Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιααααααααααααααααα!

αγαπημενες μου τι κανετεεεε!χαιρομαι που μερικες μαουλιτσες ειχανε ηρεμη νυχτα!εμεις ετσι κ ετσι..κοιμηθηκε 11 ξυπνησε 12 ξανακοιμηθηκε ξυπνησε 5 κ μετα 8 κ μετα 9 ,μεσα σε ολα αυτα ο μεγαλος μου ξυπνησε δυο φορες με κλαμα μεα ο αντρας μου ροχαλιζε κ δεν κοιμηθηκα καλα:(δενε πειραζει ομως που θα παει θα ερθουν ευκολοτερες μερες;)

Χρυσανθουλι μου αχ σε ακουω κ στεναχωριεμαι!εμ δεν κοιμασαι εμ εχεις κ το ανχςο με την μικρουλα που δεν κανει κακακια..κ γω θα ημουν πολυ ανχωμενη αν περνουσαν τοσες μερες κ δεν εκανε κακακια!την πανα της την γεμιζει με τσισακια συχνα!εχω διαβασαει οτι αν ενα μωρακι τρωει καλα κ χορταινει τοτε οι πανες μ ετα τσισακια τους ειναι γεματες πολυ συχνα!εμενα ετσι ηταν απο την αρχη παρολο που του τις αλλαζα συχνα ηταν αρκετα γεματες κ αυτο με καθυσηχαζε!τωρα τυχαινει το βραδυ ασπουμε ανδ εν ξυπνησει για πολες ωρες να μην γεμισει κ πολυ η πανα αλες φορες παλι μπορει να ειναι πολυ γεματη!

μην νιωθεις τυψεις που σκεφτεσαι για ξενο οι περισοτεροι γιατροι λεεν μεχρι 6 μηνων με εναν χρονοα ν θηλασουμε τους δινουμε πολα!ισως να της δινει ξενο μονο το βραδυ για να κοιμασια κ συ ..αυτο για αργοτερα αν συνεχισει ετσι γιατι ισως κ να αλλαξει η μικρη κ να κοιμαται καλα!δνε εχεις κ βοηθεια κ εισαι πολυ εξαντλημενη!ευχομαι χρυσανθουλι μου να κοιμαστε καλυτερα στο μελον..πολυ συντομα δηλαδη!

Ρανιουκακο μου κοιμηθηκατε καλααααα!μπραβο αγαπουλα μου παντα τετια ευχομαι σε ολες!πως ειναθ η μπιζουδενια με τους παλιοκολικους?

Ιωαννακι μου πολυ χιονι ε!αχ περαστικα αγαπουλα μου..καλα τον μπεμπακο θα τον κρατησεις αγκαλια σιγουρα!;)

Ποπακι μου καλο κοιμηθηκε η μπεμπου!;)κ μενα δεν την τρωει καλα την φρουτοκρεμα!χθες λιγο καλυτερα αλα σαν τις πρωτες φορες δνε εχει!μουα νοιγε το στοματακι σε καθε κουταλια τωρα ομως πως καταλαβαινει κ σφιγγει τα χειλακια του κ τα 'δοντακια' του(πια δοντακια δηλαδη τα ουλακια του):tongue:ο σκατουλης με τιποτα δν τα ανοιγει μονο αν γελασει εκει βαζω λιγη κρεμα μεσα κ τρωει η το φτηνει κιολας!:tongue::tongue:

Αναστασακι μου τι τελειο δωρακι ειναι !πολυ μου αρεσε!δνε το ειχα ξαναδει!δεν θελει ομπεμπακος ομως ε!:(

ελπιζω να μην ξεχασα καμια!πολα φιλακα σε ολες!παω γκρινιαζει ο μπουμπουκος!σημερα θ παμε στη πεθερα για φαγητο!βαριεμαι λιγο οπως παντα αλα τι να κανεις!:rolleyes:

αχ λενακι μου!σε ευχαριστω αγαπημενη μου φιλεναδιτσα !ποσο σας αγαπω !τσισακια κανουμε! μπολικα!παλι καλα...και η φρουτοκραμα σας μια νεα αρχη ειναι!θα συνηθησετε να την τρωτε που θα παει!:wink:να μου τους φιλησεις!και τους δυο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου παμε να ξαπλωσουμε λιγο!θα τα πουμε πιο μετα!σας αγαπω πολυ πολυ!και σας ευχαριστω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

ευχαριστω ποπακι μου!;)καλα κανεις και δεν τη βαζεις την κουνια!αν κοιμοταν και μενα διπλα μου ισως να μην την εβαζα ουτε εγω!ειναι τοσο απαραιτητος ο υπνος για τη μανουλα!λες να πειναει βρε ποπακι μου!ουφ!τι να πω !εχω και εκτακτο ζηγυσμα την πεμπτη!ουτε του γιατρου του πολυαρεσει το βαρος της αποτι φαινεται...εχω κουραστει!εχω και τυψεις που εχω κουραστει:-(και για εναν περιεργο λογο εγω η τερμα κλαψιαρα δεν κλαιω πια!να ξεσπασω λιγο βρε παιδι μου!

αχ ποσο σε νοιωθω!!!!!λιιιγο υπομονη και οταν θα μπει στον 4ο μηνα ολα θα αλλαξουν, οχι οτι δεν θα κοιμαται μεχρι τοτε, αλλα θα εχει μεγαλωσει το χριστινακι μας και θα μπει σε ενα προγραμμα!!!!ξερεις ποσες φορες εχω αναρωτηθει αν πειναει η δικια μου?προσπαθουν να μας δειξουν τι θελουν τα γλυκουλια μας αλλα ειναι δυσκολο καμια φορα να τα καταλαβεις για να τα βοηθησεις!!!!!!ας περιμενουμε να δουμε την πεμπτη, να δεις τι θα σε συμβουλεψει και ο γιατρος!!!!γιατι να κλαψεις?νομιζω χειροτερα θα γινεις!!!!προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα, οτι για παραδειγμα το καλοκαιρακι ερχεται και θα κανουμε το πρωτο μας μπανακι στην θαλασσα με τα παιδακια μας, δεν θα εχει πλακα?τι σου λεω τωρα ε?να σου φτιαξω την διαθεση γλυκουλα μου, εμενα παντως με βοηθαει να σκεφτομαι πραγματα που θα κανουμε με την μπεμπα μου τωρα που μεγαλωνει!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακια μου παμε να ξαπλωσουμε λιγο!θα τα πουμε πιο μετα!σας αγαπω πολυ πολυ!και σας ευχαριστω!

αντε να ξεκουραστεις λιγακι, να μου την φιλησεις!!!!!κι εμεις σ'αγαπαμε πολυ πολυ!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααααα!

αγαπημενες μου τι κανετεεεε!χαιρομαι που μερικες μαουλιτσες ειχανε ηρεμη νυχτα!εμεις ετσι κ ετσι..κοιμηθηκε 11 ξυπνησε 12 ξανακοιμηθηκε ξυπνησε 5 κ μετα 8 κ μετα 9 ,μεσα σε ολα αυτα ο μεγαλος μου ξυπνησε δυο φορες με κλαμα μεα ο αντρας μου ροχαλιζε κ δεν κοιμηθηκα καλα:(δενε πειραζει ομως που θα παει θα ερθουν ευκολοτερες μερες;)

Χρυσανθουλι μου αχ σε ακουω κ στεναχωριεμαι!εμ δεν κοιμασαι εμ εχεις κ το ανχςο με την μικρουλα που δεν κανει κακακια..κ γω θα ημουν πολυ ανχωμενη αν περνουσαν τοσες μερες κ δεν εκανε κακακια!την πανα της την γεμιζει με τσισακια συχνα!εχω διαβασαει οτι αν ενα μωρακι τρωει καλα κ χορταινει τοτε οι πανες μ ετα τσισακια τους ειναι γεματες πολυ συχνα!εμενα ετσι ηταν απο την αρχη παρολο που του τις αλλαζα συχνα ηταν αρκετα γεματες κ αυτο με καθυσηχαζε!τωρα τυχαινει το βραδυ ασπουμε ανδ εν ξυπνησει για πολες ωρες να μην γεμισει κ πολυ η πανα αλες φορες παλι μπορει να ειναι πολυ γεματη!

μην νιωθεις τυψεις που σκεφτεσαι για ξενο οι περισοτεροι γιατροι λεεν μεχρι 6 μηνων με εναν χρονοα ν θηλασουμε τους δινουμε πολα!ισως να της δινει ξενο μονο το βραδυ για να κοιμασια κ συ ..αυτο για αργοτερα αν συνεχισει ετσι γιατι ισως κ να αλλαξει η μικρη κ να κοιμαται καλα!δνε εχεις κ βοηθεια κ εισαι πολυ εξαντλημενη!ευχομαι χρυσανθουλι μου να κοιμαστε καλυτερα στο μελον..πολυ συντομα δηλαδη!

Ρανιουκακο μου κοιμηθηκατε καλααααα!μπραβο αγαπουλα μου παντα τετια ευχομαι σε ολες!πως ειναθ η μπιζουδενια με τους παλιοκολικους?

Ιωαννακι μου πολυ χιονι ε!αχ περαστικα αγαπουλα μου..καλα τον μπεμπακο θα τον κρατησεις αγκαλια σιγουρα!;)

Ποπακι μου καλο κοιμηθηκε η μπεμπου!;)κ μενα δεν την τρωει καλα την φρουτοκρεμα!χθες λιγο καλυτερα αλα σαν τις πρωτες φορες δνε εχει!μουα νοιγε το στοματακι σε καθε κουταλια τωρα ομως πως καταλαβαινει κ σφιγγει τα χειλακια του κ τα 'δοντακια' του(πια δοντακια δηλαδη τα ουλακια του):tongue:ο σκατουλης με τιποτα δν τα ανοιγει μονο αν γελασει εκει βαζω λιγη κρεμα μεσα κ τρωει η το φτηνει κιολας!:tongue::tongue:

Αναστασακι μου τι τελειο δωρακι ειναι !πολυ μου αρεσε!δνε το ειχα ξαναδει!δεν θελει ομπεμπακος ομως ε!:(

ελπιζω να μην ξεχασα καμια!πολα φιλακα σε ολες!παω γκρινιαζει ο μπουμπουκος!σημερα θ παμε στη πεθερα για φαγητο!βαριεμαι λιγο οπως παντα αλα τι να κανεις!:rolleyes:

λενιω μουουουου.....τι κανετε μανουλα και παιδαροι?????

εμεις καλα ειμαστε....δε ξερω αν ειναι κολικοι ή αν ειναι πονοι επειδη δε κανει κακακια οπως εκανε....ουφφφφφφ....χθες εκανε 1 φορα σημερα ακομα οχι!!!!!!:-(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλησπέρα αγαπούλες μου!!!!!!!!! τι κανετε?? εμεις παλι εχθες τα ιδια! μονο μαζι μου κοιμαται!!! κ μες την ημερα πολλες φορες το ιδιο! αγκαλια αγκαλια αγκαλια!!!!!!!!!! ελπίζω να μην μαθει ετσι κ οτι ειναι πρωσορινο!:rolleyes:

χρυσανθακι μου γλυκουλα μου εχεις εξαντληθει ε??? ουφφφφφφφφφφ ποτε θα ησυχασετε επιτελους????????

ρανιακι μου μπραβο τι καλα που ειναι καλύτερα η μπουμπου! ποτε ξανα εχετε γιατρο???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα αγαπούλες μου!!!!!!!!! τι κανετε?? εμεις παλι εχθες τα ιδια! μονο μαζι μου κοιμαται!!! κ μες την ημερα πολλες φορες το ιδιο! αγκαλια αγκαλια αγκαλια!!!!!!!!!! ελπίζω να μην μαθει ετσι κ οτι ειναι πρωσορινο!:rolleyes:

χρυσανθακι μου γλυκουλα μου εχεις εξαντληθει ε??? ουφφφφφφφφφφ ποτε θα ησυχασετε επιτελους????????

ρανιακι μου μπραβο τι καλα που ειναι καλύτερα η μπουμπου! ποτε ξανα εχετε γιατρο???

αναστασακι μου κου κου....ναι ειναι λιγο καλθυτερα το κουρκουμπινι μου!!!!ελπιζω να μεινει ετσι η κατασταση!!!!

ολο αγκαλιτσα θελει ο ζουζουνος ε?κι εμας μη νομιζεις...θελει αγκαλιες....εγω δεν ανυσυχω καθολου μη μαθει....ειναι πολυ ικρουλια ακομα και χρειαζονται ασφαλεια....μωλε μωλε!!!!!

γιατρουλη εχουμε σε 1,5 εβδομαδα περιπου!!!!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αναστασακι μου κου κου....ναι ειναι λιγο καλθυτερα το κουρκουμπινι μου!!!!ελπιζω να μεινει ετσι η κατασταση!!!!

ολο αγκαλιτσα θελει ο ζουζουνος ε?κι εμας μη νομιζεις...θελει αγκαλιες....εγω δεν ανυσυχω καθολου μη μαθει....ειναι πολυ ικρουλια ακομα και χρειαζονται ασφαλεια....μωλε μωλε!!!!!

γιατρουλη εχουμε σε 1,5 εβδομαδα περιπου!!!!!!!!

η πεταλουδιτσα και το μαρακι που ειναι?????οεοοοοοοοοοοοοοοο???????????

κ εγω ετσι πιστευω! μετα θα ενδιαφεροντε κ για αλλα πραγματα!!

οντως που ειστε κοριτσια??????????????? η μαρια εχει να μπει πολυ καιροοο

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αχ αγαπημένες μου το ξέρω σας κουράζω, έχετε τα δικά σας με τα μπεμπουδάκια σας έχετε και μένα την σπαζα....... να σας πρήζω! Είναι μαρτύριο όμως όλο αυτό που περνάω! Ο πονόλαιμος γίνεται ολοένα και χειρότερος και από φάρμακα τίποτα! Μόνο τσαγάκια αλλά δεν μου κάνουν τίποτα! Από το κλάμα πρήστηκα χειρότερα! Από τη μία παρακαλάω να γεννήσω και από την άλλη δεν θέλω ακόμη για να μην κολλήσω το μωράκι μου! Ας με λυπηθεί ο Θεούλης!!!:(:(:(

Αχ αγαπημένες μου το ξέρω σας κουράζω, έχετε τα δικά σας με τα μπεμπουδάκια σας έχετε και μένα την σπαζα....... να σας πρήζω! Είναι μαρτύριο όμως όλο αυτό που περνάω! Ο πονόλαιμος γίνεται ολοένα και χειρότερος και από φάρμακα τίποτα! Μόνο τσαγάκια αλλά δεν μου κάνουν τίποτα! Από το κλάμα πρήστηκα χειρότερα! Από τη μία παρακαλάω να γεννήσω και από την άλλη δεν θέλω ακόμη για να μην κολλήσω το μωράκι μου! Ας με λυπηθεί ο Θεούλης!!!:(:(:(

καλημερα ιωαννακι μου!

περαστικα βρε κουκλιτσα μου! καλε δεν μας κουραζεις! γιαυτο ειμαστε εδω!!! μην κλαις καλο μου! θα περασει, να εισαι ηρεμη για το μπεμπουλι σου! ολα θα πανε καλα!!!!

δεν σας εχω διαβασει, αλλα κατι πηρε το ματι μου, χρυσανθακι μου τι εγινε με το χριστινακι μας?

οι υπολοιπες καλα?

εγω εχτες μαλωσα το λουλουδακι μου γιατι δεν ετρωγε και μου πατησε κατι κλαματα, ακομα το σκεφτομαι!:-( και σημερα μου ξυπνησε στις 6 με κλαματα, λετε να το εβλεπε στον υπνο της και γιαυτο εκλαιγε?????:-(

ειμαι στεναχωριμενη....... το παιδακι μου!

φιλακια πολλα

καλημερα ιωαννακι μου!

περαστικα βρε κουκλιτσα μου! καλε δεν μας κουραζεις! γιαυτο ειμαστε εδω!!! μην κλαις καλο μου! θα περασει, να εισαι ηρεμη για το μπεμπουλι σου! ολα θα πανε καλα!!!!

δεν σας εχω διαβασει, αλλα κατι πηρε το ματι μου, χρυσανθακι μου τι εγινε με το χριστινακι μας?

οι υπολοιπες καλα?

εγω εχτες μαλωσα το λουλουδακι μου γιατι δεν ετρωγε και μου πατησε κατι κλαματα, ακομα το σκεφτομαι!:-( και σημερα μου ξυπνησε στις 6 με κλαματα, λετε να το εβλεπε στον υπνο της και γιαυτο εκλαιγε?????:-(

ειμαι στεναχωριμενη....... το παιδακι μου!

φιλακια πολλα

Καλημέρα Γιωτάκι μου! Αχ μωρέ μάλωσες τη μικρούλα σου εχθές και νιώθεις τύψεις σήμερα; Λογικό μωρέ αλλά και οι μανούλες έχουν ψυχή άλλωστε! Θα ήσουν στρεσαρισμένη προφανώς και θα ξέσπασες στη μικρούλα! Δεν πειράζει βρε Γιωτάκι μου και τα μαλώματα είναι μέσα στο πρόγραμμα! Όσο για το κλάμα της το πρωί δεν φαντάζομαι να ήταν από αυτό! Ηρέμησε! Άλλωστε τα μωράκια μας μπορούν να αντιληφθούν πόσο πολύ τα αγαπάμε!

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!! ιωαννακι μου πινε πολλα υγρα κανε τσαι με μελι κ περδικι θα εισαι θα δεις! πιες κ κανενα ντεπονακι δεν πηραζει θα βοηθησει!!!! αυτην την εβδομαδα μυριζομαι γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!;););)

γιωτακι την μαλωσες μωρε ε? κ μετα στενχωρια... κ εγω φανταζομαι ετσι θα ενιωθα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα!!! ιωαννακι μου πινε πολλα υγρα κανε τσαι με μελι κ περδικι θα εισαι θα δεις! πιες κ κανενα ντεπονακι δεν πηραζει θα βοηθησει!!!! αυτην την εβδομαδα μυριζομαι γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!;););)

γιωτακι την μαλωσες μωρε ε? κ μετα στενχωρια... κ εγω φανταζομαι ετσι θα ενιωθα!!!

Καλημέρα και από εδώ Αναστασάκι μου! Μόνο τσαγάκια πίνω με μέλι αλλά δεν βλέπω βελτίωση! Αχ μωρέ λες να μας έρθει ο μπεμπάκος μας μέσα στην εβδομάδα; Μακάρι! Από τη μία το θέλω τόσο πολύ αλλά από την άλλη φοβάμαι κιόλας μην το κολλήσω το σπλάχνο μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...