Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδα κ τα 6 βιντεακια!καταπληκτικη η πατσουρου!τοσο απλη..τα λεει τοσο απλα κ χυμα!πολυ μαρεσε!ποσο ηθελα να ρωτησιε καπια για το αν κανει να βαφουμε τα μαλια μας!πολυ θα μου αρεσε να ακουσω την γνωμη της!

ματινακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μηπως το γραφει στο βιβλιο της~

τι θα κανω με την μαυρη μου ριζα!:(

αξιζει να διαβασεις κτ ο βιβλιο της..ειχε δικιο το ματινακι κ ηταν τοσο ενθουσιαμσενη με το ββιβλιο της!αν μπορεσωθα το παρω!

ποσο θα μου αρεσε να τα ηξερ αολα αυτα κ στο πρωτο!:(

Ιωαννακι μου βολευτικε το ζουζουνακι μωρε!αλα οπως λες λιγο εμεινε να τον παρεις αγκαλιτσα!

Αναστασακι μου μοιαζετε πολυ!εχεις ακομα εναν..εισαι το μονο κοριτσι..τι καλα!θα σε προσεχουν πολυ ε!;)

Ποπακι μου του χρονου λες ε!να καλα θα ειναι θα μεγαλωσι λιγο κ η μπεμπα κ να της χαρησετε ενα αδερφακι!στην αρχη σιγουρα δνε το σκεφτεσαι ειδιακ αν περνας δυσκολα!εγω στο δευτερο καμια σχχεση η ψυχολογια μου κ γενικα ειμαι πιο σιγουρη πιο ηρεμη!

παω να αλαξω πανα τον μικρο!επανερχομαι!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι το εχω κ εγω το βιβλιο της πατσουρου αν μπορεσω θα ψαξω να δω αν το γραφει γιατι κ εμενα με ενδιαφερει πολυ!!!!!!

οσο για αλλο παιδακι που ελεγες κ εγω το σκευτομαι!! κ ο αντρας μου το θελει πολυ!! μακαρι να μας αξιωσει ο θεος να κανουμε κι αλλο παιδακι!

αχ ναι με τα αδερφια μου ειμαστε πολυ αγαπημενοι!!!!!!!!! θα σου βαλω φωτο εδω που ειμαστε κ οι 4 και θα τη σβησω μετα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενακι το εχω κ εγω το βιβλιο της πατσουρου αν μπορεσω θα ψαξω να δω αν το γραφει γιατι κ εμενα με ενδιαφερει πολυ!!!!!!

οσο για αλλο παιδακι που ελεγες κ εγω το σκευτομαι!! κ ο αντρας μου το θελει πολυ!! μακαρι να μας αξιωσει ο θεος να κανουμε κι αλλο παιδακι!

αχ ναι με τα αδερφια μου ειμαστε πολυ αγαπημενοι!!!!!!!!! θα σου βαλω φωτο εδω που ειμαστε κ οι 4 και θα τη σβησω μετα!

γεια σας κοριτσακια μου!

μωρε το παιδακι μου μες την χαρα ηταν σημερα, μαλλον δεν το θυμαται..... ευτυχως!

αναστασακι 4 αδελφια ειστε? τι ωραια, εμεις 3, μια αδελφη 1 χρονο μεγαλυτερη κ εναν αδελφο 6 χρονια μικροτερος. και εμεις ειμαστε πολυ αγαπημενοι, και εγω θελω και αλλο παιδακι, αλλα ο αντρας μου αγχωνεται για το οικονομικο... εγω τωρα δεν περνω λεφτα απο το μαγαζι και ολα τα βαρη εχουν πεσει επανω του.... αλλα εχουμε καιρο ακομα, θα δειξει, μακαρι να μας αξιωσει ο θεος να κανουμε κιαλλο!

λενακι μου το ονειρο σου ειναι πολυ καλο, σημαινει ξαλαφρωμα απο κατι που σε απασχολουσε κ σε παιδευε....

ιωαννακι μου καλα κρατας ε? βολευτηκε ο γλυκουλης μου!!!

ποπακι ευτυχως που εφαγε η μπουμπουκα σου! και εσυ σε κανα χρονο απο τωρα το σκεφτεσαι ε για 2ο? και εγω!

παλι δουλευω...... απο το σπιτι αυτη την φορα, και η μπεμπα διπλα μου!

την τεταρτη εχουμε γιατρο, για να δουμε... θα ξεκινησουμε κ φρουτοκρεμα!

φιλακια

γεια σας κοριτσακια μου!

μωρε το παιδακι μου μες την χαρα ηταν σημερα, μαλλον δεν το θυμαται..... ευτυχως!

αναστασακι 4 αδελφια ειστε? τι ωραια, εμεις 3, μια αδελφη 1 χρονο μεγαλυτερη κ εναν αδελφο 6 χρονια μικροτερος. και εμεις ειμαστε πολυ αγαπημενοι, και εγω θελω και αλλο παιδακι, αλλα ο αντρας μου αγχωνεται για το οικονομικο... εγω τωρα δεν περνω λεφτα απο το μαγαζι και ολα τα βαρη εχουν πεσει επανω του.... αλλα εχουμε καιρο ακομα, θα δειξει, μακαρι να μας αξιωσει ο θεος να κανουμε κιαλλο!

λενακι μου το ονειρο σου ειναι πολυ καλο, σημαινει ξαλαφρωμα απο κατι που σε απασχολουσε κ σε παιδευε....

ιωαννακι μου καλα κρατας ε? βολευτηκε ο γλυκουλης μου!!!

ποπακι ευτυχως που εφαγε η μπουμπουκα σου! και εσυ σε κανα χρονο απο τωρα το σκεφτεσαι ε για 2ο? και εγω!

παλι δουλευω...... απο το σπιτι αυτη την φορα, και η μπεμπα διπλα μου!

την τεταρτη εχουμε γιατρο, για να δουμε... θα ξεκινησουμε κ φρουτοκρεμα!

φιλακια

Αχ βρε Γιωτάκι μου μη νιώθεις τύψεις! Αφού έχεις ένα πολύ γλυκό και καλό παιδάκι! Ποιά μανούλα δεν αγαπάει τα παιδάκια της; Ας σκεφτούμε και τις δικές μας μανούλες έτσι;;;; Θέλεις 2ο παιδάκι έτσι; Καλά κάνετε κορίτσια! Εμένα ο άντρας μου ζήλεψε που περιμένει η αδερφή μου 3ο και λέει μόλις συνέλθω από τη γέννα να βάλουμε μπροστά για 2ο!!! Έλεοςςςς!!! Μετά από ένα χρόνο και πάνω από όλα να είμαστε καλά!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσακια μου τι κάνετε,,?'

Εμείς μωλης φάγαμε φρουτοκρεμα ..μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη φορά που έφαγε τόσο καλά.μου άνοιγε το στοματάκι του σε κάθε κουταλιά είμαι πολύ χαρούμενη!!

Αναστασακι μου αν μπορείς ψαξτο αυτό το θέμα στο βιβλίο..θέλω να βαψω τα Μάλια μου.η ρίζα έχειγίνει χάλια..

Κ Ηώ έχω έναν αδερφό..μικρότερο..είναι Γερμανία κ πολύ μου λείπει.αν σε πετύχω μέσα βάλε μου φωτο ΒΑ δω:-)

Γιωτακι κ Ιωάννακι σας φιλώ δεν προλαβαίνω ,κλαει...Φιλάκιαααααα..θα ξαναμπώ..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

φιλεναδιτσες μου καλησπερα!σας διαβασα!ειμαστε καλυτερα σημερα!κοιμηθηκα καλυτερα!το πρωι κατεβηκα κατω για κατι τελευταια ψωνια !καλε!!την κυριακη γινομαι νονα!!χαιρομαι!!!!δεν εχω πολυ χρονο γιατι εχουμε εναν φιλο του αντρουλη εδω και εχω ταξει κρεπουλες με νουτελα!μιαμ μιαμ!δεν μπορω να φαω ομως....κλαψ!ειπαμε με τον γιατρο οτι η μικρη μπορει να μην κανει κακα λογο αλεργειας στο γαλα και εχω κοψει τα γαλακτοκομικα!για 15 μερες και βλεπουμε...θα επιστρεψω αν προλαβω να γραψω σε ολες σας!αλλιως αυριο...σας αγαπωωωωωω!ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΤΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

χρυσανθακι μου δηλαδη λες να ειναι αλλεργικη?? μπορει!!!! κρεπουλες ε????????????? μιαμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!

γιωτακι ηρθε κ για εσας καιρος για κρεμουλα ε?? τι καλα!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χρυσανθακι μου δηλαδη λες να ειναι αλλεργικη?? μπορει!!!! κρεπουλες ε????????????? μιαμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!

γιωτακι ηρθε κ για εσας καιρος για κρεμουλα ε?? τι καλα!!!!!!!!:P:p

κοριτσακια μου μολις τελειωσα την δουλεια κ η μπεμπα γκρινιαζει! μολις την πηρα αγκαλιτσα!

χρυσανθακι παντα αξια!

αναστασακι μου, ναι θα μας πει η γιατρος την τεταρτη

λενακι γκρινιαζε ε, ειναι η ωρα τους τωρα, και η δικια μου τα ιδια!

ιωαννακι μου, της φωναξα γιατι ειχε φαει μονο 50ml κ ανυσηχω αν δεν τρωει καλα, κ μετα ανυσηχουσα 2πλα!!! αστα!

κοριτσακια μου ειμαι πολυ κουρασμενη, μολισ κοιμηθει η μπεμπα θα παω κ εγω εχω ξυπνησει απο τις 6! δουλευα κ το πρωι......

φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσες μου καλησπερα!σας διαβασα!ειμαστε καλυτερα σημερα!κοιμηθηκα καλυτερα!το πρωι κατεβηκα κατω για κατι τελευταια ψωνια !καλε!!την κυριακη γινομαι νονα!!χαιρομαι!!!!δεν εχω πολυ χρονο γιατι εχουμε εναν φιλο του αντρουλη εδω και εχω ταξει κρεπουλες με νουτελα!μιαμ μιαμ!δεν μπορω να φαω ομως....κλαψ!ειπαμε με τον γιατρο οτι η μικρη μπορει να μην κανει κακα λογο αλεργειας στο γαλα και εχω κοψει τα γαλακτοκομικα!για 15 μερες και βλεπουμε...θα επιστρεψω αν προλαβω να γραψω σε ολες σας!αλλιως αυριο...σας αγαπωωωωωω!ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΤΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Χρυσανθακι μου καλό πολύ χαιρομαι που κοιμηθήκατε καλύτερα..

Λες τελικά η μικρή να έχει αλεργια στο γάλα?όσες φορές έκανε κακά είχες καθόλου κόκκινες βλενιτσες μέσα,?,

Κρέπουλές Ε..μμμ τέλεια..

Θα γίνεις μια πολύ καλή κ γλυκιά νονά ..τυχερό το μωράκι!:-))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μου μολις τελειωσα την δουλεια κ η μπεμπα γκρινιαζει! μολις την πηρα αγκαλιτσα!

χρυσανθακι παντα αξια!

αναστασακι μου, ναι θα μας πει η γιατρος την τεταρτη

λενακι γκρινιαζε ε, ειναι η ωρα τους τωρα, και η δικια μου τα ιδια!

ιωαννακι μου, της φωναξα γιατι ειχε φαει μονο 50ml κ ανυσηχω αν δεν τρωει καλα, κ μετα ανυσηχουσα 2πλα!!! αστα!

κοριτσακια μου ειμαι πολυ κουρασμενη, μολισ κοιμηθει η μπεμπα θα παω κ εγω εχω ξυπνησει απο τις 6! δουλευα κ το πρωι......

φιλακια πολλα!!!

Γιωτακι μου καλή ξεκούραση!:-)

Φιλάκια στη μπεμπουλα.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλή ξεκούραση γιωτακι!!!!!!!

Αναστασακι μου τι κάνετε?ο γλυκας ο μπεμπακος?εμείς εδώ καθόμαστε στον καναπέ..ο μεγάλος πριν λίγο κοιμήθηκε,,

Έφαγα μια σοκολάτα τώρα..μιαμ μιαμ!!

Lacta love it!!με κέικ που είναι μέσα!!τέλειο!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!! εμεις εχθες το βραδυ ειμασταν στο αποκορυφωμα!!! ο μικρος ζητουσε συνεχως στηθος, εδινα μια το ενα μια το αλλο, επινε λιγο εβλεπε οτι το εχει ξεζουμισει κ εκνευριζοταν ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ!!!!!!!!! κ εγω αλλαζα παλι στηθος κ φτου κ απτην αρχη!!! αυτο γινοταν συνεχομενα κ εντονα απο τις 23.30 μεχρι τις 02.00 σχεδον! ο αντρας μου ξανα κατεβασε το κουτι με το γαλα σε σκονη απο το ντουλαπι!! δεν ηθελα να το δωσω ομως χωρις να μου πει ο γιατρος:rolleyes::rolleyes: με τα πολλα τον πηρε ο υπνος και κοιμηθηκε απο της 2 παρα μεχρι της 06.30..

δεν ξερω τι να πω μακαρι να μην συνεχιστει κι αλλο αυτο!!:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!! εμεις εχθες το βραδυ ειμασταν στο αποκορυφωμα!!! ο μικρος ζητουσε συνεχως στηθος, εδινα μια το ενα μια το αλλο, επινε λιγο εβλεπε οτι το εχει ξεζουμισει κ εκνευριζοταν ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ!!!!!!!!! κ εγω αλλαζα παλι στηθος κ φτου κ απτην αρχη!!! αυτο γινοταν συνεχομενα κ εντονα απο τις 23.30 μεχρι τις 02.00 σχεδον! ο αντρας μου ξανα κατεβασε το κουτι με το γαλα σε σκονη απο το ντουλαπι!! δεν ηθελα να το δωσω ομως χωρις να μου πει ο γιατρος:rolleyes::rolleyes: με τα πολλα τον πηρε ο υπνος και κοιμηθηκε απο της 2 παρα μεχρι της 06.30..

δεν ξερω τι να πω μακαρι να μην συνεχιστει κι αλλο αυτο!!:(:(

καλημερα αναστασακι μου!!!!!!!

αχ υπομονη γλυκουλα μου.....κι εμενα χθες το ιδιο επαθε....και τελικα εκανα αυτο που κανει το ποπακι....ξαπλωσα και την αφησα να τρωει μεχρι που μας πηρε ο υπνος και τις δυο....ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ....δε ξερω κι εγω τι να πω!!!!:(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...