος σου θα τον βαφτησει ε!κ γω το σκεφτομουν ..εχουμε μερικες προτασεις βασικα 3 ενας φιλος του αντρα μου βασικα δουλευεουν μαζι κ δνε τον παω καθολου δεν τον χωνευω με τιποτα..πολυ εξυπνακιας οποτε με τιποτα!μετα η ξαδεφη του αντρα μου αλα ρε κοριτσια τωρα θα φανω κ κομπλεξικια ειναι πολυ κρυοκωλη τελειως ομως!με το ζορι σου μηλαει γιατι να εχει δηλαδη τεται νονα το παιδακι μου..οι νονε ςπρεπει να ειναι γλυκες μαζι τους!παλι καλα κ ο αντρας μου δνε εχει αντιρηση γιατι συμφωνεικ αυτος!:tongue:κ μετα ειναι ο αδερφος του με την συνηφαδα μου που δεν εχω καανενα προβλημα απλα κ αυτοι οικονομικα ειναι χαλια κ δεν θελω να τους επιβαρυνω αν κ δεν θα κανουμε κ πολα μονο εκκλησια!:(δεν αποφασιασαμε ακομα τι θα κανουμε τελικα!

Καλημερα Λενιω μου!!!! Απο το να καθομαστε σπιτι καλα ειναι και τα τζαμπο δεν το συζητω...να ανοιξει ο καιρος να πηγαινουμε καμια βολτα γιατι θα λαλησουμε στο τελος!

Η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολοι καιροι για εξοδα...ο αδερφος μου αν δεν μας τον ειχε ζητησει τον μικρο δεν ξερω ποιος θα μας τον βαφτιζε γιατι κανεις δεν κανει προταση λογω οικονομικου! Ενας συναδελφος του αντρα μου μας ειχε πει καποτε οτι αν κανουμε παιδι θα ηθελε να το βαφτισει αλλα απο τοτε που εμαθε για την εγκυμοσυνη δεν ανεφερε τιποτα αλλα ουτε οταν γεννησα μας ειπε κατι...βεβαια δεν εχει ερθει ακομα επισκεψη αλλα δεν νομιζω να μας πει κατι γιατι ερχεται πολυ δυσκολα οικονομικα! Κανουμε πολυ παρεα σαν ζευγαρια και προσφατα με πηρε η γυναικα του και μου ειπε οτι την απελυσαν απο την δουλεια....δυσκολα τα πραγματα! Καλυτερα Λενιω μου δικος σου ανθρωπος να τον βαφτισει παρα κρυοκωλοι ανθρωποι ή αχωνευτοι!

Κι εμεις μονο εκκλησια οχι τραπεζια,μονο οι 2 οικογενεις; για φαγητο καπου μετα και τελος πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα...που λεφτα για καλεσματα και τραπεζια καλε????

Καλημερα Λενιω μου!!!! Απο το να καθομαστε σπιτι καλα ειναι και τα τζαμπο δεν το συζητω...να ανοιξει ο καιρος να πηγαινουμε καμια βολτα γιατι θα λαλησουμε στο τελος!

Η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολοι καιροι για εξοδα...ο αδερφος μου αν δεν μας τον ειχε ζητησει τον μικρο δεν ξερω ποιος θα μας τον βαφτιζε γιατι κανεις δεν κανει προταση λογω οικονομικου! Ενας συναδελφος του αντρα μου μας ειχε πει καποτε οτι αν κανουμε παιδι θα ηθελε να το βαφτισει αλλα απο τοτε που εμαθε για την εγκυμοσυνη δεν ανεφερε τιποτα αλλα ουτε οταν γεννησα μας ειπε κατι...βεβαια δεν εχει ερθει ακομα επισκεψη αλλα δεν νομιζω να μας πει κατι γιατι ερχεται πολυ δυσκολα οικονομικα! Κανουμε πολυ παρεα σαν ζευγαρια και προσφατα με πηρε η γυναικα του και μου ειπε οτι την απελυσαν απο την δουλεια....δυσκολα τα πραγματα! Καλυτερα Λενιω μου δικος σου ανθρωπος να τον βαφτισει παρα κρυοκωλοι ανθρωποι ή αχωνευτοι!

Κι εμεις μονο εκκλησια οχι τραπεζια,μονο οι 2 οικογενεις; για φαγητο καπου μετα και τελος πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα...που λεφτα για καλεσματα και τραπεζια καλε????

γιατι ομως δεν μπορεις?νομιζω ζητας να γινεις μελος και σε κανει, τελος παντων, δεν θυμαμαι ακριβως τι μου εβγαζε πριν γινω!!!!!

κι εγω την μισω την διαδικασια με το θηλαστρο, πολυ βαρετη!!!!!πολυ καλα με το ωραριο του!!!!!κι εγω αν την βαζω πριν το 3ωρο, νευριαζει, δεν θελει, η αληθεια ειναι πως δεν την καταλαβαινω ποτε πειναει.....την βαζω και τρωει απλα....:rolleyes:

Ματινακι μου κ μεις θα παμε σημερα στα τζαμπο για το δωρακι του ξαδερφου τπου μιχαλακη ειναι ογ ιος της κουμπαρας μου κ χαιρομαι πολυυυ!:D:Dπολυ δυσκολοι καιροι οντως ..δυσκολα καπιος θα κανει μαι τεται προταση λογικο ειναι!τι καλα που θα ειναι οα δερφουλης σου νονος του!μακαρι να μπορουσε κ ο δικος μου..ειναι στη γερμανια κ μωλης χθες μας ειπε οτι βρηκε δουλεια!δεν ξερω τι θα γινει!:rolleyes:

τι να κανουμε ας βαφτιστουν τα μωρα αυτο εχει σημασια!ετσι οπως μας κανανε ρε γμτ !τρωγανε καλα καλα κ τωρα εμεις την πλρηωνουμε..να θες να κανεις παιδια κ να μην μπορεις!εκτους αυτου να εχεις παιδια κ να σκεφτεσαι πως θα τα μεγαλωσεις !πολυ λυπαμαι που τα παιδια μας θα αντιμετωπισουν τοσες δυσκολιες:(:(

Ποπακι μου κ σενα η μεπμπυ ετσι ε!εγω καταλαβαινω οταν πειναει..βλεπω κ την ωρα κ τον καταλαβαινω!περημενω να ξυπνησει τωαρ να φαμε φρουτακια!

αχ ποσο βαριεμια με το θηλαστροοοοοοοο:(πρεπει ομως να το κανω να δω τι γινεται οχι τιποτα αλο να ειμαι κ ηρεμη αν πεινασει το μωρο να εχει ναφαει!την πρηγουμενη φορα δεν εβγαλα κ ημουν συνεχεια κολημενη στο ρολοι να δω την ωρα να φυγω κ ετσι τρεχωντας εφυγα κ οπως μπηκα με το ζιζ εξω αμεσως κ ταισμα!:tongue::tongue:δεν ξερω θα δω τι θα κανω!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

οντως, το θεμα νονος ειναι πολυ δυσκολο!!!!!πρεπει να εχεις και μια καλη σχεση, για το καλο του παιδιου, αλλα οι εποχες ειναι τοσο δυσκολες!!!!!!πολλα τα εξοδα του νονου αλλα σιγουρα εχουμε περιορισει αρκετα, το μυστηριο να γινει και ολα εινια περιττα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ξυπνησεεεεεεεεε!μιλουσε μονος του το γιαυρι μου κ οταν με ειδει τρελαθηκε απο την χαρα του..αχ θα τον φαωωωωωω!

τωρα περασε το τριωρο του κ παμε να φαμε φρουτακια..βασιακ τελευταια πεφτουμε μεσα στη ωρα δηλαδη ειναι στανταρ οι ωρε ςπου τρωει..η φρουτοκρεμα μας βγαινει παντα 11 κ σπανια 10 με 10μιση!παω παωω..θα ξαναμπωωω!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μου κ μεις θα παμε σημερα στα τζαμπο για το δωρακι του ξαδερφου τπου μιχαλακη ειναι ογ ιος της κουμπαρας μου κ χαιρομαι πολυυυ!:D:Dπολυ δυσκολοι καιροι οντως ..δυσκολα καπιος θα κανει μαι τεται προταση λογικο ειναι!τι καλα που θα ειναι οα δερφουλης σου νονος του!μακαρι να μπορουσε κ ο δικος μου..ειναι στη γερμανια κ μωλης χθες μας ειπε οτι βρηκε δουλεια!δεν ξερω τι θα γινει!:rolleyes:

τι να κανουμε ας βαφτιστουν τα μωρα αυτο εχει σημασια!ετσι οπως μας κανανε ρε γμτ !τρωγανε καλα καλα κ τωρα εμεις την πλρηωνουμε..να θες να κανεις παιδια κ να μην μπορεις!εκτους αυτου να εχεις παιδια κ να σκεφτεσαι πως θα τα μεγαλωσεις !πολυ λυπαμαι που τα παιδια μας θα αντιμετωπισουν τοσες δυσκολιες:(:(

Ποπακι μου κ σενα η μεπμπυ ετσι ε!εγω καταλαβαινω οταν πειναει..βλεπω κ την ωρα κ τον καταλαβαινω!περημενω να ξυπνησει τωαρ να φαμε φρουτακια!

αχ ποσο βαριεμια με το θηλαστροοοοοοοο:(πρεπει ομως να το κανω να δω τι γινεται οχι τιποτα αλο να ειμαι κ ηρεμη αν πεινασει το μωρο να εχει ναφαει!την πρηγουμενη φορα δεν εβγαλα κ ημουν συνεχεια κολημενη στο ρολοι να δω την ωρα να φυγω κ ετσι τρεχωντας εφυγα κ οπως μπηκα με το ζιζ εξω αμεσως κ ταισμα!:tongue::tongue:δεν ξερω θα δω τι θα κανω!:rolleyes:

παντως κι εγω βλεπω την ωρα και την ταιζω, σημαδια πεινας καμια φορα μου εχει δειξει, βεβαια απο την μια ειναι καλο γιατι αν εκνευριστει, δυσκολα τρωει μετα, αλλα θα ηθελα να ημουν σιγουρη οτι πειναει γιατι καμια φορα που την βαζω δεν θελει και νευριαζει!!!!!τελος παντων, λεω τα δικα μου.....χαχαχαχαχα!!!!!!

ειναι λιγο αγχωτικο που θα τον αφησεις τον μπεμπακο αλλα πιστευω θα τα καταφερετε με το μπιμπερο!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

τωρα ξαναμπηκα, εβαλα πληντυριο αλλαξα κ τον μικρο, τσιμπησα κ λίγο! τωρα ξανα τρωμε!

λενακι μου θα ρωτησω κ θα σου πω!! οσο για νονο οντως καλύτερα κάποιος που να ειναι κοντινος σου ανθρωπος, είτε συγγενεις ειτε οχι.. θα πατε βολτιτσα ε?? τελεια! εγω στην γιατρο δεν ξερω τι ωρα ακριβως θα παω αναλογως με τον μικρο, μου ειπε πως θα με βαλει κατευθειαν δεν θα περιμενω!

αχ θελω πολυ να βγω βολτιτσα! μπορει να το επιχειρησω!:tongue::tongue:

ματινακι πρωτα βαλτον στον μαρσιπο εκει στο μαγαζι να δεις αν καθεται κ μετα αγορασε το..

ποπακι μου μακαρι να βρεθουμε καποια στιγμη ολες μαζιιιιιι:P:p:p

εντομεαξυ ο μπεμπης δακριζει απο το 1 ματακι δεν τσιμπλιαζει ομως, αλλα πηρα τηλ τον παιδιατρο κ μου ειπε να παρω να κολιριο οταν τσιμπλιασει θα τον βαλω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ξυπνησεεεεεεεεε!μιλουσε μονος του το γιαυρι μου κ οταν με ειδει τρελαθηκε απο την χαρα του..αχ θα τον φαωωωωωω!

τωρα περασε το τριωρο του κ παμε να φαμε φρουτακια..βασιακ τελευταια πεφτουμε μεσα στη ωρα δηλαδη ειναι στανταρ οι ωρε ςπου τρωει..η φρουτοκρεμα μας βγαινει παντα 11 κ σπανια 10 με 10μιση!παω παωω..θα ξαναμπωωω!:tongue:

τελεια!!!!!!!!αντε καλο μαμ να εχετε!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσιαααααα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι χθες κ σημερα εφαγε πολυ καλα..σημερα ειναι η πρωτη φορα που την εφαγε οληηη!μου ανοιγε το στοματακι του!αχ τι καλααα!οσο να ανι περναιε κ το τριωρο κ λογικα πειναιε πιο πολυ κ του αρεσει κιολας θα συνησθισε την γευση τωρα κ του αρεσε!μου εφερε κ κατι ωριμα γλυκα αχλαδια οα ντρα ςμου χθες πολυ γευστικα κ εγινε πεντανοστιμη η φρουτκρεμα..οταν μενει την τρωω εγω γιατι στον μεγαλο δνε αρεσει αλεσμενηε αυτος μεγαλωσε πια τα τρωει ολοκλρηα τα φρουτακια!:tongue::tongue:η μαμα ομως την τρωει χιχιχι:tongue::tongue:

Αναστασακι μου τι ωραια μερα που εχει κ γω θελω να βγω βολτα..περημενω την φιλη μου σε κανα μισαωρο!εσυ μπορεις να τον βγαλεις με το καροτσι..κουκουλωστον κ βγειτε δεν κανει πολυ κρυο καλα ειναι να παρει κ αερα;);)κ μενα γρηγροα θα με βαλει η γυναικολογος..στης 5 θα παω αλα τωρα που το σκεφτομαι ετσι οπςω εγιναν οι ωρες του στης 5 ειναι για μαμ κατι θα κανω ισως να τον ταισω νωρητερα αλα αν θα φαει ..μπααα πρεπει να βγαλω ρε γμτ!:(:(

Ποπακι μου ανχωνομαι κ γω πολυ..οχι οτ θα κλαιει χωρης εεμενα γιατι παλι καλα την μανουλα μου την εχει συνηθισει αλα να ειμαι πισως στην ωρα του ανα δεν αφησω γαλα!πρεπει ομως να ξεκινησω να το κανω αυτο αν θελω να πηγαινω καπου!βαριεμαι ομως με το θηλαστρο πολυυ :rolleyes:

παω να απλσωσ ενα πληντυριο ακομα κ να πεηρμενω την φιλη μου..να παιξω με τα μικρ αμου..ο μεγαλος κοβει βολτες στο σπιτι το γιαυρι μου..αντε μαμα τελειωνε μου λεεειιι χαχαχαχα!θελλει να παιξουμε μαζι ενα παιχνιδι στον υπολογιστη καταλαβατεεε!:tongue:;)

φιλακιααααααααααααα!θα μπω κ το βραδακυ ανα εχω κουραγιο να σας πω νεα απο την γιατρο..τι νεα δηλαδη πανε τα ευχαρηστα τα νεα απο τους γυναικολογους..:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...