Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλημερουδια!!!!!!! Καλε τι τελειο νεο ηταν αυτο??????????

Και μου βουϊζε το αφτακι μου εμενα τοσες μερες....να τι θα μαθαινα!!!!!!!

Οτι πιο καλο εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο....ειμαι πολυ χαρουμενη για το ρανιακι μας την οπου να 'ναι νυφουλα και μαμα μαζι!

Κλαιω και γελαω ταυτοχρονα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο τους τα καταφερανε και ειμαι πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!

Τι νεα εσεις κοριτσακια μου????????????

Καλε το ρανιακι μας ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνηστε να μαθετε τα νεα....!!!!

Τζινακι που εισαι μαρη???????? Το ρανιακι μας ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσια!

επιτελους τα καταφερα με τα τικερακια, ευχαριστώ! το σίδηρο μαλλον μεχρι τελους!

ειμαι στην δουλεια και δεν εχω καμια ορεξη, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!:tongue::-P:razz:

τι κανουν τα σπορακια σας???

καλημερα Γιωτακι μου!τελεια τα τικερακια..μπραβο!;);)

μεχρι τελους ε!πωπωω δεν ξερω αν θα αντεξω να το πινω ετσι!εσυ πως το πινεις σε χαπια η αμπουλες?

η ζουζουνα σου καλα?δινει κλωτσιτσες στη μανουλα?:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσακια μου καλημερουδια!!!!!!! Καλε τι τελειο νεο ηταν αυτο??????????

Και μου βουϊζε το αφτακι μου εμενα τοσες μερες....να τι θα μαθαινα!!!!!!!

Οτι πιο καλο εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο....ειμαι πολυ χαρουμενη για το ρανιακι μας την οπου να 'ναι νυφουλα και μαμα μαζι!

Κλαιω και γελαω ταυτοχρονα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο τους τα καταφερανε και ειμαι πολυ μα πολυ χαρουμενη!!!!!!!!

Τι νεα εσεις κοριτσακια μου????????????

Καλε το ρανιακι μας ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!

Ξυπνηστε να μαθετε τα νεα....!!!!

Τζινακι που εισαι μαρη???????? Το ρανιακι μας ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααα Ματινακι μου~τι κανεις?πως εισαι?

ναι ναι ειδεςςς!εγω χθες μωλης το ειδα ξετρελαθηκα!δεν το πιστευααα!

πραγματικα χαρηκαμε τοσο πολυ για το ρανιακι μας..το ηθελε τοοοοοοσοοοοοοοο πολυυυυυυυ ..

εγω εκλεισα ραντεβου στης 31 Μαιου την τριτη που μας ερχεται για τον β΄επιπεδου κ ανυπομονω τοσο πολυυυ!θα το κανουμε εξω τελικα οχι σε νοσοκομειο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοφακι μου γλυκο καλημερα, καλες δουλιτσες (((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

νενακι μου λες να εχουμε ευχαριστα με αυτα τα καφε σημαδια?????????μακαρι παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι και γιωτακι καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

αχ κι εγω βαριεμαι πολυ στο γραφειο!!!!!!!!!!!!!!!!!:( θελω να φυγω!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα αργει πολυ ακομα η 15 ιουλιου :(, τοτε μαλλον θα σταματησω!!!!!!!!!!!!

καλημερουδιααα ποπακη μου γλυκο!πως ειμαστε σημερα?;)

αχ αντε να ερθει η 15 ιουλιου να κατσεις σπιτακι σου!λιγο ακομα εμεινε ποπακη μου!η μπεμπουλα σου καλα ειναι?

εμενα ξεκηνησε τις δυνατες κλωτστιτσες..αλα μονο σε μενα..ο αντρας μου μονο μια φορα την ενιωσε..χθες ποση ωρα περημενε περημενε κ τιποτα..μωλης επαιρνε το χερι του μετα απο λιγο κλωτσουσσε..αχχαχχα!:tongue:

αχ ανυπομονω τοσο πολυ για της 31 Μαιου!να δουμε το ζουζουνι μας ξανα!παει ενας μηνας που εχω να το δω!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Γιωτακι μου!τελεια τα τικερακια..μπραβο!;);)

μεχρι τελους ε!πωπωω δεν ξερω αν θα αντεξω να το πινω ετσι!εσυ πως το πινεις σε χαπια η αμπουλες?

η ζουζουνα σου καλα?δινει κλωτσιτσες στη μανουλα?:tongue:

ναι ναι τα καταφερα!

χαπια και παλι χαπια! η ζουζουνα έχει τρελλαθει, ιδιως οταν φαω γλυκο, χαμος :-P:-P:-P

τα αγορακια σου καλα? τι λεει ο μεγαλος για τον ερχομο του μπεμπη?

ναι ναι τα καταφερα!

χαπια και παλι χαπια! η ζουζουνα έχει τρελλαθει, ιδιως οταν φαω γλυκο, χαμος :-P:-P:-P

τα αγορακια σου καλα? τι λεει ο μεγαλος για τον ερχομο του μπεμπη?

σιγουρα τα χαπια ειναι ευκολοτερα στην χρηση τους!κ γω μαλον θα γυρησω την μια συσκευασια γιατι δυο μου εγραψε κ θα αλλαξω με χαπια γιατι δεν αντεχεται αυτη γευση!

εγω παλι αν φαω γλυκο δεν θα ελεγα οτι βλεπω καμια διαφορα..κ στον μικρο μου δεν το ειχα αυτο!κ ποσο θα θελα να ειναι κ με μενα ετσι τουλαχιστον ο αντρας μου θα καταλαβαινε κατι@:tongue::tongue:βεβαια δεν το δοκιμασα πολες φορες!θα το ξανακοιταξω μηπως κ γινεται κατι κ δεν το καταλαβα!;)

αχ ο σκατουλης μουυ χθες εβλεπε που ο μπαμπας του ειχε το χερι του πανω στην κοιλια κ ηρθε τρεχοιντας κ αυτς κ βαζει το χερακι του κ μου λεει μαμα κλωτσαει!κ μετα του μηλουσε..τι κανεις νινακι εκει μεσα!κ εδινε φιλακια κ αγκαλιτσες στην κοιλια μου!αχ ηθελα να τον φαω..το εκαν τοσο γλυκα κ τρυφερα!:D:Dνομιζω πως δεν θα ειναι ζηλιαρης..μεχρι τωρα δεν μου εχει δειξει κατι τετιο αν κραταω τα ανηψια μου ασ πουμε δεν ζηλευει!

για να δουμε@:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα!!!!! ρανιάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ευχαριστα νέα είναι αυτά?????????????? με το καλό κοριτσάκι ου! σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσάκια μου τι κάνετε??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!ειδες τι τελεια νεα, γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

λενακι μου με το καλο η β-επιπεδου!!!!!!!κλωτσαει το ζουζουνι σου ε?χαχαχαχα!!!!!!που θα παει θα το πετυχει και ο μπαμπας, κανει κολπακια!!!!!!εγω περνω σιδηρο σε μασωμενο χαπι με γευση σοκολατα!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

σιγουρα τα χαπια ειναι ευκολοτερα στην χρηση τους!κ γω μαλον θα γυρησω την μια συσκευασια γιατι δυο μου εγραψε κ θα αλλαξω με χαπια γιατι δεν αντεχεται αυτη γευση!

εγω παλι αν φαω γλυκο δεν θα ελεγα οτι βλεπω καμια διαφορα..κ στον μικρο μου δεν το ειχα αυτο!κ ποσο θα θελα να ειναι κ με μενα ετσι τουλαχιστον ο αντρας μου θα καταλαβαινε κατι@:tongue::tongue:βεβαια δεν το δοκιμασα πολες φορες!θα το ξανακοιταξω μηπως κ γινεται κατι κ δεν το καταλαβα!;)

αχ ο σκατουλης μουυ χθες εβλεπε που ο μπαμπας του ειχε το χερι του πανω στην κοιλια κ ηρθε τρεχοιντας κ αυτς κ βαζει το χερακι του κ μου λεει μαμα κλωτσαει!κ μετα του μηλουσε..τι κανεις νινακι εκει μεσα!κ εδινε φιλακια κ αγκαλιτσες στην κοιλια μου!αχ ηθελα να τον φαω..το εκαν τοσο γλυκα κ τρυφερα!:D:Dνομιζω πως δεν θα ειναι ζηλιαρης..μεχρι τωρα δεν μου εχει δειξει κατι τετιο αν κραταω τα ανηψια μου ασ πουμε δεν ζηλευει!

αχ το γλυκούλη μου!! αγκαλίτσες στην κοιλίτσα??? τελεία αίσθηση??? δεν νομίζω να ζηλεύει... πάντως σε θέλει σίγουρα να του δείχνετε μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον για να μην ζηλευει!! και αυτο μικρούλη είναι μωλέ!!!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εμενα κανει σαν τρελλο αλλα μόλις παει ο μπαμπας τιποτα ακινητο!!! μας κοροιδευει! :lol:

καλε τι γλυκο πλασματακι εχεις!!!!! δεν ειναι τελειο?

η αδελφή μου έχει 2 κοριτσακια 6 και 1 χρονων. η μεγάλη δεν ζηλεψε καθολου, ισα ισα που βοηθαγε κιολας!

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοφακι μου γλυκο καλημερα, καλες δουλιτσες (((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

νενακι μου λες να εχουμε ευχαριστα με αυτα τα καφε σημαδια?????????μακαρι παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι και γιωτακι καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

αχ κι εγω βαριεμαι πολυ στο γραφειο!!!!!!!!!!!!!!!!!:( θελω να φυγω!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα αργει πολυ ακομα η 15 ιουλιου :(, τοτε μαλλον θα σταματησω!!!!!!!!!!!!

ποπάκι ! υπομονή κοριτσάκι!!! καταλαβαίνω θέλεις να ξεκουραστείς.... να σκέφτεσαι αυτόν τον καιρό πως θα κάνεις το παιδικό δωμάτιο, πως θα το διακοσμήσεις και τέτοια πράγματα για να περνάει πιο ευχαριστα ο καιρός!!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αγαπουλα μου!!!!!!!!!πολυ γλυκουλης ειναι!!!!!!!!!με τοση αγαπη δεν νομιζω να ζηλεψει!!!!!!υπαρχουν μπολικες αγκαλιτσες και για τα δυο σου αγορακια!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημέρα!!!!! ρανιάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι ευχαριστα νέα είναι αυτά?????????????? με το καλό κοριτσάκι ου! σου εύχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:D:D:D:tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσάκια μου τι κάνετε??

δεν ειχα δει οτι παντρευεσαι σε 1 μηνα! αντε με το καλο και ο γαμος και το μπεμπε!

εμενα κανει σαν τρελλο αλλα μόλις παει ο μπαμπας τιποτα ακινητο!!! μας κοροιδευει! :lol:

καλε τι γλυκο πλασματακι εχεις!!!!! δεν ειναι τελειο?

η αδελφή μου έχει 2 κοριτσακια 6 και 1 χρονων. η μεγάλη δεν ζηλεψε καθολου, ισα ισα που βοηθαγε κιολας!

γεια σου Γιωτάκι δεν μιλήσαμε καθόλου! σου εύχομαι καλη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά!!!! μου φένεται έχετε πολύ ζουζουνιάρικα μωράκια που θέλουν να παιδευουν τους πατερούληδες εεεΕ??????:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...