Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ποποποποποποπο/.....τι να πω ρε παιδι μου????

τα νευρα μουουουυ....σκεφτομαι κι εγω πως θα ειναι οταν την αφησω....θα ερχεται κυριως η μαμα μου να τη κραταει...απλα επειδη μενει ν.ιωνια πρεπει να τη κραταει και η πεθερουκλα καποιες μερες που μενουμε πιο κοντα!!!!!!!καλα αν δω τα σκουρα σιγα μην τη κραταει....θα δουμε!!!!μακαρι να τα πανε καλα!!!!

ειναι πολυ δυσκολη η θεση μου, απο την μια μου ειναι πολυ ευκολο να μιλησω στον αντρα μου αλλα δεν θελω να δημιουργησω προβλημα, θα μπει στην μεση και η μαμα μου, η οποια και δεν φταιει και θα βρει τον μπελα της οτι θα το προτεινε εκεινη......δεν θελω να μου την κραταει βρε παιδι μου, πως να το πω????ας ερχεται καθε απογευμα να την βλεπει οση ωρα θελει αλλα το πρωι ας ερχεται η μανουλα μου, δεν εχει προβλημα και καθε μερα να ερχεται!!!!!αχ πρεπει να το πω!!!!ξερω οτι θα πουν πως δεν φταιει η πεθερα μου αλλα η μπεμπα δηθεν εχει πονους κτλ, αχ......τα νευρα μου!!!!!τωρα την πηρα τηλ.και ξυπνησε το μωρο μου και της εδωσε λιγο μηλο να δει αν θα το φαει, δηλαδη μου την πηγαινει 2 βηματα πισω, ουτε αχλαδι μεσα, ουτε μπανανα, να ξεχναει δηλαδη τις γευσεις γιατι πιθανον να μην την ετρωγε.....ε και?θα πεταγε τα φρουτα, και τι εγινε?πω πω!!!!!σας εχω ζαλισει!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι πολυ δυσκολη η θεση μου, απο την μια μου ειναι πολυ ευκολο να μιλησω στον αντρα μου αλλα δεν θελω να δημιουργησω προβλημα, θα μπει στην μεση και η μαμα μου, η οποια και δεν φταιει και θα βρει τον μπελα της οτι θα το προτεινε εκεινη......δεν θελω να μου την κραταει βρε παιδι μου, πως να το πω????ας ερχεται καθε απογευμα να την βλεπει οση ωρα θελει αλλα το πρωι ας ερχεται η μανουλα μου, δεν εχει προβλημα και καθε μερα να ερχεται!!!!!αχ πρεπει να το πω!!!!ξερω οτι θα πουν πως δεν φταιει η πεθερα μου αλλα η μπεμπα δηθεν εχει πονους κτλ, αχ......τα νευρα μου!!!!!τωρα την πηρα τηλ.και ξυπνησε το μωρο μου και της εδωσε λιγο μηλο να δει αν θα το φαει, δηλαδη μου την πηγαινει 2 βηματα πισω, ουτε αχλαδι μεσα, ουτε μπανανα, να ξεχναει δηλαδη τις γευσεις γιατι πιθανον να μην την ετρωγε.....ε και?θα πεταγε τα φρουτα, και τι εγινε?πω πω!!!!!σας εχω ζαλισει!!!!!

δε μας ζαλισες καθολου ποπακι μου!!!!

σε καταλαβαινω κι ας μην εχω φτασει σ'αυτο το σταδιο ακομα!!!!

ααααααα αλλαζει και το φαγητο του παιδιου?????απορω με την υπομονη σου!!!!ουφφφφφφ...ειναι και η θεση σου δυσκολη αλλα βρε αγαπουλα αν συνεχιστει αυτο πες το....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Αγαπημένες μου τι κάνετε; Εύχομαι να είστε όλες σας καλά! Εγώ ευτυχώς είμαι καλύτερα σήμερα από άποψη λαιμού αλλά έχω μία βραχνάδα άλλο πράγμα! Δεν πειράζει θα περάσει κι αυτό!

Αναστασάκι μου μεγαλώσατε καλέεεεε!!! Πω πωωωωω τι παίδαρος είναι αυτός;;;

Ρανάκι μου γλυκό εσείς πως είστε; Η μπιζουδένια μας; Ελπίζω τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι τη νύχτα και να κοιμάστε!

ποπακι χαρα στην υπομονη σου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιακι πολυ γελαω οταν χρησιμοποιεις τη λεξη "πεθερουκλα" χαχαχαχχχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

ιωαννακι καλυτερα ε? τελεια!!!!!!!!

εμεις προς το παρον ειμαστε ησυχοι! ειχαμε κ επισκεψεις πριν καμι ωριτσα.,ειναι ετοιμο κ το φαγακι μας ευτυχως!! γιουβαρλόσουπα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ποπακι χαρα στην υπομονη σου κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιακι πολυ γελαω οταν χρησιμοποιεις τη λεξη "πεθερουκλα" χαχαχαχχχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

ιωαννακι καλυτερα ε? τελεια!!!!!!!!

εμεις προς το παρον ειμαστε ησυχοι! ειχαμε κ επισκεψεις πριν καμι ωριτσα.,ειναι ετοιμο κ το φαγακι μας ευτυχως!! γιουβαρλόσουπα!

κοριτσακια γεια σας! μολις μας ηρθε το ρευμα!

σας διαβασα κ πολυ γελασα με το πεθερουκλα χαχαχαχαχα!

αναστασακι μου νομιζω οτι μετα απο αυτο αρχιζει να στρωνει ο θηλασμος, εγω εκει την πατησα και εδωσα συμπληρωμα, αν μπορεσεις μην δωσεις... παντως απο τις 2 μεχρι τις 6 μια χαρα υπνος ειναι για παιδακι που θηλαζει και τοσο μικρο... νομιζω απο εδω και περα θα ανοιγουν τα γευματα σας! ακους ρανακι μου????????

και εσυ 3-6 μια χαρα εισαι, ετσι ξυπναγε κ η δικια μου και με ξενο γαλα που χορταινει πιο πολυ λενε...

ποπακι δυσκολα τα πραγματα, θα παρεξηγηθει η πεθερα? πρεπει να βρει ο αντρας σου τροπο να το πει, κ η μαμα σου κριμα να μην μπλεχτει...

χρυσανθακι μου κ ιωαννακι μου τι κανετε?????????????? χρυσανθακι επειδη η μπεμπα μου εχει αλλεργια στο γαλα, και το εχω ψαξει καλα, απαραιτητο ειναι να εχει στα κακα της αιμα, αλλα μερικες φορες ειναι τοσο λιγο που δεν φαινεται, οταν κανει παρτα κ κανε μια καλλιεργια κοπρανων να φανει αν εχει μεσα αιμα. φαντασου ετσι γινεται κ το τεστ να δουν αν εχει φυγει η αλλεργια. εμεις στον χρονο επανω θα τις δωσουμε κανονικο γαλα και θα κανουμε καλλιεργια να δουμε αν εχει αιμα, για να δουμε τελικα αν εχει φυγει η αν το εχει ακομα. με χαρτι δημοσιου νοσοκομειου το αντιαλλεργικο γαλα καλυπτεται απο τα ταμια, ψαξτο!

κοριτσια

happy valentines day!!!

εφτιαξα του αντρουλη μου ενα μπλουζακι που λεει " μπαμπακα.... απο κατω φωτο της μπεμπας και απο κατω: η μαμα σε αγαπαει πολυ!!!"

αχ ειναι τελεια!!!

λενακι μου καλα ειστε?

γιωτακι μου που το κανατε το μπλουζακι????????/ τι τελειο!!!!!!!!!!

απεναντι απο το μαγαζι εχει ανοιξει ενα καινουργιο μαγαζι που κανει διαφορα διαφημιστηκα, εκτυπωσεις και τετοια. πηγα εγω το μπλουζακι και για την εκτυπωση μου πηρε 10 ευρω, τσαμπα...

ναι ειναι πολυ ωραιο, περυσι του ειχα φτιαξει μεσω ιντερνετ ενα ημερολογιο και σε καθε μηνα ειχε απο μια φωτογραφια που να ταιριαζει, πχ στον γεναρη εβαλα φωτο που ειμαστε στα χιονια κτλ.....

απεναντι απο το μαγαζι εχει ανοιξει ενα καινουργιο μαγαζι που κανει διαφορα διαφημιστηκα, εκτυπωσεις και τετοια. πηγα εγω το μπλουζακι και για την εκτυπωση μου πηρε 10 ευρω, τσαμπα...

ναι ειναι πολυ ωραιο, περυσι του ειχα φτιαξει μεσω ιντερνετ ενα ημερολογιο και σε καθε μηνα ειχε απο μια φωτογραφια που να ταιριαζει, πχ στον γεναρη εβαλα φωτο που ειμαστε στα χιονια κτλ.....

αχ ναι? τελεια! αν θυμηθεις στειλε μου το σαιτ να κανω και εγω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ ναι? τελεια! αν θυμηθεις στειλε μου το σαιτ να κανω και εγω!!!

αναστασακι μου δεν θυμαμαι σε πιο ακριβως το ειχα κανει, αλλα ριξε μια ματια σε αυτα, καποιο απο ολα ηταν δεν θυμαμαι....

http://www.photofunpark.gr/el-gr/

http://gr.foto.com/gr/calendars.asp?id=2?expandable=1

http://www.topsitesbee.gr/my-calendar-gr-prosopiko-imerologio-toixou-me-fotografies/

http://www.prosfores-internet.gr/ftiaxe-to-diko-sou-imerologio/

ηρθε το μεσημερι ο καλος μου για λιγο να φαμε κ ξαναφυγε, του το εδωσα ξετρελαθηκε!!! εχει κ η μπουμπου ενα πονηρο ηφος με γελακι και εινια ολα τα λεφτα, ο αντρουλης μου, μου εφερε ενα ζευγαρι καρδουλωτες καλτσουλες, χοντρες με πατουσακια απο κατω (καρδιες και αυτα) που παταω συνεχεια ξυπολυτη....πολυ ωραιες!!! και ξαναεφυγε για δουλεια:-(

σε ευχαριστω γιωτακι!

μπραβο τον αντρουλη σου!!! :D:D εμενα δεν ηρθε ακομη!!!:rolleyes::rolleyes:

εντομεταξυ του ειπα να φερει και το υτοκινητο μου μεθαυριο που ειναι στο χωριο, και να το εχω εδω να παω καμια βολτα στο cosmos τουλαχιστον να ξεσκασω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω γιωτακι!

μπραβο τον αντρουλη σου!!! :D:D εμενα δεν ηρθε ακομη!!!:rolleyes::rolleyes:

εντομεταξυ του ειπα να φερει και το υτοκινητο μου μεθαυριο που ειναι στο χωριο, και να το εχω εδω να παω καμια βολτα στο cosmos τουλαχιστον να ξεσκασω!!

εμπορικο ειναι το cosmos? μαζι με τον μπεμπη θα πηγαινεις η θα τον αφηνεις?

εμπορικο ειναι το cosmos? μαζι με τον μπεμπη θα πηγαινεις η θα τον αφηνεις?

ειναι μεγαλο εμπορικο κ λεω μπορω να παω με τον μπεμπη δεν εχει κρυο εκει, ετσι για να ξεσκασω! δεν εχω που να τον αφησω ετσι κι αλλιως.. αλλα κ να ειχα δεν θα μπορουσα τωρα ..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...