Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ωραια ε?:P

εννοειται πως βγαζουν εμετουλη!!!!γυρω στους 4,5 μηνων μου σταματησε να μου βγαζει και εχτες που εφαγε λιγο παραπανω κρεμουλα ριζαλευρο, μου εβγαλε γουλιτσα!!!!!ειναι πολυ πολυ φυσιολογικο!!!!ειναι ακομα μικρουλια!!!:tongue:

αχ εμεις κ τα αγχοι μας!! εσενα ποπη μου περνουσε φασεις που δεν ξεκολουσε απο το στηθος???

εχθες παρακολουθησα αυτα τα βιντεακια ειναι κομματια-κομματια

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ εμεις κ τα αγχοι μας!! εσενα ποπη μου περνουσε φασεις που δεν ξεκολουσε απο το στηθος???

εχθες παρακολουθησα αυτα τα βιντεακια ειναι κομματια-κομματια

θα το δω σπιτι το βινεακι για να ακουσω τι λεει!!!!;)

λοιπον εμενα τσιριζε τις περισσοτερες φορες στο στηθος γιατι πονουσε με τους κολικους, δεν ειναι παιδακι που ηρεμουσε μονο στο στηθος!!!!αυτο ελεγα προχθες μονη μου, τωρα απολαμβανει το γαλατακι της μανουλας που δεν ποναει το εντερακι της!!!!!το παιδακι μου το καλο!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

θα το δω σπιτι το βινεακι για να ακουσω τι λεει!!!!;)

λοιπον εμενα τσιριζε τις περισσοτερες φορες στο στηθος γιατι πονουσε με τους κολικους, δεν ειναι παιδακι που ηρεμουσε μονο στο στηθος!!!!αυτο ελεγα προχθες μονη μου, τωρα απολαμβανει το γαλατακι της μανουλας που δεν ποναει το εντερακι της!!!!!το παιδακι μου το καλο!!!!

αχ μωρε τη γλυκια μου!! αχ ανυπομονω κ εγω να ξεκινσουμε κρεμουλες!! :P:p:p τελικα τι εκανες με το θεμα πεθερα-φαγητο μπεμπας???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααα~τι κανετε φιλεναδιτσες μου!

εμεις εδω καθομαστε!ο μικρουλης κοιμαται κ μπηκα να σας διαβασω με τον μεγαλο μου αγκαλιτσα!

Αναστασακι μουυυυυυυυ τι τελειο βιντεακι!πολυ ενδιαφερον θα το παρακολουθησω κ γω!

οι φωτο τελειες!το ζουζουνακι πολυ γλυκας!το ποσο σου μιαζει ομως!ο αδερφος σου πρεπει να ηταν στη φωτο σωστα!μοιαζετε πολυ!;)

Ιωαννακι μου σε πιασαν τα κλαματα!εχεις κουραστει πολυ ειναι οι τελευταιες μερες δυσκολες κακα τα ψεματα!

πΟπακι μου καλο τι κανεις?τρωει η μπεμπου το ρυζαλευρο!αχ μακαρι να τρωεν καλα τα ζοζουνακια μας!

Γιωτακι πως ειστε!?μαλωσες την μπεμπουλα σου!αχ κ εκλαιγε ναι!:(ξερει ομως οτι η μανουλα της την αγαπαει πολυ πολυ λογικο ειναι ολες καπια στιγμη να μαλωσουμε κ να φωναξουμε λιγο η ξουραση λιγο το στρεσ της καθημερινοτητας τι να κανεις!

ειδ ακοριτσια ενα απαισιο ονειρο!οτι κ καλα ημουν εγκυος κ απεβαλα κ ενιωθα τα παντα ..συγνωμη για την περιγραφη που θ α κανω αλα επαθα σοκ..ενιωθα την αιμοραγια κ μετα που βγηκε κ καλα το εμβρυο κ ηταν πολυ πολυ μικρο..πωπω τωρα που το θημηθηκα παλι καπως μου φαινεται ηταν πολυ αληθινο!μαλον ηταν ανχος κ βαρος ολα αυατ γιατι τις τελευταιες μερες καπως ετσι ειμαι!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε τη γλυκια μου!! αχ ανυπομονω κ εγω να ξεκινσουμε κρεμουλες!! :P:p:p τελικα τι εκανες με το θεμα πεθερα-φαγητο μπεμπας???

επειδη την εφαγε την φρουτοκρεμα την παρασκευη δεν ειπα τιποτα, πιστευω θα μαθει τα κουμπια της!!!!εγω απλα θα προσπαθω να την κραταει οσο γινεται λιγοτερες μερες!!!!στην μαμα μου σημερα την εφαγε ολη!!!!!!:tongue:αν μαθει το κουταλακι και τις νεες γευσεις πιστευω θα τα πανε καλα με την πεθερα αλλα το θεμα ειναι τωρα στην αρχη που πρεπει να επιμενουμε με τροπο παντα, οχι να το πιεζουμε το παιδακι, πραγμα που δεν μπορει να κανει η πεθερα γιατι δεν μπορει να την ηρεμει, δεν εχει βρει το κουμπι της!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

εμεις εδω καθομαστε!ο μικρουλης κοιμαται κ μπηκα να σας διαβασω με τον μεγαλο μου αγκαλιτσα!

Αναστασακι μουυυυυυυυ τι τελειο βιντεακι!πολυ ενδιαφερον θα το παρακολουθησω κ γω!

οι φωτο τελειες!το ζουζουνακι πολυ γλυκας!το ποσο σου μιαζει ομως!ο αδερφος σου πρεπει να ηταν στη φωτο σωστα!μοιαζετε πολυ!;)

Ιωαννακι μου σε πιασαν τα κλαματα!εχεις κουραστει πολυ ειναι οι τελευταιες μερες δυσκολες κακα τα ψεματα!

πΟπακι μου καλο τι κανεις?τρωει η μπεμπου το ρυζαλευρο!αχ μακαρι να τρωεν καλα τα ζοζουνακια μας!

Γιωτακι πως ειστε!?μαλωσες την μπεμπουλα σου!αχ κ εκλαιγε ναι!:(ξερει ομως οτι η μανουλα της την αγαπαει πολυ πολυ λογικο ειναι ολες καπια στιγμη να μαλωσουμε κ να φωναξουμε λιγο η ξουραση λιγο το στρεσ της καθημερινοτητας τι να κανεις!

ειδ ακοριτσια ενα απαισιο ονειρο!οτι κ καλα ημουν εγκυος κ απεβαλα κ ενιωθα τα παντα ..συγνωμη για την περιγραφη που θ α κανω αλα επαθα σοκ..ενιωθα την αιμοραγια κ μετα που βγηκε κ καλα το εμβρυο κ ηταν πολυ πολυ μικρο..πωπω τωρα που το θημηθηκα παλι καπως μου φαινεται ηταν πολυ αληθινο!μαλον ηταν ανχος κ βαρος ολα αυατ γιατι τις τελευταιες μερες καπως ετσι ειμαι!:(

καλημερα λενιω!!!!!!!!!!πω πω τι ονειρο κι αυτο!!!!:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα λενιω!!!!!!!!!!πω πω τι ονειρο κι αυτο!!!!:(

πωπω αστα να πανε ποπακι μου~απαισιο ηταν!

αχ βλπεω ολες αυτες τις κοιλιτσες κ μπορω να πω οτι ψιλοζηλευω!μου ελειψε~;)

μετα το πρωτο δεν ηθελα τοσο γρηγορα δευτερο αλα μετα αποα υτο κοριτσια με τραβαει τοσο πολυ κ για τριτο:D

φυσικα κ δνε τοσ κεφτομαι για τοσο συντομα ειναι κ τα οικονομικα στη μεση που δεν ξερω αν θα καατφερω να εχω κ τριτο μωρακι αλα ξερω οτι το θελω πολυ!το εχω ακουσιε κ απο αλες γυναικες σε ενα ντοκυμαντερ για εγκυες που ελεγε μια που ειχε ηδη 4 παιδια δεν μπορουσε να δεχτει οτι δεν θα ξαναμεινει ποτε εγκυος κ δνε θα το ξαναζησει κ γω εχω αυτες τισς σκεψεις!

θελω οπως κ δηποτε να το ξαναζησω στο μελον!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ κοριτσακια μου κοιταχτε κατι μπουρνουζακια, θα τρελαθω!!!!!

http://www.etsy.com/shop/RubADubBuddies?ref=seller_info

τελειαα ειναι ολα αν κ μενα ποτε δεν με βολεψαν ,λιγες φορες εχω χρησιμοποιεισει!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι όνειρο κι αυτό πια; Βάρος και άγχος έχεις αγαπούλα μου και με κάποιον τρόπο θα σου φύγει και μάλιστα γρήγορα! Μακάρι μωρέ να είστε καλά στην οικογένειά σου και με τα παιδάκια σου τα όμορφα!

Καλημέρα Λενάκι μου! Τι όνειρο κι αυτό πια; Βάρος και άγχος έχεις αγαπούλα μου και με κάποιον τρόπο θα σου φύγει και μάλιστα γρήγορα! Μακάρι μωρέ να είστε καλά στην οικογένειά σου και με τα παιδάκια σου τα όμορφα!

ναι Ιωαννακι μου καλο εχω πολυ ανχος κ η αληθεια ειναι κ χθες πριν κοιμηθω σκεφτομουν πολα κ μαλον γιαυτοτο ειδα!

ευχαρηστω ιωαννακι μου μακαρι ολα καλα να πανε για ολους!ουφφ:rolleyes:

ο μπεμπακος μας τι κανει?

τι ωραια που τα λεει η πατσουρου..πολυ μαρεσε!ενθουσιαστηκα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πωπω αστα να πανε ποπακι μου~απαισιο ηταν!

αχ βλπεω ολες αυτες τις κοιλιτσες κ μπορω να πω οτι ψιλοζηλευω!μου ελειψε~;)

μετα το πρωτο δεν ηθελα τοσο γρηγορα δευτερο αλα μετα αποα υτο κοριτσια με τραβαει τοσο πολυ κ για τριτο:D

φυσικα κ δνε τοσ κεφτομαι για τοσο συντομα ειναι κ τα οικονομικα στη μεση που δεν ξερω αν θα καατφερω να εχω κ τριτο μωρακι αλα ξερω οτι το θελω πολυ!το εχω ακουσιε κ απο αλες γυναικες σε ενα ντοκυμαντερ για εγκυες που ελεγε μια που ειχε ηδη 4 παιδια δεν μπορουσε να δεχτει οτι δεν θα ξαναμεινει ποτε εγκυος κ δνε θα το ξαναζησει κ γω εχω αυτες τισς σκεψεις!

θελω οπως κ δηποτε να το ξαναζησω στο μελον!

τι γλυκεια μανουλιτσα που εισαι!!!!!εμενα αν με ρωτουσες πριν απο 1 μηνα θα σου ελεγα σιγουρα "οχι" γιατι ημουν πολυ μελαγχολικη με το κλαμα και τους κολικους της μπεμπας μου, αλλα τωρα το σκεφτομαι σε κανα χρονο αν ειμαστε καλα!!!!!!!!μακαρι!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ναι Ιωαννακι μου καλο εχω πολυ ανχος κ η αληθεια ειναι κ χθες πριν κοιμηθω σκεφτομουν πολα κ μαλον γιαυτοτο ειδα!

ευχαρηστω ιωαννακι μου μακαρι ολα καλα να πανε για ολους!ουφφ:rolleyes:

ο μπεμπακος μας τι κανει?

τι ωραια που τα λεει η πατσουρου..πολυ μαρεσε!ενθουσιαστηκα!

Αχ Λενιώ μου ο μπεμπάκος βολεύτηκε για τα καλά στην κοιλίτσα της μανούλας του! Χιχιχιχιχ!!! Δεν λέει να βγει σύντομα! Την Τετάρτη το πρωί τώρα θα ξαναπάω στο γιατρό και άντε να δούμε τι θα μας πει! Πάντως η διαίσθησή μου λέει μέσα στις Απόκριες! Όπως και να έχει το πράγμα τι έμεινε; Δύο εβδομάδες! Θα περάσουν μωρέ! Τόσοι μήνες πέρασαν με το σποράκι μου να γίνεται ολόκληρο αντράκι και τώρα φτάνει η ώρα για την μεγαλύτερη αγκαλιά!!! Αααααχχχχχχχ!!!

τι ονειρο κι αυτο!!!!!!!!!μαλλονν θα ησουν αγχωμενη!!!!!

ναι αδερφια μου ειναι κ οι 2!!!!! εχω κ ακομα εναν!!!!:-P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...