Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αναστασακι μου τι κανετε?αχχχχχ...τι ωραια οταν τα αγγελουδια μας κοιμουνται και κοιμομαστε κι εμεις εεεε?????ειμαστε σουπερ ψυχολογικα!!!!εγω τουλαχιστον χωρις υπνο ειμαι χαλια!!!!περασατε τελεια χθες εεεε????μπραβο αγαπουλα...

ιωαννακι κου κου κου.....θα τον ντυσουμε μπατμαννννν....χιχιχιχιχιχιχ

κοριτσια της εβαλα πιπιλα...πηρα τον γιατρο και του ειπα οτι ρουφαει αντιχειρα και μου ειπε να της βαλω...επισης του ειπα για το οτι χθες δεν εκανε κακα της και μου ειπε να τρωω φρουτα κι εγω δεν τρωω καθολου για να μην της κανω κολικους...λετε γι'αυτο να το επαθε το παιδακι μοιυ?????αχ και που να το ξερω????ουφφφφφ...θα αρχισω να τρωω....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσακια να ρωτησω κατι?

ειχατε βγαλει τη καφε σκουρα γραμμουλα στη κοιλιτσα στην εγκυμοσυνη?

εγω την ειχα βγαλει....ποτε φευγει ?ξερετε?

αυτην την απορια την εχω κ εγω!!!!! κ εμενα ακομα φαινεται!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασακι μουυυυ τι κανεις?κ λεω που χαθηκες!χαιρομαι που τα περασες καλα..τι καλα λιγη παρεουλα κ για την μανουλα!σημερ απερηεμενε κ τον μπαμπακα..τελεια!;):D:D

Ρανιουκο μου λες να εφταιγε αυτο με τα φρουτα...παντως επειδη εχει κολικους η καημενουλα εγω λεω μην φας εσπεριδοειδη!τα πορτοκαλια τους πειραζουν πολυ!εγω ετρωγα αφοβα μηλα κ μπανανες!φα εκαλυτερα απο αυτα!απλα λεω την γνωμη αν θες δοκιμασε κ δες αν δεν την πειραξουν!

Ιωαννακι μου λες να βγει τις αποκριες ο μπεμπακος!για να δουμεε!ακομα χιονιζει ε!πωπωωω..κ μας χιονιζε σημερα αλα δεν εστρωσε καθολου:rolleyes:

Ματινακι μου ξεχασα εχετε γιατρο σημερα..για να δουμε εβαλε μπουτακια ο ξανθομπουμπουκακος μας!περημενουμε νεακια!ολα τεελια θα ειναι!

οσο για την γραμη που λεετ την καφε θεελει πολυ καιρο για να φυγει τελειως..μην σας πω κ ψεματα αλα μπορει κ πανω απο 6 μηνες αν οχι παραπανω αποσο θυμαμαι δηλαδη κ απο την πρωτη μου εγκυμοσηνη:rolleyes:

απλα καθε φορα που κανετε μπανιο αν το τριψετε καλα σε κεινο το σημειο με το σφουγγαρι φευγει καθε φορα ολο κ πιο πολυ!αργει παντως να κααθρισει τελειως..εμενα δεν ειναι πολυ εντονη ,ουτε στη πρωτη ηταν!μονο λιγο εκει κοντα σοτν αφαλο ειναι πιο εντονη αλα βλεπω οτι ξεθωριαζει σιγα σιγα!

εχω μια κουρασγ κοριτσια κ ας ειχ ακ την μαμα σημερα για λιγες ωρες παρολαυατ τις δουλειες μονη τις εκανα κ τωρα μπανιαρισα κ τα μικρα εκανα κ γω μπανιο κ ειμαι ψοφια..ο αντρας μου παλι εφυγε για μαι δουλεια ουφφ:(

παω να δωσω στον μεγαλο να φαει ,ο μικρουλης κοιμηθηκε ευτυχως να χαλαρωσω λιγο!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μουυυυ τι κανεις?κ λεω που χαθηκες!χαιρομαι που τα περασες καλα..τι καλα λιγη παρεουλα κ για την μανουλα!σημερ απερηεμενε κ τον μπαμπακα..τελεια!;):D:D

Ρανιουκο μου λες να εφταιγε αυτο με τα φρουτα...παντως επειδη εχει κολικους η καημενουλα εγω λεω μην φας εσπεριδοειδη!τα πορτοκαλια τους πειραζουν πολυ!εγω ετρωγα αφοβα μηλα κ μπανανες!φα εκαλυτερα απο αυτα!απλα λεω την γνωμη αν θες δοκιμασε κ δες αν δεν την πειραξουν!

Ιωαννακι μου λες να βγει τις αποκριες ο μπεμπακος!για να δουμεε!ακομα χιονιζει ε!πωπωωω..κ μας χιονιζε σημερα αλα δεν εστρωσε καθολου:rolleyes:

Ματινακι μου ξεχασα εχετε γιατρο σημερα..για να δουμε εβαλε μπουτακια ο ξανθομπουμπουκακος μας!περημενουμε νεακια!ολα τεελια θα ειναι!

οσο για την γραμη που λεετ την καφε θεελει πολυ καιρο για να φυγει τελειως..μην σας πω κ ψεματα αλα μπορει κ πανω απο 6 μηνες αν οχι παραπανω αποσο θυμαμαι δηλαδη κ απο την πρωτη μου εγκυμοσηνη:rolleyes:

απλα καθε φορα που κανετε μπανιο αν το τριψετε καλα σε κεινο το σημειο με το σφουγγαρι φευγει καθε φορα ολο κ πιο πολυ!αργει παντως να κααθρισει τελειως..εμενα δεν ειναι πολυ εντονη ,ουτε στη πρωτη ηταν!μονο λιγο εκει κοντα σοτν αφαλο ειναι πιο εντονη αλα βλεπω οτι ξεθωριαζει σιγα σιγα!

εχω μια κουρασγ κοριτσια κ ας ειχ ακ την μαμα σημερα για λιγες ωρες παρολαυατ τις δουλειες μονη τις εκανα κ τωρα μπανιαρισα κ τα μικρα εκανα κ γω μπανιο κ ειμαι ψοφια..ο αντρας μου παλι εφυγε για μαι δουλεια ουφφ:(

παω να δωσω στον μεγαλο να φαει ,ο μικρουλης κοιμηθηκε ευτυχως να χαλαρωσω λιγο!;)

λενακι κουραστηκες αγαπουλα μου ε????:rolleyes: τι ωρα ειναι καλυτερα να τα μπανιαριζουμε?? εγω κατα της 9.30 με 10 τον κανω...

ναι περιμενουμε τον μπαμπα μας με το καλό!!!

κοριτσια συμφερει λετε??? http://www.amazon.com/Pampers-Baby-Diapers-Economy-Count/dp/B004Q8EYF4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328896092&sr=8-1

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

λενακι κουραστηκες αγαπουλα μου ε????:rolleyes: τι ωρα ειναι καλυτερα να τα μπανιαριζουμε?? εγω κατα της 9.30 με 10 τον κανω...

κοριτσια συμφερει λετε??? http://www.amazon.com/Pampers-Baby-Diapers-Economy-Count/dp/B004Q8EYF4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328896092&sr=8-1

να φανταστεςι αναστασακι μου με το ποου τελειωσα το μηνυμα ξυπνησε..που χαλαρωση :rolleyes::tongue:εμπρος λοιπον ξανα στον αγωνα!:tongue:

βραζω αυγουλακι στον μεγαλο τωρα κ εχω τον μικρο στο ριλαξ!

λεεν οτι ειναι καλυτερα να ταμπαναιριζουμε κατα της 9 για να χαλαρωνουν κ μετα να κοιμουνται πιο ευκολα εγω η αληθεια ειναι ομως τα κανω πιο νωρης αν ειμαι μονη γιατι ειναι κ δυο κ εγω μετα κ οποτε με βολεψει απο της 6 με 7 κ μετα τα κανω μπανιο!πολυ σπανια τα κανω πιο αργα ,το δοκιμασα κ πιο παλαι αλα ειδα οτι ημουν πιο κουρασμενη μετα ενω ετσι τελειωνω με τα μπανια τους κ ειμαι πιο χαλαρη ,,περημενω να περασει η ωρα κ να ερθει η ωρα του υπνου τους για να ξαπλωσω κ γω εεπιτελους:tongue:

ο μεγαλος μου κοιμαται 10 με 11 αναλογα αν δεν κοιμηθει μεσημερι τοτε 8 με 9..φυσικα αν ειμαι σπιτι παντα κοιμαται μεσημερι αν παμε στη μαμα η πεθερα η καμια βολτα τοτε μονοδ εν τον κοιμηζω!ο μικρουλης 11 με 12!

ο μπεμπακος τι κανει ο γλυκουλης?;)

παω αναστασακι μου θα μπαινοβγαινω αν μπορεσω!

εχω κ εναν πονο στη μεση ..καλε ρακος ειμαι χιχιχχ:tongue::tongue:παει γερασα!:rolleyes::lol::lol:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι μου ξεχασα εχετε γιατρο σημερα..για να δουμε εβαλε μπουτακια ο ξανθομπουμπουκακος μας!περημενουμε νεακια!ολα τεελια θα ειναι

λενιω μου εισαι κουρασμενο ε?εχεις και 2 ζουζουνια.....μιλαμε κι εμεις με ενα....χιχιχιχι

αααα.......αργει η γραμμη εεεεε??????ποποποποποπ....πολυ καιρο κανει...αλλα δε πειραζει....θα θυμαμαι την εγκυμοσυνη μου!!!!!:lol:

μπορει και να σου περισσεψουν.....χιχιχιχ.....:lol:

Πηραμε 400γρ. γιουπι!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου???Τωρα μπορεσα να μπω αλλα εχω και τον μπεμπη και δεν μπορω να γραψω πολυ...

Μεγαλωσαμε μωρε....εμεινε πολυ ευχαριστημενη η γιατρος με το βαρος που πηρε....ειμαστε 5250 και απο δω και περα θα παιρνει πολυ μας ειπε...

Ψηλωσαμε κιολας γιναμε 60,5 ποντους! Ειναι ψηλο παιδακι μας ειπε! Τεσπα αφου ειναι ολα καλα μου εφυγε ενα βαρος!!!!!!

Τον γυρισε μπρουμητα και σηκωνε ψηλα το κεφαλι του ο μπεμπης και μας ειπε οτι αυτο το κανουν συνηθως στον 4ο μηνα! Της αρεσει πολυ σε ολα του!!!!

Σας διαβασα λιγακι και θα απαντησω σε οτι θυμαμαι ναι?

Χρυσανθακι μου τι κανετε? Καιρο εχουμε να τα πουμε! Και σενα δεν κανει κακα η μικρη σου ε? Κι ο δικος μου απο τοτε που τον βαλαμε στο ξενο γαλα κανει καθε 2 μερες κακα μια μονο φορα! Μονο χθες εκανε συνεχομενη μερα και μαλιστα οταν κανει γεμιζει ολο τον τοπο...κανει παααααρα πολλα! Εσυ της δινεις και ξενο? Αν ναι ποιο? Εμεις του δινουμε βιολογικο το HIPP organic που μοιαζει με το μητρικο! Θα κοιταξω στο βιβλιο τι λεει η Πατσουρου αλλα προβλημα αποτελει αν εχει να κανει κακα πανω απο 3-4 μερες και παλι με επιφυλαξη γιατι ειναι αναλογα τον οργανισμο και τα γονιδια! Αυριο θα σου απαντησω ομως ενταξει?????

Ρανια μου κι εγω την ειχα στην εγκυμοσυνη την μελανα γραμμη και την εχω ακομα να φανταστεις αλλα πολυ αχνη...μαλλον σε λιγες μερες δεν θα την εχω καθολου! Τα φρουτα βοηθανε ε??? Κι εγω δεν τρωω, μονο μπανανες τρωω αντε και κανενα αχλαδι που και που! Εσπεριδοειδη δεν κανει να τρωμε οσο θηλαζουμε!

Αχ κοριτσια πρεπει να παω να τον κανω μπανιο γιατι αρχιζουν και οι βασιλιαδες σε λιγο και δεν το χανω με τιποτα!

Θα μπω αυριο πρωτα ο Θεος καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!

Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!!!!!

Πηραμε 400γρ. γιουπι!!!!!!

Τι κανετε κοριτσακια μου???Τωρα μπορεσα να μπω αλλα εχω και τον μπεμπη και δεν μπορω να γραψω πολυ...

Μεγαλωσαμε μωρε....εμεινε πολυ ευχαριστημενη η γιατρος με το βαρος που πηρε....ειμαστε 5250 και απο δω και περα θα παιρνει πολυ μας ειπε...

Ψηλωσαμε κιολας γιναμε 60,5 ποντους! Ειναι ψηλο παιδακι μας ειπε! Τεσπα αφου ειναι ολα καλα μου εφυγε ενα βαρος!!!!!!

Τον γυρισε μπρουμητα και σηκωνε ψηλα το κεφαλι του ο μπεμπης και μας ειπε οτι αυτο το κανουν συνηθως στον 4ο μηνα! Της αρεσει πολυ σε ολα του!!!!

Σας διαβασα λιγακι και θα απαντησω σε οτι θυμαμαι ναι?

Χρυσανθακι μου τι κανετε? Καιρο εχουμε να τα πουμε! Και σενα δεν κανει κακα η μικρη σου ε? Κι ο δικος μου απο τοτε που τον βαλαμε στο ξενο γαλα κανει καθε 2 μερες κακα μια μονο φορα! Μονο χθες εκανε συνεχομενη μερα και μαλιστα οταν κανει γεμιζει ολο τον τοπο...κανει παααααρα πολλα! Εσυ της δινεις και ξενο? Αν ναι ποιο? Εμεις του δινουμε βιολογικο το HIPP organic που μοιαζει με το μητρικο! Θα κοιταξω στο βιβλιο τι λεει η Πατσουρου αλλα προβλημα αποτελει αν εχει να κανει κακα πανω απο 3-4 μερες και παλι με επιφυλαξη γιατι ειναι αναλογα τον οργανισμο και τα γονιδια! Αυριο θα σου απαντησω ομως ενταξει?????

Ρανια μου κι εγω την ειχα στην εγκυμοσυνη την μελανα γραμμη και την εχω ακομα να φανταστεις αλλα πολυ αχνη...μαλλον σε λιγες μερες δεν θα την εχω καθολου! Τα φρουτα βοηθανε ε??? Κι εγω δεν τρωω, μονο μπανανες τρωω αντε και κανενα αχλαδι που και που! Εσπεριδοειδη δεν κανει να τρωμε οσο θηλαζουμε!

Αχ κοριτσια πρεπει να παω να τον κανω μπανιο γιατι αρχιζουν και οι βασιλιαδες σε λιγο και δεν το χανω με τιποτα!

Θα μπω αυριο πρωτα ο Θεος καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!!

Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!!!!!

αχ μωρε το αντρακι μου το ομορφο....τι γαμπρο θα κανω εγω μωρεεεεεεεεεεεεεεεε?????να τον φαω μου ερχεται!!!!!χιχιχιχιχιχιχ

ειναι τελειο το βαρος του...σου εφυγε το αγχος ματινακι μουε?????αντε μπραβο να ηρεμησουμε λιγακι....

ναι...πρεπει να τρωω φρουτα ρε γαμωτο και φοβαμαι....θα τρωω μηλα που μου αρεσουν και πολυ και βλεπουμε...αλλα θα αλλαξω και γαλα μαλλον...σημερα ηταν καλυτερα το καμαρι μου!!!για να δουμε!!!!!

μακια ματινακι μου και καλη ξεκουραση:lol:

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου βγαινω κι εγω....να ζεστανω το φαγακι γιατι θα ερθει ο αντρουλης μου σε λιγο....και να κανω μπανακι και να ξαπλαρω!!!

ουφφφφφφφφφφ....ας εχουμε μια ησυχη νυχτα και ενα καλο ξημερωμα!!!!!

μακιαααααααααααααααααααααα και μη ξεχνιομαστε.....

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ματινακι μου! πολυ ευχαριστα τα νεα!!! ο μπεμπουλης μας ειναι ψηλο παλικαρι! χιχιχι!!:D:D:D

λενακι μου δεν προλαβες να ξεκουραστεις μωρε?? ευχομαι το βραδυ να μπορεσεις!! ολες μας δηλαδη!!!:lol::lol:

εγω εκανα μπανιο τον μικρο και τωρα τρωει κ βλέπω κλινικη περιπτωση!! μ'αρεσει πολυ!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ματίνακι μου τέλειος ο μπεμπακος!!έβαλε Μαγούλακια ο ξανθομπουμπουκακος μας..

Κοιτάς βασιλιάδες?κ γω ξεκίνησα να το βλέπω αλά δρ μ'άρεσε κ πολύ!!

Ρανιουκο μου καλή ξεκούραση..καλό ξημέρωμα να έχουμε όλες..

Αναστασακι μου τι ωραία με τον μπεμπακο αγκαλίτσα είστε..εγώ μωλης τον κοιμησα..κ μεγάλοσ είναι στο κρεβάτι του..ακόμα μιλάει ο σκατουλης,πάω κ γω να ξαπλώσω..

Εύχομαι να έχουμε όλες μια ήρεμη νύχτα..

Καλή νύχτα με όνειρα ξεκούραστα!!:tongue:

Φιλάκιαααααα..κ γω σας αγαπώ πολυυυυυυ!!!

Άσχετο!!!έχω μια πείνα τωραααα!γουργουριζει η κοιλιά μου αλά δεν θα φαωω:tongue:ω!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημέρα! Πως είστε; Ελπίζω να είχατε μία ήρεμη νύχτα και να κομηθήκατε καλά κι εσείς και τα μπεμπάκια σας! Εγώ αν εξαιρέσετε τη συχνοουρία από ύπνο πολύ καλά! Βέβαια ξύπνησα το πρωί κι έχουμε 20 πόντους χιόνι πάλι!!!:mad::-x:-x Δεν το θέλω άλλο πια! Βαρέθηκα! Θέλω ήλιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...