Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ειναι μεγαλο εμπορικο κ λεω μπορω να παω με τον μπεμπη δεν εχει κρυο εκει, ετσι για να ξεσκασω! δεν εχω που να τον αφησω ετσι κι αλλιως.. αλλα κ να ειχα δεν θα μπορουσα τωρα ..:rolleyes:

ωραια θα ειναι, φανταζομαι σαν το mole το δικο μας ε? εγω φοβαμαι να την παρω μονη μου στο αυτοκινητο! επειδη κοιταει το καρεκλακι προς τα πισω και δεν θα την βλεπω, τι να πω μπορει να ειναι ευκολο τελικα!

δεν εχεις κοντα μαμα η πεθερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια θα ειναι, φανταζομαι σαν το mole το δικο μας ε? εγω φοβαμαι να την παρω μονη μου στο αυτοκινητο! επειδη κοιταει το καρεκλακι προς τα πισω και δεν θα την βλεπω, τι να πω μπορει να ειναι ευκολο τελικα!

δεν εχεις κοντα μαμα η πεθερα?

θα παρω καθρευτη να βαλω για να τον βλέπω!:D οχι η μαμα μου ειναι μακρια κ η πεθερα δεν μπορει..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Σας διαβάζω όποτε μπορώ αν και έχω πολύ καιρό να μπω...

Τρέχουμε κι εμείς με τον μπέμπη..Ενώ ήταν τόσο ήρεμο μωρό όταν γεννήθηκε να φανταστείτε κοιμόταν 6ωρα κι εγώ τον ξυπνούσα για να φάει τώρα έχουμε θέμα..Αν κι αυτό δεν με ανησυχεί όσο οι εμετοί..Κάνουμε τουλάχιστον μια ρουκέτα την ημέρα κι αυτο με ανησυχεί πάρα πολύ!!! και τι δεν έχουμε κάνει γάλα έχουμε αλλάξει αλλα χειρότερα γίνανε τα πράγματα!!!

Ελπίζω εσείς κοριτσάκια μου να είστε καλύτερα κι εσείς και τα μπεμπάκια σας..Δεν σας ξεχνάω κοριτσάκια μου απλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ δεν έχω πραγματικά χρόνο ούτε για μπάνιο..Και δεν είναι οτι δεν κοιμάται το νινί όσο οτι φοβάμαι να τον αφήσω απο τα μάτια μου γιατί με το που τον βάζω κάτω μου βγάζει γουλίτσες η εμετούλι..και φοβάμαι μην μου πνιγεί το παιδάκι μου και δεν πάρω χαμπάρι..

Να με βάλετε στο πινακάκι μας οτι εγώ γέννησα 13/1 :P

Σας φιλώ γλυκά σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

θα παρω καθρευτη να βαλω για να τον βλέπω!:D οχι η μαμα μου ειναι μακρια κ η πεθερα δεν μπορει..

αυτο με τον καθρευτη δεν το ειχα σκεφτει, αν το κανεις να μου πεις. δουλευες πριν μεινεις εγκυος? θα πας για ξαναπας για δουλεια? ποιος θα το κραταει?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Σας διαβάζω όποτε μπορώ αν και έχω πολύ καιρό να μπω...

Τρέχουμε κι εμείς με τον μπέμπη..Ενώ ήταν τόσο ήρεμο μωρό όταν γεννήθηκε να φανταστείτε κοιμόταν 6ωρα κι εγώ τον ξυπνούσα για να φάει τώρα έχουμε θέμα..Αν κι αυτό δεν με ανησυχεί όσο οι εμετοί..Κάνουμε τουλάχιστον μια ρουκέτα την ημέρα κι αυτο με ανησυχεί πάρα πολύ!!! και τι δεν έχουμε κάνει γάλα έχουμε αλλάξει αλλα χειρότερα γίνανε τα πράγματα!!!

Ελπίζω εσείς κοριτσάκια μου να είστε καλύτερα κι εσείς και τα μπεμπάκια σας..Δεν σας ξεχνάω κοριτσάκια μου απλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ δεν έχω πραγματικά χρόνο ούτε για μπάνιο..Και δεν είναι οτι δεν κοιμάται το νινί όσο οτι φοβάμαι να τον αφήσω απο τα μάτια μου γιατί με το που τον βάζω κάτω μου βγάζει γουλίτσες η εμετούλι..και φοβάμαι μην μου πνιγεί το παιδάκι μου και δεν πάρω χαμπάρι..

Να με βάλετε στο πινακάκι μας οτι εγώ γέννησα 13/1 :P

Σας φιλώ γλυκά σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

γεια σου μαρακι! κλασσικα ολα τα παιδακια βγαζουν, αυτο που καναμε εμεις ηταν μικρα κ συχνα γευματα. αντιαναγωγικο γαλα πηρατε? δεν εκανε τιποτα? στο πλαι να το βαζεις το μωρακι και σφηνακι να μην γυρισει, μην φοβασαι δεν πνιγονται!!!:-P

υπομονη ολα θα φτιαξουν!!!

Διαφημίσεις

γεια σου μαρακι! κλασσικα ολα τα παιδακια βγαζουν, αυτο που καναμε εμεις ηταν μικρα κ συχνα γευματα. αντιαναγωγικο γαλα πηρατε? δεν εκανε τιποτα? στο πλαι να το βαζεις το μωρακι και σφηνακι να μην γυρισει, μην φοβασαι δεν πνιγονται!!!:-P

υπομονη ολα θα φτιαξουν!!!

Χρόνια σας πολλά κούκλα μου..με το καλό να σβήσετε και το πρώτο κεράκι σας :P

Μου έδωσε ο γιατρός ένα υποαλλεργικό αλλα χειρότερα το έκανε το παιδάκι μου..Κι εγώ αυτό του κάνω τώρα συχνότερα γεύματα..Θα στώσουνε που θα πάει το νινι να είναι καλα :P

Χρόνια σας πολλά κούκλα μου..με το καλό να σβήσετε και το πρώτο κεράκι σας :P

Μου έδωσε ο γιατρός ένα υποαλλεργικό αλλα χειρότερα το έκανε το παιδάκι μου..Κι εγώ αυτό του κάνω τώρα συχνότερα γεύματα..Θα στώσουνε που θα πάει το νινι να είναι καλα :P

ευχαριστω πολυ! το υποαλλεργικο τα εκανε χειροτερα γιατι ειναι πιο αραιο και βγαινει πιο ευκολα, το ξερω γιατι η μπεμπα μου τρωει αντιαλλεργικο γαλα, εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα. αντιαναγωγικο πρεπει να σας δωσει!

τα συχνοτερα γευματα εκανα και εγω και μετα 1 ωρα την κραταγα ορθια μετα το γευμα για να μην το βγαλει. λιγο ταλαιπωρια εινια αλλα κοντα στους 2 μηνες σταματαει αυτο.

μαρακι μου μην στεναχωριεσαι οπως ειπε κ το γιωτακι να τον βαζεις στο πλαι με σφηνακι να μην γυρισει! υπομονη κανουμε ολες παντως μεχρι να περασουν οι 2 πρωτοι μηνες!!

γιωτακι αυτο το καθρεφτακι λεω http://www.babyinn.gr/v1/products/view/39/ στη δουλεια δεν θα ξανα παω προς το παρον, δουλευα στη δουλεια του αντρα μου, τωρα για πολυ αργοτερα δεν ξερω..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου το κάνετε'?

Σας διάβαζα σήμερα αλά δε έκατσα να γράψω γιατί ήμουν στη μαμά.είχε πολύ ήλιο σήμερα κ είπα να βγάλω τα ζουζουνια έξω βόλτα..τα κρεμυδοεντισα κ βγήκαμε..

Θα σας γράψω αύριο για την καθεμία γιατί με το κινητό δεν έχω υπομονή..είναι κ ο μικρούληςανήσυχος ,.

Θα βάλω. Τον μεγάλο για ύπνο τώρα κι μετά θέλω να δωμια ταινία στο σταρ.πολύ μ'αρέσει..

Φιλάκια πολλά..καλό βράδυ!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Ελπίζω να είχατε όλες σας μία ήσυχη μέρα! Εγώ πάντως είχα να πω την αλήθεια! Ο λαιμουδάκος μου ολοένα και καλυτερεύει μπορώ να πω! Αύριο το πρωί έχω γιατρούλη οπότε θα μπω να σας πω τα νέα μου! Καλό σας βράδυ φιλεναδίτσες μου και πάνω από όλα καλό ύπνο σε εσάς και τα μωράκια σας!:wink:;-):wink:;-)

κοριτσαρες μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

μαρακι μου!!!!!!!!!!αχ μωρε το μωρακι μας, υπομονη, θα σταματησουν οι εμετουλιδες, το προσεχεις σαν τα ματια σου, μπραβο γλυκια μανουλιτσα!!!!!φιλησε τον μου!!!!!!

γιωτουλα και αναστασακι εγω το καθισματακι του αυτοκινητου το εχω στην θεση του συνοδηγου με τον αεροσακο απενεργοποιημενο φυσικα και ετσι την βλεπω μια χαρα και παμε τις βολτες μας ανετοτατα!!!!!;)

ιωαννακι σε περιμενουμε να μας πει τα νεα του μπεμπη, τι θα γινει, θα αποφασισει να ερθει στην παρεα μας?:tongue:

σημερα ευτυχως ειναι η μανουλα μου!!!!!τελικα εχτες μετα απο το πολυ το κλαμα εφαγε την μιση φρουτοκρεμα, και την ειχε κανει με ολα τα φρουτα τελικα, λαθος καταλαβα απο το τηλ.για να δουμε πως θα παμε την επομενη φορα, κανω υπομονη γιατι θα ανοιξω πληγες ρε γμτ με τον αντρα μου, το σκεφτηκα καλα και δινω λιγο παραταση ακομα στην πεθερα, ποσο πια θα κρατησει....θα δουμε!!!!!!η μπεμπα μια χαρα εφαγε την κρεμουλα το απογευματακι, ανοιγει το στοματακι της η γλυκουλα μου, την αγαπωωωωωωωω!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/02/blog-post_15.html

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Σας διαβάζω και έρχομαι!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

κοριτσαρες μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?

μαρακι μου!!!!!!!!!!αχ μωρε το μωρακι μας, υπομονη, θα σταματησουν οι εμετουλιδες, το προσεχεις σαν τα ματια σου, μπραβο γλυκια μανουλιτσα!!!!!φιλησε τον μου!!!!!!

γιωτουλα και αναστασακι εγω το καθισματακι του αυτοκινητου το εχω στην θεση του συνοδηγου με τον αεροσακο απενεργοποιημενο φυσικα και ετσι την βλεπω μια χαρα και παμε τις βολτες μας ανετοτατα!!!!!;)

ιωαννακι σε περιμενουμε να μας πει τα νεα του μπεμπη, τι θα γινει, θα αποφασισει να ερθει στην παρεα μας?:tongue:

σημερα ευτυχως ειναι η μανουλα μου!!!!!τελικα εχτες μετα απο το πολυ το κλαμα εφαγε την μιση φρουτοκρεμα, και την ειχε κανει με ολα τα φρουτα τελικα, λαθος καταλαβα απο το τηλ.για να δουμε πως θα παμε την επομενη φορα, κανω υπομονη γιατι θα ανοιξω πληγες ρε γμτ με τον αντρα μου, το σκεφτηκα καλα και δινω λιγο παραταση ακομα στην πεθερα, ποσο πια θα κρατησει....θα δουμε!!!!!!η μπεμπα μια χαρα εφαγε την κρεμουλα το απογευματακι, ανοιγει το στοματακι της η γλυκουλα μου, την αγαπωωωωωωωω!!!!!!!!:tongue:

Ποπάκι μου καλημέρααα!!!!Απορώ με την υπομονή σου κοριτσάκι μου!!Δεν θα άντεχα να ξέρω ότι δεν περνάει καλά το παιδάκι μου με τίποτα!!!!Θα το έλεγα κι ότι γίνει...αυτά δεν θέλουνε παρατάσεις βρε Ποπάκι μου..αν έρχεται η πεθερούλα τα απογέυματα να περνάει λίγες ώρες μαζί της θα την συνηθίσει καλύτερα το παιδάκι και μετά πιο εύκολα θα μένει μαζί της..προς το παρόν ας μην την κρατάει αφού και οι 2 ταλαιπωρούνται!!!

Προχθές πήγα την μικρή στην μαμά μου το πρωί...όταν πήγα να την πάρω έκλαιγε γοερά και γαντζωνότανε πάνω στην μανούλα μου γιατί ήθελε να μείνει εκέι...δεν ήθελε μα τίποτα να έρθει μαζί μου..ήθελε την γιαγιάκα της!!!

Ε το λοιπόν εχθές την πήγα στην πεθερά το πρωί γιατί έπρεπε να πάω να με πάρουνε αίμα για κάτι εξετάσεις...όταν πήγα να την πάρω ήτανε κατακόκκινη από το κλάμμα γιατί ήθελε από την ώρα που την άφησα να φύγει..και η αγαπητή πεθερά για να την ηρεμήσει της έδωσε να φάει ένα σοκολατάκι,μία σοκοφρέτα,ένα kinder bueno...κι αν δεν πήγαινα ποιός ξέρει τί άλλη μ@.λακι@ θα της έδινε...:mad: ε λοιπόν για πές μου αν ήτανε δικό σου παιδί θα την ξαναπήγαινες? Εγώ πάντως δεν την ξαναπάω κι ας θυμώσει όλο το σόι! Είς βάρους του παιδιού μου τίποτα μα τίποτα!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημερα καμαρια μουουουουουουοου

εμεις τρωμε????

εσεις τι κανετε?

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?αργει να μου ρευτει με αποτελεσμα εγωνα νομιζω οτι δεν θελει και τη βαζω στη κουνια της στο πλαι παντα και μετα απο λιγο πνιγεται και τη σηκωνω αρων αρων με κομμενα ποδια, συνερχεται και μετα ρευεται....ουφφφφφφφφ χριστε μου.....

καθε φορα χαιζομαι:-(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...