Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χρυσανθακι μου πάντα άξια αγαπη μου!!!!!!!!!!!!! αυτοσχεδιασες κ στο μαλλι ε? τελεια! το χριστινακι μας παει καλα στο βαρος ε? μπραβο φιλεναδα! συνεχιζουμε γερα!

ματινακι μου σε τρελαινει ο μπομπιρακος ε??? φανταζομαι απο κ περα ολο κ κατι καινουργιο θα κάνει!! αμαν πια κ αυτο το κρυωμα? παλι??? ουφ!! φανταζομαι θα ειναι πολυ σπαστικο να φορας μασκα! τι να κάνεις όμως!!δεν θα σχολιασω τον υπνο σας!! ακου 12 με 8 !!!!!!!!!!:!::!: κ εγω θελω!!!:cool: αααα πολυ ωραιο το σετακι!!

ποπακι μου αρχισες σιγα σιγα να τρω απ'όλα ε? καλά κάνεις!τωρα πλεον δεν νομιζω να υπαρχει κ πρόβλημα! εγω κανω τις δοκιμες μου πάντως!! αυριο το πργραμμα εχει πεθερούκλα ε?? αντε να δουμε θα φαει το μπουμπουκάκι???:rolleyes:

ρανιακι σιγα σιγα στρωνεται υπνο ε? μακαρι φιλεναδα.οσο για τα φαγητα απλα τρωγε λίγο οπως ειπε η ποπη να δοκιμασεις αν την πηραζει γιατι δεν ειναι το ιδιο σε ολους!!

λενακι μου ανταυγιες λες να κάνεις ε?? κ εγω τελικα ανταυγιες μόνο μπορει να κάνω!αλλα κ αυτες για να γίνουν καλές πρεπει να κάνεις ρεφλέ, αλλιως θα ειναι κιτρινες.κ το ρεφλε νομιζω ειναι χειροτερο!! ουφ δεν ξερω!! βλέπω τον εαυτο μου ετσι κ μου πεφτει η ψυχολογια! θα ρωτησω παντως κ τον παιδιατρο να δω τι θα μου πει...:rolleyes: θα παρω κ τηλ. στην πατσουρου:rolleyes:

γιωτακι χρυσοχερα μας, ολα τα προλαβαινεις! μπραβο!!;) το ζουζουνι εφαγε ολη την κρεμουλα της ε?? τελεια!!!:P:p:p

ιωαννακι ο μπεμπακος σου βολευτηκε πιο πολυ απόλα τα μπεμπακια της παρεας νομιζω ε??:D:D απολαυσε το λιγο εμεινεεεεεεεε!!!!!!!

εγω κοριτσια σαββατο βραδυ ειχα πονοδοντο κ ενιωθα το ουλο να πριζεται! κυριακη πρωι το ενιωσα πρισμενο κ πονουσε.πηρα τηλ τον οδοντιατρο μου κ μου ειπε να παρω αντιβιωση amoxil κ οταν ξεπριστει θα παω να δουμε τι εχει για να το κανω. πηρα κ τον παιδιατρο τηλ. κ μου ειπε οκ μπορω να το παρω! εντομεταξυ εχει πριστει κι αλλο κ ποναειιιιιιι!!!!!!!

αλλα περασαμε πολυ ωραια!! πηγαμε εχθες κ jumbo με τη μαμα μου κ τον μικρο!τον ειχα στο sling κ αμεσως κοιμηθηκε1 ξεσκασα λιγο κοριτσια! ειχε κ καλό καιρο!! αντε να αρχισει να ανοιγει ο καιρος να αρχισουμε ολες τις τσαρκες!!!:D ααα εστειλα τον μπαμπα μου να παει το αυτοκινητο μου στην opel να μου βαλυν το καθισματακι στον συνοδηγο γιατι εγω δεν μπορουσα, κ του δειξαν κ το σημα που εχει στο καθησα οτι απαγορευεται μπροστα το καθησματακι.. γι'αυτος δεν ειχε σιδερακια για να κουμπωνει η βαση iso-fix που εχω , οπως κουμοωνει στα πισω... κ ετσι θα παρω ενα καθρευτη που λεγαμε για να βλεπω το μωρο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε;

Αναστασάκι μου τι καλά πήγες βολτίτσα; Πράγματι έκανε πολύ καλές μερούλες και το Σαβ/κο που έρχεται λέει θα έχει ζεστούλα! Οπότε βουρρρρ με τον μπεμπάκο!:P:p:p

Λενάκι μου καλό τι κάνεις; Θα ντύσεις τιγράκο τον μικρούλη; Αχχχ θα τρελλαθώωω!!! Κουκλάκι ζωγραφιστό θα είναι!

Αχ εμένα βολεύτηκε ο μπέμπης και με τίποτα δεν λέει να βγει! Βέβαια από την άλλη τι έμεινε; Λίγες μέρες μόνο αλλά και πάλι η ψυχολογία δεν φτιάχνει! Έχω και αγωνία γιατί μάλλον θα μπω με πρόκληση! Σίγουρα αύριο θα ξέρω αλλά μάλλον με πρόκληση θα μπω να γεννήσω! Το πότε δεν ξέρουμε ακόμη!

καλημέρα!!!!!!!!!!! μόλις ζυγισα τον μπέμπη!!! αυτη την εβδομαδα πήραμε 320γρ.!!!! ειμαι πολύ πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!!!!!:D:D 1317309lsk5aj07xu.gif

Καλημέραααα!!! Μπράβο Αναστασάκι μου! Βλέπω το ζιζί χορταστικό χορταστικό έτσι;;;;; Χαχαχαχχαχα!!!

Καλημέραααα!!! Μπράβο Αναστασάκι μου! Βλέπω το ζιζί χορταστικό χορταστικό έτσι;;;;; Χαχαχαχχαχα!!!

χαχχαχααχαχ ναι!!!!! κ σημερα εδω εχει πολυ καλή μερα! θα κατεβω μαλον καμια βόλτα1 θελω να παω να παρω ενα δωρακι στη μαια της γιατρου μου! δεν επαιρνε με τιποτα λεφτα!! μιας που θα παω σημερα στη γυναικολογο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα!!!!!!!αναστασακιιιιιιιιιι!!!!!!ο μπεμπαρος, ο ζιζακιας μας!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!αχ τι καλα που βγηκατε βολτιτσα!!!!!!!θελω κι εγω καλοκαιρι, εστω μια ανοιξη βρε παιδι μου!!!!!

ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιι, και με προκληση ή χωρις ο μπεμπακος θα ειναι στην αγκαλια σου σε λιγες μερες!!!!!

λενιωωωωωωωωω, αχ τρελενομαι για αποκριατικες στολες, εγω δεν της πηρα φετος, λεω του χρονου που θα καταλαβαινει καλυτερα και θα χαρει!!!!!

ματινιω μου τα βαπτιστικα αυτα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!κι εγω κορωνιτσα θα κανω σε ροζ για την μπεμπου μου!!!!!!:tongue:

γιωτουλα εχεις ακρες με την βαπτιση?εμενα τα εχει παρει ηδη βεβαια τα ρουχα και τα λαδοπανα η νονα, θα ειναι η ξαδερφουλα μου απο την Θεσσαλονικη!!!!!

εχω παρει και φορεμα για μενα, τωρα με τις εκπτωσεις, ενα κοραλοκοκκινο, πολυ ωραιο!!!!!:tongue:

αντε να δουμε σημερα με την πεθερουκλα, θα περασουν καλα?:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα περα για περαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου?????? Ο μπεμπακος ξυπνησε στις 6 σημερα αλλα ευτυχως κοιμηθηκε παλι και ξυπνησαμε μαζι στις 8 για μαμ! Ειμαι λιγο καλυτερα σημερα αλλα οχι εντελως καλα...η καταροη καλα κραττει και ακομα δεν μπορω να κανω φιλακια το μωρουλακι μου...ο αντρας μου χειροτερα με την μεση οποτε καταλαβαινετε τι κατασταση επικρατει στο σπιτι...!

Αναστασακι μου τι ωραια που πηγατε βολτιτσα...εγω ειμαι χαλια οποτε μαλλον θα αργησουμε να βγουμε και κανει ωραιες μερες ρε γαμωτο!Τεσπα...μια χαρα βαζει τα γραμμαριακια του ο ζιζακιας μας μπραβο το παιδι μας!!!!! Ρε φιλεναδα πως μπορεις και τον κρατας με το σλινγκ? Εκτος του οτι εμενα δεν καθεται με τιποτα εκει μεσα, δεν μπορω να το χειριστω με τιποτα αυτο το σακουλι...μαλλον θα παρω τον μαρσιπο της chicco που εχω δει για να ξεμπερδευω αλλα ακομα δεν το σκεφτομαι γιατι κανει γουλιες και αν τον εχω κρεμασμενο πανω μου θα πιεζεται και θα τα βγαζει ολα...τεσπα θα δουμε...!!!!

Ιωαννακι μου τι κανετε μανουλα και μπεμπουλης??? Τεμπελιασε λιγο μεσα στην κοιλιτσα ε? Ασ'τον δεν πειραζει οσο καθεται τοσο καλυτερα ειναι...εχεις ομως ανυπομονησια να τον παρεις αγκαλια ε??? Λογικοτατο!!!!!! Κι εγω τον πηρα ολο τον μηνα και ξερω απο ανυπομονησια....δικιο εχεις!!!!!!

Λενιω μου τι κανετε...? Τα αντρακια σου καλα???? Ειναι λογικο να σφιγγεται το καμαρι μας και να ποναει που κανει κακα γιατι τωρα ειναι το σταδιο που σκληραινουν αφου τρωει και κρεμουλες...ρε φιλεναδα πως τα παιρνει τοσο γρηγορα και τοσα πολλα τα γραμμαρια ο μπουλουκος? Φτου φτου!!!!!Βολταρατε κι εσεις ε? Κι εγω κανω υπομονη μεχρι να γινω καλα να παμε κανενα τζαμπο να ξεφυγω λιγακι!!!!

Γιωτουλα μου μπραβο σας που φαγατε ολη την κρεμα....φαγανουλα ειναι μωρε η μπουμπουδενια μας!!!! Με ενδιαφερει το μαγαζι με τα βαπτιστικα εννοειται! Ετσι κι αλλιως εμεις θα παμε να τα διαλεξουμε και να τα κλεισουμε πρωτα ο Θεος γιατι θα τον βαφτισει ο αδερφος μου αλλα επειδη ειναι ταξιδι και θα ερθει Ιουλιο πρωτα ο Θεος με το καλο θα πρεπει να τα εχουμε κανονισει ολα αφου λεμε για αυγουστο να κανουμε την βαφτιση! Παντως αυτο το σετ βαπτισης που δημοσιευσα μου αρεσει παααααρα πολυ και μακαρι να βρω κατι οικονομικο σε πακετο που να εχει και τα ρουχαλακια μαζι!Τεσπα καλα να ειμαστε και βλεπουμε!

Ποπακι τι κανεις??? Σημερα η μικρη ειναι με την πεθερουκλα???? Καλα θα τα πανε μωρε μην ανησυχεις....

Παω να κανω καμια δουλεια κοριτσακια μου γιατι 2 μερες που ειμαι χαλια δεν εχω απλωσει το χερι μου να κανω τιποτα και θα βγαλουμε σκουλικακια σε λιγο!!!! Εχουν μεινει ολα πισω....εχω ενα καρο σιδερωμα και πλυντηρια παλι να βαλω...αυριο θα ερθει η μανουλα μου να με βοηθησει γιατι δεν την παλευω....

Φιλιααααααααααααα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααααααααα!!!!!!!αναστασακιιιιιιιιιι!!!!!!ο μπεμπαρος, ο ζιζακιας μας!!!!!!!!!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!σμουατς!!!!!!αχ τι καλα που βγηκατε βολτιτσα!!!!!!!θελω κι εγω καλοκαιρι, εστω μια ανοιξη βρε παιδι μου!!!!!

ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιι, και με προκληση ή χωρις ο μπεμπακος θα ειναι στην αγκαλια σου σε λιγες μερες!!!!!

λενιωωωωωωωωω, αχ τρελενομαι για αποκριατικες στολες, εγω δεν της πηρα φετος, λεω του χρονου που θα καταλαβαινει καλυτερα και θα χαρει!!!!!

ματινιω μου τα βαπτιστικα αυτα ειναι τελεια!!!!!!!!!!!κι εγω κορωνιτσα θα κανω σε ροζ για την μπεμπου μου!!!!!!:tongue:

γιωτουλα εχεις ακρες με την βαπτιση?εμενα τα εχει παρει ηδη βεβαια τα ρουχα και τα λαδοπανα η νονα, θα ειναι η ξαδερφουλα μου απο την Θεσσαλονικη!!!!!

εχω παρει και φορεμα για μενα, τωρα με τις εκπτωσεις, ενα κοραλοκοκκινο, πολυ ωραιο!!!!!:tongue:

αντε να δουμε σημερα με την πεθερουκλα, θα περασουν καλα?:confused:

Ποπακι μουυυυυυ....μαζι γραφαμε καλεεεε!!!!!

Κι εμεις φετος δεν του πηραμε στολη αλλα μας εφερε μια φιλη απο αυστραλια μια φορμιτσα εξοδου μαλλιαρη που στην κουκουλα εχει αυτακια και πισω εχει ουριτσα και θα τον βγαλω καμια φωτο με αυτη να τον εχω σαν αρκουδακι...αν παμε και καμια βολτα τις αποκριες καλυτερα ακομα σαν να ειναι αποκριατικα ντυμενος θα ειναι!

Ποτε λετε για βαφτιση εσεις?

Μεγεια και το φορεμα με το καλο η βαφτιση της πριγκιπεσας μας!

ματινακι ειχε μαζι dvd το σλινγκ κ στο youtube εχει βιντεακια. μπορει να εχει κ για το δικο σου!!!;);) ακομα καταροη ε??? ουφφφ να φυγει ο παλιο χειμωνας!!!

ποπακι σημερα πεθερουκλα ε? για να δουμε!!! ποτε ειναι η βαπτιση σας?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

η βαφτιση θα γινει 20 μαιου!!!!!!στον πειραια, στην καστελλα, στην Αγια Αικατερινη!!!!!και την επομενη μερα θα δεχομαι χρονια πολλα για την ελενα μου, χιχιχιχιχι, που θα ειναι η ονομαστικη της γιορτη!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

η βαφτιση θα γινει 20 μαιου!!!!!!στον πειραια, στην καστελλα, στην Αγια Αικατερινη!!!!!και την επομενη μερα θα δεχομαι χρονια πολλα για την ελενα μου, χιχιχιχιχι, που θα ειναι η ονομαστικη της γιορτη!!!!!:tongue:

με το καλό ποπακι!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ πλησιαζει ο καιρος δηλαδη ε? Τι καλα???? Ελενα ε? Πολυ ωραιο να γιορτασει αμεσως μετα την βαφτιση...με το καλο Ποπακι μου να γινει η πριγκιπεσα μας χριστιανη!!!!!

ευχαριστω πολυ!!!!!!ειστε ολες καλεσμενες!!!!!μακαρι να μπορουσατε να 'ρθητε!!!!!:tongue:

Θα το ηθελα πολυ Ποπακι μου αλλα δεν ξερω λογω του οτι μενουμε λιγο μακρυα....καλα να ειμαστε και βλεπουμε βεβαια....!!!!!!!!

Αχ πλησιαζει ο καιρος δηλαδη ε? Τι καλα???? Ελενα ε? Πολυ ωραιο να γιορτασει αμεσως μετα την βαφτιση...με το καλο Ποπακι μου να γινει η πριγκιπεσα μας χριστιανη!!!!!
Θα το ηθελα πολυ Ποπακι μου αλλα δεν ξερω λογω του οτι μενουμε λιγο μακρυα....καλα να ειμαστε και βλεπουμε βεβαια....!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ!!!!αχ μωλε, το ξερω οτι ειναι δυσκολο γιατι οι αποστασεις μας ειναι μεγαλες αλλα θα ηταν πολυ ωραιο!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...