Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ρανιουκο μου!!!!!!!!!!!μπιζουδενιαααααααααα!!!!!!καλημερα!!!!!!!

κοιτα οσο αναφορα τα σαρακοστιανα νομιζω επιτρεπονται, με μετρο, μην το παρακανουμε ε?βεβαια ειναι αναλογα και το παιδακι, τι το πειραζει!!!!!ευχομαι να μην το πειραξει και ο αρακας, νομιζω εμενα δεν την πειραζει αλλα μπορει να κανει λιγο πρασσινα κακακια, χιχιχιχι!!!!!

θα ρωτησω και τον γιατρο.....

αχ<μα καρι να επιτρεπεται....θα σκασω αν δε φαωωωωωωωωωωωωωω:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια!!! κοιμηθηκαμε τελεια!!!!!!!! αγκαλίτσα οι δυος μας στο κρεβατι κ ο αντρας μου στον καναπε γιατι ειχε φαει λουκανικο κ μυριζε πολυ!! πρεπει να ειχε κ σκόρδο!! κοιμηθηκαμε γυρω στης 01.00 κ σηκωθηκαμε 10.30!!!! τον θηλαζα ξαπλωμενη κ ηταν μια χαρα!!!!! :D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα!πριν ενω ειχε κοιμηθει ξυπνησε και εκλαιγε πολυ και τωρα ξανακοιμηθηκε!ουφφφφφ...δεν ειμαι πολυ καλα ...εχω πονοκεφαλο και ενα χαζο καψιμο στην μυτη!!!κοιμηθηκα πιο αργα απο την μικρη χθες...με κουραζει αυτο αλλα πρεπει να αρχισω να βλεπω και τον αντρα μου κοριτσια!νιωθω οτι τον εχω χασει και μου λειπει πολυ...θα συνηθισω σε μερικες μερες φανταζομαι....περιεργο αλλα πιο καλα ξεκουραζομαι οταν κοιμαμαι 9 με 5 παρα 12 με 7 γιατι στο καλο?ελπιζω να ειναι θεμα προσαρμογης!αν δω οτι δεν ειναι οσο θηλαζω θα γυρισω στο 9 με 5 τι νσ κσνουμε τωρα...!ουφ!ξαναξυπνησε και ηθελα να γραψω ξεχωριστα στην καθε μια!δεν βλεπω να προλαβαινω..ξεκιναω μεχρι να γκρινιαξει...

ποπακι μου!καλημερα!επλιζω να γινω δεχτη στην ομοδα αυτη στο φεισ να μπορω να ρωταω μερικα πραματα που με σκανε!δεν εχει κανει τιποτα ακομα...δεν ειναι σκληρα αλλα κλαιει πααααααρα πολυ αν περασει τις 5 μερες οταν τα κανει!

γιωτακι καλημερα!ωραιο γευμα ετοιμασες χθες!και η δικια σου η μπεμπου προβλημα ε?ξεπερασε τις 4 μερες που μου ελεγες !εκανε χωρις υποθετο?

ιωαννακι μου καλλη σου μερα!εμετο ε???ουφ!αντε κουκλιτσα κοντευεις!θα τελειωσουν οολα αυτα!

ρανακι μου και μπιζουδενια καλημερα!πιστευω ατι ολα επιτρεπονται με μετρο!μετα αν κατι το πειραζει το καταλαβαινεις αμεσως!τρωει-κλαιει!δεν σου αφηνει αμφιβολια οτι ηταν απο αυτο που εφαγες!

αναστασακι μου καλημερα!τι τελειος υπνος!δοκιμασες και τον ξαπλωτο θηλασμο!τελεια!

παωωωωωω

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

μετα απο δουλεια, γυρισα σπιτι ταισα κ αλλαξα την μπεμπα, παιξαμε μαζεψα το σπιτι κ εστρωσα τραπεζι κ περιμενω τον καλο μου να φαμε!

κοριτσια μια χαρα τα πατε!

χρυσανθακι γιατι δεν βλεπεστε με τον αντρουλη? θα φτιαξουν τα πραγματα! σου λειπει ε?

χωρις υποθετο τα εκανε, μονη της.

αφου εινια μαλακα της δικια σου, μια χαρα τοτε!

ηρθε το αγορακι μου να φαμε, φιλακια!

Διαφημίσεις

χρυσανθακι αλαξες ωραρια??θα συνηθισεις μμωρε υπομονη θελει!! ναι εγω τον θηλαζω κ ξαπλωμενη μια χαρα ειναι!!:D

γιωτακι ολα τα προλαβες!!στο τρεξιμο εισαι!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλεναδιτσες μου σας μηλαει ενα κινουμενο πτωμαα!:rolleyes::rolleyes::cool:

τα ματια μου κλεινουν κ ειμαι ενα ρακος!μπανιαρισα τα παιδακια μου εκαν ακ γω..ο μικρος κοιμαται αλα οπου να ναι θα ξυπνησει\!

σας διαβασα αγαπουλες μου αλα δεν εχω κουραγιο:(

σε λιγο θα βαλω κ τον μεγαλο για υπνο κευχομαι να γυρησιε ο αντρας μου νωρης απο δουλεια γιατι δεν την παλευω αλο!ειχα επισκεψεις σημερα περασαμε καλα αλα η κουραση εφτασε στα υψη γιατι δεν μπορεσα να ξεκουραστω καθολου ολη μερα κ μετα που φυγανε συμαζευα κ γενικα εχει μαζευτει πολυ κουραση βρε κοριτσια!

εκλεισα ραντεβου στη γυναικολογο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ για την τριτη το απογευμα!εχουμε κ γεννεθλια του μεγαλου της κουμπαρας μου εκεινη τη μερα κ επισης θα εθρει το πρωι κ μια φιλη μου να δει το μωρο κ πως ετυχαν τωρα ολα εκεινη τη μερα μη με ρωτησετε δε ξερω εναν ενα μου εμφανιστηκαν!:rolleyes:αυτααα!

με φωναζει ο γιος μου ειναι τουαλετα!:tongue:παω..συγνωμη που δεν αναφερθηκα στη καθεμια σας:(

αα οποτε λετε βαφουμε μαλιιιιιιιιιιιιιιι:Pαχ πολυ το θελωωω!

παω παωω..καληνυχτααααααααααααααα!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυ@

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

φιλεναδιτσες μου σας μηλαει ενα κινουμενο πτωμαα!:rolleyes::rolleyes::cool:

τα ματια μου κλεινουν κ ειμαι ενα ρακος!μπανιαρισα τα παιδακια μου εκαν ακ γω..ο μικρος κοιμαται αλα οπου να ναι θα ξυπνησει\!

σας διαβασα αγαπουλες μου αλα δεν εχω κουραγιο:(

σε λιγο θα βαλω κ τον μεγαλο για υπνο κευχομαι να γυρησιε ο αντρας μου νωρης απο δουλεια γιατι δεν την παλευω αλο!ειχα επισκεψεις σημερα περασαμε καλα αλα η κουραση εφτασε στα υψη γιατι δεν μπορεσα να ξεκουραστω καθολου ολη μερα κ μετα που φυγανε συμαζευα κ γενικα εχει μαζευτει πολυ κουραση βρε κοριτσια!

εκλεισα ραντεβου στη γυναικολογο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ για την τριτη το απογευμα!εχουμε κ γεννεθλια του μεγαλου της κουμπαρας μου εκεινη τη μερα κ επισης θα εθρει το πρωι κ μια φιλη μου να δει το μωρο κ πως ετυχαν τωρα ολα εκεινη τη μερα μη με ρωτησετε δε ξερω εναν ενα μου εμφανιστηκαν!:rolleyes:αυτααα!

με φωναζει ο γιος μου ειναι τουαλετα!:tongue:παω..συγνωμη που δεν αναφερθηκα στη καθεμια σας:(

αα οποτε λετε βαφουμε μαλιιιιιιιιιιιιιιι:Pαχ πολυ το θελωωω!

παω παωω..καληνυχτααααααααααααααα!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυ@

((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καλη ξεκουραση λενιω μου....κι εγω σάγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Αληθεια η Ελενιτσα πεταλουδιτσα που ειναι? Χαθηκε...γιατι??? Παναγιτσα μου να ειναι ολα καλα και ας μην μπαινει!

Γεια σας, κοριτσακια μου γλυκααα!!! :P

Ματινακι μου, ειμαι καλα, σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! Φτασαμε το κιλο και προχωραμε δυναμικα! Λεω δυναμικα γιατι η μικρη μου δινει κατι κλωτσιτσες αλλο πραγμα σχεδον ολη μερα! Αφου αναρωτιεμαι ποτε κοιμαται! Σταματαει κανενα μισαωρο το πολυ μια ωρα και μετα παλι προς τη δοξα τραβα! χιχι Τι να πω.... Ελπιζω να μη μου βγει υπερκινητικη!!!!!!! :o

Δεν μπαινω τελευταια γιατι εχετε τα δικα σας οι μανουλες και δεν ειναι ευκολο να συμμετεχω... Ειμαι λιγο ασχετη με αυτα που σας προβληματιζουν και συζητατε. Βεβαια μπαινω και σας διαβαζω χοντρικα για να βλεπω οτι ειστε ολες καλα! Κοιταω και για την Ιωαννα μας που αναμενει τα ευχαριστα...:P

Ιωανακι μου, κουραγιο! Με το καλο να παρεις το αγορακι σου αγκαλιτσα! Υπομονη με τους εμετουληδες...:(

:-P

Αναστασακι υπεροχες οι φωτο που βαζεις στο fb!

Ρανιουκο, φιλα μου τη ζουμπουρλη μπιζουδενια σου!!

Ποπακι μου, υπομονη με την πεθερα! Να ξερες πώς σε καταλαβαινω! Τα αναστατωνουν τα μωρακια συνηθως...

Καλε αγαπουλες, βαλτε καμια φωτο να δουμε τα βλασταρια σας!!!

Χρυσανθουλα, Ελενακι, Γιωτακι γλυκα φιλακια!! :lol:

Χαιρομαι πολυ που ειστε καλα εσεις και τα μωρακια σας! Θα τα ξαναπουμε!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

χρυσανθακι, πολυ χαρηκα που εγραψες στην σελιδα του fb, ειδες ποσες κοπελες απαντησαν?μην αγχωνεσαι, ειμαι σιγουρη πως θα βρεθει λυση!!!!!!το χριστινακι μας το ομορφο!!!!!!!

πεταλουδιτσα-ελενιτσα, αταχτη η μικρη ε?χαχαχα, πολυ κλωτσιδι?να μπαινεις και να μιλαμε γιατι κι εσυ σε πολυ λιγο θα εχεις τις ιδιες αποριες με μας, η μπεμπα ειναι στον δρομο!!!!!!!

αναστασακι μου φιλησε μου τον αγκαλιτσα σου, ωραιος ο ξαπλωτος θηλασμος ε?τον λατρευω, μου εχει χαρισει τελειους ξεγνοιαστους υπνους και για μενα και για την μπεμπα μου!!!!!!!

λενιω κουραστηκες γλυκουλα μου καλη?ουφ, ειναι και 2 τα παλικαρια, αμα εχεις και επισκεψεις και δουλειες, δεν θελεις τιποτα αλλο για να βγεις off, ελπιζω να κοιμηθηκες καλα και να ξεκουραστηκες, σμουατς!!!!!!!

ρανιουκο μου, πως να κοιμηθηκε η μπιζουδενια σημερις αραγε?ελπιζω πολυ καλα!!!!!

ιωαννακι μου, τι θα γινει με αυτον τον μπεμπη τον ομορφο, ποτε θα ερθει?

ματινακι μου φιλησε μου τον ξανθομπουμπουκακι μας!!!!!!

σημερις εχει γεννεθλια η νατασσουλα μας η γλυκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα νατασσουλα!!!!!!!!!!!!!να τα εκατοστησεις, να χαιρεσαι το γαρδενακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

σημερις εχει γεννεθλια η νατασσουλα μας η γλυκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα νατασσουλα!!!!!!!!!!!!!να τα εκατοστησεις, να χαιρεσαι το γαρδενακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!![/color]

Ποπάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!!!!!!Σ' αγαπάω πολύ γλυκιά μου φιλεναδίτσα μου!!!!!!!!!!! Να χαίρεσαι την κουκλάρα σου!!!! Με όλη την σημασία της λέξης!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Xρονια πολλα και καλα Νατασαρα μου!!!!!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι παντα υγιης και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Αντε και δευτερομανουλα γρηγορα!!!!!!!!!!

Σ'αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!Και του χρονου με υγεια!!!!!!!!

animated-birthday-cards.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...