Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδια τσουπρες μου!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι μου στο ακυρωσε?ουφ, μενεις παλι με την αγωνια.....εγω ετσι αλλαζω παιδιατρους, απο την λυσσα μου, αν μου το ακυρωνουν περνω γνωστους και μου συστηνουν αλλον παιδιατρο, χαζο το ξερω αλλα δεν μπορω να περιμενω για πραγματα που αφορουν το παιδακι μου, τωρα ειμαι στον 3ο παιδιατρο και σε αυτον θα μεινω τελικα!!!!!χρυσανθακι εχεις facebook?μπορεις να απευθυνθεις και στις απανταχου θηλαζουσες!!!!!τρως λαχανικα και οσπρια?αχ μακαρι να τα αρχησω κι εγω, μου εχουν λειψει πολυ!!!!!απο ποτε εχει να κανει κακακια το χριστινακι μας?

Καλημερα Ποπακι μου!!!!!! Σε ξεχασα 1000 συγνωμη! Τι κανει η ομορφουλα μπεμπουλα μας?????

Ακομα την πεθερα να την συνηθισει ε???? Εχεις δικιο που αγχωνεσαι κι εγω αν ημουν μακρυα απο το παιδι μου και ηταν μαζι του ανθρωπος που δεν ξερει τα κουμπια του θα αγχωνομουν....

Παω παω κι επανερχομαι!!!!!!!!! ((((((((((())))))))))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ χρυσανθουλα μου δεν τα τρωω αυτα τα φαγητα....εκοψα και το γαλα μωρε...τρωω μονο ντοματουλα και μηλο για να κανει κακα...μου το ειπε ο παιδιατρος δηλαδη!!!!!και οντως απο κακα παει καλα!!!!

ουφφφφφφφφφφφφ...υπομονη....σημερα της αλλαζω και γαλα....για να δουμε....αν και δε πινει πολυ απο το ξενο....:rolleyes:

δεν πινεις γαλα ε?εχεις δικιο!ουτε εγω επινα και αυτο την πειραζε...να προσπαθεις να την ηρεμεις παντως!με οποιο τροπο μπορεις δεν υπαρχει λαθος τροπος !ενδεικτικα να φτανταστεις 1)ημουνν πανω κατω με το μαρσιπο 2)την ειχα αγκαλια και καθομουν πανω στην μπαλα γυμναστικης και χοροπηδουσα πανω κατω!χιχιχιχ!και αν δεν ηρεμει απλα κρατα την αγκαλιατσα να νιωθει οτι εισαι κοντα της!εγω ακομα οταν νιωθω οτι ποναει δεν την αφηνω απο την αγκαλια και αυτη την περιοδο που δεν κανουμε κακακια υπαρχουν τετοιες μερες!πιστευω παντως οτι μετα τις 40 μερες θα ειστε πολυ καλυτερα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ποτε τα γραψατε καλε ολα αυτα!χιχιχιχ!

ποπακι μου ναι στο καλο το ακυρωσε λογο των ιωσεων και καλα!ειναι ο πιο καλος στο ρεθυμνο πραγματικα και το ξερει!αυτο αειναι το κακο!!τι να κανεις!εδω που ειμαι δεν εχω και πολλες επιλογιες!απο το σαββατο εχουμε να κανουμε!τωρα τρωω απολα!δεν την πειραζει κατι...μονο η κανελα ισως λιγο και μουσλι οταν εφαγα εκλαιγε...δεν ξαναεφαγα!δεν θα παθω τιποτα αν δεν φαω αλλα τα υπολοιπα ηταν συμαντικες ομοδες !δεν τρως εσυ ε?μηπως να ξεκινουσες σιγα σιγα μια το ενα μια το αλλο στον τριτο ορημαζει το εντερακι λενε και μετα δεν εχουν προβλημα αλλα εχει να κανει και με το παιδι..και εσυ που περασες τοσα με τους κολικους καταλαβαινω...φοβασε!τι κανει σημερα η μπεμπουλα??με ποιον ειναι?

ματινακι μου!!!!καλημερα!κατσε να διαβασω και τα δικα σου νεα!αποκλιστικο θηλασμο εχω ματινακι μου αλλα περνει γυρω στο μισο κιλο το μηνα και εχω αρχισει να αγχωνομαι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ποπο τσικνοπεμτη σημερα..........περσι τετοια μερα...αχ!!!!!!

τεστ εγκυμοσυνης ................... (+)θετικο

χριστινακι μουουουουοου κοιματε το αγγελουδι μου!με την πιπιλιτσα της!σε λατρευω μικρο μου πιτσιρδελι!πεταλουδιτσα μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

ποτε τα γραψατε καλε ολα αυτα!χιχιχιχ!

ποπακι μου ναι στο καλο το ακυρωσε λογο των ιωσεων και καλα!ειναι ο πιο καλος στο ρεθυμνο πραγματικα και το ξερει!αυτο αειναι το κακο!!τι να κανεις!εδω που ειμαι δεν εχω και πολλες επιλογιες!απο το σαββατο εχουμε να κανουμε!τωρα τρωω απολα!δεν την πειραζει κατι...μονο η κανελα ισως λιγο και μουσλι οταν εφαγα εκλαιγε...δεν ξαναεφαγα!δεν θα παθω τιποτα αν δεν φαω αλλα τα υπολοιπα ηταν συμαντικες ομοδες !δεν τρως εσυ ε?μηπως να ξεκινουσες σιγα σιγα μια το ενα μια το αλλο στον τριτο ορημαζει το εντερακι λενε και μετα δεν εχουν προβλημα αλλα εχει να κανει και με το παιδι..και εσυ που περασες τοσα με τους κολικους καταλαβαινω...φοβασε!τι κανει σημερα η μπεμπουλα??με ποιον ειναι?

ματινακι μου!!!!καλημερα!κατσε να διαβασω και τα δικα σου νεα!αποκλιστικο θηλασμο εχω ματινακι μου αλλα περνει γυρω στο μισο κιλο το μηνα και εχω αρχισει να αγχωνομαι!

αχ βρε χρυσανθουλι μου, τοτε θα τον περιμενεις, ποτε θα μπορει τελικα?

ετσι λεω κι εγω να αρχησω σιγα σιγα, παντως οι φακες που εφαγα την περασμενη φορα δεν την πειραξαν!!τωρα που τρωει και τις κρεμουλες εχει ενα θεμα προσαρμογης με τα κακακια της γιατι σφιγγεται και ποναει λιγουλακι αλλα κανει πιο σφικτουτσικα τωρα, σορρυ για την περιγραφη!!!!:tongue:αχ μακαρι να φτιαξει η δυσκοιλιοτητα της χριστινουλας, μπορει να σου πει κατι να την βοηθας μωλε!!!!αχ!!!!!

λοιπον σημερα η μπουμπου ειναι με την πεθερουκλα!!!!!δοξα τον θεο, δεν της εκλαιγε προς το παρον, τωρα της φτιαχνει την φρουτοκρεμα, ελπιζω να την φαει!!!!!:rolleyes:μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα γιατι με εχει τρελανει το αγχος!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ βρε χρυσανθουλι μου, τοτε θα τον περιμενεις, ποτε θα μπορει τελικα?

ετσι λεω κι εγω να αρχησω σιγα σιγα, παντως οι φακες που εφαγα την περασμενη φορα δεν την πειραξαν!!τωρα που τρωει και τις κρεμουλες εχει ενα θεμα προσαρμογης με τα κακακια της γιατι σφιγγεται και ποναει λιγουλακι αλλα κανει πιο σφικτουτσικα τωρα, σορρυ για την περιγραφη!!!!:tongue:αχ μακαρι να φτιαξει η δυσκοιλιοτητα της χριστινουλας, μπορει να σου πει κατι να την βοηθας μωλε!!!!αχ!!!!!

λοιπον σημερα η μπουμπου ειναι με την πεθερουκλα!!!!!δοξα τον θεο, δεν της εκλαιγε προς το παρον, τωρα της φτιαχνει την φρουτοκρεμα, ελπιζω να την φαει!!!!!:rolleyes:μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα γιατι με εχει τρελανει το αγχος!!!!!

:lol::lol::lol: οι μανουλες δεν εχουν προβλημα με τις περιγραφες των κακακίων των μωρον τους ουτε των μωρων των φιλεναδων τους!!χιχιχι!τι να πω και γυμναστηκη της κανω αλλα δεν πιανει μονο το κλισμα πιανει ασε γιατι ξερω περιπτωση που ουτε αυτο επιανε και δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι! μπρρρρρρρρρρ!!!!!!!αντε να δουμε τι θα γινει με την κρεμουλα!μακαρι να πανε οοοολα καλα!και να την φαει οοοοοολη!η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι το δυσκολο γευμα στο καλο!η φρουτοκρεμα !οι αλλες τους αρεσουν πιο πολυ!δεν της φτανει η πεθερα εχει και την φρουτοκρεμα!χιχιχι!

αχου ξυπνησε!!ανοιξε τα μεγαλα ματακια της και με κοιταει καλα καλα!θα τη φαωωωωωωωωωω

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

:lol::lol::lol: οι μανουλες δεν εχουν προβλημα με τις περιγραφες των κακακίων των μωρον τους ουτε των μωρων των φιλεναδων τους!!χιχιχι!τι να πω και γυμναστηκη της κανω αλλα δεν πιανει μονο το κλισμα πιανει ασε γιατι ξερω περιπτωση που ουτε αυτο επιανε και δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι! μπρρρρρρρρρρ!!!!!!!αντε να δουμε τι θα γινει με την κρεμουλα!μακαρι να πανε οοοολα καλα!και να την φαει οοοοοολη!η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι το δυσκολο γευμα στο καλο!η φρουτοκρεμα !οι αλλες τους αρεσουν πιο πολυ!δεν της φτανει η πεθερα εχει και την φρουτοκρεμα!χιχιχι!

αχου ξυπνησε!!ανοιξε τα μεγαλα ματακια της και με κοιταει καλα καλα!θα τη φαωωωωωωωωωω

ψυχουλα μου, ματακια μου!!!!!!

χαχαχαχα, οντως δεν εφτανε η πεθερα!!!!!!:tongue:

αχ φιλησε την μου!!!!!!!!!

οταν ξυπναει εμενα και παω απο πανω της, μου γελαει και μου χαιδευει το μαγουλο με το απαλο της χερακι, λιωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

θα τρελαθουμε στο τελος!ειναι τοσο υπεροχα πλασματακια!!!!τα πλασματακια μας!αχ!

ποπακι!εχεις κιαλλο πμ!εκανα λαθος πριν!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

καλα πως γινεται αυτο κ οταν λειπω μπαινετε ολες??? εγω την επεσα 1 ακομη ωριτσα με τον μπεμπακο μου!! τωρα κοιμαται στην αγκαλιτσα μου!

ματινακι μου παιζει με τα ζιζια ο ζιζακιας μας?? κανει κ γελακια ε?? φανταζομαιιι!! να του δωσεις ρουφηχτα φιλια!

ποπακι λες να τη συνιθησε την πεθερουκλα??

ρανιακι ειχε πονακια μαλον ε? παντως αν κοιμουντε λίγο καλα το βραδυ ειναι μεγαλη ξεκουρασηηηηηη!!

κοριτσια εμενα με επιασε δυσκιλιοτητα αφηστε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα πως γινεται αυτο κ οταν λειπω μπαινετε ολες??? εγω την επεσα 1 ακομη ωριτσα με τον μπεμπακο μου!! τωρα κοιμαται στην αγκαλιτσα μου!

ματινακι μου παιζει με τα ζιζια ο ζιζακιας μας?? κανει κ γελακια ε?? φανταζομαιιι!! να του δωσεις ρουφηχτα φιλια!

ποπακι λες να τη συνιθησε την πεθερουκλα??

ρανιακι ειχε πονακια μαλον ε? παντως αν κοιμουντε λίγο καλα το βραδυ ειναι μεγαλη ξεκουρασηηηηηη!!

κοριτσια εμενα με επιασε δυσκιλιοτητα αφηστε!!

υπναρουληδες!!!!!χιχιχιχι!!!!!ο αγκαλιτσας σου!!!!!

αχ αυτη η δυσκοιλιοτητα, μεγαλο προβλημα!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

υπναρουληδες!!!!!χιχιχιχι!!!!!ο αγκαλιτσας σου!!!!!

αχ αυτη η δυσκοιλιοτητα, μεγαλο προβλημα!!!!

κοριτσακια μου καλημερα!

πηγαμε γιατρο εχτες, ειναι 7270 κιλα κ 67 ποντους! καναμε κ 2 εμβολια πλανταξε το παιδακι μου! την τραβηξαμε βιντεο, πολυ κλαμα λεμεεεεεε!

ξεκιναμε φρουτοκρεμα ανα 3 μερες προσθετουμε κ καινουριο φρουτο! τελεια!

αναστασακι μου ετσι μου ειπε για την βαφη κ φοβηθηκα, μπορει να το λεει ετσι, τι να πω, παντως εγω δεν τα εβαψα!

χρυσανθακι για να δεις την αλλεργια πρεπει να φας γαλακτοκομικα και να πας την πανα για εξεταση, αν δεν τρως γαλακτοκομικα δεν εχει νοημα!

ποπακι μου τι κανετε?

ρανακι μου ταλαιπωρηθηκατε ε? αχ αυτοι οι βρωμοκολικοι!

ματινακι μου, ολα αυτα δεν μετρανε.... να βαπτηστει το παιδακι ειναι το συμαντικο, και στην τελικη βαλε αδελφια η κανα κολλητο να τραβαει φωτο κ βιντεο! ελπιζω να πανε καλυτερα τα πραγματα για ολους μας!

ιωαννακι μου ε ε ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ο μπεμπης!!! προκαταρτικα πονακια εινια αυτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...