Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ιωανννακι μου πολυ καλο ειναιιιιι!ευχαρηστουμεεεεεε!

το ακουω τωρααααα!τελειοοοοοο!;):D:D

καθομαι εδω κ τα παιδακια μου ενα ενα την πεφτουν :tongue::tongue:ο μικρουλης αποκοιμηθηκε πριν απο λιγη ωρα κ τωρα κ ο μεγαλος πηγε ξαπλωσε στον καναπε κ αποκοιμηθηκε!:(δεν κοιμηθηκε μεσημερι γιατι ηρθαν τα ξαδερφακια του κ δεν αντεξε..δεν ηθελα ομως να αποκοιμηθει γιαν τον κοιμησω νωρης!:rolleyes:τωρα??:tongue:ο σκατουλης εξαντληθηκε κ απο τον χορο που εριξε!κ τον κοιτουσα κ του ελεγα μην κοιμασαιιι κ με κορεατικα ματια μου ελεγε δεν κοιμαμαι!χαχαχχα μεχρι που αποκοιμηθηκε!

ειμαι κουρασμενη κ δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα!:rolleyes:

αχ λενιω μου ειαι κουρασμενο εεεε?????γιατι δε ξαπλωνεις κι εσυ λιγο?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ λενιω μου ειαι κουρασμενο εεεε?????γιατι δε ξαπλωνεις κι εσυ λιγο?

ναι ρανιουκο μου ειμαι ..βασικα ξεφυγαμε απο το προγρμμα μας σημερα κ τωρα δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα..ο μικρος κοιμαται οπου να ναι θα ξυπνησει,ο μεγαλος αποκοιμηθηκε κ τωρα ελπιζω να ξυπνησει γρηγορα για να κοιμηθει νωρης το βραδυ!αν ξαπλωσω θα χαλαρωσω κ θα μου βγει ολη η κουραση κ μετα αντε να ξανασηκωθω/:rolleyes:

εσυ τι κανεις ρανιουκ μου?η μπιζουδνια μας?κοιμαται?;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://www.youtube.com/watch?v=qwprrAEL9-E&feature=related

δεν ειναι τελειιοοοοοο!!!!!!!!

φανταστειτε να το χωρευετε με τον αντρουλη σας σε ενα ρομαντικο μερος με πολα κερακια κ ωραια ατομοσφαιρα!εΕΕΕΕ!

κ σεις να ειστε θεεςςςς~:D:D:D

θελω να βαψω τα μαλιαααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

θελω να γινω ομορφη κ να βγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

αχχχχχχχουουουουουυ.....τι σου χρωσταωωωωωωωωωωωωωω???

αχχχχχ...εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

ποσο μου εχει λειψει ο αντρουλης μου....τοσο που οταν το σκεφτομαι δακρυζω!!!!!αχ να περασουν οι 40 μερες να παω στο γιατρο...ουφφφφφφφφφφφφφφφφ

κι εγω θελω να φτιαξω μαλλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ναι ρανιουκο μου ειμαι ..βασικα ξεφυγαμε απο το προγρμμα μας σημερα κ τωρα δεν εχω κουραγιο να κανω τιποτα..ο μικρος κοιμαται οπου να ναι θα ξυπνησει,ο μεγαλος αποκοιμηθηκε κ τωρα ελπιζω να ξυπνησει γρηγορα για να κοιμηθει νωρης το βραδυ!αν ξαπλωσω θα χαλαρωσω κ θα μου βγει ολη η κουραση κ μετα αντε να ξανασηκωθω/:rolleyes:

εσυ τι κανεις ρανιουκ μου?η μπιζουδνια μας?κοιμαται?;)

εχει τα πονακια της τωρα και τη θηλαζω!!!:rolleyes:

αχχχχχχχουουουουουυ.....τι σου χρωσταωωωωωωωωωωωωωω???

αχχχχχ...εχω λιωσειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

ποσο μου εχει λειψει ο αντρουλης μου....τοσο που οταν το σκεφτομαι δακρυζω!!!!!αχ να περασουν οι 40 μερες να παω στο γιατρο...ουφφφφφφφφφφφφφφφφ

κι εγω θελω να φτιαξω μαλλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εχει τα πονακια της τωρα και τη θηλαζω!!!:rolleyes:

τελειοοοοοοο εεεεεεεε!;);)ταξιδεψα με αυτο το τραγουδι!

αχ αντε να φτιαξουμε μαλακιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!:D:D

κ συ θα του εχεις λειψει πολυ..λιγο εμεινε ρανιουκο μου!;);)

ωχ ξυπνησε ο τζουτζουκακος μου!παωωωωωωωω!

φιλακια στη μπιζουδενιαααααααααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

τελειοοοοοοο εεεεεεεε!;);)ταξιδεψα με αυτο το τραγουδι!

αχ αντε να φτιαξουμε μαλακιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!:D:D

κ συ θα του εχεις λειψει πολυ..λιγο εμεινε ρανιουκο μου!;);)

ωχ ξυπνησε ο τζουτζουκακος μου!παωωωωωωωω!

φιλακια στη μπιζουδενιαααααααααα!:D

φιλακια πολλα λενιω μουουουουουουουουουου.....:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qwprrAEL9-E&feature=related

δεν ειναι τελειιοοοοοο!!!!!!!!

φανταστειτε να το χωρευετε με τον αντρουλη σας σε ενα ρομαντικο μερος με πολα κερακια κ ωραια ατομοσφαιρα!εΕΕΕΕ!

κ σεις να ειστε θεεςςςς~:D:D:D

θελω να βαψω τα μαλιαααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

θελω να γινω ομορφη κ να βγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

τελειο ιωαννακι! σε ευχαριστούμε!!!!

λενακι εγω θα τα βαψω!!!!:D:D θα παρω φυτικη βαφη του ΚΟΡΡΕ. ειμαι χαλια και πεφτει η ψυχολογια μου ακομα πιο πολυ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ Λενάκι μου τέλειοοοοοο!!! Μωρέ μας έλειψαν ο αντρούληδες!!! Τι να κάνουν κι αυτοί; Υπομονή μαζί μας! Κουράστηκαν τα αντράκια σου μωρέ; Κι εσύ εξαντλημένη; Τι να κάνεις; Κουράγιο Λενάκι μου!

Ρανιάκι μου γλυκό τι κάνετε; Η μπιζουδένια μας; Μεγαλώνει εεεε;;;;;;

Αχ κορίτσια ήρθε εχθές μία γνωστή στο σπίτι να πάρει κάποια πράγματα που μου έδωσε η πεθερά μου για την πεθερά της και άρχισε να μου λέει κάτι μαλακίες για τη γεννα με τρομοκράτησε εντελώς! Μου λέει "Θα νιώθεις ότι πεθαίνεις, πως θα θες να αυτοκτονήσεις" και διάφορά άλλα τέτοια ενθαρρυντικά! Οκ ξέρω πως γίνεται αλλά είμαι ένα βήμα πριν τη γέννα και μου λες τέτοια κουβέντα; Μου ήρθε να την πετάξω έξω από το σπίτι! Σήμερα δεν μπορώ να πω το βλέπω πιο ψύχραιμα αλλά και πάλι στο πίσω μέρο του μυαλού μου είμαι λίγο τρομοκρατημένη!!!! :(:(:(:(

Αχ Λενάκι μου τέλειοοοοοο!!! Μωρέ μας έλειψαν ο αντρούληδες!!! Τι να κάνουν κι αυτοί; Υπομονή μαζί μας! Κουράστηκαν τα αντράκια σου μωρέ; Κι εσύ εξαντλημένη; Τι να κάνεις; Κουράγιο Λενάκι μου!

Αχ κορίτσια ήρθε εχθές μία γνωστή στο σπίτι να πάρει κάποια πράγματα που μου έδωσε η πεθερά μου για την πεθερά της και άρχισε να μου λέει κάτι μαλακίες για τη γεννα με τρομοκράτησε εντελώς! Μου λέει "Θα νιώθεις ότι πεθαίνεις, πως θα θες να αυτοκτονήσεις" και διάφορά άλλα τέτοια ενθαρρυντικά! Οκ ξέρω πως γίνεται αλλά είμαι ένα βήμα πριν τη γέννα και μου λες τέτοια κουβέντα; Μου ήρθε να την πετάξω έξω από το σπίτι! Σήμερα δεν μπορώ να πω το βλέπω πιο ψύχραιμα αλλά και πάλι στο πίσω μέρο του μυαλού μου είμαι λίγο τρομοκρατημένη!!!! :(:(:(:(

καλα αυτη μαλλον επιτηδες το εκανε τι ναπω!! δεν ειναι ετσι ιωαννακι μου και σου μιλαει η πιο φοβιτσιαρα που υπαρχει!!!

αλλα κ να ηταν ετσι δεν το λες σε μια κοπελα ετοιμογεννη!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι εγω θα τα βαψω!!!!:D:D θα παρω φυτικη βαφη του ΚΟΡΡΕ. ειμαι χαλια και πεφτει η ψυχολογια μου ακομα πιο πολυ!

Αχ γιατί αγαπούλα μου; Έλα θα φτιάξει ο καιρός και θα βγεις βολτούλα με τον μπεμπάκο σου! Μη στεναχωριέσαι!!!

Διαφημίσεις

καλα αυτη μαλλον επιτηδες το εκανε τι ναπω!! δεν ειναι ετσι ιωαννακι μου και σου μιλαει η πιο φοβιτσιαρα που υπαρχει!!!

αλλα κ να ηταν ετσι δεν το λες σε μια κοπελα ετοιμογεννη!!ΕΛΕΟΣΣΣΣ

Εννοείται πως δεν μιλάς έτσι! Τι να πεις; Πιστεύω πως ο Θεός εκείνη τη στιγμή μας χαρίζει απίστευτη δύναμη να ανταπεξέλθουμε σε όλο αυτό! Τέσπα και στο κάτω κάτω το μωράκι μου να γεννηθεί γερό και ο πόνος θα περάσει!

Κι εσύ να μην στεναχωριέσαι αγαπούλα μου! Το καταλαβαίνει και το αντράκι σου! Ας σκεφτούμε θετικά, ότι έρχεται η Άνοιξη, πως θα βγαίνουμε βολτούλα με τα μωράκια μας, θα φτιάξει η διάθεσή μας και όλα θα γίνουν Αναστασάκι μου!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:mad:

σιγουρα επιτρεπεται αναστασακι μου?κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

θελω να τα κανω σαν αυτη στην εκπομπη της στεφανιδου τη μελαχρινη....αφελειες δηλαδη...εχουν μακρυνει τρομερα και θα ειναι ωραια πιστευω...:lol:

σιγουρα επιτρεπεται αναστασακι μου?κι εγω θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

θελω να τα κανω σαν αυτη στην εκπομπη της στεφανιδου τη μελαχρινη....αφελειες δηλαδη...εχουν μακρυνει τρομερα και θα ειναι ωραια πιστευω...:lol:

κοριτσακια δεν προλαβαινω να σας γραψω πολλα γιατι παμε στον γιατρο, η παιδιατρος δεν με αφησε να βαψω μαλλι ουτε με φυτικες, περναει στο γαλα, μια πελατισα της εβγαλε το γαλα με το θηλαστρο κ ηταν πρασινο, το στειλαν στο χημειο κ ειχε μεσα βαφη.... το ξερω ειναι δυσκολο με την ριζα ειχα κ εγω πολλα ασπρα αλλα οσο θηλαζα δεν τα εβαψα, φοβηθηκα!

ιωαννακι ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 λεπτα θα πονεσεις κ μετα το ξεχνας, οι πονοι της γεννας ξεχνιουνται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...