Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα αναστασακι μου!!!!!!!

αχ υπομονη γλυκουλα μου.....κι εμενα χθες το ιδιο επαθε....και τελικα εκανα αυτο που κανει το ποπακι....ξαπλωσα και την αφησα να τρωει μεχρι που μας πηρε ο υπνος και τις δυο....ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ....δε ξερω κι εγω τι να πω!!!!:(

και εγω το κανω αυτο αλλα εχθες ουτε ετσι καθοταν!. εμ αφου θηλαζε οληηηη μερα τι να σου κανει το στηθος!!!!!:confused:

παλι καλά που κοιμηθηκατε ομως!! μετα ποτε ξανα ξυπνησε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααααα!!!!!!!!!!!!κοριτσακια μου!!ουφ!δουλειες,δουλειες,δουλειες!!!

Απο αυτα που θυμαμαι να πω!

ΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ!Αυτο που μου ειπες προχθες για τη θαλασσα ηταν τοοοοοσο ομορφο και δεν σκεφτηκα καθολου "τι μου λεει το ποπακι τωρα" μολις το διαβασα μου βγηκε ενα τοοοοοοοοσο μεγαλο ασυναισθητο χαμογελο!πραγματι βοηθανε αυτες οι σκεψεις!θα το καθιερωσω!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΑΝΑΚΙ ΜΟΥ υπομονη κοριτσακια μου!θα υπαρχουν που και που και τετοιες νυχτες αλλα μετα με τα γελια και τις φωνουλες οοοολα τα ξεχναμε!φιλακια πολλα!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ γλυκουλα μου δεν εχω δει στα κακακια της κοκκινες κλωστουλες ουτε βλενη!απλα ειπαμε δοκιμαστικα να το κανουμε!ο γιατρος δεν πολυπιστευεει οτι ειναι αλεργεια αλλα ετσι για να το αποκλισουμε εντελως!το ονειρο που ειδες ηταν μαλλον επειρεασμενο απο την φορτισμενη ψυχολογια...εγω δεν πολυπιστευω στα ονειρα ο,τι συμαινουν κατι κτλ.τον σταυρο σου να κανεις και θα ειστε παντα καλα εσυ και τα παιδακια σου!και γω θελω και αλλα παιδακια!2,3,4 ισως χιχιχι!μακαρι να μας αξιωσει ο Θεος αλλα να σου πω την αληθεια θελω να περασει ενας χρονος να ξαναμεινω εγκυος ειχα δυσκολη εγκυμοσηνη και θελω να χαρω το κοριτσακι μου και να με χαρει και αυτο τωρα που ειναι τοσοσ μικρουλα και με εχει αναγκη!μολις χρονισει αμεσως θα ξεκινησω προσπαθεια για το επομενο χιχιχιχ!

ΓΙΩΤΟΥΛΑ ΜΟΥ!ξεκινατε κρεμουλα ε?αχ τι καλα!πολυ πλακα θα εχει!οσο για αυτο που ελεγες χθες να μη μου στεναχωριεσαι αυτα καλε τη μια στιγμη κλαινε και την αλλη ξεκαρδιζονται!χιχιχιχ!και ειναι τελεια!αχ!τα κοριτσακια μας!φιλακια πολλα!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ!καλημερα!πως εισαι σημερα καλυτερα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

για μας δεν σας ςιπα!χιχιχι!στρωνουμε σιγα σιγα !την στριμωχνω με μαξιλαρια και νιωθει καλυτερα στην κουνια !χιχιχιχ!η γλυκουλα μου!βεβαια το κανω απο τα χερακια και κατω για να αναπνεει το μωρο μου μην το σκασω κιολασ!χθες κοιμηθηκαμε 10 ξυπνησε 2,4,6,και 7μιση και τωρα απο τις 9 και κοιματε...αυτα...κακα!μπα!δεν καναμε ακομα...ουφ!αυτο το πραμα!δουλειες δουλειες δοθλεις!παωωωωωωωωωωω

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

και εγω το κανω αυτο αλλα εχθες ουτε ετσι καθοταν!. εμ αφου θηλαζε οληηηη μερα τι να σου κανει το στηθος!!!!!:confused:

παλι καλά που κοιμηθηκατε ομως!! μετα ποτε ξανα ξυπνησε?

φαγαμε στις 10.30 το βραδυ,κοιμηθηκε στις 11.45 και ξυπνησε στις 3.15 και εφαγε παλι...μετα ξαναξυπνησε στις 7 και κατι κλπ κλπ κλπ

γενικα εχει φτιαξει λιγακι....αλλα τρωει φλασιες το καμαρι μου!!!!!χαχαχαχα

τωρα ποναει παλι...παω να τις δωσω τις σταγονιτσες

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

για μας δεν σας ςιπα!χιχιχι!στρωνουμε σιγα σιγα !την στριμωχνω με μαξιλαρια και νιωθει καλυτερα στην κουνια !χιχιχιχ!η γλυκουλα μου!βεβαια το κανω απο τα χερακια και κατω για να αναπνεει το μωρο μου μην το σκασω κιολασ!χθες κοιμηθηκαμε 10 ξυπνησε 2,4,6,και 7μιση και τωρα απο τις 9 και κοιματε...αυτα...κακα!μπα!δεν καναμε ακομα...ουφ!αυτο το πραμα!δουλειες δουλειες δοθλεις!παωωωωωωωωωωω

καλημερα χρυσανθουλα μου!!!!!

αχχχχχ μη μου λες για δουλειες....το σπιτι εχει γινει αχουρι....

θα στρωσει μωρε σιγα σιγα το χριστινακι μας!!!!και ολα τα μωρακια!!!!

καλημέρα!!!!!!!!!!!τι κάνετε?

αναστασάκι μου, ο μπεμπακος εδωσε ρεσιταλ ε?αχ, υπομονη!!!!!

ρανιουκο, ωραιο το προγραμματακι της, φτου φτου, μακρυα οι πονοι, ξουτ!!!!!!

χρυσανθακι μου, ωραιο αυτο που εκανες με τα μαξιλαρια, θα νοιωθει ασφαλεια ετσι!!!!αλλα με τα κακακια?πολυ στεναχωριεμαι!!!!δεν πιστευω να ειναι τα γαλακτοκομικα που τρως, χωρις να το παιζω γιατρος βεβαια, αλλα αν την πειραζαν θα ειχε πονους στο εντερακι και αιμα στα κακακια!!!!!ουφ, τι να κανεις ομως, δοκιμασε το!!!!!:(

λενιω μου την εφαγε την φρουτοκρεμα ε?τι καλα!!!!ετσι κι εμενα το απογευμα ετρωγε το ριζαλευρο, ανοιγε το στοματακι της, τι καλα!!!!!

γιωτουλα μου, κουραση ε?αχ η μπουμπου μας η γλυκια!!!!

ιωαννακι πως εισαι σημερα????

σημερα ειναι η πεθερα σπιτι και η μπεμπα κλαιει απο την ωρα που εφυγα μεχρι πριν 20 λεπτα!!!!!:confused:τι φρουτοκρεμα να φαει...ουτε λογος!!!!!νηστικη ειναι, δοκιμασε να της δωσει γαλα και εφαγε με το ζορι μονο 30 ml, ουφ, εχω σκασει!!!!εχτες με την μαμα μου ολο γελια ηταν!!!!!!:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χρυσανθακι μου! μπουκωστην στ μαξιλαρια αν ειναι να κοιμαται!!! χιχιχιχι!!!

να σου πω την αληθεια κ εγω που τον μουκωνω με την κουβερτα στο καροτσι βολευεται!!! (εννοειτε κατω απο τα χερια!!!!!)

ποπακι που θα παει αυτο το πραγμα?????/ εγω δεν θα το αφηνα ετσι..αρκετα περιμενες πιστευω! τι πραγμα κ αυτη η μπεμπα!!! χαχαχαχα!

κοριτσια εμεις ζυγιστηκαμε! ειμαστε 4680!! βαλαμε σε 1 εβδομαδα 295γρ!!!!!:P:p ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!!!!!!!τι κάνετε?

αναστασάκι μου, ο μπεμπακος εδωσε ρεσιταλ ε?αχ, υπομονη!!!!!

ρανιουκο, ωραιο το προγραμματακι της, φτου φτου, μακρυα οι πονοι, ξουτ!!!!!!

χρυσανθακι μου, ωραιο αυτο που εκανες με τα μαξιλαρια, θα νοιωθει ασφαλεια ετσι!!!!αλλα με τα κακακια?πολυ στεναχωριεμαι!!!!δεν πιστευω να ειναι τα γαλακτοκομικα που τρως, χωρις να το παιζω γιατρος βεβαια, αλλα αν την πειραζαν θα ειχε πονους στο εντερακι και αιμα στα κακακια!!!!!ουφ, τι να κανεις ομως, δοκιμασε το!!!!!:(

λενιω μου την εφαγε την φρουτοκρεμα ε?τι καλα!!!!ετσι κι εμενα το απογευμα ετρωγε το ριζαλευρο, ανοιγε το στοματακι της, τι καλα!!!!!

γιωτουλα μου, κουραση ε?αχ η μπουμπου μας η γλυκια!!!!

ιωαννακι πως εισαι σημερα????

σημερα ειναι η πεθερα σπιτι και η μπεμπα κλαιει απο την ωρα που εφυγα μεχρι πριν 20 λεπτα!!!!!:confused:τι φρουτοκρεμα να φαει...ουτε λογος!!!!!νηστικη ειναι, δοκιμασε να της δωσει γαλα και εφαγε με το ζορι μονο 30 ml, ουφ, εχω σκασει!!!!εχτες με την μαμα μου ολο γελια ηταν!!!!!!:(

ααααααα.....γιατι ρε γαμωτοοοο?????τη καημενη...δεν τη γουσταρω ρε παιδιαααααααααααααααααααα......φωναζει το παιδι!!!!!χαχαχαχα

μα καλα κι αυτη δε κανει κατι?να τη κανει βολτες μες στο σπιτι?να της βαλει τραγουδια????κατι τελοσπαντων....ουφφφφφφφφφφφφ

να σου πω την αληθεια κ εγω που τον μουκωνω με την κουβερτα στο καροτσι βολευεται!!! (εννοειτε κατω απο τα χερια!!!!!)

ποπακι που θα παει αυτο το πραγμα?????/ εγω δεν θα το αφηνα ετσι..αρκετα περιμενες πιστευω! τι πραγμα κ αυτη η μπεμπα!!! χαχαχαχα!

κοριτσια εμεις ζυγιστηκαμε! ειμαστε 4680!! βαλαμε σε 1 εβδομαδα 295γρ!!!!!:P:p ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβο αναστασακι μουουουουουοουουου////τελειααααααααααααααααα!!!!!:lol:

ουυυυυυυυ!!!!!μπραβο σας!!!!!και μετα μου λες πως οι φωτο τον μεγαλωνουν, χαχαχαχα!!!!αφου ειναι αντρακλας!!!!!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ααααααα.....γιατι ρε γαμωτοοοο?????τη καημενη...δεν τη γουσταρω ρε παιδιαααααααααααααααααααα......φωναζει το παιδι!!!!!χαχαχαχα

μα καλα κι αυτη δε κανει κατι?να τη κανει βολτες μες στο σπιτι?να της βαλει τραγουδια????κατι τελοσπαντων....ουφφφφφφφφφφφφ

καλε δεν σταματαει το κλαμα λεμε!!!!τι αγκαλια, τι βολτες, τι απορροφητηρες, τιποτα!!!!μονο στην πεθερα το κανει αυτο!!!!!τυχαιο?δεν νομιζω!!!!!χαχαχα!!!!!γελαω αλλα στεναχωριεμαι ρε γμτ!!!!και η πλακα ειναι πως δεν λεει οτι δεν μπορει να την κραταει, ολο μου λεει πως θα ερθει, δεν την λυπαται τουλαχιστον που κλαει συνεχεια?εκεινη νομιζει πως ποναει, που ποναει καλε?και μετα ολα τα ξεχναει?:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλε δεν σταματαει το κλαμα λεμε!!!!τι αγκαλια, τι βολτες, τι απορροφητηρες, τιποτα!!!!μονο στην πεθερα το κανει αυτο!!!!!τυχαιο?δεν νομιζω!!!!!χαχαχα!!!!!γελαω αλλα στεναχωριεμαι ρε γμτ!!!!και η πλακα ειναι πως δεν λεει οτι δεν μπορει να την κραταει, ολο μου λεει πως θα ερθει, δεν την λυπαται τουλαχιστον που κλαει συνεχεια?εκεινη νομιζει πως ποναει, που ποναει καλε?και μετα ολα τα ξεχναει?:confused:

ποποποποποποπο/.....τι να πω ρε παιδι μου????

τα νευρα μουουουυ....σκεφτομαι κι εγω πως θα ειναι οταν την αφησω....θα ερχεται κυριως η μαμα μου να τη κραταει...απλα επειδη μενει ν.ιωνια πρεπει να τη κραταει και η πεθερουκλα καποιες μερες που μενουμε πιο κοντα!!!!!!!καλα αν δω τα σκουρα σιγα μην τη κραταει....θα δουμε!!!!μακαρι να τα πανε καλα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...