Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αχ τι ωραια!!!

ναι! θα ξεσκασουμε λιγο γιωτακι!!! λες να αναστατωθει το μωρο που θα αλαξει περιβαλλον? παντως εδω ειναι ανησυχος ! να γινει χειροτερ δυσκολο... θα δειξει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι! θα ξεσκασουμε λιγο γιωτακι!!! λες να αναστατωθει το μωρο που θα αλαξει περιβαλλον? παντως εδω ειναι ανησυχος ! να γινει χειροτερ δυσκολο... θα δειξει!

οχι ρε, καλα καλα δεν βλεπουν σε αυτη την ηλικια, απο 2-2,5 μηνων καταλαβαινουν αλλαγες περιβαλοντος κ αναγνωριζουν! το πολυ πολυ να εισαστε αγκαλιτσα!

ποτε τα γραψατε καλε ολα αυτα!χιχιχιχ!

ματινακι μου!!!!καλημερα!κατσε να διαβασω και τα δικα σου νεα!αποκλιστικο θηλασμο εχω ματινακι μου αλλα περνει γυρω στο μισο κιλο το μηνα και εχω αρχισει να αγχωνομαι!

Χρυσανθη μου και εμας απο τον 1ο μηνα στον 2ο πηρε 460 γρ. καλος ηταν μας ειπε η γιατρος αλλα ηθελε να ειχε παρει αλλα 250 γρ. επειδη ομως μεσα σε 15 μερες πηρε μονο 105γρ. μας εβαλε στο ξενο απαραιτητως γιατι πηρε πολυ λιγο και δεν ειναι σωστο να μενει πισω στην αναπτυξη του! Στην αρχη δεν ηθελα να τον βαλω στο ξενο αλλα οταν τεθηκε θεμα απλα και μονο να τον ενισχυσουμε λιγο και μετα μπορουμε να γυρισουμε παλι στον αποκλειστικο θηλασμο,ησυχασα! Βεβαια τωρα επειδη δεν πινει συνεχεια απο το στηθος εχει ψιλοελαττωθει αλλα βλεποντας και κανοντας! Οχι οτι εχει κατι το ξενο αλλα οταν θα μπουν οι στερεες τροφες θα πινει γαλα μονο πρωι και βραδυ οποτε το δικο μου θα του αρκει μου ειπε η γιατρος...καλυτερα και απο θεμα ποιοτητας γαλακτος αλλα και οικονομικου!

Παντως προσεξε το λιγακι το θεμα του μισου κιλου τον μηνα...οταν ο μπεμπακος σταματησε να κανει συχνα κακακια πριν μπουμε στο ξενο, η γιατρος μου ειπε οτι αφου δεν του εφτανε το γαλα μου και δεν χορταινε γι αυτο και δεν εκανε κακα...ποσο να κανει αν δεν τρωει καλα και δεν γεμιζει το στομαχι? Σωστο δεν ειναι?

Τεσπα...εσυ ξερεις το παιδι σου καλυτερα.:rolleyes:

ποπο τσικνοπεμτη σημερα..........περσι τετοια μερα...αχ!!!!!!

τεστ εγκυμοσυνης ................... (+)θετικο

χριστινακι μουουουουοου κοιματε το αγγελουδι μου!με την πιπιλιτσα της!σε λατρευω μικρο μου πιτσιρδελι!πεταλουδιτσα μου!

Αχ Χρυσανθη μου και εμεις σε 2 μερες κλεινουμε 1 χρονο απο την συλληψη! Μαγικη στιγμη....

Εμεις τετοια μερα περσυ γυριζαμε απο Θεσσαλονικη οχι ομως οι 2 μας αλλα οι 3 μας....ηταν σπορακι στην κοιλιτσα τοτε ο μπεμπακος μας!!!! Ποσο συγκινουμαι οταν το σκεφτομαι....

καλα πως γινεται αυτο κ οταν λειπω μπαινετε ολες??? εγω την επεσα 1 ακομη ωριτσα με τον μπεμπακο μου!! τωρα κοιμαται στην αγκαλιτσα μου!

ματινακι μου παιζει με τα ζιζια ο ζιζακιας μας?? κανει κ γελακια ε?? φανταζομαιιι!! να του δωσεις ρουφηχτα φιλια!

κοριτσια εμενα με επιασε δυσκιλιοτητα αφηστε!!

Αναστασακι μουυυυυυυυυ!!!!!!!! Τι κανεις φιλεναδιτσα μου???? Ο δικος σου ζιζακιας ο παιδαρας τι κανει????? Ζουμπηξε τον μου πολυ!!!!!

Καλα ο δικος μου δεν παιζεται...οχι επειδη ειναι δικο μου παιδι αλλα ρε κοριτσια κανει κατι κολπα αλλο πραγμα....γελαει με την ψυχη του και μετα οταν τον κοιταω πονηρα κανει ντροπες...θα πεθανωωωωωωω!!!! Που να αρχισει να μιλαει και να με πει και μαμα....θα χρειαστω επειγοντως πανες και για μενα....χαχαχαχχαχ.....ποιες ειναι οι πιο ανθεκτικες??Οι τενα????χαχαχαχαχχαχαχαχ.............

Οσο για την δυσκοιλιοτητα απο τοτε που σταματησα τον σιδηρο βρηκα την υγεια μου...παιρνεις ακομα σιδηρο Αναστασακι???

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα!

πηγαμε γιατρο εχτες, ειναι 7270 κιλα κ 67 ποντους! καναμε κ 2 εμβολια πλανταξε το παιδακι μου! την τραβηξαμε βιντεο, πολυ κλαμα λεμεεεεεε!

ξεκιναμε φρουτοκρεμα ανα 3 μερες προσθετουμε κ καινουριο φρουτο! τελεια!

ματινακι μου, ολα αυτα δεν μετρανε.... να βαπτηστει το παιδακι ειναι το συμαντικο, και στην τελικη βαλε αδελφια η κανα κολλητο να τραβαει φωτο κ βιντεο! ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα για ολους μας!

Πω πω μια γυναικαρα που εχει γινει η μπουμπουδενια!!!!! Μπραβο σας καλε!!!! Με το καλο και στις σουπιτσες τωρα!!!!!

Οσο για την βαφτιση δεν θα καναμε και πολλα πραγματα...ισα ισα 10 ανθρωπους για το καλο θα καλουσαμε....τεσπα υγεια να εχουμε αυτο εχει σημασια!!!!!

Καλημερα κοριτσαρες....τι κανετε???? Θα σας γραψω γρηγορα γρηγορα και μετα εχω ταϊσμα!!!!!

Ρανια μου υπομονη κοριτσαρα μου θα περασουν οι κολικοι! Βεβαια δεν μπορω να ξερω τι κατασταση επικρατει οταν πονανε γιατι εμεις δεν περασαμε κολικους και δεν ξερω πως ειναι! Μονο ενα βραδυ εκλαιγε συνεχεια χωρις να ξερουμε τι εχει και τρελαθηκαμε....να την κανεις πολλα χαδακια,της στελνει και ο μπεμπακος πολλα!!!!!

Λενιω μου τα αντρακια σου τι κανουν???? Ακουτε τραγουδακια και ο Μιχαλακης χορευει????Θα τρελαθωωωωωωω....αυτα περιμενω πως και πως να δω κι εγω.....φιλακια πολλα!!!!!

Χρυσανθακι μου ακομα δυσκοιλιοτητα το Χριστινακι μας ε??? Δεν θυμαμαι την θηλαζεις αποκλειστικα????? Συνηθως με τον θηλασμο κανουν πολλα κακα και συχνα! Τα γαλακτοκομικα ευθυνονται και για τους εμετους μας ειπε η δικη μας παιδιατρος...οταν εκοψα το γαλα γιατι επινα αρκετο, ελαττωθηκαν οι ρουκετες σημαντικα! Φιλακια πολλα στο Χριστινακι!!!!

Γιωτουλα μου δικιο εχεις κανεις πλεον δεν κανει τραπεζια και γλεντια μετα απο βαφτιση ακομα και μετα απο γαμο...μονο αυτοι που ακομα δεν τους επιασε η κριση κανουν...δεν ηθελα να κανω πολλα πραγματα εξ αρχης αλλα θα ηθελα να καλεσω 10 ανθρωπους και να εχω φωτογραφο να βλεπει μεθαυριο το παιδακι μου την βαφτιση του! Χθες το συζητησα με την μαμα μου αυτο και μου ειπε να μην στενοχωριεμαι κατι θα κανουμε μεχρι τοτε! Δεν θελω να τους επιβαρυνω ομως οικονομικα για την βαφτιση τους γονεις μου γιατι ηδη εχουν αρχισει να δινουν την μιση δοση δανειου γιατι ολοκληρη δεν μπορουν....ουφφφφφ θα σκασω!!!Πως μας καταντησαν ετσι?

Μεγεια και το μαλλι Γιωτουλα μου...ανανεωθηκες! Κι εγω μολις σταματησω τον θηλασμο θα παω να κανω περμαναντ για να ξενοιασω...ουτε χτενισματα ουτε τιποτα....σγουρα και παλι σγουρα!!!!!

Αναστασακι μου ο ζιζακιας μας τι κανει???? Μια χαρα με το βαρος του...τελειος μπορω να πω...εμεις 4750 ειμασταν 2 μηνων ακριβως...πατε πολυ καλα μπραβο σας! Οσο για την βαφη μαλλιων καντε υπομονη κοριτσια...ειναι κριμα να περασουν χημικα στο γαλα...ο θηλασμος του κανει τοσο καλο στην υγεια του μην τους περασετε καρκινογονα συστατικα...οσο και να λενε φυτικες δεν ειναι 100% φυτικες ποτε....και αυτο με το γαλα ισχυει που ηταν πρασινο...το εχω ξανακουσει!

Ιωαννακι μου ερχεται ο μπεμπακος κοντευει....με το καλο να ερθει ο ζουζουνος ο τροφαντουλης....μια χαρα ειναι και μπραβο και σε σενα που δεν πηρες βαρος....παντως οτι και να ακουσεις για γεννες αλλων γυναικων που υπεφεραν μην σκεφτεσαι οτι το ιδιο θα γινει και σε σενα...κι εμενα μου ελεγαν διαφορα αλλα εγω τους απαντουσα οτι θα γεννησω με εναν πονο και οντως ετσι εγινε....μην μασας αλλα η κυριουλα ηταν απαραδεχτη!!!!!

Νατασαρα που εισαι καρδουλα μου???????Σε εχω επιθυμησει πολυυυυυυ! Η γαρδενια μας τι κανει???? Ρουφηχτα φιλια να της δωσεις!!!!!!!!!!

Μαρακι μου καλο ο μπεμπακος σου ειναι μια χαρα! Κι εμεις ειχαμε πεθανει απο την αγωνια οταν εκανε ρουκετεοειδεις εμετους γιατι τους κανει και τι εχει το μωρο...καναμε και υπερηχο για να βεβαιωθουμε οτι δεν εχει κατι και πλεον κανει μια φορα στο τοσο...σιγα σιγα σταματανε αλλα απ'οτι εχω διαπιστωσει τα κοριτσια εχουν κολικους περισσοτερο και τα αγορια κανουν περισσοτερο εμετους!Θα περασουν μη σε παιρνει απο κατω...σ'αγαπω πολυ πολυ....να μου φιλησεις τον παιδαρο!!!!!!

Αν ξεχασα καμια 1000 συγνωμη ζητω!

Εμεις κοριτσια ειμαστε πολυ φαγανοι...και το ζιζι της μαμας και το ξενο μας αρεσουν πολυ πολυ....εχω πεθανει στα γελια απο χθες...τον θηλαζω και εχω και τα 2 ζιζια εξω και πινει απο το ενα και πιανει την θηλη απο το αλλο τοσο δυνατα και την τραβαει κιολας..παιζει διαρκως και εχει πολυ γελιο!!!! Τωρα πιανει τα χερια του και τα κοιταει συνεχως και μιλαει μονος του, γελαει δυνατα και ειναι ολα τα λεφτα!!!!!

Παω να τον ταϊσω και ελπιζω να προλαβω να μπω παλι μετα...σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

Ματινάκι μου γλυκό τι κάνεις; Ο ζιζάκιας είναι φαγανός ε;;; Μπράβο το κουκλάκι μας! Καλέ κι εγώ με έναν πόνο θα γεννήσω σας το υπογάφω!!! Χιχιχιχι!!! Σιγά τώρα μη με πάρει από κάτω η μα.....κία της καθεμίας! Και στο κάτω κάτω ολόκληρο παίδαρο θα φέρω στον κόσμο!

φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυυυυυυυ σας γραφω στα γρηγορα γαιτι το βλεπω να ξυπναει ομικρος!

προλαβα κ εκανα το μπανακι μου κ επλυνα κατι πιτα που ειχα κ εκατσα..ο μεγαλος πηγανε τζαμπο με τον μπαμπακα να παρουν τουβλακια να χτισουν πυργο:tongue::tongue:

σημερα ειχα κ παλι γεματη μερα..εμπαιαν σας διαβαζα στα γρηγορα αλα δεν προλαβαινα να γραψω/.ηρθε κ η κοπελα του αδερφου μου το μεσημερακι για καφε μετα εφτιαξα κεικ κ αυριο περημενω την κουμπαρα με μια φιλη απο τα παλια θα ερθει να δει το μωρο κ παλι δνε θα εχω χρονο!;)το καλο ειναι οτι περναει γρηγορα κ ευχαρηστα η μερα παρολο που κουραζομαι περιοστερο κακα τα ψεματα!χθες κ σημερα ολη μερα ορθι ειμαι που κ που καθομαι αλα ξαπλα καθολου κ τετιες ωρες ειμαι ρακος!

ο μικρουλης μου ειναι καλα..τη φρουυτοκρεμα την τρωμε καλα πια αν κ οχι ολη αλα μου ανοιγει στοματακι κ το απολαμβανω τοσο πολυ να τον ταιζω ανυπομονω να ερθει κ το ρυζαλευρο.οσο να ναι σε ξεκουραζει τωρα που ξεκινανε αλα γευματα δεν εισαι ολη μερα με το ζιζι εξω:tongue::tongue:

μεγαλωνουν μωρε τα ζουζουνακι μας!:D:D

εμεις σημερα το γιουβαρλοτσικνισαμε!:tongue::tongue::tongue:εκανα κατι γιουβαρλακιααααααα..μμμμμ!τελειαααα!:D

Χρυσανθουλη μουυυυυυυυυ ακυρωθηκε το ραντεβου!τι κριμα:(:(ευχομαι να ειναι καλα παρολαυτα κ να μην εχει αλεργια η μικρη κ να κανει συντομα κακουλινια η καημενουλα!να της δωσεις πολα φιλακια στο ομορφο χριστινακι μας!κ γω εχωξεκινησει να τρωω απολα εκτος απο οσπρια η αληθεια ειναι!εφαγα κ λιγο αγκουρακι κ μαρουλιιιιιιιι,,γιουπιιιιιιιιιιι!δεν τον πειραξαν!επισης κ το πρασορυζο κ ο αρακας δνε τον πειραξε:D:D

τι καλααα!

ωχχχ ξυπνησεεεεεεεεε...αχ θα ξαναμπω κοριτσακια μουυυυ...δεν θα προλαβω να γαρψω σε ολες τωρα αλα υποσχομαι να μπω ξανα κ να σας γραψω!φιλακια για την ωρααααααααααα!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Χρυσανθη μου και εμας απο τον 1ο μηνα στον 2ο πηρε 460 γρ. καλος ηταν μας ειπε η γιατρος αλλα ηθελε να ειχε παρει αλλα 250 γρ. επειδη ομως μεσα σε 15 μερες πηρε μονο 105γρ. μας εβαλε στο ξενο απαραιτητως γιατι πηρε πολυ λιγο και δεν ειναι σωστο να μενει πισω στην αναπτυξη του! Στην αρχη δεν ηθελα να τον βαλω στο ξενο αλλα οταν τεθηκε θεμα απλα και μονο να τον ενισχυσουμε λιγο και μετα μπορουμε να γυρισουμε παλι στον αποκλειστικο θηλασμο,ησυχασα! Βεβαια τωρα επειδη δεν πινει συνεχεια απο το στηθος εχει ψιλοελαττωθει αλλα βλεποντας και κανοντας! Οχι οτι εχει κατι το ξενο αλλα οταν θα μπουν οι στερεες τροφες θα πινει γαλα μονο πρωι και βραδυ οποτε το δικο μου θα του αρκει μου ειπε η γιατρος...καλυτερα και απο θεμα ποιοτητας γαλακτος αλλα και οικονομικου!

Παντως προσεξε το λιγακι το θεμα του μισου κιλου τον μηνα...οταν ο μπεμπακος σταματησε να κανει συχνα κακακια πριν μπουμε στο ξενο, η γιατρος μου ειπε οτι αφου δεν του εφτανε το γαλα μου και δεν χορταινε γι αυτο και δεν εκανε κακα...ποσο να κανει αν δεν τρωει καλα και δεν γεμιζει το στομαχι? Σωστο δεν ειναι?

Τεσπα...εσυ ξερεις το παιδι σου καλυτερα.:rolleyes:

Εχεις δικιο ματινακι μου!και γω αυτα σκεφταμαι και ανησυχω !τι ξερω...ωρες ωρες νιωθω οτι την τυφλα μου δεν ξερω!!!παλι δεν εκανε κακα!και ηλπιζα να κανει σημερα...δεν βλεπω να το γλυτωνει η ψυχουλα μου το κλισμα παλι!μονο ετσι θα κανουμε κακα εμεις!ειμαι πολυ στεναχωρημενη!οτι χρειαζεται θα το κανω !μια χαρα ειναι και το ξενο και εχεις δικιο για μετα !δεν θα χρειαζεται πολυ το παιδι μετα...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

φιλεναδιτσες μουυυυυυυυυυυυυυυ σας γραφω στα γρηγορα γαιτι το βλεπω να ξυπναει ομικρος!

προλαβα κ εκανα το μπανακι μου κ επλυνα κατι πιτα που ειχα κ εκατσα..ο μεγαλος πηγανε τζαμπο με τον μπαμπακα να παρουν τουβλακια να χτισουν πυργο:tongue::tongue:

σημερα ειχα κ παλι γεματη μερα..εμπαιαν σας διαβαζα στα γρηγορα αλα δεν προλαβαινα να γραψω/.ηρθε κ η κοπελα του αδερφου μου το μεσημερακι για καφε μετα εφτιαξα κεικ κ αυριο περημενω την κουμπαρα με μια φιλη απο τα παλια θα ερθει να δει το μωρο κ παλι δνε θα εχω χρονο!;)το καλο ειναι οτι περναει γρηγορα κ ευχαρηστα η μερα παρολο που κουραζομαι περιοστερο κακα τα ψεματα!χθες κ σημερα ολη μερα ορθι ειμαι που κ που καθομαι αλα ξαπλα καθολου κ τετιες ωρες ειμαι ρακος!

ο μικρουλης μου ειναι καλα..τη φρουυτοκρεμα την τρωμε καλα πια αν κ οχι ολη αλα μου ανοιγει στοματακι κ το απολαμβανω τοσο πολυ να τον ταιζω ανυπομονω να ερθει κ το ρυζαλευρο.οσο να ναι σε ξεκουραζει τωρα που ξεκινανε αλα γευματα δεν εισαι ολη μερα με το ζιζι εξω:tongue::tongue:

μεγαλωνουν μωρε τα ζουζουνακι μας!:D:D

εμεις σημερα το γιουβαρλοτσικνισαμε!:tongue::tongue::tongue:εκανα κατι γιουβαρλακιααααααα..μμμμμ!τελειαααα!:D

Χρυσανθουλη μουυυυυυυυυ ακυρωθηκε το ραντεβου!τι κριμα:(:(ευχομαι να ειναι καλα παρολαυτα κ να μην εχει αλεργια η μικρη κ να κανει συντομα κακουλινια η καημενουλα!να της δωσεις πολα φιλακια στο ομορφο χριστινακι μας!κ γω εχωξεκινησει να τρωω απολα εκτος απο οσπρια η αληθεια ειναι!εφαγα κ λιγο αγκουρακι κ μαρουλιιιιιιιι,,γιουπιιιιιιιιιιι!δεν τον πειραξαν!επισης κ το πρασορυζο κ ο αρακας δνε τον πειραξε:D:D

τι καλααα!

ωχχχ ξυπνησεεεεεεεεε...αχ θα ξαναμπω κοριτσακια μουυυυ...δεν θα προλαβω να γαρψω σε ολες τωρα αλα υποσχομαι να μπω ξανα κ να σας γραψω!φιλακια για την ωρααααααααααα!:(

λενακι μου γλυκο!καλησπερα !επισκεψεις ε?ωραια ειναι να εχεις παρεουλα!μπραβο στον μικρουλη μας που τρωει ολοενα και καλυτερα!εγω ειμαι στα κατω μου,,,εγραψα στην ματινα μας επανω!διαβασε και θα καταλαβεις..τωρα κοιματε το αγγελουδακι μου!θα παω και γω οπου να ναι ειμαι κομματια!κοιμομαστε καλυτερα αλλα ξυπναω 5 επειδη κοιμαμαι νωρις και ειπα να το καθηστερησω λιγο να αρχισω σιγα σιγα να ξαναβλεπω και τον αντρα μου:lol::lol:αλλα εχει τον παοκ σημερα!:mad::rolleyes:επεσα στην μερα!κοιμουνται τα μικρουλια?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Αχ Χρυσανθη μου και εμεις σε 2 μερες κλεινουμε 1 χρονο απο την συλληψη! Μαγικη στιγμη....

Εμεις τετοια μερα περσυ γυριζαμε απο Θεσσαλονικη οχι ομως οι 2 μας αλλα οι 3 μας....ηταν σπορακι στην κοιλιτσα τοτε ο μπεμπακος μας!!!! Ποσο συγκινουμαι οταν το σκεφτομαι....

ματινακι μου γλυκο!ειδες ε??πως περναει ο καιρος,,,ποτε ηταν σπορακια και τωρα ειναι εδω!σου γελαει σου κανει φωνουλες και τρελενεσαι και σε λιγο θα σαγκαλιαζει και θα σου λεει μαμα σαγαπω!πακετα θα φευγουν οι πανες!:lol::lol:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσακια μου καλημερα!

πηγαμε γιατρο εχτες, ειναι 7270 κιλα κ 67 ποντους! καναμε κ 2 εμβολια πλανταξε το παιδακι μου! την τραβηξαμε βιντεο, πολυ κλαμα λεμεεεεεε!

ξεκιναμε φρουτοκρεμα ανα 3 μερες προσθετουμε κ καινουριο φρουτο! τελεια!

αναστασακι μου ετσι μου ειπε για την βαφη κ φοβηθηκα, μπορει να το λεει ετσι, τι να πω, παντως εγω δεν τα εβαψα!

χρυσανθακι για να δεις την αλλεργια πρεπει να φας γαλακτοκομικα και να πας την πανα για εξεταση, αν δεν τρως γαλακτοκομικα δεν εχει νοημα!

ποπακι μου τι κανετε?

ρανακι μου ταλαιπωρηθηκατε ε? αχ αυτοι οι βρωμοκολικοι!

ματινακι μου, ολα αυτα δεν μετρανε.... να βαπτηστει το παιδακι ειναι το συμαντικο, και στην τελικη βαλε αδελφια η κανα κολλητο να τραβαει φωτο κ βιντεο! ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα για ολους μας!

ιωαννακι μου ε ε ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο μπεμπης!!! προκαταρτικα πονακια εινια αυτα!

ποπο τι καλη μπεμπουλα ειναι αυτη!εκλαψε ε???και μεις την σηκωνουμε την γειτονια του γιατρου στο ποδι!αντε και στα φρουτακαι σιγα σιγα!καλη αρχη γιωτουλα μου!

ναι που λες !το σκεφτηκα αυτο...θα αφησω αλλη μια βδομαδα που μου ειπε ο γιατρος χωρις γαλακτοκομικα και μετα που θα τρωω θα την κανω!:wink:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

αναστασακι μου ελπιζω να περασατε τελεια!!και ειμαι σιγουρη οτι θα ηταν καλος ο μπεμπακος~θα μας πεις αυριο!φιλακια να του δωσεις!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

κοριτσια μολις γυρισαμε!!!!!!!!!!!! περασαμε τελεια!!!!!!!!!!!!!! ριξαμε πολυ γελιο με αποκριατικες στολες κ ετσι!! ο μικρος ηταν ησυχος!! οταν πηγαιναμε κοιμοταν στην διαδρομη γιατι ηταν χορτατος, οταν ερχομασταν καναμε στασεις για μαμ!! τωρα πρωτα ο θεός θα παμε κυριακη πρωι!:D

παω να σας διαβασω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι θα εχεις επισκεψεις αυριο παρεουλα ε? τι καλάα μπράβο!! την εφαγε την φρουτοκρεμουλα του ο μαγουλακιας μας! μπραβο το καλο μας το παιδι!!

χρυσανθακι τα ιδια η μικρη ε?? αμαν ρε γαμωτο!! τι αγχος κ αυτο!!! οσο για το ξενο κοριτσια κ εγω το σκευτομαι πολυ σοβαρα...ο μικρος απο το σαββατο με εχει ξεκανει!!! συνεχεια στηθος και κλαιει κ χτυπιεται!! ουφ κουραστηκα κ σωματικα κ ψυχολογικα......

ματινακι κανει φωνουλες ο μικρος??αχχ κ εγω θελω!!!! φανταζομαι κατουρας πανω σου ε??????????:lol::lol::lol:

καληνυχτα κοριτσακια μου! ευχομαι να μην με τρελανει κ αποψε πριν κοιμηθει!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...