Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Xρονια πολλα και καλα Νατασαρα μου!!!!!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι παντα υγιης και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Αντε και δευτερομανουλα γρηγορα!!!!!!!!!!

Σ'αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!Και του χρονου με υγεια!!!!!!!!

animated-birthday-cards.gif

Γλυκό μου ματινάκι ευχαριστώ πολύ κι ανταποδίδω τις ευχούλες!!!!!!!!!!

Σ΄αγαπώ πολύυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!(((((((((((()))))))))))))

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα και από εμένα! Τι κάνετε;

Νατασάκι μου χρόνια σου πολλά και από εδώ αγαπούλα μου! Να ζήσεις και να χαίρεσαι την οικογένειά σου με υγεία πάνω από όλα!

Πεταλουδίτσα τι κάνεις; Που χάθηκες μωρέ; Ευτυχώς είσαι καλά κι εσύ και η μπεμπούλα σου! Κλωτάει συνέχεια τώρα ε;;;; Πω πωωωωω έχεις ακόμη δρόμο! Το καλό είναι οτι την καταλαβαίνεις συνέχεια! Εγώ τρελλαινόμουνα από χαρά όταν καταλάβαινα τον μπέμπη! Τώρα βέβαια με πονάει αλλά τι έμεινε;;;; Το πολύ 10 μέρες!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες καλά!:-P:-P:-P:-P

ιωαννακι απολαυσε τις κλωτσιτσες !! σε λιγο καιρο θα σου λειπουν! χιχιχι

πεταλουδιτσα κλωτσαει η ζουζουνιτσα μας ε??????? τελεια κοπελα μου!!!μεγαλωσε η κοιλιτσα????:D:D:D

ποπακι?? δουλευεις σημερα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!:D:D:D

τι κανετε αγαπημενες μουυυυ!

εμεις καλα ηρθαμε στην μανουλα μου σημερα!

εκανα πρωι πρωι τισ δουλειτσες μου κ το απολαυσα!ηθελα να βγω με το καροτσι αλα τελικα μας πηρε ο μπαμπας με το αμαξι~!εχει ηλιο με δοντια εξω κ πολυ αερα!κριμα κ ηθελα να περπατησω κ να βγουν κ τα παιδακια μου λιγο εξω βολτα!:rolleyes:χθες δεν κοιμηθηκαμε κ πολυ καλα..μου ξυπνησε δυο φορες ο μπεμπης!μια στης 2μιση κ μια στης 4μιση!:rolleyes:

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΗΗΗΗ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!:P:p

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ@((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))

πΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ χαιρομαι που εισαι καλα!η μεπμπα ζωηρη στη κοιλιτσα ε!αχ μωλεεεε!να μπαινεις να μας λες νεακια σου:D

Αναστασακι μου τι κανει ο ζιζακιας μας!

Ιωαννακι ολα καλα!:Dερχεται ο μπεμπακος!

Ποπακι μου γλυκο τι κανει η μπεμπου!

Ματινακι μου φιλακια πολα!

παω αγαπουλες μου θα ξαναμπωωωωω!φιλακια πολλαααααααα!

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!:D:D:D

τι κανετε αγαπημενες μουυυυ!

εμεις καλα ηρθαμε στην μανουλα μου σημερα!

εκανα πρωι πρωι τισ δουλειτσες μου κ το απολαυσα!ηθελα να βγω με το καροτσι αλα τελικα μας πηρε ο μπαμπας με το αμαξι~!εχει ηλιο με δοντια εξω κ πολυ αερα!κριμα κ ηθελα να περπατησω κ να βγουν κ τα παιδακια μου λιγο εξω βολτα!:rolleyes:χθες δεν κοιμηθηκαμε κ πολυ καλα..μου ξυπνησε δυο φορες ο μπεμπης!μια στης 2μιση κ μια στης 4μιση!:rolleyes:

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΗΗΗΗ!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΗ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!:P:p

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ@((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))

πΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ χαιρομαι που εισαι καλα!η μεπμπα ζωηρη στη κοιλιτσα ε!αχ μωλεεεε!να μπαινεις να μας λες νεακια σου:D

Αναστασακι μου τι κανει ο ζιζακιας μας!

Ιωαννακι ολα καλα!:Dερχεται ο μπεμπακος!

Ποπακι μου γλυκο τι κανει η μπεμπου!

Ματινακι μου φιλακια πολα!

παω αγαπουλες μου θα ξαναμπωωωωω!φιλακια πολλαααααααα!

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

!

λενακι μου οντως πολυ κρυο κ αερα!!! αλλα λεει θα στρωσει ο καιρος κ θα ανεβει η θερμοκρασια! αντε να ανεβει πανω απο το 10 και θα βγουμε βολτιτσα στην αγορα! κουκουλωμενοι εννοειτε!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου! βλεπω ειστε ολες καλα! κ εμεις μια χαρα!

νατασακι μου πολυχρονη και οτι επιθυμεις!!! να χαιρεσαι τηνν οικογενεια σου!!!

σηκωθηκα πρωι πρωι να κανω δουλειες κ να μαγειρεψω γιατι περιμενω κατι φιλους!

παλι στο τρεξιμο, αλλα μ'αρεσει!!!

Σας φιλω γλυκα!!!

ασχετο εφτιαξα μπακλαβα κ εγινε τελειος!!!:-P

Σας φιλω γλυκα!!!

ασχετο εφτιαξα μπακλαβα κ εγινε τελειος!!!:-P[/quote

Καλημερα χρυσοχερα Γιωτουλα μας!τι κανει η μπεμπουλα?κοιματε κ αφηνει την μαμα να κανει τα γλυκα κ τα φαγητα της!?καλα να περασετε!αυτη ειναι κουραση-ξεκουραση!:wink:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερες πολλες!εχω να πω ενα καρο πραματα σημερα...:lol:ας αρχισω μμε τα δι κα σας κ μετα!

νατασακι μου!πολυχρονη και συντομα εγκυουλα ξανα σου ευχομαι!να χαιρεσαι κ να σε χαιρεται η οικογενια σου!

ποπακι μου ηταν τοοοοοσο χρησημη η πληροφορια σου!εννιωσα πολυ καλυτερα με τις απαντησεις,και γενικα οτι εχω καποιον να με στηριζει στο κομματι του θηλασμου ανα πασα στιγμη!κατι πολυ συμαντηκο ειδικα αν βρισκεσαι σε μια πολη σαν το ρεθυμνο...

λενακι και αναστασακι μου θελετε να πατε βολτιτσα ε???αχ λογικο!ποσο σας καταλαβαινω!κ γω αν κλειστω πολλες μερες φρικαρω!αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να ξεκινησετε!και μετα ποιος σας πιανει!

ρανακι μου ελπιζω να σε αφησε ο γιατρος και να εφαγες τον αρακα σου!χιχιι:lol: να ειπιε κ η μπιζουδενια αρακογαλο!:lol::lol::lol:

...επεισης στις 3 παραπανω φιλεναδιτσες ευχομαι καλη αναναιωση γιατι βλεπω θελετε να φτιαξετε μαλλακι!αντε μην το αργητε !θα συμβει μεγαλο up στην ψυχολογια!ε γιωτακι??εσυ το εφτιαξες προσφατα αποτι θυμαμαι!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου καλο καλημερα!ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς Ο ΖΟΗΡΟΥΛΗς Ε??? και γω τον πονο απο τις κλωτσιες-κινησεις της τον τελευταιο καιρο τον θυμαμαι πολυ καλα ακομα:lol::lol: ουτε 10 μερες ομως!πολυ καλα τα λες!σακακοστιανο τον κοβω τον μικρουλη μας!

α!ΡΑΝΑΚΙ δεν εχω ακουσει να μην επιτρεπεται κατι απο τα σαρακοστιανα!ολα μπορεις να τα με μετρο φυσικα...για την μελιτζανα λενε οτι ειναι αλλεργιογωνα αλλα παλι δεν το εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη και δεν ξερω αν ισχυει!

πεταλουδιτσα!!!που σαι βρε???μην χανεσαι τοσο γιατι ανησυχουμε!:wink:αλλα αφου ειστε καλα οκ!σε συγχωρουμε χιχιχιχι!αυτο εχει σημασια!

τα φιλακια στα μωρακια σας εννοουνται!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα κοριτσακια μου.....χθες δε μπορουσα να μπω....με πεταγε η σελιδα του parents!!!!

τεσπα...

νατασακι μου πολυχρονηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη και απο δω...χιχιχι....

εμεις καλα ειμαστε...τα ιδια....εδω σπιτακι....τρωμε,ποναμε,κοιμομαστε....ουφφφφ

θελω να βγωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....αλλα αυτη τη βδομαδα θα βγω μαλλον γιατι εχω δουλειες με τον οαεδ....αχ πως θα το κανω με τον θηλασμο?αγχωνομαι!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσακια μου γλυκααα!!! :P

Ματινακι μου, ειμαι καλα, σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! Φτασαμε το κιλο και προχωραμε δυναμικα! Λεω δυναμικα γιατι η μικρη μου δινει κατι κλωτσιτσες αλλο πραγμα σχεδον ολη μερα! Αφου αναρωτιεμαι ποτε κοιμαται! Σταματαει κανενα μισαωρο το πολυ μια ωρα και μετα παλι προς τη δοξα τραβα! χιχι Τι να πω.... Ελπιζω να μη μου βγει υπερκινητικη!!!!!!! :o

Δεν μπαινω τελευταια γιατι εχετε τα δικα σας οι μανουλες και δεν ειναι ευκολο να συμμετεχω... Ειμαι λιγο ασχετη με αυτα που σας προβληματιζουν και συζητατε. Βεβαια μπαινω και σας διαβαζω χοντρικα για να βλεπω οτι ειστε ολες καλα! Κοιταω και για την Ιωαννα μας που αναμενει τα ευχαριστα...:P

Ιωανακι μου, κουραγιο! Με το καλο να παρεις το αγορακι σου αγκαλιτσα! Υπομονη με τους εμετουληδες...:(

:-P

Αναστασακι υπεροχες οι φωτο που βαζεις στο fb!

Ρανιουκο, φιλα μου τη ζουμπουρλη μπιζουδενια σου!!

Ποπακι μου, υπομονη με την πεθερα! Να ξερες πώς σε καταλαβαινω! Τα αναστατωνουν τα μωρακια συνηθως...

Καλε αγαπουλες, βαλτε καμια φωτο να δουμε τα βλασταρια σας!!!

Χρυσανθουλα, Ελενακι, Γιωτακι γλυκα φιλακια!! :lol:

Χαιρομαι πολυ που ειστε καλα εσεις και τα μωρακια σας! Θα τα ξαναπουμε!

που εισαι βρε πεταλουδιτσα?????

ας λεμε εμεις τα δικα μας...να μπαινεις να μας λες κι εσυ τα δικα σου!!!!η καθε μια περναει τη φαση της!!!ναι?????εξαλλου σε λιγο καιρο θα ρωτας τα ιδια κι εσυ....χιχιχιχι:lol:

μεγαλωνει η κορακλααααααα?????

Να σας πω τα δικα μου τωρα!χθες καναμε κακα!γιουπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!στη βρυση βεβαια με το να της κραταω ψιλα τα ποδαρακι αλλα εστω κ ετσι ξελαφρωσε το ψυχακι μου!ουφ ανακουφισης νο1!!!πηγαμε στον γιατρο επεισης!σε 15 μερες βαλαμε 260 γρ!ηθελε να εχει βαλει τουλαχιστον 200 οποτε συνεχιζουμε χωρις συμπληρωμα!!ουφ ανακουφισης νο2!!ειμαι χαρουμενη!γαινεται ε???αυτα ηταν της χριστινας μου!στα δικα μοα τωρα!γινομαι νονα σημερα και εχω ενα αγχος νααααααααα!!!!!!!!κυριως επειδη κατι εχει παθει αυτες της μερες και τρωει συνεχεια μη μου πεινασει την ωρα της λειτουργειας και τοτε τη βαψαμε!!!θα τη σκασω στο φαη μεχρι τελευταια στιγμη και ο Θεος να βαλει το χερι του χαχααχ!θα σας γραψω να σας πω πως πηγε!μαλλι εφτιαξα μονη μου!πολυ μαρεσεσαι !να σας πω αλλα δεν ξερω αν θα το καταλαβεται...τα κρατησα με αφρο πολυ πολυ σγουρα τα σηκωσα μια πολυ ψηλη κοτσιδα και εκει που μπηκε το λαστιχακι εκανα μια τρυπα και τα περασα απο μεσα και τα εβγαλα απο την αλλη και εγινε ενα γυριστο πραμα με μπουκλες απο κατω και μια -δυο εβγαλα μπροστα...συμβουλη φιλης κομμοτριας!(αυτα γιατι ακομα εδω δικια μου κομμοτρια δεν εχω)ουφ!ποτε θα γινει πολη μου αυτη η πολη!μαλλον θα αργησει λιγο...προς το παρον ειναι η πολη του αντρα μου!και το λεω κυριως απο πρακτικης αποψης ...

φιλακια πολλα σε οοοοοολες!σας αγαπω πολυ και σας ευχαριστω που με ανεβαζεται οταν πεφτω!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερες πολλες!εχω να πω ενα καρο πραματα σημερα...:lol:ας αρχισω μμε τα δι κα σας κ μετα!

ποπακι μου ηταν τοοοοοσο χρησημη η πληροφορια σου!εννιωσα πολυ καλυτερα με τις απαντησεις,και γενικα οτι εχω καποιον να με στηριζει στο κομματι του θηλασμου ανα πασα στιγμη!κατι πολυ συμαντηκο ειδικα αν βρισκεσαι σε μια πολη σαν το ρεθυμνο...

λενακι και αναστασακι μου θελετε να πατε βολτιτσα ε???αχ λογικο!ποσο σας καταλαβαινω!κ γω αν κλειστω πολλες μερες φρικαρω!αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να ξεκινησετε!και μετα ποιος σας πιανει!

ρανακι μου ελπιζω να σε αφησε ο γιατρος και να εφαγες τον αρακα σου!χιχιι:lol: να ειπιε κ η μπιζουδενια αρακογαλο!:lol::lol::lol:

...επεισης στις 3 παραπανω φιλεναδιτσες ευχομαι καλη αναναιωση γιατι βλεπω θελετε να φτιαξετε μαλλακι!αντε μην το αργητε !θα συμβει μεγαλο up στην ψυχολογια!ε γιωτακι??εσυ το εφτιαξες προσφατα αποτι θυμαμαι!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου καλο καλημερα!ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟς Ο ΖΟΗΡΟΥΛΗς Ε??? και γω τον πονο απο τις κλωτσιες-κινησεις της τον τελευταιο καιρο τον θυμαμαι πολυ καλα ακομα:lol::lol: ουτε 10 μερες ομως!πολυ καλα τα λες!σακακοστιανο τον κοβω τον μικρουλη μας!

α!ΡΑΝΑΚΙ δεν εχω ακουσει να μην επιτρεπεται κατι απο τα σαρακοστιανα!ολα μπορεις να τα με μετρο φυσικα...για την μελιτζανα λενε οτι ειναι αλλεργιογωνα αλλα παλι δεν το εχω ακουσει απο εγκυρη πηγη και δεν ξερω αν ισχυει!

πεταλουδιτσα!!!που σαι βρε???μην χανεσαι τοσο γιατι ανησυχουμε!:wink:αλλα αφου ειστε καλα οκ!σε συγχωρουμε χιχιχιχι!αυτο εχει σημασια!

τα φιλακια στα μωρακια σας εννοουνται!

κου κου κου....χρυσανθουλαααααααααααααααααααα.....

τελικα τον εφαγα τον αρακα και την πειραξε.....στην αρχη δε φανηκε αλλα μετα ειχε κατι πονακια και σφιγγοταν....ουφφφφφφφ/......που θα παει?θα περασει....αλλα τι να τρωω πια?ολο τα ιδια και τα ιδια?

κανατε κακακια???????????????????

Να σας πω τα δικα μου τωρα!χθες καναμε κακα!γιουπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!στη βρυση βεβαια με το να της κραταω ψιλα τα ποδαρακι αλλα εστω κ ετσι ξελαφρωσε το ψυχακι μου!ουφ ανακουφισης νο1!!!πηγαμε στον γιατρο επεισης!σε 15 μερες βαλαμε 260 γρ!ηθελε να εχει βαλει τουλαχιστον 200 οποτε συνεχιζουμε χωρις συμπληρωμα!!ουφ ανακουφισης νο2!!ειμαι χαρουμενη!γαινεται ε???αυτα ηταν της χριστινας μου!στα δικα μοα τωρα!γινομαι νονα σημερα και εχω ενα αγχος νααααααααα!!!!!!!!κυριως επειδη κατι εχει παθει αυτες της μερες και τρωει συνεχεια μη μου πεινασει την ωρα της λειτουργειας και τοτε τη βαψαμε!!!θα τη σκασω στο φαη μεχρι τελευταια στιγμη και ο Θεος να βαλει το χερι του χαχααχ!θα σας γραψω να σας πω πως πηγε!μαλλι εφτιαξα μονη μου!πολυ μαρεσεσαι !να σας πω αλλα δεν ξερω αν θα το καταλαβεται...τα κρατησα με αφρο πολυ πολυ σγουρα τα σηκωσα μια πολυ ψηλη κοτσιδα και εκει που μπηκε το λαστιχακι εκανα μια τρυπα και τα περασα απο μεσα και τα εβγαλα απο την αλλη και εγινε ενα γυριστο πραμα με μπουκλες απο κατω και μια -δυο εβγαλα μπροστα...συμβουλη φιλης κομμοτριας!(αυτα γιατι ακομα εδω δικια μου κομμοτρια δεν εχω)ουφ!ποτε θα γινει πολη μου αυτη η πολη!μαλλον θα αργησει λιγο...προς το παρον ειναι η πολη του αντρα μου!και το λεω κυριως απο πρακτικης αποψης ...

φιλακια πολλα σε οοοοοολες!σας αγαπω πολυ και σας ευχαριστω που με ανεβαζεται οταν πεφτω!!!

κανατε κακαααααααααααααααααααααααα....μπραβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

κι εμεις σ'αγαπαμε χρυσανθουλι μου...:lol:

Σας φιλω γλυκα!!!

ασχετο εφτιαξα μπακλαβα κ εγινε τελειος!!!:-P

γιωτακι καλημερααααααααα....καλε στειλε συνταγηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...