Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κου κου κου....χρυσανθουλαααααααααααααααααααα.....

τελικα τον εφαγα τον αρακα και την πειραξε.....στην αρχη δε φανηκε αλλα μετα ειχε κατι πονακια και σφιγγοταν....ουφφφφφφφ/......που θα παει?θα περασει....αλλα τι να τρωω πια?ολο τα ιδια και τα ιδια?

κανατε κακακια???????????????????

καλημερα ρανακι μου!σε κανενα τεταρτο θα αρχισω να ετοιμαζαζομαι...τι να τρως ε???αχ αυτη η ιστορια 3 μηνες βαρεθηκα να τρωω τυρια,ψωμι,κρεας,μακαρονια,ρυζι,πατατες...βαρετοοοοοοοοοο!!!κοιμηθηκε σημερα η μπιζουδενια μας?εμεις καναμε απο τους πολυ καλους υπνους!9 με 12,12μιση με 4μιση(μονο που εγω και δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω:rolleyes::rolleyes:)και η μικρη συνεχισε 5παρα με 6μιση!!αυτο για μενα ειναι τελειο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ρανακι μου!σε κανενα τεταρτο θα αρχισω να ετοιμαζαζομαι...τι να τρως ε???αχ αυτη η ιστορια 3 μηνες βαρεθηκα να τρωω τυρια,ψωμι,κρεας,μακαρονια,ρυζι,πατατες...βαρετοοοοοοοοοο!!!κοιμηθηκε σημερα η μπιζουδενια μας?εμεις καναμε απο τους πολυ καλους υπνους!9 με 12,12μιση με 4μιση(μονο που εγω και δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω:rolleyes::rolleyes:)και η μικρη συνεχισε 5παρα με 6μιση!!αυτο για μενα ειναι τελειο!

αχ μωρε το παιδακι σου...στρωνει μωλε....χιχιχιχιχιχιχι

κοιμηθηκε....δοξα το θεο παναγισα μου....βεβαια ακομα δε με εχει παει σερι απο το βραδυ μεχρι το πρωι αλλα οσο ζω ελπιζω...χιχιχιχιχιχι..

ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλε που ειστε σημερα????εχετε βγει βολτουλα?????

πω πω!!!!!!!!!!ειδες ρανακι μου!ξεπορτισανε ολες!αντε και στα δικα σου!:lol:ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες!ολαν πηγαν σχετικα καλα!το μικρακι μου εκλαψε λιγο...αλλα το ξερα!περναμε κυμα αναπτηξης και θελει ζιζι συνεχεια:lol::lol:!παω για νανι!ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

πω πω!!!!!!!!!!ειδες ρανακι μου!ξεπορτισανε ολες!αντε και στα δικα σου!:lol:ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες!ολαν πηγαν σχετικα καλα!το μικρακι μου εκλαψε λιγο...αλλα το ξερα!περναμε κυμα αναπτηξης και θελει ζιζι συνεχεια:lol::lol:!παω για νανι!ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλημερα κοριτσακια!

εχτες ημουν ενα κινητο πτωμα! αλλα το ευχαριστηθηκα!!!

η μπεμπα τρωει ολη την φρουτοκρεμα και μεχρι να της βαλω το κουταλι στο στομα κλαιει!!! της αρεσει της φαγανας μου!!!

χρυσανθακι μου ευτυχως που κανατε κακακια! και εγω ετσι χαιρομαι οταν τα κανει!!! που να το φανταζομουνα οτι θα εκανα τοση χαρα με τα σκ@τ@!!! χαχαχαχα, ναι το μαλλι ανανεωνει!!! σουπερ! παντα αξια κοριτσακι μου!!! ειναι πολυ ωραιο να εχεις βαπτιστηρι!!!

ρανακι μου καλα τα πατε βλεπω! την πειραξε ο αρακας, τι να κανεις.... ο μπακλαβας ειναι πολυ ευκολος:

φυλο κρουστας το κοβεις στο μεγεθος του ταψιου, βαζεις τα φυλα διπλα και τα βουτηρωνεις με λιωμενο βουτηρο. βαζεις 6 διπλα και μετα απο ενα φυλο τις 4 πλευρες του ταψιου μισο μεσα κ μισο εξω, (για μικρο ταψι θελεις 1/4 αμυγδαλα κοντροκομμενα) ανακατευεις τα αμυγδαλα με 1 κουταλακι κανελα και 2 κουταλιες ζαχαρη αχνη και ριχνεις να καλυψεις ολη την επιφανεια, μετα μονο φυλο και βουτηρο και ξανα αμυγδαλα, για 3 στρωματα. κλεινεις τα φυλα που ειναι εξω απο το ταψι και μετα ξαναβαζεις 6 διπλα φυλα παλι βουτηρωμενα. κανεις με μαχαιρι το περιγραμμα του ταψιου και βρεχεις τον μπακλαβα με λιγο νερακι. το κοβεις και ετοιμο. ψηνεται στους 150 για 1,1/2 ωρα και 10 λεπτα στους 180.

για το σιροπι, μισο λιτρο νερο, και 750 γρ ζαχαρη και μισο λεμονι. οταν ειναι χλιαρα και το γλυκο και το σιροπι, ριχνεις το σιροπι παντου με κουταλα. μετα απο 2 ωρες τρωγεται! γινεται σουπερ!!!

πεταλουδιτσα μου να μπαινεις, να μας λες νεα και οτι αλλο θες! ολες τα δικα μας λεμε.....

αναστασακι , λενακι, ιωαννακι νατασακι ματινακι και ποπακι τι κανετε, βολταρατε εχτες?

φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

κου κου...

εμεις ειμαστε ξυπνιες....χιχιχι

τι κανετε γιωτακι μου?δεν δουλευεις σημερα?

Καλημερα ρανακι! πως κοιμηθηκατε? εμεις μια χαρα!

στη δουλεια ειμαι! κλασσικα!

καλα κοιμηθηκαμε.....δοξα το θεο!!!!!

ρε γαμωτο απο χθες μου εχει κανει 5-6 φορες εμετουλη και εχω παρατηρησει οτι κανει οταν δε μπορει να ρευτει....τι πραγμα κι αυτο με το ρεψιμο μας....ουφφφφφφ:(

καλα κοιμηθηκαμε.....δοξα το θεο!!!!!

ρε γαμωτο απο χθες μου εχει κανει 5-6 φορες εμετουλη και εχω παρατηρησει οτι κανει οταν δε μπορει να ρευτει....τι πραγμα κι αυτο με το ρεψιμο μας....ουφφφφφφ:(

αντε μπραβο! για το ρεξιμο τριβε της τα πλευρα απο την πισω μερια στην πλατη της. θα ρευτει αμεσως, δοκιμασμενο!

παντως ειναι σε φυσιολογικα πλαισια, μην ανησυχεις, φαντασου και εμενα βγαζει ακομα μερικες γουλιες που κ που και ειναι 5,5 μηνων! αυτα σταματανε οταν αρχισουν οι στερεες τροφες.

Διαφημίσεις

αντε μπραβο! για το ρεξιμο τριβε της τα πλευρα απο την πισω μερια στην πλατη της. θα ρευτει αμεσως, δοκιμασμενο!

παντως ειναι σε φυσιολογικα πλαισια, μην ανησυχεις, φαντασου και εμενα βγαζει ακομα μερικες γουλιες που κ που και ειναι 5,5 μηνων! αυτα σταματανε οταν αρχισουν οι στερεες τροφες.

ουφφφφφ.....της το κανω αυτο μωρε....θυμαμαι που μου το ειχες ξαναγραψει γιωτακι μου....

τι φαγακι εχεις σημερα?

εγω τι να κανω ρε γαμωτο?????ελεγα φακες για τον αντρουλη μου και να τσιμπουσα κι εγω λιγες....αλλα μπορει να τη πειραξουν....

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή σας εβδομάδα! Πως περάσατε το Σαβ/κο;

Χρυσανθάκι μου καλό πάντα άξια να είσαι! Τώρα έχεις και ένα πνευματικό παιδάκι!!!

Ρανιάκι μου γλυκό τι κάνετε; Η μπιζουδένια πως τα πάει; Αχ αυτό το ρέψιμο έχω ακούσει ότι θέλει υπομονή! Όπως ότι έχει να κάνει με μωρά φυσικά!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε βρε; Πως περάσατε το Σαβ/κο; Εγώ καλά σχετικά! Απλά έμεινε μία εβδομάδα ακόμη και αισθάνομαι πως η υπομονή μου έχει εξαντλθεί!:(:(:( Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο γιατρό την Τετάρτη και να μου πει έλα την τάδε ημέρα να γεννήσεις! Ουφφφφφ θέλω να το πάρω αγκαλιά επιτέλους το μωράκι μου! Πρέπει να περάσουν και οι 9 μήνες;;;;;:confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα Γιωτάκι μου! Τι κάνεις; Η μικρούλα σου; Ειχες κόσμο κι εσύ εχθές; Αχ κι εγώ το απόγευμα, ωραία ήτανε, γελάσαμε και το βράδυ έπεσα ξερή! Αχ αυτός ο μπακλαβάς! Χιχιχιχιιιχιχιχιχ!!!!

ουφφφφφ.....της το κανω αυτο μωρε....θυμαμαι που μου το ειχες ξαναγραψει γιωτακι μου....

τι φαγακι εχεις σημερα?

εγω τι να κανω ρε γαμωτο?????ελεγα φακες για τον αντρουλη μου και να τσιμπουσα κι εγω λιγες....αλλα μπορει να τη πειραξουν....

εχω μακαροναδα, οι φακες ειναι βαριες μωρε, αλλα δοκιμασε λιγο, με την δοκιμη μπορεις να βλεπεις τι την πειραζει κ τι οχι.

ιωαννακι μου βαρεθηκες ε? βολευτηκε ο μπεμπης κ δεν λεει να βγει!!!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή σας εβδομάδα! Πως περάσατε το Σαβ/κο;

Χρυσανθάκι μου καλό πάντα άξια να είσαι! Τώρα έχεις και ένα πνευματικό παιδάκι!!!

Ρανιάκι μου γλυκό τι κάνετε; Η μπιζουδένια πως τα πάει; Αχ αυτό το ρέψιμο έχω ακούσει ότι θέλει υπομονή! Όπως ότι έχει να κάνει με μωρά φυσικά!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε βρε; Πως περάσατε το Σαβ/κο; Εγώ καλά σχετικά! Απλά έμεινε μία εβδομάδα ακόμη και αισθάνομαι πως η υπομονή μου έχει εξαντλθεί!:(:(:( Δεν βλέπω την ώρα να πάω στο γιατρό την Τετάρτη και να μου πει έλα την τάδε ημέρα να γεννήσεις! Ουφφφφφ θέλω να το πάρω αγκαλιά επιτέλους το μωράκι μου! Πρέπει να περάσουν και οι 9 μήνες;;;;;:confused::confused::confused::confused:

αχχχχχχ....υπομονη κοριτσακι μου.....1 βδομαδουλα ακομα...τιποτα....ποσο σε νιωθουμε ολες!!!!!!

η μπιζουδενια μου ειναι καλα απο χθες....μια ετσι μια αλλιως δηλαδη!!!!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...