Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Α! Εμενα κανει ενα κολπο εδω και 2 μερες...οταν παω απο πανω του ειτε ειναι στην κουνια ειτε στο καροτσι μου μιλαει ασταματητα και γελαει και ανασηκωνει την μεση του για να τον παρω αγκαλια! Πολυ μαλαγανας μιλαμε...και το κανει σε ολους! Αχ, θα τον φαω τον μουργο!!!!!!!

Βρωμοκρυωμα δεν λες τιποτα....δεν προλαβαινω να σκουπιζω την μυτη μου και παλι καταρροη...ουφ,κουραστηκα ειλικρινα! Δεν αντεχω αλλο τον χειμωνα! Θελω ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου, πολυ γελιο ε?απαπα!!!!!χαχαχαχα!!!!τι πονηρος!!!!!!εγω οποτε παω απο πανω της και της γουρλωνω τα ματια μου, χωρις να της μιλησω και να της κανω καραγκιοζιλικια ξεκαρδιζεται στο γελιο!!!!!!σου λεει αφου θα με κανει να γελασω, ας το κανω πριν κουραστει η μανουλα, χαχαχαχαχαχα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι παναγιτσα μου, ποτε να μην παθει τιποτα!!!!εμενα η μπουμπου που ειχε ενα ψιλοκρυωματακι, 2 βδομαδες εκανε να της φυγει το βηχαλακι και οι μυξουλες!!!!τα κακομοιρα!!!!

Το περνανε το κρυωμα πιο βαρεια απο εμας...να φανταστεις εμεις ακομα μονο 2 επισκεψεις εχουμε δεχτει...και περασαν απο ακτινογραφια! Παντως ο χειμωνας ειναι δραμα οταν εχεις μικρο παιδι που αρρωσταινει! Μιας φιλης μου και τα 2 της παιδια περνανε ολες τις ιωσεις που υπαρχουν καθε χειμωνα και οχι απλα αρρωσταινουν και αυτο ηταν....πολλες φορες μεσα στον χειμωνα την πατανε και ειναι συνεχεια με αντιβιωσεις και αερολιν! Οσο το σκεφτομαι μου ερχεται τρελα....ουφ!

ματινακι μου, πολυ γελιο ε?απαπα!!!!!χαχαχαχα!!!!τι πονηρος!!!!!!εγω οποτε παω απο πανω της και της γουρλωνω τα ματια μου, χωρις να της μιλησω και να της κανω καραγκιοζιλικια ξεκαρδιζεται στο γελιο!!!!!!σου λεει αφου θα με κανει να γελασω, ας το κανω πριν κουραστει η μανουλα, χαχαχαχαχαχα!!!!!

χαχαχαχαχαχα....και μενα το ιδιο κανει...χωρις να του μιλησω μονο που τον κοιταω ξεκαρδιζεται....αχ να ειναι καλα τα παιδακια μας! Μεσα στην τοση αγχωδης κατασταση με το οικονομικο ειναι παρηγορια....τα ξεχναω ολα με ενα του χαμογελο!

χαχαχαχαχαχα....και μενα το ιδιο κανει...χωρις να του μιλησω μονο που τον κοιταω ξεκαρδιζεται....αχ να ειναι καλα τα παιδακια μας! Μεσα στην τοση αγχωδης κατασταση με το οικονομικο ειναι παρηγορια....τα ξεχναω ολα με ενα του χαμογελο!

ασ'τα ετσι ειναι!!!!!!αχ!!!!!!χιχιχι:P

μακρυα απο τα παιδακια μας τα κρυωματα!!!!!!!:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ ξεχασα να σου πω για την φρουτοκρεμα!!!!!την φαγατε οοοολη ε?χαχαχαχα!!!!!τι καλα!!!!για πες!!!!!ανοιγε στοματακι?:tongue:

ναι στην αρχη εβαζε την γλωσσα της και μετα ανοιγε το στοματακι και μεχρι να βαλω αλλη κουταλια εκλαιγε καλε! φαγανας ειναι!!! χαχαχα πολυ πλακα!3

ανυπομονω να την ξαναταισω!

κοριτσακια μου φευγω, παω να ταισω το καμαρι μου!

φιλακια σε ολες!

Διαφημίσεις

ναι στην αρχη εβαζε την γλωσσα της και μετα ανοιγε το στοματακι και μεχρι να βαλω αλλη κουταλια εκλαιγε καλε! φαγανας ειναι!!! χαχαχα πολυ πλακα!3

ανυπομονω να την ξαναταισω!

κοριτσακια μου φευγω, παω να ταισω το καμαρι μου!

φιλακια σε ολες!

Εχουν πολυ γελιο....

Φιλακια Γιωτουλα μου και ζουμπηξε την μου ναι???? Καλο μαμ...

Ριχνω μια ματια σε σετ βαπτισης για τον μπεμπακο μου! Σας αρεσει αυτο?

http://www.ladopano.gr/set-vaptisis-tsanta-ladopana-lampada-11626.html[/quote

πολυ ωραιο ματινακι μου!!!αντε με το καλοοοοο:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

http://www.ladopano.gr/set-vaptisis-tsanta-ladopana-lampada-11626.html

πολυ ομορφο ματινακι! εχω να σας συστησω μαγαζι στην αθηνα που διαλεγεις οτι θες κ το εχει το σετ 250 ευρω. εχουμε κανει πολλες βαπτησεις εκει! ειναι χονδρικης, δινει σε πολυ μεγαλα κ γνωστα μαγαζια. οποια ενδιαφερεται να μου πει!

την φαγαμε οοοοοοοοοοοοολη την κρεμα!!!

φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!:P:p

τι μου κανετεεεεεε!σας διαβαζω αλα δεν καταφερα να μπω να γραψω!απλα σας διαβαζω απο το κινητο κ ολο κ κατι εχω να κανω!επιτελους ομως βρηκα λιγο χρονο!

εμεις ειμαστε καλα απλα ενα καινουριο που μου κναει το ζουζουνακι μου ειναι οτι τριτη μερα σημερα ζοριζεται λιγο με τα κακακια του κ βγαζει πολυ λιγο :(οχι πολυ σφιχτα αλα ουτε κ νερουλα!προσ σφιχτα ειναι!δεν κλαιει αλα ειναι καπως ανησυχος μεχρι να τα βγαλει καταλαβαινω οτι τον ενοχλει τον καημενουλη μου!ουφφ!γιατι τωρα!κ εχω ξεκινησιε να τρωω σχεδον απολα εκτος απο οσπρια!επισης σημερα δευτερη φορα μου εβγαλε μαι μεγααααληηηηη γουλιααααααα!μια σημερα κ μια πριν λιγες μερες με το που εφαγε δεν προλαβα να τον σηκωσω να ρευτει κ βγαζει οτι ειπιε!ενταξει αυτο δεν με ανχνει συμβαινει κ παλι καλα μεχρι τωρα δεν ειχαμε τιποτ ατετιο μονο κατι γουλιτσες κ αυτο αρααι κ που!δεν νομιζω να εινι κατι ανησυχτικο!αυτ με τα κακα λιγο με φοβιζει μην λαταήξει σε δυσκοιλιοτητα κ δνε κανει καθολου για μερες..ετσι μου κανει την ημερα 3 με 4 φορες αλα πολυ λιγο ..ενα κοματακαι βγαζει μονο συγνωμη για την περιγραφη:tongue:

αυτα κατα τα αλα ολα καλα..μεγαλωνουμε κ βαζουμε βαρος δυναμικα ..μεσα σε δυο βδομαδες ετσι οπως τον ζυγησα μαζι με μενα ανεβηκα πρωτα εγω στη ζυγαρια κ μετα τον πηρα αγκαλια κ ζυγηστικαμε μαζι εχει βαλει 700 γρ μεσα σε δυομιση βδομαδε΅ς!οποτε θα φτασουμε παλι το εναμιση κιλο τον μηνα καπως ετσι θα παμε:D

μου κανει διαφορα κ μενα ο σκατουλης..αυτο που λες κ συ ματινακι που πας απο πανω του κ μωληςπλησιασεις λιγο σηκωνει την μεση του για να τον σηκωσεις..τα πονηρουλικα μωρε!καναμε χαμογελαστα μωρακαι ολες βλεπωχιχιιχιχχι:tongue:μαρεσει οταν ξυπναει κ με βλεπει το τι χαμογελα το τιχερακια ποδαρακια πανω κατω πανω κατω!αχ εκεινη την ωρα λιωνωωω!@

επισης νομιζω βγαζουμε δοντακια πολυ ανησυχια κ ολο τα χερακια στο στομα..του εχω παρει δυο πλαστικα στρογκυλα κρικακια να το πω απο το φαρμακειο για να τα βαζει στο στομα!

κοριτσακια μου σας ζαλησ αμ ετα δικα μου κ κλαει ομικρος κ δεν προλαβαινω να γραψω γαι σας!

θα προσπαθησω να ξαναμπω!

φιλακιααααααααααααααααααααααα!!

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!;):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

http://www.ladopano.gr/set-vaptisis-tsanta-ladopana-lampada-11626.html

πολυ ομορφο ματινακι! εχω να σας συστησω μαγαζι στην αθηνα που διαλεγεις οτι θες κ το εχει το σετ 250 ευρω. εχουμε κανει πολλες βαπτησεις εκει! ειναι χονδρικης, δινει σε πολυ μεγαλα κ γνωστα μαγαζια. οποια ενδιαφερεται να μου πει!

την φαγαμε οοοοοοοοοοοοολη την κρεμα!!!

Ματινακι μου τελειοοοοοοοοοοοοοοο!πολυ μου αρεσε;):D

Γιωτακι μου τι κανεις?στο τρεξιμο αυτες τις μερες ε:Dκ γω αυριο ετσι θα ειμαι..το πρωι περημενω μια φιλη παλια μου συμαθητρια..απογευμα εκλεισα επιτελους ραντεβου στη γυναικολογο κ μετα παιδικο παρτυ σε παιδοτοππο το βραδυ ρακος η ελενη:tongue::tongue:

την φαγατε την κρεμουλααααααα..τι καλααααααα!!φρουτακια ναι?

τι ωραια που ειναι να τα ταιζεις κ να τρωνε ομως..κ μενα σημεα καλα την εφαγε:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Α! Εμενα κανει ενα κολπο εδω και 2 μερες...οταν παω απο πανω του ειτε ειναι στην κουνια ειτε στο καροτσι μου μιλαει ασταματητα και γελαει και ανασηκωνει την μεση του για να τον παρω αγκαλια! Πολυ μαλαγανας μιλαμε...και το κανει σε ολους! Αχ, θα τον φαω τον μουργο!!!!!!!

Βρωμοκρυωμα δεν λες τιποτα....δεν προλαβαινω να σκουπιζω την μυτη μου και παλι καταρροη...ουφ,κουραστηκα ειλικρινα! Δεν αντεχω αλλο τον χειμωνα! Θελω ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

(τον πηρα αγκαλια κ γραφουμε μαζι):tongue:

Ματινακι μου περαστικαααααααα...:(παλι αρρωστουλα:(

κ γω θελω καλοκαιριιιιιιιιιι!!!!!!να βγαινουμε βολτιτσεςςςςς!

χθες ειχαμε τελεια μεραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!πηγαμε στη πεθερα κ ψησαμε ωραια ηταν!

οσο για τις βαφες κ γω το φοβααμαι ματινακι μου αλα μαλον θα κανω μονο ανταυγειες οπως κσ την εγκυμοσηνη!ειναι ομως τοσο σπαστικο που οι μισοι γιατροι κ οπσα σαιτ λενε καντε οτι θελετε κ με κανονικε ςβαφες κ με φυτικες..τελικα ασ μας πει καπιος να σιγουρα πειραζει...μηλαμε για μικρα μωρακια κ παιζουμε με τις ζωες τους!αλοι λενε δεν πειραζει καθολου απο την αλη ακους για πρασινο γαλα!ουφφφφφφφφ αμαν!εω για να μην εχω κ τυψεις απλα δεν θα καουμπησω το κεφαλι!εχω μπερδευτει με αυτο το θεμα!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Χρυσανθακι μου κανατε κακααααααααα!!!!!!!:P:pτι καλααααααααα!αχ θεε μου τι ανχος κ αυτοοοοοοοοο!τα λυπαται η ψυχη μου να μην μπορουν να ανακουφιστουν τα καημενα μωρε!

Ποπακι μου γλυκο η μπεμπα σου ολα τα λεφτα..ειδα φωτοοοοοοοο!τελειαααααα!

Ιωαννακι μου καλο υπομονη καρδουλα μου!σε νιωθουμεεεεε!ξερω ποσο κουρατσηκε΅!μακαρι να μην αργησει αλο ο μπεμπακος

!ανταε λιγες μερουλες μεινανε~για να δουμε τι θα πει οα γιατρος την τεταρτη!:D

πολα φιλακιααααααα να δωσετε στα μωραουλινια μας!!!!!!!στα κουκλακια μαςςςςςς!:D:D:D

θα τπν ντησω τιγρακι αυριο τον μικρο!(ειναι η στολη του μιχαλακη τον ειχα ντυσει μικρο κ ειναι τελεια)κ τον μγεαλο θα βρω κατ φθηνο στα τζαμπο θα του παρω γιατι αυριο στο παιδικο παρτυ θα ειναι ολοι ντυμενοι αποκριατικα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου!!!!!!!! ημουν στο χωριο απο κυριακη πρωι κ δεν ειχαμε ιντερνετ!! γυρισαμε πριν καμια ωρα καναμε μπανιο τον μικρο κ τωρα τον ταιζω!! παω να σας διαβασω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...