Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααααα!!!!!!!!!!!Αναστασακι μου γλυκο!τι κανεται??φιλεναδιτσα μου οπως ειπε και το ποπακι μας ειναι δυσκολα τωρα αλλα μετα θα ανταμειφθεις!το πιστευεις οτι αρωστησαμε και εγω και ο κωστας και η χριστινα μου δεν επαθε τιποτα!!!και περα απο αυτο η σιγουρια που του δινει η αγκαλια σου του ειναι τοσο απαραιτητη τωρα!σε λιγο καιρο θα θελει και αυτος την ησυχια του!και θα σε αθηνει να κανεις πολλα πραματα!αυτο που κατα την γνωμη μου θελει τωρα ειναι να τον παιρνεις οποτε κλαει αλλα οταν ειναι ησυχος να τον αφηνεις και μολις κλαψει να τον παρεις για να μαθαινει και μονος του!εμενα ειναι στιγμες που θελω να την παρω αλλα αυτη παιζει ησυχη!κοιταει τα χερια της μιλαει μονη της κτλ...τοτε λοιπον την αφηνω για να μαθαινει γιατι αν την παρω και μαθει μονο αγκαλια μετα δεν θα καθεται καθολου,,,και γω δεν θα μπορω να κανω τπτ!ειμαι και γω μονη οπως εσυ και ξερω!και μενα μαρεσει να ειναι καποιος εδω απλα να της μιλαει!μερικες φορες πια θελει μονο παρεα και οχι απαραιτητα εμενα!ασε που ετσι κοινονικοποιητε λιολας!αν κλαψει την παιρνω αμεσως!

ποπακι μου !!!τι πραμα κιαυτο!διαβασα και τα κοριτσια,,,και γω νομιζω εναν τροπο να πω κατι πολυ πολυ προσεχτηκα θα προσπαθουσα να βρω!αλλα και παλι δεν ξερω σιγουρα,,,ουφ!σκας οταν την κραταει η πεθερα παντως σε καταλαβαινω!εμενα θα χαλουσε οοοοολη μου η μερα!ουφ!αλλα θα μαθουνε η μια την αλλη καποια στιγμη!αυτο ειναι σιγουρο!το ποτε ειναι ενα θεμα!

γιωτουλα μου!τα ιδια εμεις παλι απο το σαββατο χωρις κακακια!με βοηθησες πολυ!την επομενη πανα την παω για καλειεργεια!α!!και στο αναστασακι θελω να το πω...με το καρεκλακι πισω εμεις τα παμε μια χαρα!βεβαια εδω που μενω εγω με θεσνικη και αθηνα καμοια σχεση!μικροτερες ταχυτητες και αποστασεις!αλλα ειμαι σιγουρη πως στα μωρα αρεσει πολυ πολυ το αμαξι!αυτο που κανει το ποπακι ειναι μια πολυ καλη λυση πιστευω!

αχ!!!!ξυπνησε!δεν την παιρνω ακομα γιατι ειναι ησυχη!χιχιχι!αν κλαψει εξαφανιστηκα!!!!!

εμεις με τα μαξιλαρια μας ειμαστε πολυ καλυτερα!!!κοιμομαστε !χιχιχιχ!!!!κακα δεν κανουμε κλαψ!!!!εχω γιατρο για ζυγησμα!θα σας πω νεακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ρανακι μου γλυκο καλημερα!!!να δεις προοδους που θα κανετε αργοτερα!!!!με την μπιζουδενια εννοω!συντομα θα εχεις χρονο για πολλα πραματα!και για τον αντρουλη σου που σιγουρα του λειπεις κι αυτουνου!και οοοολα μα ολα συντομα θα ειναι οπως πριν!!και τα πονηρα!!!ιχιιιχιχιιχι!!!φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αχ Λενάκι μου τέλειοοοοοο!!! Μωρέ μας έλειψαν ο αντρούληδες!!! Τι να κάνουν κι αυτοί; Υπομονή μαζί μας! Κουράστηκαν τα αντράκια σου μωρέ; Κι εσύ εξαντλημένη; Τι να κάνεις; Κουράγιο Λενάκι μου!

Ρανιάκι μου γλυκό τι κάνετε; Η μπιζουδένια μας; Μεγαλώνει εεεε;;;;;;

Αχ κορίτσια ήρθε εχθές μία γνωστή στο σπίτι να πάρει κάποια πράγματα που μου έδωσε η πεθερά μου για την πεθερά της και άρχισε να μου λέει κάτι μαλακίες για τη γεννα με τρομοκράτησε εντελώς! Μου λέει "Θα νιώθεις ότι πεθαίνεις, πως θα θες να αυτοκτονήσεις" και διάφορά άλλα τέτοια ενθαρρυντικά! Οκ ξέρω πως γίνεται αλλά είμαι ένα βήμα πριν τη γέννα και μου λες τέτοια κουβέντα; Μου ήρθε να την πετάξω έξω από το σπίτι! Σήμερα δεν μπορώ να πω το βλέπω πιο ψύχραιμα αλλά και πάλι στο πίσω μέρο του μυαλού μου είμαι λίγο τρομοκρατημένη!!!! :(:(:(:(

Ιωαννακι μου!!!!!!!!τι απαραδεχτη ηταν αυτη που σου κουβαλιθηκε!!!Παναγιτσα μου! δεν παει καλα ο κοσμος!μια χαρα θα ειναι οοοοοοοοολα κοριτσακι μου!μην φοβασε καθολου!ο πονος αντεχετε ανετα και σου μιλαει αλλη μια τερμα φοβιτσιαρα!και ξεχνιεται φυσικα!και μετα μενει το θαυματακι σου αγκαλιτσα!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημερααααααα!!!!!!!!!!!Αναστασακι μου γλυκο!τι κανεται??φιλεναδιτσα μου οπως ειπε και το ποπακι μας ειναι δυσκολα τωρα αλλα μετα θα ανταμειφθεις!το πιστευεις οτι αρωστησαμε και εγω και ο κωστας και η χριστινα μου δεν επαθε τιποτα!!!και περα απο αυτο η σιγουρια που του δινει η αγκαλια σου του ειναι τοσο απαραιτητη τωρα!σε λιγο καιρο θα θελει και αυτος την ησυχια του!και θα σε αθηνει να κανεις πολλα πραματα!αυτο που κατα την γνωμη μου θελει τωρα ειναι να τον παιρνεις οποτε κλαει αλλα οταν ειναι ησυχος να τον αφηνεις και μολις κλαψει να τον παρεις για να μαθαινει και μονος του!εμενα ειναι στιγμες που θελω να την παρω αλλα αυτη παιζει ησυχη!κοιταει τα χερια της μιλαει μονη της κτλ...τοτε λοιπον την αφηνω για να μαθαινει γιατι αν την παρω και μαθει μονο αγκαλια μετα δεν θα καθεται καθολου,,,και γω δεν θα μπορω να κανω τπτ!ειμαι και γω μονη οπως εσυ και ξερω!και μενα μαρεσει να ειναι καποιος εδω απλα να της μιλαει!μερικες φορες πια θελει μονο παρεα και οχι απαραιτητα εμενα!ασε που ετσι κοινονικοποιητε λιολας!αν κλαψει την παιρνω αμεσως!

ποπακι μου !!!τι πραμα κιαυτο!διαβασα και τα κοριτσια,,,και γω νομιζω εναν τροπο να πω κατι πολυ πολυ προσεχτηκα θα προσπαθουσα να βρω!αλλα και παλι δεν ξερω σιγουρα,,,ουφ!σκας οταν την κραταει η πεθερα παντως σε καταλαβαινω!εμενα θα χαλουσε οοοοολη μου η μερα!ουφ!αλλα θα μαθουνε η μια την αλλη καποια στιγμη!αυτο ειναι σιγουρο!το ποτε ειναι ενα θεμα!

γιωτουλα μου!τα ιδια εμεις παλι απο το σαββατο χωρις κακακια!με βοηθησες πολυ!την επομενη πανα την παω για καλειεργεια!α!!και στο αναστασακι θελω να το πω...με το καρεκλακι πισω εμεις τα παμε μια χαρα!βεβαια εδω που μενω εγω με θεσνικη και αθηνα καμοια σχεση!μικροτερες ταχυτητες και αποστασεις!αλλα ειμαι σιγουρη πως στα μωρα αρεσει πολυ πολυ το αμαξι!αυτο που κανει το ποπακι ειναι μια πολυ καλη λυση πιστευω!

αχ!!!!ξυπνησε!δεν την παιρνω ακομα γιατι ειναι ησυχη!χιχιχι!αν κλαψει εξαφανιστηκα!!!!!

εμεις με τα μαξιλαρια μας ειμαστε πολυ καλυτερα!!!κοιμομαστε !χιχιχιχ!!!!κακα δεν κανουμε κλαψ!!!!εχω γιατρο για ζυγησμα!θα σας πω νεακια!

καλημερα χρυσανθουκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! κοιμαστε καλυτερα ε??? τελεια!!!!!!!! αχ φιλεναδα αυτο με τη δυσκοιλια της πολυ στεναχωρια ε? φανταζομαι!! αλλα παλι καλα που δεν ποναει μωρε!!! κανε μια καλλιεργεια να δουμε!:rolleyes:

κ εγω αν δεν κλαψει δεν τον παιρνω!! τον αφηνω αλλα συνηθως καθεται πολυ λιγο! ουφ μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες!!:rolleyes: τι ωρα εχετε γιατρο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αναστασάκι μου, Χρυσανθάκι μου πως κοιμηθήκατε; Ελπίζω καλά! Εγώ ευτυχώς είμαι μία χαρούλα από άποψη λαιμού εννοώ! καούρες φτου να μη με ματιάσω έχω μέρες να αισθανθώ και γενικότερα τα τελευταία 3 βράδυα κοιμάμαι πολύ καλά! Τα μωράκια σας τι κάνουν;

Εν τω μεταξύ εχθές το βράδυ για κανά 2ωρο ένιωθα πονάκια γλυκά να πηγαινοέρχονται! Τα παρακολουθούσα αλλά ξαφνικά σαματήσανε! Δεν πειράζει αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!:P:p:p

Ιωαννακι μου!!!!!!!!τι απαραδεχτη ηταν αυτη που σου κουβαλιθηκε!!!Παναγιτσα μου! δεν παει καλα ο κοσμος!μια χαρα θα ειναι οοοοοοοοολα κοριτσακι μου!μην φοβασε καθολου!ο πονος αντεχετε ανετα και σου μιλαει αλλη μια τερμα φοβιτσιαρα!και ξεχνιεται φυσικα!και μετα μενει το θαυματακι σου αγκαλιτσα!!!!!

Καλημέρα Χρυσανθάκι μου! Το Χριστινάκι μας τι κάνει; Η αλήθεια είναι πως με τρομοκράτησε απίστευτα αυτή που ήρθε σπίτι αλλά εντάξει το βλέπω πιο χαλαρά σήμερα! Λογικό είναι, ολόκληρο άνθρωπο φέρνει μία γυναίκα στον κόσμο αλλά δεν κάνουν κι έτσι! Την καταστροφή έφερε! Αφού για να καταλάβεις δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί για να μην πονέσει! Τι να πω; Ο κόσμος είναι τρελλός τελικά!

χρυσανθακι τελικα τρως απ'ολα?

να αναστασακι μου!εχει καμοια 10 αρια μερες!απλα εχω κοψει τα γαλακτοκομικα για να δουμε την περιπτωση της αλεργειας!

καλημερα χρυσανθουκοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! κοιμαστε καλυτερα ε??? τελεια!!!!!!!! αχ φιλεναδα αυτο με τη δυσκοιλια της πολυ στεναχωρια ε? φανταζομαι!! αλλα παλι καλα που δεν ποναει μωρε!!! κανε μια καλλιεργεια να δουμε!:rolleyes:

κ εγω αν δεν κλαψει δεν τον παιρνω!! τον αφηνω αλλα συνηθως καθεται πολυ λιγο! ουφ μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες!!:rolleyes: τι ωρα εχετε γιατρο?

11μιση φιλεναδα!θα γραψω και την καλιεργεια και την πρωτη πανα θα την παω!

Καλημέρα Χρυσανθάκι μου! Το Χριστινάκι μας τι κάνει; Η αλήθεια είναι πως με τρομοκράτησε απίστευτα αυτή που ήρθε σπίτι αλλά εντάξει το βλέπω πιο χαλαρά σήμερα! Λογικό είναι, ολόκληρο άνθρωπο φέρνει μία γυναίκα στον κόσμο αλλά δεν κάνουν κι έτσι! Την καταστροφή έφερε! Αφού για να καταλάβεις δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί για να μην πονέσει! Τι να πω; Ο κόσμος είναι τρελλός τελικά!

καλα ειναι ιωαννακι μου!κανει καθε μερα και κατι διαφορετικο μας! εχει τρελανει !κοιμομαστε καλυτερα ναι!με τα κακα να λυθει το θεμα και θα ειμαστε μαι χαρα!αχ!!!μακαρι Παναγιτσα μου!εσυ φιλεναδα εισαι πολυ πολυ κοντα!!!χιχιχιχ!!!ερχεταιο ο μπεμπακος!

αχ κοριτσακια μου!μου γκρινιαζει το ζουζουνι μου!θελει σημασια!!!θα ξαναμπω!αναστασακι φιλακι στον μπεμπακο!ιωαννακι φιλακι στην κοιλιτσα!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα αγαπουλες μου...

εμεις παλι χαλια με πονους χθες απο τις 6 το απογευμα μεχρι τις 1....

ευτυχως κοιμηθηκε το βραδυ....ουφφφφφφφφφφ.....υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηη....το λεω για να το ακουωωωωωωωωωωω!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ουφφφφφφφφ!!!στο καλο!μου το ακυρωσε το ραντεβου!εχει πολλες ιωσεις λεει!μην κολλησει τιποτα η μικρη,,,ειχα τοσα πολλα να του πω...εχω απορειες!το σαιτ του μητρικος θηλασμος βεβαια βοηθαει πολυ ισως απευθυνθω εκει τελικα...

Ρανακι μουουουυο!κου κου κου! υπομονη καλη μου!συνηθως τα πολλα πονακια περνανε στις 40 μερες!εμας μας περασανε!και τωρα τρωω απολα!μπορεις να την βοηθησεις λιγο...κοψε τα πολυ τρανταχτα!κρεμυδι σκορδο και μπαχαρικα...εγω ειχα κοψει κ οσπρια κ λαχανικα μεχρι και προσφατα αλλα ισως αυτο φταιει για την δυσκοιλιοτητα της δεν στο προτεινω λοιπον!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ουφφφφφφφφ!!!στο καλο!μου το ακυρωσε το ραντεβου!εχει πολλες ιωσεις λεει!μην κολλησει τιποτα η μικρη,,,ειχα τοσα πολλα να του πω...εχω απορειες!το σαιτ του μητρικος θηλασμος βεβαια βοηθαει πολυ ισως απευθυνθω εκει τελικα...

Ρανακι μουουουυο!κου κου κου! υπομονη καλη μου!συνηθως τα πολλα πονακια περνανε στις 40 μερες!εμας μας περασανε!και τωρα τρωω απολα!μπορεις να την βοηθησεις λιγο...κοψε τα πολυ τρανταχτα!κρεμυδι σκορδο και μπαχαρικα...εγω ειχα κοψει κ οσπρια κ λαχανικα μεχρι και προσφατα αλλα ισως αυτο φταιει για την δυσκοιλιοτητα της δεν στο προτεινω λοιπον!

αχ χρυσανθουλα μου δεν τα τρωω αυτα τα φαγητα....εκοψα και το γαλα μωρε...τρωω μονο ντοματουλα και μηλο για να κανει κακα...μου το ειπε ο παιδιατρος δηλαδη!!!!!και οντως απο κακα παει καλα!!!!

ουφφφφφφφφφφφφ...υπομονη....σημερα της αλλαζω και γαλα....για να δουμε....αν και δε πινει πολυ απο το ξενο....:rolleyes:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημερα κοριτσαρες....τι κανετε???? Θα σας γραψω γρηγορα γρηγορα και μετα εχω ταϊσμα!!!!!

Ρανια μου υπομονη κοριτσαρα μου θα περασουν οι κολικοι! Βεβαια δεν μπορω να ξερω τι κατασταση επικρατει οταν πονανε γιατι εμεις δεν περασαμε κολικους και δεν ξερω πως ειναι! Μονο ενα βραδυ εκλαιγε συνεχεια χωρις να ξερουμε τι εχει και τρελαθηκαμε....να την κανεις πολλα χαδακια,της στελνει και ο μπεμπακος πολλα!!!!!

Λενιω μου τα αντρακια σου τι κανουν???? Ακουτε τραγουδακια και ο Μιχαλακης χορευει????Θα τρελαθωωωωωωω....αυτα περιμενω πως και πως να δω κι εγω.....φιλακια πολλα!!!!!

Χρυσανθακι μου ακομα δυσκοιλιοτητα το Χριστινακι μας ε??? Δεν θυμαμαι την θηλαζεις αποκλειστικα????? Συνηθως με τον θηλασμο κανουν πολλα κακα και συχνα! Τα γαλακτοκομικα ευθυνονται και για τους εμετους μας ειπε η δικη μας παιδιατρος...οταν εκοψα το γαλα γιατι επινα αρκετο, ελαττωθηκαν οι ρουκετες σημαντικα! Φιλακια πολλα στο Χριστινακι!!!!

Γιωτουλα μου δικιο εχεις κανεις πλεον δεν κανει τραπεζια και γλεντια μετα απο βαφτιση ακομα και μετα απο γαμο...μονο αυτοι που ακομα δεν τους επιασε η κριση κανουν...δεν ηθελα να κανω πολλα πραγματα εξ αρχης αλλα θα ηθελα να καλεσω 10 ανθρωπους και να εχω φωτογραφο να βλεπει μεθαυριο το παιδακι μου την βαφτιση του! Χθες το συζητησα με την μαμα μου αυτο και μου ειπε να μην στενοχωριεμαι κατι θα κανουμε μεχρι τοτε! Δεν θελω να τους επιβαρυνω ομως οικονομικα για την βαφτιση τους γονεις μου γιατι ηδη εχουν αρχισει να δινουν την μιση δοση δανειου γιατι ολοκληρη δεν μπορουν....ουφφφφφ θα σκασω!!!Πως μας καταντησαν ετσι?

Μεγεια και το μαλλι Γιωτουλα μου...ανανεωθηκες! Κι εγω μολις σταματησω τον θηλασμο θα παω να κανω περμαναντ για να ξενοιασω...ουτε χτενισματα ουτε τιποτα....σγουρα και παλι σγουρα!!!!!

Αναστασακι μου ο ζιζακιας μας τι κανει???? Μια χαρα με το βαρος του...τελειος μπορω να πω...εμεις 4750 ειμασταν 2 μηνων ακριβως...πατε πολυ καλα μπραβο σας! Οσο για την βαφη μαλλιων καντε υπομονη κοριτσια...ειναι κριμα να περασουν χημικα στο γαλα...ο θηλασμος του κανει τοσο καλο στην υγεια του μην τους περασετε καρκινογονα συστατικα...οσο και να λενε φυτικες δεν ειναι 100% φυτικες ποτε....και αυτο με το γαλα ισχυει που ηταν πρασινο...το εχω ξανακουσει!

Ιωαννακι μου ερχεται ο μπεμπακος κοντευει....με το καλο να ερθει ο ζουζουνος ο τροφαντουλης....μια χαρα ειναι και μπραβο και σε σενα που δεν πηρες βαρος....παντως οτι και να ακουσεις για γεννες αλλων γυναικων που υπεφεραν μην σκεφτεσαι οτι το ιδιο θα γινει και σε σενα...κι εμενα μου ελεγαν διαφορα αλλα εγω τους απαντουσα οτι θα γεννησω με εναν πονο και οντως ετσι εγινε....μην μασας αλλα η κυριουλα ηταν απαραδεχτη!!!!!

Νατασαρα που εισαι καρδουλα μου???????Σε εχω επιθυμησει πολυυυυυυ! Η γαρδενια μας τι κανει???? Ρουφηχτα φιλια να της δωσεις!!!!!!!!!!

Μαρακι μου καλο ο μπεμπακος σου ειναι μια χαρα! Κι εμεις ειχαμε πεθανει απο την αγωνια οταν εκανε ρουκετεοειδεις εμετους γιατι τους κανει και τι εχει το μωρο...καναμε και υπερηχο για να βεβαιωθουμε οτι δεν εχει κατι και πλεον κανει μια φορα στο τοσο...σιγα σιγα σταματανε αλλα απ'οτι εχω διαπιστωσει τα κοριτσια εχουν κολικους περισσοτερο και τα αγορια κανουν περισσοτερο εμετους!Θα περασουν μη σε παιρνει απο κατω...σ'αγαπω πολυ πολυ....να μου φιλησεις τον παιδαρο!!!!!!

Αν ξεχασα καμια 1000 συγνωμη ζητω!

Εμεις κοριτσια ειμαστε πολυ φαγανοι...και το ζιζι της μαμας και το ξενο μας αρεσουν πολυ πολυ....εχω πεθανει στα γελια απο χθες...τον θηλαζω και εχω και τα 2 ζιζια εξω και πινει απο το ενα και πιανει την θηλη απο το αλλο τοσο δυνατα και την τραβαει κιολας..παιζει διαρκως και εχει πολυ γελιο!!!! Τωρα πιανει τα χερια του και τα κοιταει συνεχως και μιλαει μονος του, γελαει δυνατα και ειναι ολα τα λεφτα!!!!!

Παω να τον ταϊσω και ελπιζω να προλαβω να μπω παλι μετα...σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

καλημερουδια τσουπρες μου!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι μου στο ακυρωσε?ουφ, μενεις παλι με την αγωνια.....εγω ετσι αλλαζω παιδιατρους, απο την λυσσα μου, αν μου το ακυρωνουν περνω γνωστους και μου συστηνουν αλλον παιδιατρο, χαζο το ξερω αλλα δεν μπορω να περιμενω για πραγματα που αφορουν το παιδακι μου, τωρα ειμαι στον 3ο παιδιατρο και σε αυτον θα μεινω τελικα!!!!!χρυσανθακι εχεις facebook?μπορεις να απευθυνθεις και στις απανταχου θηλαζουσες!!!!!τρως λαχανικα και οσπρια?αχ μακαρι να τα αρχησω κι εγω, μου εχουν λειψει πολυ!!!!!απο ποτε εχει να κανει κακακια το χριστινακι μας?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...