Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χρυσανθουλα μουουουουουου...τι κανετε?

δεν εκανε κακακια ε?το κακομοιρο....αχ<σε νιωθω,....κι εμενα χθες ολη μερα τιποτα....τα ξημερωματα τα εκανε και ανακουφιστηκε το παιδι....της βαζεις κατι για να κανει ή δεν επιτρεπεται?ποναει οταν δεν κανει>?

βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι?

ειχατε βγαλει τη καφε σκουρα γραμμουλα στη κοιλιτσα στην εγκυμοσυνη?

εγω την ειχα βγαλει....ποτε φευγει ?ξερετε?

καλημερα ρανακι μου!γενικα ειμαστε καλα!το Χριστινακι μου μεγαλωνει και κανει διαφορα καινουρια καθε μερα!τρελενομαι η χαζομαμα!το προβλημα οπως ειδες ειναι στα κακα και στον υπνο!μετα απο μια βδομαδα της εβαλα κλισμα και τα κανε το μωρο μου!εκλεγε τοσο πολυ!με ριχνει ψυχολογικα παρα πολυ αυτη η κατασταση!της δινω και κατι σταγονες βιοκατι...αλλα δεν νομιζω οτι κανουν τιποτα!και την διατροφη μου αλλαξα αλλα τιποτα παλι!προβλημα μεγαλο εχω και με τον υπνο!ξυπναει 4 με 5 φορες!ειμαι τοοοοοοοοσο κουρασμενη!ειναι ομως τοσο χαμογελαστο μωρακι!οποτε καπου ανακουφιζομαι και γω!την γραμουλα την ειχα αλλα δεν την εχω πια!αυτα...εσεις χθες κανατε αλλα κακακια?να μου την φιλησεις!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου!! τι κανετε!! ???

νατασσακι μου!!!!!!! πολυ χαρηκα για τα νεα σας!! πραγματικά!!! τι καλαααα σου αρεσε κ ο γιατρος!!:D:D ολα καλα θα πάνε!!!

ποπάκι μου θα συμφωνησω με τα κοριτσια! καλύτερα να αλλαξεις το ωραριο κ να την ταιζεις εσυ αν γινεται!!

Λενακι μου σε βοηθησε ο γλυκουλης με τον μικρο?? τι καλα!! μπραβο στο αγορακι μας!!!

ματινακι περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!

χρυσανθακι μου καλα που δεν ποναει το χριστινακι μας τουλαχιστον!! παλι ξενυχτια ε φιλεναδα!! ουφφφφφφφφφφφφφφ

ρανιακι κοιμηθηκατε ε? μπραβοοο να ξεκουραζομαστε που κ που!!!;);)

Ιωαννακι ο μπεμπουλης μηπως καλοβολευτηκε στην κοιλιτσα της μαμας????:lol:

εγω χαθηκα απο εχθες απογευμα ειχα παρεα κ φυγαν πριν λιγο!!! περασαμε τελειααααααα ριξαμε πολυ γελιο! παιξαμε παντομιμα, παραγγειλαμε κ πίτσα, ηταν σουπερρρρ !!!!!!!!!!:P:p κ ο μικρος μου πολυ ησυχος!! αγκαια μου βεβαια αλλα παλι καλα! κ το βραδυ ξυπνησε 2 φορες!!σημερα το βραδυ ερχεται ο μπαμπάκας μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου καλημερα!παλι δεν κοιμηθηκα καλα!αλλα αποτι φαινεται μετα τον 6ο θα κοιμηθω εγω...ελπιζω δηλαδη!:lol::lol:παλι καλα εχω κουραφιο για αυτοσαρκασμο!:lol:απο χθες πονουσε πολυ η καημενη οποτε της εβαλα κλισματακι παλι!τι καλα ποθ περασες τοσο ωραια!θα εχει ερθει και ο αντρουλης τωρα και θα ειστε ολο αγκαλιτσες φανταζομαι!φιλακια στον ομορφο μπεμπακο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερααααααα.....τι κανετε?

εμεις καλα θα ελεγα!!!!!

ιωαννακι μου αχ αυτη η συχνοουριααααααα......υπομονη!!!!

ρανακι μου!κου κου κου!σου εγραψα πιο κατω!καλημεραααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα ρανακι μου!γενικα ειμαστε καλα!το Χριστινακι μου μεγαλωνει και κανει διαφορα καινουρια καθε μερα!τρελενομαι η χαζομαμα!το προβλημα οπως ειδες ειναι στα κακα και στον υπνο!μετα απο μια βδομαδα της εβαλα κλισμα και τα κανε το μωρο μου!εκλεγε τοσο πολυ!με ριχνει ψυχολογικα παρα πολυ αυτη η κατασταση!της δινω και κατι σταγονες βιοκατι...αλλα δεν νομιζω οτι κανουν τιποτα!και την διατροφη μου αλλαξα αλλα τιποτα παλι!προβλημα μεγαλο εχω και με τον υπνο!ξυπναει 4 με 5 φορες!ειμαι τοοοοοοοοσο κουρασμενη!ειναι ομως τοσο χαμογελαστο μωρακι!οποτε καπου ανακουφιζομαι και γω!την γραμουλα την ειχα αλλα δεν την εχω πια!αυτα...εσεις χθες κανατε αλλα κακακια?να μου την φιλησεις!

καλημερα αγαπουλα μου!!!!!

το κακομοιρο μωρε....ποναει!!!!!!αχ υπομονη γλυκουλα μου....εγω της εδωσα πιπιλα χθες γιατι ρουφαγε τον αντιχειρα της.....ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΠΙΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑ......την ηρεμει πολυ γιατι ειναι και λιγο γκρινιαρα!!!!

εσυ της δινεις?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Πηραμε 400γρ. γιουπι!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου???Τωρα μπορεσα να μπω αλλα εχω και τον μπεμπη και δεν μπορω να γραψω πολυ...

Μεγαλωσαμε μωρε....εμεινε πολυ ευχαριστημενη η γιατρος με το βαρος που πηρε....ειμαστε 5250 και απο δω και περα θα παιρνει πολυ μας ειπε...

Ψηλωσαμε κιολας γιναμε 60,5 ποντους! Ειναι ψηλο παιδακι μας ειπε! Τεσπα αφου ειναι ολα καλα μου εφυγε ενα βαρος!!!!!!

Τον γυρισε μπρουμητα και σηκωνε ψηλα το κεφαλι του ο μπεμπης και μας ειπε οτι αυτο το κανουν συνηθως στον 4ο μηνα! Της αρεσει πολυ σε ολα του!!!!

Σας διαβασα λιγακι και θα απαντησω σε οτι θυμαμαι ναι?

Χρυσανθακι μου τι κανετε? Καιρο εχουμε να τα πουμε! Και σενα δεν κανει κακα η μικρη σου ε? Κι ο δικος μου απο τοτε που τον βαλαμε στο ξενο γαλα κανει καθε 2 μερες κακα μια μονο φορα! Μονο χθες εκανε συνεχομενη μερα και μαλιστα οταν κανει γεμιζει ολο τον τοπο...κανει παααααρα πολλα! Εσυ της δινεις και ξενο? Αν ναι ποιο? Εμεις του δινουμε βιολογικο το HIPP organic που μοιαζει με το μητρικο! Θα κοιταξω στο βιβλιο τι λεει η Πατσουρου αλλα προβλημα αποτελει αν εχει να κανει κακα πανω απο 3-4 μερες και παλι με επιφυλαξη γιατι ειναι αναλογα τον οργανισμο και τα γονιδια! Αυριο θα σου απαντησω ομως ενταξει?????

Ρανια μου κι εγω την ειχα στην εγκυμοσυνη την μελανα γραμμη και την εχω ακομα να φανταστεις αλλα πολυ αχνη...μαλλον σε λιγες μερες δεν θα την εχω καθολου! Τα φρουτα βοηθανε ε??? Κι εγω δεν τρωω, μονο μπανανες τρωω αντε και κανενα αχλαδι που και που! Εσπεριδοειδη δεν κανει να τρωμε οσο θηλαζουμε!

Αχ κοριτσια πρεπει να παω να τον κανω μπανιο γιατι αρχιζουν και οι βασιλιαδες σε λιγο και δεν το χανω με τιποτα!

Θα μπω αυριο πρωτα ο Θεος καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!

Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!!!!!

ματινακι μου καλημερα!δεν της εχω δωσει ξενο ακομα...αλλα εχω πολλα θεματα φιλαναδα!μακαρι να τα καταφερω 2μιση μηνες ακομα τουλαχιστων!μετα αν και νιωθω τυψεις γιαυτο που θα πω δεν βλεπω να αντεχω αλλο!το βαρος με ανυσηχει ,τα κακα,ο υπνος που δεν κανω 3 μιση μηνες τωρα...ουφ!εχω πεσει ειναι η αληθεια!σημερα οπως θα διαβασεις της εκανα κλισματακι!ειχε μια βδομαδα να κανει κακακια το μωρο μου!μια ακομα ερωτηση φιλεναδα!εσπεριδοειδη ειπες δεν κανει ε?ξερεις γιατι? εσεις ειστε πολυ καλα αποτι βλεπω!τι ωραια!φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

το κακομοιρο μωρε....ποναει!!!!!!αχ υπομονη γλυκουλα μου....εγω της εδωσα πιπιλα χθες γιατι ρουφαγε τον αντιχειρα της.....ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΠΙΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑ......την ηρεμει πολυ γιατι ειναι και λιγο γκρινιαρα!!!!

εσυ της δινεις?

μονο θεα!???το πιο σωτηριο που πραμα φιλεναδα!δεν θα την παλευα χωρις πιπιλα!!!το χουν οι μπουμπουκες μαλλον!την γκρινια εννοω!αλλα ειναι και τοοοοοοοσο υπεροχες!!!απο παντα κοριτσακι ηθελα!τι να κανεις!χιχιχιχ!θα μεγαλωσουν!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Ποπακι μου κ γω κάπως έτσι του μιλάω όταν το κάνει..:tongue:

Εμένα μου πέρασαν τα εξανθήματα αλά κράτησαν αρκετά..άγχος θα είναι σίγουρα...

Ματίνακι μου ευχαριστούμε για τις πληροφορίες πολύ σημαντικες..έιχα κιαλες απορίες αλά δε μου ρχονται τώρα..αν θυμηθώ θα σου πω να δεις κ να μου πεις..;)

Ευχαριστώ εκ των προταιρων..:D

Χρυσανθακι μουυυ.σε πεθημησα..ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλοςμου με βοηθάει πολύ τι γιαυρακι μου..ακόμα κ με υο μπάνιο του μικρού..αυτός βάζει τα ρούχα του μικρού στα άπλυτα.μου φέρνει την πάνα του τη κρέμα του..μαζί τα ετοιμάζουμε όλα κ το πιο σημαντικό αν κλάψει είναι εκεί κ του μιλάει κ έτσι είμαι πιο ήρεμη αν θέλω να κάνω κάτι..

Αχ βρε χρυσανθακι μου πολύ αϋπνία Ε..η καημενουλα ακόμα να κάνει κακακια..ρώτησες το γιατρό γιατί γίνεται αυτό..θα πονάει μαλον Ε?γκρίνιαζει?τόσες μετά το καημένο θα έχει πρειστει το γιαυρακι μωρέ..κ μεις χαλαδαμε στον ύπνο βασικά πιο πολύμέχρι να τον κιμησω είναι υο ζόρι μετά συνήθως κοιμάται καλά.εύχομαι αγαπουλα μου να μπείτε σύντομα ΣΔ ένα πρόγραμμα κ να ξεκουραεις κ συ λιγάκι..πόσο σημαντικό είναι να κοιμόμαστε τουλάχιστον ένα 6ωρο..

Θα του δώσω το φιλάκι..κ συ να δώσεις πολα Φιλάκια στο Χριστίνακι:wink:

καλο μοθ λενακι την αληθεια λεω!το αλλο πολυ καλο που κανεις ειναι οτι φραντιζετε το μωρο μαζι με τον μεγαλο!του δινεις την ευκαιρια να κανει πραματα και δεν νιωθει παραμελημενος!;)αχ φιλεναδα μου ναι χθες και σημερα πονουσε η καλη μου και της εκανα το κλισματακι και ξελαφρωσε!και γω σε εχω πεθυμησει!εχω τοση κουραση μαζεμενη!η ψυχολογια μου αρχισε να πεφτει!παλι...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

εσυ της δινεις?

ρανακι μου εσεις κοιμηθηκατε σημερα?εμεις οχι!α!το αλλο!ΔΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ!ΕΕ?χιχιιχι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ρανακι μου εσεις κοιμηθηκατε σημερα?εμεις οχι!α!το αλλο!ΔΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ!ΕΕ?χιχιιχι!

χαχαχαχαχαα....ναι....η πιπιλα ειναι μεγαλυτερη απο τη κεφαλι της!!!χαχαχαχααα

καλυτερα κοιμηθηκαμε....τελευταιο γευμα στις 12 και ξυπνησε παλι στις 4 και μετα παλι στις 7 και μετα χουζουρεψαμε μαζι στο κρεββατι με λιγο γκρινιτσα μεχρι τις 9....:lol:

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! εμεις με τιν υπνο ετσι κ ετσι!!!!!!!!!!!!! το προβλημα μου ειναι πως θελει να κοιμαται διπλα μου! αγκαλια!!! τι θα κανω ρε κοριτσια??? μόλις τον επαιρνα κοντα μου κοιμοταν κ με το που τον αφηνα στο κρεβατακι τσουπ ξυπνουσε! κ αναγκαστηκα παλι κ τον εβαλα διπλα μου!!!!! κ εντομεταξυ μας πηραν δωρο και αυτο: leto285660large_400x.jpg

και παλι διπλ μου θελει να τον αγκαλιαζω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να και η νυχτερίδα! Εγώ δηλαδή! Σαν να μην έφταναν καούρες, εμετοί κλπ ήρθε να προστεθεί κι ένας πολύ ωραίος πονόλαιμος τώρα! Αχ τι θα κάνω; Με χαμομηλάκια και τσαγάκια είμαι κι ελπίζω το πρωί που θα πάρω το γιατρό τηλέφωνο να μου επιτρέψει να πάρω και κάτι παραπάνω! Ουφφφφ θα σκάσω μα την αλήθεια!:(:(:( Και μόνο στη σκέψη πως μπορεί να γεννήσω και να μην πάρω το μωράκι μου αγκαλιά θα φρικάρω!

Να και η νυχτερίδα! Εγώ δηλαδή! Σαν να μην έφταναν καούρες, εμετοί κλπ ήρθε να προστεθεί κι ένας πολύ ωραίος πονόλαιμος τώρα! Αχ τι θα κάνω; Με χαμομηλάκια και τσαγάκια είμαι κι ελπίζω το πρωί που θα πάρω το γιατρό τηλέφωνο να μου επιτρέψει να πάρω και κάτι παραπάνω! Ουφφφφ θα σκάσω μα την αλήθεια!:(:(:( Και μόνο στη σκέψη πως μπορεί να γεννήσω και να μην πάρω το μωράκι μου αγκαλιά θα φρικάρω!

καλημερα batwoman....χιχιχιχιχιχιχιχιχι

δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρεις τον αντρακλα σου αγκαλιτσα....σε 2-3 μερουλες θα εισαι περδικι,.....πινε πολλα ζεστααααααααα:lol:

καλημεραααααααααααααααααααα.......που ειστε κοριτσακια μου?

καλα κοιμηθηκαμε και σημερα!!!!με διαλλειματα βεβαια......ουφφφφφφ....παντα τετοιαααααα!!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...