Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

δειτε λιγο και αυτο για τον νυχτερινο θηλασμο, αχ εμενα με καθησυχασε πολυ, αλλο που δεν ηθελα!!!!!;)http://www.mitrikosthilasmos.com/2010/12/blog-post_949.html

πολυ καλο ποπακι μου....

αχχχχ...το ζουζουνι μου κοιμαται μωλε και αφησε τη μανουλα να μαγειρεψει...νομιζω οτι κανουμε προοδους!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πολυ καλο ποπακι μου....

αχχχχ...το ζουζουνι μου κοιμαται μωλε και αφησε τη μανουλα να μαγειρεψει...νομιζω οτι κανουμε προοδους!!!!!:lol:

καλα.... καθε μερα θα βλεπεις ενα διαφορετικο παιδακι και θα τρελαινεσαι!!!!!!εγω κοντευω να χασω τα μυαλα μου, αχ πως μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!!!!εχτες την ειχα στο καρεκλακι φαγητου δεμενη και πιανει με τα δυο της χερακια το τραπεζακι που ειναι ενσωματομενο και σηκωσε την πλατουλα της ορθια σαν να ηθελε να σηκωθει!!!!!ασε που στο καροτσι πλεον δεν μπορω να την αφηνω χωρις δεσιμο γιατι δινει δυναμη και γυρναει στο δευτερολεπτο μπρουμυτα!!!!!!θα την φαω αυτη την μπεμπα μου!!!!!που να με πει και μαμα, θα κατουρηθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλα.... καθε μερα θα βλεπεις ενα διαφορετικο παιδακι και θα τρελαινεσαι!!!!!!εγω κοντευω να χασω τα μυαλα μου, αχ πως μεγαλωνουν τα μωρακια μας!!!!!!εχτες την ειχα στο καρεκλακι φαγητου δεμενη και πιανει με τα δυο της χερακια το τραπεζακι που ειναι ενσωματομενο και σηκωσε την πλατουλα της ορθια σαν να ηθελε να σηκωθει!!!!!ασε που στο καροτσι πλεον δεν μπορω να την αφηνω χωρις δεσιμο γιατι δινει δυναμη και γυρναει στο δευτερολεπτο μπρουμυτα!!!!!!θα την φαω αυτη την μπεμπα μου!!!!!που να με πει και μαμα, θα κατουρηθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα...εχω πεθανει στο γελιο βρε ποπακι μου!!!!:lol:

καλημερα κοριτσακια μου

το σπιτι μου εινια πεντακαθαρο! μολις τελειωσα!

σημερα εχουμε γιατρο, αχ θα κλαιει το παιδακι μου!

ποπακι μου η γνωμη μου ειναι οτι καλα κανεις, κανεις δεν εχασε με την υπομονη!

δεν χρειαζεται να την κακοκαρδισεις, φαντασου να την ειχες απολυτη αναγκη κ η μαμα σου να μην μπορουσε! και εγω θα ανησυχουσα και θα στεναχωριομουν αν εκλαιγε η μπεμπα με την πεθερα μου αλλα τι να εκανα?

σιγα σιγα πιστευω θα τα βρουνε!

ματινακι μην σκας για την βαπτηση, κανεις πλεον δεν κανει τραπεζια, και αν δεν μπορειτε να την κανετε τον ιουνιο- ιουλιο υπαρχει κ ο σεπτεμβρης, ο οκτωβρης και αλλοι μηνες. ας εινια πιο μεγαλο, τι να κανουμε... εμεις που δεν εχουμε βρει νονο ακομα τι να πω? κανεις δεν αναλαμβανει....

ρανακι μου αν τριψεις τα πλευρακια του απο την μερια της πλατης θα ρευτει στο λεπτο! δοκιμασμενο!!! αν πνιγεται μπρουμιτα στα γονατα σου και χτυπημα στην πλατη!

αναστασακι μου ωραιο το καθρεπτακι κ φτηνο! ρε ποπακι δεν φοβασαι να το βαζεις μπροστα??? επιτρεπετε?

λενακι μου αραξες στην μανουλα σου ε? και εγω θα την δω σημερα!!!

νατασακι μου τι κανετε????? το γαρδενακι?

χρυσανθακι πως ειστε?

ιωαννακι περιμενουμε νεα!!!

δεν σας ειπα, εκοψα τα μαλλια μου (ηταν μεχρι το σουτιεν) κοντο καρε ασυμμετρο! ειναι πολυ ωραια! ανανεωθηκα!!!!

ο αντρουλης μου, μου εφερε εχτες γλυκα κ ενα ζευγαρι μποτες! λογω της ημερας!!! τι γλυκουλης!

ρε ματινακι ξεχασα περαστικα του!!!ξεχασα καμια?

καλημέραααααααααααααα!!!!!!!!! τι κανετε??????? εμεις μεχρι να κοιμηθει εχθες παλι τα ιδια!!! κ εμενα με ειχε πιασει κ το στομαχι μου,ενιωθα μια ατονιαααα κ ζαλαδα κ κρυο ιδρωτα.. ουφφφ!! τον πηρε ο αντρας κ δεν μπορουσε με τιποτααααααα να τον ηρεμησει!!!!!! με τα πολλα κοιμηθηκε στις 01:15 κ ξυπνησε στις 5 παρα κ μετα στις 09.30..

τωρα τρωμε! εχω βαλει σιδερο απο το πρωι κ δεν το εχω τελειωσει ακομα!!

ματινακι μου φιλακια στον μπεμπουλη!! ειχες βοηθεια την πεθερουλα ε?? τελεια!!! εγω αν εχω μονο καποιον να ασχολειται μαζι του καλα θα ειναι!!

ποπακι παλι καλα εφαγε τη μιση κρεμουλα ε???

Νατασσακι πως δεν ταισε στο παιδι καμια τουρτα????????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!

Ρανιακι βρισκετε ρυθμους σιγα σιγα ε?? μπραβοοο την μιζουδενια μας!!!!

Ιωαννακι αντε να δουμε το θα πει ο γιατρουλης!!!

Λενακι?? που εισαι??? πεταλουδιτσα?? φιλακιααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου

δεν χρειαζεται να την κακοκαρδισεις, φαντασου να την ειχες απολυτη αναγκη κ η μαμα σου να μην μπορουσε! και εγω θα ανησυχουσα και θα στεναχωριομουν αν εκλαιγε η μπεμπα με την πεθερα μου αλλα τι να εκανα?

ματινακι μην σκας για την βαπτηση, κανεις πλεον δεν κανει τραπεζια, και αν δεν μπορειτε να την κανετε τον ιουνιο- ιουλιο υπαρχει κ ο σεπτεμβρης, ο οκτωβρης και αλλοι μηνες. ας εινια πιο μεγαλο, τι να κανουμε... εμεις που δεν εχουμε βρει νονο ακομα τι να πω? κανεις δεν αναλαμβανει....

ρανακι μου αν τριψεις τα πλευρακια του απο την μερια της πλατης θα ρευτει στο λεπτο! δοκιμασμενο!!! αν πνιγεται μπρουμιτα στα γονατα σου και χτυπημα στην πλατη!

αναστασακι μου ωραιο το καθρεπτακι κ φτηνο! ρε ποπακι δεν φοβασαι να το βαζεις μπροστα??? επιτρεπετε?

χρυσανθακι πως ειστε?

δεν σας ειπα, εκοψα τα μαλλια μου (ηταν μεχρι το σουτιεν) κοντο καρε ασυμμετρο! ειναι πολυ ωραια! ανανεωθηκα!!!!

ο αντρουλης μου, μου εφερε εχτες γλυκα κ ενα ζευγαρι μποτες! λογω της ημερας!!! τι γλυκουλης!

γιωτακι μου σε ξεχασα!!! μεγειαααααααααα το μαλακι!!!!!!!!:rolleyes: δεν βρηκατε νονο ε??? οντως επιτρεπεται μπροστα το καθισματακι???:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσακια μου

χρυσανθακι πως ειστε?

καλημερα γιωτακι μου γλυκοοοο....τι κανετε?πως ειναι το ζουζουνζκι μας???εχετε γιατρουλη?θα κανετε εμβολιο?

το εχω πολυ αγχος αυτο με τους πνιγμους....απαπαπα....φτου φτου μακρυα απο μας!!!!χαχαχαχα:lol:

καλημέραααααααααααααα!!!!!!!!! τι κανετε??????? εμεις μεχρι να κοιμηθει εχθες παλι τα ιδια!!! κ εμενα με ειχε πιασει κ το στομαχι μου,ενιωθα μια ατονιαααα κ ζαλαδα κ κρυο ιδρωτα.. ουφφφ!! τον πηρε ο αντρας κ δεν μπορουσε με τιποτααααααα να τον ηρεμησει!!!!!! με τα πολλα κοιμηθηκε στις 01:15 κ ξυπνησε στις 5 παρα κ μετα στις 09.30..

τωρα τρωμε! εχω βαλει σιδερο απο το πρωι κ δεν το εχω τελειωσει ακομα!!

ματινακι μου φιλακια στον μπεμπουλη!! ειχες βοηθεια την πεθερουλα ε?? τελεια!!! εγω αν εχω μονο καποιον να ασχολειται μαζι του καλα θα ειναι!!

ποπακι παλι καλα εφαγε τη μιση κρεμουλα ε???

Νατασσακι πως δεν ταισε στο παιδι καμια τουρτα????????? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!

Ρανιακι βρισκετε ρυθμους σιγα σιγα ε?? μπραβοοο την μιζουδενια μας!!!!

Ιωαννακι αντε να δουμε το θα πει ο γιατρουλης!!!

Λενακι?? που εισαι??? πεταλουδιτσα?? φιλακιααα

ουουουουουου.....μπραβοοοοοοοοο...κοιμηθηκε μια χαρουλα το παληκαρακι μας!!!!!!αχ μωρε μεγαλωνουν και στρωνουν σιγα σιγα!!!!!

κι εμεις τρωμε τωρα...χιχιχι

καλημερα κοριτσακια μου

χρυσανθακι πως ειστε?

γιωτουλα μου!!!!!!!!καλο μου κοριτσακι!!!!!με 'γεια τα καινουρια μαλλακια!!!!!!!καλα εκανες, καθε ανανεωση ειναι για καλο!!!!!τι καλος ο αντρουλης σου!!!!!!μπραβο του!!!!!λοιπον για το καθισματακι στο αυτοκινητο, δεν φοβαμαι καθολου, ειναι πολυ καλα δεμενο στην θεση του συνοδηγου και ειναι απολυτα ασφαλες, το λενε και οι οδηγιες στο αμαξι, απενεργοποιοντας τον αεροσακο δεν εχεις θεμα!!!!!τωρα εσυ σκεφτεσαι σε τυχον ατυχημα, μακρυα απο εμας παναγιτσα μου, ειναι επικινδυνο που ειναι μπροστα ε?αν γινει κατι, οπου και να ειναι θα ειναι επικινδυνο!!!!!αχ ανατριχιασα τωρα, μακρυα απο εμας ξαναλεω!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αναστασακι καλημερουδια!!!!αχ αυτος ο ζιζακιας, θα τον φαω!!!!!ειναι απαιτητικος και καλα κανει!!!!!πλακα κανω, το ξερω οτι κουραζεσαι πολυ αλλα να ξερεις πως η ανταμοιβη για σενα και τον γιοκα σου θα ειναι μεγαλη, μπραβο σου!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

αναστασακι καλημερουδια!!!!αχ αυτος ο ζιζακιας, θα τον φαω!!!!!ειναι απαιτητικος και καλα κανει!!!!!πλακα κανω, το ξερω οτι κουραζεσαι πολυ αλλα να ξερεις πως η ανταμοιβη για σενα και τον γιοκα σου θα ειναι μεγαλη, μπραβο σου!!!!!

ποπακι μου μακρια απο εμας οπως ειπες!!! εγω το εβαλα πισω γιατι την πρωτη φορα θα ειμαστε οι 3 μας. μετα θα το βαλω μπροστα!:D

αχχ ναι το μωρο μου!! πλεον δεν σκευτομαι οτι μπορει να μην χορταινει, απλα δινω οποτε ζηταει κ τον ζυγιζω μια φορα την εβδομαδα για να εχω το καφαλι μου ησυχο!! ελπιζω να μπει σε ρυθμο σιγα σιγα! δεν καθεται μονος του για πολυ ωρα καπου κλαιει κ θελει αγκαλια!!! μολις τον παιρνω σταματαει:confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ευχαριστω κοριτσακια για τα μαλλια!

αγχωνομαι λιγο με το αμαξι, σημερα θα την παρει ο αντρας μου μονος του, να ερθουν απο το μαγαζι να με παρουν για να παμε στην παιδιατρο που ειναι πολυ κοντα. εκεινος εινια χαλαρος κ δεν τρεχει καθολου, αλλα εγω ενα αγχος το εχω!

θα παω με συγκοινωνια στην δουλεια, θα πηγαινω θα πηγαινω θα πηγαινω θα πηγαινω...... καποια στιγμη θα φτασω!!!

γιωτουλα μου!!!!!!!!καλο μου κοριτσακι!!!!!με 'γεια τα καινουρια μαλλακια!!!!!!!καλα εκανες, καθε ανανεωση ειναι για καλο!!!!!τι καλος ο αντρουλης σου!!!!!!μπραβο του!!!!!λοιπον για το καθισματακι στο αυτοκινητο, δεν φοβαμαι καθολου, ειναι πολυ καλα δεμενο στην θεση του συνοδηγου και ειναι απολυτα ασφαλες, το λενε και οι οδηγιες στο αμαξι, απενεργοποιοντας τον αεροσακο δεν εχεις θεμα!!!!!τωρα εσυ σκεφτεσαι σε τυχον ατυχημα, μακρυα απο εμας παναγιτσα μου, ειναι επικινδυνο που ειναι μπροστα ε?αν γινει κατι, οπου και να ειναι θα ειναι επικινδυνο!!!!!αχ ανατριχιασα τωρα, μακρυα απο εμας ξαναλεω!!!!!!

μακρυα ποπακι μου δεν λες τιποτα!!! αφου το γραφουν οι οδηγειες, τοτε θα εινια ασφαλης!

ευχαριστω κοριτσακια για τα μαλλια!

αγχωνομαι λιγο με το αμαξι, σημερα θα την παρει ο αντρας μου μονος του, να ερθουν απο το μαγαζι να με παρουν για να παμε στην παιδιατρο που ειναι πολυ κοντα. εκεινος εινια χαλαρος κ δεν τρεχει καθολου, αλλα εγω ενα αγχος το εχω!

θα παω με συγκοινωνια στην δουλεια, θα πηγαινω θα πηγαινω θα πηγαινω θα πηγαινω...... καποια στιγμη θα φτασω!!!

οταν νιωσεις ετοιμη γιωτακι!! αχ ευχομαι να μην πονεσει η κουκλιτσα σου!! το 2ο ειναι??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...