Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδιτσες μου μωλης τον κοιμησΑ..έκλαιγε..είχε αέρια..:(

Γιωτακι μου καλή αρχή με τις κρεμουλες!έκλαψε η ζουζουνΑ Ε..αχ μωλεε μωλεε ο κακός γιατρουλης που πονάει τα παιδάκια μας:(:tongue:

Αναστασακι μου τι καλά που τα περάσατε..μπράβο ξεσκασες κ συ λιγάκι Ε!!τι καλός ο μπεμπακος ήσυχος ήταν..κ μένα ο δικός μου θέλει κοοσμο κ:tongue: φασαρια:tongue:

Αυτό με την βαφή κ το πράσινο γάλα κάπου το έχω διαβάσει κ γω:rolleyes::rolleyes::(

Ματίνακι μου πολύ γέλασα..πάνες θα χρειαστοΥΜΕ κ μεις στα σίγουρα..

Όσο για τα βαφτίσια όπως είπαμε σημασία έχει να βαφτίστουν τα μωράκια μας.ζούμε τόσο δύσκολες μερες:(

Χρυσανθακι μου κ μένα πήγε να δει τον αγώνα στον αδερφό του..τι σπαστικο:mad::lol:

Ποπακι μου καλύτερα σήμερα η μπεμπουλα με την πεθερά..κ μας τα κακακια μας έγιναν πιο σφιχτά..του μωρού δηλαδή έτσι όπως το εγραψα:lol:

Ιωάννακι μου ακόμα με τον μπεμπακο μαζί είστε..το ζουζουνακι μας δεν θέλει να βγει ακόμα..ολόκληρο άντρακι θα κανείς μην ακούς κανέναν ..όσο κ να πονέσειΣ πολύ σύντομα θα θέλεις κ δδεύτερο κ τριτοοοο..όλα ξεχνιούνται..

Νατάσακι μου που είσαι?όλα καλά?

Πεταλούδίτσα που χάθηκες?

Μαράκι μου τι κάνεις??έχει τους παλιοκολικους το αγοράκι σου..αχ αχ να μην υπήρχαν τι καλά που θα ήταν!!μωλης μπω από τον υπολογιστή θα συμπληρώσω την ημερομηνία στο πινακακκι..

Ρανιουκο μου ταλαιπωρήθηκε το μπιζουδακι μας..εύχομαι σήμερα να είστε καλύτερα..

Ξέχασα καμία??????

Το το αγώνα έκανα για να σας γράψω όλα αυτά μέσω κινητού..ουφφ:-)

Πάω για νάνι..καλό βράδυ κ καλό ξημέρωμα να έχουμε..φιλάκια

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Πολύ παγωνιά σήμερα μωρέ! Δεν μπορώ να ζεσταθώ με τίποτα όμως! Πως περάσατε εχθές; Που το τσικνίσατε; Εμείς πήγαμε στη μαμά μου και εγώ έκανα συνέχεια εμετό! Από κοντά και η αδερφή μου αλλά εντάξει αυτή δικαιολογείται είναι στην αρχή ακόμη! Εγώ που έφτασα στο τέλος;;;:confused::confused::confused::confused: Τεσπά θα περάσει μωρέ!

Άσχετο αλλά τι μαγειρεύετε σήμερα; Πω πωωωωω δεν έχω ιδέα τι θα φτιάξω και βαριέμαι πάααααααρα πολύ!!!

Εχεις δικιο ματινακι μου!και γω αυτα σκεφταμαι και ανησυχω !τι ξερω...ωρες ωρες νιωθω οτι την τυφλα μου δεν ξερω!!!παλι δεν εκανε κακα!και ηλπιζα να κανει σημερα...δεν βλεπω να το γλυτωνει η ψυχουλα μου το κλισμα παλι!μονο ετσι θα κανουμε κακα εμεις!ειμαι πολυ στεναχωρημενη!οτι χρειαζεται θα το κανω !μια χαρα ειναι και το ξενο και εχεις δικιο για μετα !δεν θα χρειαζεται πολυ το παιδι μετα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ KAI TO MΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ.ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ.ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΙΝΤΕΡΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ;

Kleopatra Giagli καλημερα georgia.το κιντερτε εχω ακουσει οτι εχει ζαχαρη.και ο δικος μου απο 4 μηνων περιπου αρχισε να κανει κακακια καθε 4-6 μερες και ακομα τωρα που εκλεισε τον 5ο ετσι κανει.οχι νωριτερα απο 4 μερες.σημερα ειναι η 5η και τιποτα.εγω να σ...

Δείτε περισσότερα

Πριν από 50 λεπτά · Μου αρέσει!

Margiota Gavri http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/12/blog-post_23.html

Μεγάλη απόκλιση από βρέφος σε βρέφος. Από πολλές φορές την ημέρα έως μία φορά κάθε επτά ημέρες, όλα φυσιολογικά. Μετά τις πρώτες έξι εβδομάδες της ζωής, τα κακά με τον αποκλειστικό θηλασμό μπορεί να συνεχίζουν πολύ συχνά ή, αντίθετα, να αραιώσουν πολύ. Δεν υπάρχει τίποτε παθολογικό σε αυτές τις διαφορές και δεν πρόκειται για δυσκοιλιότητα, εφόσον τα κακά δεν είναι σκληρά και το μωρό δεν κλαίει όταν τα κάνει. Συνήθως μετά τον πρώτο μήνα σταματούν οι νυχτερινές κενώσεις.

Πριν από 47 λεπτά · Μου αρέσει!

Dimitra Kampitaki Όχι χαμομηλάκι, όχι κιντερτε! Αν θηλάζεις αποκλειστικά είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αν δε ζορίζεται μπορεί να κάνει και πάνω από βδομάδα.

Cassiani Mihopoulou κιντερτε να μη δωσεις, φυσικα και εχει ζαχαρη, αλλα ειναι και ενα πραγμα σε σκονη. επιπλεον σε ενα μωρο που θηλαζει αποκλειστικα δε δινουμε τιποτα αλλο πριν γινει 6 μηνων. το προβλημα ομως ξεκιναει απο το γεγονος οτι δεν εχετε κανενα προβλημα! ειναι μια απολυτως φυσιολογικη συμπεριφορα για ολα τα μωρα ειτε θηλαζουν ειτε οχι καποια στιγμη να αλλαζουν τις συνηθειες του εντερου. απλα τα θηλαζοντα μπορουμε να τα περιμενουμε ακομα και 10 μερες, εφοσον δε δειχνουν να πονανε. αν θελεις μπορεις να ξεκινησεις να πινεις εσυ μια κουπα χαμομηλι, αλλα και παλι σου λεω οτι δεν υπαρχει προβλημα προς επιλυση

Πριν από 46 λεπτά · Μου αρέσει!

Sofia Pavlou κοπέλα μου τα μωρα που θηλάζουν μπορει να κανουν κακα από πολλες φορες τη μερα μεχρι και 1 φορα την εβδομάδα... και τα δυο ειναι φυσιολογικότατα. Τα κακα του ειναι σκληρα? κλαιει όταν κανει? Τα μωρα που θηλαζουν δεν θελουν κανενα αλλο υγρο περα απο το γαλα της μαμας

Πριν από 45 λεπτά · Μου αρέσει!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ KAI TO MΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΧΝΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ.ΠΧ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ.ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΙΝΤΕΡΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ;

Kleopatra Giagli καλημερα georgia.το κιντερτε εχω ακουσει οτι εχει ζαχαρη.και ο δικος μου απο 4 μηνων περιπου αρχισε να κανει κακακια καθε 4-6 μερες και ακομα τωρα που εκλεισε τον 5ο ετσι κανει.οχι νωριτερα απο 4 μερες.σημερα ειναι η 5η και τιποτα.εγω να σ...

Δείτε περισσότερα

Μεγάλη απόκλιση από βρέφος σε βρέφος. Από πολλές φορές την ημέρα έως μία φορά κάθε επτά ημέρες, όλα φυσιολογικά. Μετά τις πρώτες έξι εβδομάδες της ζωής, τα κακά με τον αποκλειστικό θηλασμό μπορεί να συνεχίζουν πολύ συχνά ή, αντίθετα, να αραιώσουν πολύ. Δεν υπάρχει τίποτε παθολογικό σε αυτές τις διαφορές και δεν πρόκειται για δυσκοιλιότητα, εφόσον τα κακά δεν είναι σκληρά και το μωρό δεν κλαίει όταν τα κάνει. Συνήθως μετά τον πρώτο μήνα σταματούν οι νυχτερινές κενώσεις.

Dimitra Kampitaki Όχι χαμομηλάκι, όχι κιντερτε! Αν θηλάζεις αποκλειστικά είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αν δε ζορίζεται μπορεί να κάνει και πάνω από βδομάδα.

Cassiani Mihopoulou κιντερτε να μη δωσεις, φυσικα και εχει ζαχαρη, αλλα ειναι και ενα πραγμα σε σκονη. επιπλεον σε ενα μωρο που θηλαζει αποκλειστικα δε δινουμε τιποτα αλλο πριν γινει 6 μηνων. το προβλημα ομως ξεκιναει απο το γεγονος οτι δεν εχετε κανενα προβλημα! ειναι μια απολυτως φυσιολογικη συμπεριφορα για ολα τα μωρα ειτε θηλαζουν ειτε οχι καποια στιγμη να αλλαζουν τις συνηθειες του εντερου. απλα τα θηλαζοντα μπορουμε να τα περιμενουμε ακομα και 10 μερες, εφοσον δε δειχνουν να πονανε. αν θελεις μπορεις να ξεκινησεις να πινεις εσυ μια κουπα χαμομηλι, αλλα και παλι σου λεω οτι δεν υπαρχει προβλημα προς επιλυση

Sofia Pavlou κοπέλα μου τα μωρα που θηλάζουν μπορει να κανουν κακα από πολλες φορες τη μερα μεχρι και 1 φορα την εβδομάδα... και τα δυο ειναι φυσιολογικότατα. Τα κακα του ειναι σκληρα? κλαιει όταν κανει? Τα μωρα που θηλαζουν δεν θελουν κανενα αλλο υγρο περα απο το γαλα της μαμας

χρυσανθακι μου, βρηκα αυτο στο facebook που αλλη μια μανουλα εχει το ιδιο προβλημα και της απαντησαν, τι να πω, γραψε κι εσυ να σου πουν γνωμες!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα φιλεναδες!!!!!!!!!!!τι κανετε?

ιωαννακι μου παλι εμετουληδες?ουφ.....αυτος ο μπεμπακος ποτε θα ερθει?ανυπομονουμε να μεγαλωσει η παρεα μας!!!!!

γιωτουλα μια χαρα η μπεμπα μας!!!!!κουκλα σωστη, καλη αρχη με τις κρεμουλες!!!!!!!

αναστασακι!!!!!!σε εχει τρελανει ο ζιζακιας ε?

ματινακι μου, πολλες πολλες πανες χρειαζομαστε οι μανουλες, θα μας τρελανουν αυτα τα παιδακια μας!!!!!!

λενιω μου ειναι υπεροχο που ανοιγουν το στοματακι τους για να φανε, εκεινη την ωρα μου ερχεται να της δωσω 100 φιλια ετσι πασαλημενη που ειναι, θα την φαω!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Δείτε περισσότερα

Georgia Mantzari ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ(ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ) ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΦΟΒΗΘΗΚΑ!

Πριν από 9 λεπτά · Μου αρέσει!

Silia Pa δυσκιλιοτητα ειναι τα σκληρα κακα..

το μητρικο αφομειωνεται σε μεγαλο βαθμο απο τον οργανισμο σε σχεση με οποιιαδηποτε αλλη τροφη...

Πριν από 4 λεπτά μέσω κινητό · Μου αρέσει! · 1

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα κοριτσακια!

χρυσανθακι και εμεις ειχαμε 1 εβδομαδα να κανουμε και τελικα εκανε εχτες χωρις να ζοριζεται. η γιατρος που την κοιταξε ειπε οτι ειναι φυσιολογικη και 1 φορα την εβδομαδα, ετσι λειτουργει το εντερο της, αρκει να ειναι μαλακα κ οχι σκληρα. ελπιζω να σε ξεαγχωσα!

εχτες κ προχτες ειχαμε γκρινια το βραδυ, ειδικα εχτες κοιμηθηκε στις 1! και εγω σηκωθηκα στις 6 για δουλεια, σε λιγο θα σερνωμαι!

εχτες τσικνισαμε οι δυο μας με τον αντρα μου εψησα σουβλακια, εφτιαξα τζατζικι πατατες κ πιτες! ωραια ηταν, του χρονου πρωτα ο Θεος θα φαει σουβλακι κ η μπεμπα! χαχαχαχχαα!

ιωαννακι μου λιγο εμεινε! υπομονη!!! θα σε αποζημιωσει ο μπεμπαρος!

ποπακι ελενακι ματινακι νατασακι αναστασακι ρανακι φιλακια!!!

καλημερα κοριτσακια!

χρυσανθακι και εμεις ειχαμε 1 εβδομαδα να κανουμε και τελικα εκανε εχτες χωρις να ζοριζεται. η γιατρος που την κοιταξε ειπε οτι ειναι φυσιολογικη και 1 φορα την εβδομαδα, ετσι λειτουργει το εντερο της, αρκει να ειναι μαλακα κ οχι σκληρα. ελπιζω να σε ξεαγχωσα!

εχτες κ προχτες ειχαμε γκρινια το βραδυ, ειδικα εχτες κοιμηθηκε στις 1! και εγω σηκωθηκα στις 6 για δουλεια, σε λιγο θα σερνωμαι!

εχτες τσικνισαμε οι δυο μας με τον αντρα μου εψησα σουβλακια, εφτιαξα τζατζικι πατατες κ πιτες! ωραια ηταν, του χρονου πρωτα ο Θεος θα φαει σουβλακι κ η μπεμπα! χαχαχαχχαα!

ιωαννακι μου λιγο εμεινε! υπομονη!!! θα σε αποζημιωσει ο μπεμπαρος!

ποπακι ελενακι ματινακι νατασακι αναστασακι ρανακι φιλακια!!!

καλημερα γιωτουλα!!!!!!!!μια χαρα το τσικνισατε χτες!!!!!χαχαχαχα!!!!!αχ θα νοιωθεις κουρασμενη ε?η μπεμπα μας η καλη!!!!!ποσο τρελαινομαι που θα τρωνε τα φαγητακια που τρωμε κι εμεις και θα τα κρατανε με τα μικρα τους τα χερακια!!!!!:tongue:

αληθεια, δεν θυμαμαι αν το χρυσανθακι μας εχει πει αν τα κακακια της ειναι σφικτα!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερααααααααααααααααααα

τι κανετε ομορφονιες μου????

εμεις λιγο καλυτερα....ουφφφφ....αφου την εβαλα στη κουνια της ,γκρινιαζε βεβαια λιγακι , και εκανα και δουλιτσες και μαγειρεψα.....εκανα αρακα κοριτσια....για να δουμε...θα τη πειραξει?παντως το γαλα που επινα τη πειραζε και μαλλον αυτο εφταιγε που δεν μου εκανε κακακια!!!!!

χρυσανθουλα μηπως ειναι το γαλα που επινες?αααααχχχχχχ

....το κακομοιρουλι μου.....κι εγω τρελλαινομουν οταν δεν εκανε!!!!

γιωτακι μου τι ωραια το τσικνισατε????χιχιχιχι....ποσο πεθυμησα το τζατζικιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......μιαμ μιαμ μιαμ....

λενιω μου γλυκητατοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....εκανε πορδουλες?γιατι?κατι τον πειραξε?μακια ρουφηχτα

ματινακι μουουουουουουουυ....καλα ειμαστε....λιγο καλυτερα δηλαδη....τρωει το μπουμπουκακι μου εεε????μπραβο ο ομορφαντρας μουουουουουουου .....

ποπακι μου καλημεραααααααα....στοδαφνι θα μας πανε....κι εγω ανυπομονω να τη ταιζω....αν και επειδη ειναι τσαντιλω θα γινετε μαχη πιστευω!!!!χιχιχιχχι:lol:

ιωαννακι μου τι σου εχει πει ο γιατρος για τον εμετο?δε θυμαμαι.....μηπως ειναι απο αγχος και ξεσπαει ο οργανισμος σου με εμετο?

ξεχασα καμιαααααααααααααα????μακια σε ολες...παω να τη θηλασω κι ερχομαι:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ρανιουκο μου!!!!!!!!!!!μπιζουδενιαααααααααα!!!!!!καλημερα!!!!!!!

κοιτα οσο αναφορα τα σαρακοστιανα νομιζω επιτρεπονται, με μετρο, μην το παρακανουμε ε?βεβαια ειναι αναλογα και το παιδακι, τι το πειραζει!!!!!ευχομαι να μην το πειραξει και ο αρακας, νομιζω εμενα δεν την πειραζει αλλα μπορει να κανει λιγο πρασσινα κακακια, χιχιχιχι!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερααααααααααααααααααα

τι κανετε ομορφονιες μου????

εμεις λιγο καλυτερα....ουφφφφ....αφου την εβαλα στη κουνια της ,γκρινιαζε βεβαια λιγακι , και εκανα και δουλιτσες και μαγειρεψα.....εκανα αρακα κοριτσια....για να δουμε...θα τη πειραξει?παντως το γαλα που επινα τη πειραζε και μαλλον αυτο εφταιγε που δεν μου εκανε κακακια!!!!!

χρυσανθουλα μηπως ειναι το γαλα που επινες?αααααχχχχχχ

....το κακομοιρουλι μου.....κι εγω τρελλαινομουν οταν δεν εκανε!!!!

γιωτακι μου τι ωραια το τσικνισατε????χιχιχιχι....ποσο πεθυμησα το τζατζικιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......μιαμ μιαμ μιαμ....

λενιω μου γλυκητατοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....εκανε πορδουλες?γιατι?κατι τον πειραξε?μακια ρουφηχτα

ματινακι μουουουουουουουυ....καλα ειμαστε....λιγο καλυτερα δηλαδη....τρωει το μπουμπουκακι μου εεε????μπραβο ο ομορφαντρας μουουουουουουου .....

ποπακι μου καλημεραααααααα....στοδαφνι θα μας πανε....κι εγω ανυπομονω να τη ταιζω....αν και επειδη ειναι τσαντιλω θα γινετε μαχη πιστευω!!!!χιχιχιχχι:lol:

ιωαννακι μου τι σου εχει πει ο γιατρος για τον εμετο?δε θυμαμαι.....μηπως ειναι απο αγχος και ξεσπαει ο οργανισμος σου με εμετο?

ξεχασα καμιαααααααααααααα????μακια σε ολες...παω να τη θηλασω κι ερχομαι:lol:

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Αχ την Καθαρά Δευτέρα με βλέπω να ντερλικώνω διάφορα θαλασσινά και την Τρίτη το πρωί να πηγαίνω για γέννα αλλά σίγουρα θα ξέρω την Τετάρτη! Για τον εμετό ο γιατρός μου είπε να κάνω υπομονή! Εφόσον δεν οφείλεται σε ίωση δεν πειράζει! Μου είπε βέβαια να μην τρώω αργά το βράδυ αλλά δεν τρώω ποτέ μετά τις 8.30! Εχθές μάλιστα ήμουν με ένα τσαγάκι μόνο! Καλά έφαγα μετά κάτι μπριζολάκια όλα τα λεφτά όμως! Χαχαχχαχαχααχ!!!!!!

καλημερα γιωτουλα!!!!!!!!μια χαρα το τσικνισατε χτες!!!!!χαχαχαχα!!!!!αχ θα νοιωθεις κουρασμενη ε?η μπεμπα μας η καλη!!!!!ποσο τρελαινομαι που θα τρωνε τα φαγητακια που τρωμε κι εμεις και θα τα κρατανε με τα μικρα τους τα χερακια!!!!!:tongue:

αληθεια, δεν θυμαμαι αν το χρυσανθακι μας εχει πει αν τα κακακια της ειναι σφικτα!!!!

Ποπάκι μου καλημέρα και σε σένα! Τι κάνεις; Η μπεμπούλα πως τα πάει με την κρεμούλα και την πεθερούλα;;;; Χιχιχιχιχ!!! Αχ η ψυχούλα μωρέ θα την μάθει που θα πάει; Εύχομαι να είστε καλά!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Τι κανετε????

Μπηκα να σας πω μια καλημερα και να παω να ταϊσω τον μπεμπακο που σε λιγο θα ξυπνησει...

Σημερα ηταν να παμε Κορινθο να πληρωσουμε λογαριασμους και να παρει ο αντρας μου παπουτσια αλλα ενω εχει μια λιακαδα φοβερη κανει τοσο κρυο και αερα που δεν ειναι να βγει το μωρο εξω! Αν δεν φυσουσε ισως και να πηγαιναμε, θα τον εντυνα καλα και επειδη το καροτσακι ειναι απο παντου κλειστο δεν θα υπηρχε προβλημα....ο αερας ομως σηκωνει και τις πετρες!!!!Τεσπα αλλη φορα...πηγαμε σουπερ μαρκετ χθες στο my market που ειχε προσφορα μπριζολες χοιρινες 2,85 το κιλο και καναμε την βολτα μας!

Αυριο ο αντρας μου ξεκιναει παλι δουλεια και η μεση ακομα τον ποναει....

Εκανε και σεισμο πριν καμια ωρα...4,4 ριχτερ αλλα εμεις εδω δεν τον καταλαβαμε τοσο οσο στο κεντρο στην Κορινθο!

Αληθεια η Ελενιτσα πεταλουδιτσα που ειναι? Χαθηκε...γιατι??? Παναγιτσα μου να ειναι ολα καλα και ας μην μπαινει!

Παω να ετοιμασω το γαλα...ειναι η σειρα του ξενου...παντως ο μπεμπακος ειναι λιγο αναποδος...αντι να κανει εμετο το ξενο γαλα κανει εμετο το δικο μου...η γιατρος εχει παθει την πλακα της...συνηθως το ξενο τα πειραζει τα μωρα....τι να πω????? Α! Να μην το ξεχασω...μπηκαν και στα σουπερ μαρκετ γαλατα για την πρωτη βρεφικη ηλικια...πιο φθηνα απο τα φαρμακεια εννοειται και χθες βρηκαμε της millupa τα 800 γρ.16 ευρω και το frisolac τα 900γρ. 18 ευρω.Αυτο που παιρνουμε τωρα στο μπεμπη ειναι 400γρ. 14 ευρω αρα δεν συμφερει...το μονο θετικο ειναι οτι ειναι βιολογικο που υποτιθεται ειναι πιο καλο και πιο κοντα στο μητρικο το συγκεκριμενο....

Ο αντρας μου μου ειπε για κανενα μηνα ακομα να του παρουμε το βιολογικο και μετα οταν μπουν οι κρεμες να του παρουμε ενα απο τα δυο αυτα που εγραψα παραπανω....βεβαια θα ρωτησω και την παιδιατρο αλλα απο το λιγο που της εκανα μια συζητηση περι γαλακτος μας ειπε να μην του το αλλαξουμε αφου του ταιριαξε και δεν τον ενοχλεισε πουθενα....το θεμα ειναι οτι μεθαυριο μπορει να μην εχουμε τοσα λεφτα να του το παιρνουμε οποτε θα πρεπει να βρουμε εναλλακτικες λυσεις!

Αυτα...παωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

Εμεις δεν τσικνισαμε γιατι πεθανε η θεια του αντρουλη μου πριν μια εβδομαδα και δεν θελαμε να βαλουμε καρβουνο να το γιορτασουμε γιατι τον ειχε μεγαλωσει δεν του πηγαινε καρδια!

Εφτιαξε ομως ενα κοτοπουλο ο αντρουλης μου στον φουρνο μουρλια...συνταγη του Ακη απο το πρωινο του μεγκα....τελειο κοριτσια δεν εχω ξαναφαει τοσο νοστιμο κοτοπουλο με πατατες...λουκουμι!!!!!!!!

Εφυγαααααααα..............!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...