Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

οι υπολοιπες εγκυουλες μου τι κανουν?

ελενακι μου, ποπακι μου, ματινακια μου, αναστασακι μου, μαρακι μου, youto ?ολα καλα?πολλα πολλα χαδακια στις ομορφες κοιλιτσες σας!!!

σοφακι μου?τζινακι μου?πως ειστε?

μου λειψατε πολυ ολες!!

μην νομιζετε οτι επειδη δεν μπαινω το πρωι δεν μαθαινω τα νεα!!καθε μερα διοαβασω οτι γραφετε!!

πιαστηκα με τις δουλειες τις καλοκαιρινες, χαλι κουρτινες κ.α και δεν πολυπρολαβαινω!!!

και εγω θα παω στο γιατρο να ξεκινησω τα χαπακια για την ωορρηξια θα κανω και την σαλπιγ μπας και καταφερω κατι καλο ;);););)

μακαριιιιιιι παναγιτσα μου!!

σας αγαπω πολυυυυυυυυ ολες

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

νενακι μου τι κανεις γλυκουλινα μου?αντε δεν αργουν και τα δικα σου καλα νεακια!!!!!!ευχομαι ολοψυχα συντομα να μεινεις κι εσυ εγκυουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

ποπακι μουουουουουυουουυυ....αγαπουλα μου γλυκειαααααααααα.....

κι εγω κοντευω να τρελλαθωωωωωωωωωωωω......

σ'ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ......κι εγω σ'αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.........

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

γλυκουλα μου!!!!!!!!!!!!!τι χαρα ειναι αυτη?????????????τι γαμους και πανηγυρια τωρα ε?που μυαλο γι'αυτα?χαχαχαχαχα, εσυ σκεφτεσαι το μωρακι σου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πω πω!!!!!!!τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο παναγιτσα μου να πανε ολα καλα, που θα πανε, εννοειται!!!!!!!!!!!και οχι πολλους χορους στον γαμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι εγκυουλα τωρα!!!!!!!!!!!!!ακους????????????????????????

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι αγαπουλες να ειμαι η επομενη!!!

ρανιακι μου εχει διακιο η ποπη μας, προσεκτικα με τους χορους τωρα ;););)

τελικα 3 θα πατε στην εκκλησια, οπως λεγαμε θυμασαι?;););)

αχ ρανιακι μου τι χαρααααααααααα, αφου γραφω και γελαω μονη μου!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καρδουλες μου γλυκες σας φιλω!!!!!!!!!!!καληνυχτα, θα κοιμηθω σαν πουλακι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

νενακι μου τι κανεις γλυκουλινα μου?αντε δεν αργουν και τα δικα σου καλα νεακια!!!!!!ευχομαι ολοψυχα συντομα να μεινεις κι εσυ εγκυουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

καλα ειμαι ποπακι ξεκινησα δουλιτσες καλοκαιρινες και δεν προλαβαινω να μπαινω τα πρωινα!!μου λειψατε πολυυυυυυυ :D:D:D

ευχαριστω γαι τις ευχουλες σας φιλεναδιτσες μου!!!!

ρανιακι μου καλο καταλαβες την ωο σου?κανενα αλλο σημαδακι εκτος απο την ναυτια?εγω εχω απο χτες κατι ελαχιστα καφε υγρα, στο σκουπισμα, οποτε μαλλον ειναι τα προεορτια της μανταμ :confused::confused::confused::mad::mad::mad:

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καρδουλες μου γλυκες σας φιλω!!!!!!!!!!!καληνυχτα, θα κοιμηθω σαν πουλακι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!σας αγαπω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

καληνυχτα ποπακι μου, φιλεναδακι μου, καλη ξεκουραση!!

και εμεις σαγαπαμε τοσοοοοοοοοοο πολυυυυυυυυυυυυ και την μπεμπουλα σου, την νεραιδουλα σου την αγαπαμε πολυ πολυ!!!

((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

YOTOU καλωσορισες στο υπεροχοοο, γουρλιδικοοοοο και γεματο εγκυουλες παρεακι μας!!δεν ειχαμε την ευκαιρια να τα ξαναπουμε.

σου ευχομαι να εχεις μια τελεια-υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να παρεις αγκαλιτσα την μπουμπου σου:D:D:D:D

thank you!και εσύ ευχομαι οτι καλυτερο! :-P:-P:-P

ρανιακι μου καλο καταλαβες την ωο σου?κανενα αλλο σημαδακι εκτος απο την ναυτια?εγω εχω απο χτες κατι ελαχιστα καφε υγρα, στο σκουπισμα, οποτε μαλλον ειναι τα προεορτια της μανταμ :confused::confused::confused::mad::mad::mad:[/color][/font][/i]

δεν ειναι απαραιτητο αυτο, πολλες φορες ειναι ενδειξη μωρου! παρακολουθησε αν σταματησει μεχρι το βραδυ τρεχα και κανε τεστ!!! (χοριακη γιατι τα αλλα δεν δειχνουν ακομα) εγω είχα καφε για πολυ λιγο και πονους περιόδου! αλλα ηταν η μπεμπα! μακαρι να έχεις σποράκι!

Καλημέρα κοριτσάρες μου όμορφες!!!!!

Ρανιούκο μουυυυυυυυυυυυ, αγάπη μου τι νεάκια όμορφα είναι αυτά!!!!!! αχ!!!! θα τρελαθώ!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

να έχεις μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ενα γερο μωράκι!!!!!!!!!

θα πάτε 3 στην εκκλησία ;) το πιο όμορφο δώρο γάμου!!!!!

συγκινήθηκα αγαπούλα μου!!!! χαίρομαι πολύ για σένα!!!!

Νενάκι μου καλό μακάρι να μην είναι η "κυρία" αλλά κάτι άλλο;), μακάρι αγαπούλα μου να μην προλάβεις να κάνεις καμιά εξέταση!!!!! στο εύχομαι ολόψυχα:D

Λενιώ μου, ποπάκη μου, ματινάκι μου, αναστασάκι μου, χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!

Νατασούλα, Τζινάκι όλα καλά;;;;

Νενάκι μου και γω δουλίτσες καλοκαιρινές!!!!! Πάω να ξεκινήσω σιγά, σιγά!!!!

Μάκια πολλά

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ειμαι πολυ χαρουμενη που το πινακακι μας εχει γεμισει τοσο πολυυυυυ~

κ που το ρανιουκο μας εχει σπορακι αυτη τη στιγμη στη κοιλιτσα της!

ΡΑΝΙΟΥΚΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΣΑΓΑΠΩ ΠΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡΙΔΙΟ ΜΑΣ~;);):D

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΟΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕς ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ!ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΗΜΕΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΦΑΚΗ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!

ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

ΕΧΕΙΣ ΚΑΦΕ ΕΙΠΕΣ Ε?Κ ΓΩ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ..ΑΧ ΝΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ!:D:D

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ?

ΓΙΩΤΑ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕς ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΤΙ ΚΑΛΑ!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙς Κ ΑΛΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΙΟ ΘΕς Κ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..ΕΠΙΚΟΛΙΣΕ ΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟ ΣΟΥ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου όμορφες!!!!!

Ρανιούκο μουυυυυυυυυυυυ, αγάπη μου τι νεάκια όμορφα είναι αυτά!!!!!! αχ!!!! θα τρελαθώ!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

να έχεις μια όμορφη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ενα γερο μωράκι!!!!!!!!!

θα πάτε 3 στην εκκλησία ;) το πιο όμορφο δώρο γάμου!!!!!

συγκινήθηκα αγαπούλα μου!!!! χαίρομαι πολύ για σένα!!!!

Νενάκι μου καλό μακάρι να μην είναι η "κυρία" αλλά κάτι άλλο;), μακάρι αγαπούλα μου να μην προλάβεις να κάνεις καμιά εξέταση!!!!! στο εύχομαι ολόψυχα:D

Λενιώ μου, ποπάκη μου, ματινάκι μου, αναστασάκι μου, χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!

Νατασούλα, Τζινάκι όλα καλά;;;;

Νενάκι μου και γω δουλίτσες καλοκαιρινές!!!!! Πάω να ξεκινήσω σιγά, σιγά!!!!

Μάκια πολλά

ΣΟΦΑΚΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙς ΜΑς!

ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ~!

((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΞΑΝΘΟΥΛΗ ΣΟΥ!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑΑΑΑ!

ΜΟΥ ΛΕΙΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ~

ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΕς Κ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΟ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!

((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΠΙΝΩ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΩΡΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!:confused::confused::rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΗΝΗΣΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΠΙΝΩ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΩΡΑ!ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ!:confused::confused::rolleyes:

καλημέρα κοριτσια!

επιτελους τα καταφερα με τα τικερακια, ευχαριστώ! το σίδηρο μαλλον μεχρι τελους!

ειμαι στην δουλεια και δεν εχω καμια ορεξη, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!:tongue::-P:razz:

τι κανουν τα σπορακια σας???

καλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σοφακι μου γλυκο καλημερα, καλες δουλιτσες (((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

νενακι μου λες να εχουμε ευχαριστα με αυτα τα καφε σημαδια?????????μακαρι παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι και γιωτακι καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

αχ κι εγω βαριεμαι πολυ στο γραφειο!!!!!!!!!!!!!!!!!:( θελω να φυγω!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα αργει πολυ ακομα η 15 ιουλιου :(, τοτε μαλλον θα σταματησω!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αγαπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μοουουουουουουουοουουουυ......

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.....

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????

απο τη προηγουμενη εβδομαδα ειχα αναγουλες και λεω....μπααααααααααα....απο το αγχος θα ειναι.....πηγα λευκαδα με την αδερφη μου, γυρισαμε και χθες εκανα χοριακηηηηηηηηηηηηηη.......

25 μοναδες ....μικρη αλλα ειμαι 2 μερες πριν ερθει η περιοδος........

πηρα τον γιατρο και εχουμε ραντεβου 9 ιουνιουυυυυυυυυυυυυυυυυ......

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....που ειστεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????

εχω τρελλαθειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρανιακι μου καλο, γλυκο μου πατριωτακι εισαι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια καρδουλα μουυυυυυυυυυυυυ.....ειμαι πολυ συγκιμημενη ματακια μου μπραβο σας καρδουλα μου!!!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι να εχεις μια τελεια και τελειομηνη εγκυμοσυνη!Ειδες τελικα που το λεγαμε?????? Θα πας φουσκιτσα στην εκκλησια ματακια μου!!!!!!!!

Τι χαρα ειναι αυτη καλε??????????? Παναγια μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα εισαστε τρεις την μερα του γαμου σας που θα ευλογηθειτε! ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Να'ξερες μονο ποσο χαρουμενη ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και παλι συγχαρητηρια και ολα θα πανε καλα....πολυ καλα!!!!!!!!

Καλε κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...