Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Λοιπον η Πατσουρου λεει για το δαγκωμα των θηλων οταν το μωρο βγαζει δοντια:

Πιεστε τα ουλα του με το δαχτυλο σας πριν απο καθε θηλασμο.

Την ωρα που σας δαγκωνει φερτε το πιο κοντα στο στηθος σας μην το διωχνετε.

Μην ασχολειστε με τιποτε αλλο οταν θηλαζετε.

Να το επαινειται οταν δεν δαγνωνει.

Να εχετε το δαχτυλο κοντα για να το βγαλετε αν δαγκωσει.

Δωστε στο μωρο κατι να δαγκωσει μολις το βγαλετε απο το στηθος

Κατεβαστε το μωρο απο το στηθος

Προσπαθειστε σ'ολη αυτη την προσπαθειανα ειστε σοβαρη με το μωρο χωρις ομως να το τρομαξετε και χωρις να διασκεδασετε την κατασταση. Αν το μωρο τρομαξει μπορει να κανει απεργια θηλασμουκαι να αρνειται να θηλασει γιατι αισθανεται πως δεν το εκανε επιτηδες και εσεις αντιδρασατε υπερβολικα. Αν σας ακουσει να διηγειστε το επεισοδιο αστειευομενη μπορει να αρχισει να σας δαγκωνει για παιχνιδι.Οταν το κανουν για παιχνιδι μετα γελανε.

Αυτα γραφει...εμενα μεχρι στιγμης δεν μου εχει τυχει αλλα μου εχει τυχει οταν τον κοιταζω που θηλαζει, να σταματαει και να μου γελαει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν εχετε καμια αλλη απορια να μου λετε να διαβαζω τι μπορει να δινει σαν λυση η Πατσουρου! Εμενα παντως με βοηθησε πολυ ψυχολογικα οταν αρχισα να του δινω ξενο ασχετα αν ειναι φανατικη του θηλασμου! Εχει τον τροπο της να σου δινει απαντησεις, λες και την εχεις διπλα σου και τα λετε!

Κοριτσακια μου παω να τηγανισω τα ψαρακια μου και να φτιαξω την σαλατιτσα μου πριν ξυπνησει ο μικρος γιατι ειμαι μονη μου σημερα και δεν ξερω μεχρι τι ωρα....ο αντρας μου πηγε στο χωριο, στην κηδεια της θειας του και θα ξεμπερδεψει πιο αργα απο την ωρα του φαγητου....οποτε μην μεινω νηστικη...παω παω γιατι αν ξυπνησει δεν θα με αφησει να τηγανισω...εχουμε αλλα κολπα τωρα, θελει συζητηση οταν ξυπναει και λεει ενα σωρο λογακια! Μα τι φωνουλες και γελακια ειναι αυτα που κανουν τα μωρα ε??? Τρελενομαιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο μεσημερι σε ολες....σας αγαπωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερουδιαααααααααααα~~~~~~

τι κανετεεε?

εμεις καλα!εκανα τις δουλειτσες μου πρωι πρωι με βοηθησεκ ο μεγαλος με τον μικρουλη..του εκανε παρεουλα κ του μιλουσε κ ετσι δεν εκλαψε καθολου κ μπορεσα να τις κανω τι καά!τωρα απολαυση καθαρο σπιτακι!ηρθ ε πριν λιγο κ η μανουλιτσα μου!τωρα ξεκηνισε μαγειρεμα η γλυκουλα μου!θα την εωχ παρεα σημερα κ ππολυ χαιρομαι!

χθες το βραδυ με το ζορι κοιμησα τον μικρο./.βρε 3μιση ωρες περασαν κ με τιπτοα δεν κοιμοταν απο της 11 κ κατι μεχρι της 12μιση αν οχι παραπανω τον ειχα κοιμησει δυο τρεις φορε ςκ με το που τον σηκωνα να το βαλ στο κρεβατακι του ξυπνουσε..ουφφ:rolleyes:αλα κοιμηθηκε καλα μεχρι της 6 το ζουζουνι μου κ μετα μεχρι της 9!παλι καλα!να μην εχω παραπονο!:tongue:

Νατασακι μου πολυ χαιρομαι με τα νεα σου..σε διαβασα πολυ ηρεμη κ ανακουφισμενη..νιωθω οτι αυτος ο γιατρος σε ξεανχωσε τελειως κ σε κατατοπισε πληρως..θα βγαλεις κ τοπολυποδδακι οταν ερθει η ωρα του κ ολα καλα..να ερθει με το καλο ενα δευτερο λουλουδακι στην οικογενεια σας!;)((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

οσο για το γαρδενακι σου καλο ειναι που προσπαθουμε να τους κανουμε καλους ανθρωπους μπας κ αλλαξει αυτος ο κοσμος!να μειωθουν οι διεστραμενοι!εχεις ενα πολυ καλο παιδακι!;)

Ποπακι μου καλο παλι ηπεθερα σημερα ε!αχ θα νευριαζααα αν της ελεγα να μην ερθει κ θα επεμεν κιολα!τι σπαστικο\!αυτο με τα εξανθηματα κ γω ειχα βγαλει κατι εξανθηματα σε αγκωνες ποδια χερια κ ξινοντουσαν κιολας αλα περασαν τι να ηταν αραγε!λες τιποτ αποτ ον θηλασμο..ανχος σου ειπε ε!ε μαλον κ μενα ανχος θα ηταν!:(μπραβοσ την δερματολογο ..υπαρχουν ανθρωποι στις μερες μας!;)

Ρανιουκακο μου τι καλα που κοιμηθηκατε καλα χθες!αχ μαακρι να συνεχισετε ετσι να μην ξαναπονεσει η γλυκουλα!πηρατε κε υχουλα τι καλα!αντε με το καλο να σαραντησετε κιολας κ να βγαινετε βολτιτσες αν φτιαξει λιγο ο καιρος!:D

Γιωτακι μου καλο στη δουλειτσα εισαι!η μπεμπουλα μαμ κακα κ νανι ε!τι καλο μωρακι μωρε η ζουζουνα!

Ιωαννακι μου καλο κ γω στον μεγαλο μου ειχ απρηστει παραααα πολυυυ...αφου βλεπω φωτο μου κ λεω θεε μου πως ηξμουν ετσι..κ σε αυτο λιγακι ομως προσ το τελος!μην ανυσηχεις οαλ θα φυγουν!κανουμε κατακρατηση υγρων στη εγκυμοσηνη κ πρηζομαστε πολυ!λιγο εμεινε ομως με το που γεννησεις ολα θα επανελθουν στη θεση τους!;)

Ματινακι μου κ<αλο ευχαρηστω πολυ πολυ!κ συ να χαιρεσαι τον γιοκα σου τον κουκλο!σας τρελαινει ε!αχ ασε κ γω σημερα 'τσιριζα' ηθελα να τον φαω δνε αντεχα!τωρα τελευται τι μου κανει!εκει που τρωει σταματαει να πιπιλαει κ με δαγκωνει..χαχαχαχα κ τιναζοαι κ κοκαλωνει κ με κοιταει λεει τι εγινε τωρα!με ποναει το ζουζουνι αλα εχει πολυ πλακα!αχ ασε θα μας τρελανουν!:tongue:

Αναστασακι μου που εισαι!πως κοιμηθηκατε..ο ζιζακια ςμας!;)

παω κοριτσακαι μου θα μπαινοβγαινω..ελπιζω να μην ξεχασα καμια!:rolleyes:

Λενακι μου καλο καλησπερα!!!αρχισες να εχεις προβλημα με τον υπνο!!!γιατι στο καλο!και τον ειχα για παραδειγμα τον γιο σου!χαιρομουν τοσο που κοιμοσασταν ετσι καλα!!!σου ευχομαι γρηγορα να ξαναστρωσει!ξερω καλα πως ειναι να μην κοιμασε!εχεις και τον μεγαλο...δυσκολα οσο να ναι!Αλλα ειναι τοσο καλο παιδακι ο γλυκουλης μου!μπραβο σου Λενακι μου!δικο σου κατορθωμα ειναι αυτο να το ξερεις!;)Εχει βεβαια και το παιδι το χαρακτηρα του αλλα και η μαμα οσο να πεις επεμβαινει!!!να του δωσεις ενα μεγαλο φιλι!που σε βοηθαει και δεν δε κουραζει!εμεις χθες ξυπνησαμε 12μιση 2μιση 4μιση 5μιση 6μιση 8!!!για να καταλαβεις για τι αυπνια μιλαω...τοοοοση κουραση!ετσι περιπου το παμε βασικα..υπαρχουν κ μερικες καλυτερες νυχτες αλλα ειναι η εξερεση!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Αν εχετε καμια αλλη απορια να μου λετε να διαβαζω τι μπορει να δινει σαν λυση η Πατσουρου! Εμενα παντως με βοηθησε πολυ ψυχολογικα οταν αρχισα να του δινω ξενο ασχετα αν ειναι φανατικη του θηλασμου! Εχει τον τροπο της να σου δινει απαντησεις, λες και την εχεις διπλα σου και τα λετε!

Κοριτσακια μου παω να τηγανισω τα ψαρακια μου και να φτιαξω την σαλατιτσα μου πριν ξυπνησει ο μικρος γιατι ειμαι μονη μου σημερα και δεν ξερω μεχρι τι ωρα....ο αντρας μου πηγε στο χωριο, στην κηδεια της θειας του και θα ξεμπερδεψει πιο αργα απο την ωρα του φαγητου....οποτε μην μεινω νηστικη...παω παω γιατι αν ξυπνησει δεν θα με αφησει να τηγανισω...εχουμε αλλα κολπα τωρα, θελει συζητηση οταν ξυπναει και λεει ενα σωρο λογακια! Μα τι φωνουλες και γελακια ειναι αυτα που κανουν τα μωρα ε??? Τρελενομαιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα ματινακι μου!!σε πεθυμησαμε!ειστε καλα αποτι βλεπω κ χαιρομαι!να σου πω μεις δεν περνουμε κ το σουπερ βαρος!!500 γρ το μηνα περιπου...να ανησυχισω?τι λεει η πατσουρου!περνουμε υψος βεβαια ειμαστε 63 ποντους...ειμαστε ψιλες λεει ο γιατρος...μπορεις να δεις σε παρακαλς τι λεει κ για τα κακακια τους!δεν κανει ματινακι μου κ ειμαι πολυ στεναχωριμενη!απο το σαββατο εχει να κανει παλι!φιλακια πολλα στον μπεμπακο!ευχαριστω προκαταβολικα!;)

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

παμε για μαμ!επιστρεφω!φιλακια!

χρυσανθουλα μουουουουουου...τι κανετε?

δεν εκανε κακακια ε?το κακομοιρο....αχ<σε νιωθω,....κι εμενα χθες ολη μερα τιποτα....τα ξημερωματα τα εκανε και ανακουφιστηκε το παιδι....της βαζεις κατι για να κανει ή δεν επιτρεπεται?ποναει οταν δεν κανει>?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Ποπακι μου κ γω κάπως έτσι του μιλάω όταν το κάνει..:tongue:

Εμένα μου πέρασαν τα εξανθήματα αλά κράτησαν αρκετά..άγχος θα είναι σίγουρα...

Ματίνακι μου ευχαριστούμε για τις πληροφορίες πολύ σημαντικες..έιχα κιαλες απορίες αλά δε μου ρχονται τώρα..αν θυμηθώ θα σου πω να δεις κ να μου πεις..;)

Ευχαριστώ εκ των προταιρων..:D

Χρυσανθακι μουυυ.σε πεθημησα..ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλοςμου με βοηθάει πολύ τι γιαυρακι μου..ακόμα κ με υο μπάνιο του μικρού..αυτός βάζει τα ρούχα του μικρού στα άπλυτα.μου φέρνει την πάνα του τη κρέμα του..μαζί τα ετοιμάζουμε όλα κ το πιο σημαντικό αν κλάψει είναι εκεί κ του μιλάει κ έτσι είμαι πιο ήρεμη αν θέλω να κάνω κάτι..

Αχ βρε χρυσανθακι μου πολύ αϋπνία Ε..η καημενουλα ακόμα να κάνει κακακια..ρώτησες το γιατρό γιατί γίνεται αυτό..θα πονάει μαλον Ε?γκρίνιαζει?τόσες μετά το καημένο θα έχει πρειστει το γιαυρακι μωρέ..κ μεις χαλαδαμε στον ύπνο βασικά πιο πολύμέχρι να τον κιμησω είναι υο ζόρι μετά συνήθως κοιμάται καλά.εύχομαι αγαπουλα μου να μπείτε σύντομα ΣΔ ένα πρόγραμμα κ να ξεκουραεις κ συ λιγάκι..πόσο σημαντικό είναι να κοιμόμαστε τουλάχιστον ένα 6ωρο..

Θα του δώσω το φιλάκι..κ συ να δώσεις πολα Φιλάκια στο Χριστίνακι:wink:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ποπακι μου κ γω κάπως έτσι του μιλάω όταν το κάνει..:tongue:

Εμένα μου πέρασαν τα εξανθήματα αλά κράτησαν αρκετά..άγχος θα είναι σίγουρα...

Ματίνακι μου ευχαριστούμε για τις πληροφορίες πολύ σημαντικες..έιχα κιαλες απορίες αλά δε μου ρχονται τώρα..αν θυμηθώ θα σου πω να δεις κ να μου πεις..;)

Ευχαριστώ εκ των προταιρων..:D

Χρυσανθακι μουυυ.σε πεθημησα..ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια..η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλοςμου με βοηθάει πολύ τι γιαυρακι μου..ακόμα κ με υο μπάνιο του μικρού..αυτός βάζει τα ρούχα του μικρού στα άπλυτα.μου φέρνει την πάνα του τη κρέμα του..μαζί τα ετοιμάζουμε όλα κ το πιο σημαντικό αν κλάψει είναι εκεί κ του μιλάει κ έτσι είμαι πιο ήρεμη αν θέλω να κάνω κάτι..

Αχ βρε χρυσανθακι μου πολύ αϋπνία Ε..η καημενουλα ακόμα να κάνει κακακια..ρώτησες το γιατρό γιατί γίνεται αυτό..θα πονάει μαλον Ε?γκρίνιαζει?τόσες μετά το καημένο θα έχει πρειστει το γιαυρακι μωρέ..κ μεις χαλαδαμε στον ύπνο βασικά πιο πολύμέχρι να τον κιμησω είναι υο ζόρι μετά συνήθως κοιμάται καλά.εύχομαι αγαπουλα μου να μπείτε σύντομα ΣΔ ένα πρόγραμμα κ να ξεκουραεις κ συ λιγάκι..πόσο σημαντικό είναι να κοιμόμαστε τουλάχιστον ένα 6ωρο..

Θα του δώσω το φιλάκι..κ συ να δώσεις πολα Φιλάκια στο Χριστίνακι:wink:

λενιω μουουουου....κου κου κου

ματινακι κι εμεις σ'αγαπαμε....

μακιααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου!! τι κανετε!! ???

νατασσακι μου!!!!!!! πολυ χαρηκα για τα νεα σας!! πραγματικά!!! τι καλαααα σου αρεσε κ ο γιατρος!!:D:D ολα καλα θα πάνε!!!

ποπάκι μου θα συμφωνησω με τα κοριτσια! καλύτερα να αλλαξεις το ωραριο κ να την ταιζεις εσυ αν γινεται!!

Λενακι μου σε βοηθησε ο γλυκουλης με τον μικρο?? τι καλα!! μπραβο στο αγορακι μας!!!

ματινακι περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!

χρυσανθακι μου καλα που δεν ποναει το χριστινακι μας τουλαχιστον!! παλι ξενυχτια ε φιλεναδα!! ουφφφφφφφφφφφφφφ

ρανιακι κοιμηθηκατε ε? μπραβοοο να ξεκουραζομαστε που κ που!!!;);)

Ιωαννακι ο μπεμπουλης μηπως καλοβολευτηκε στην κοιλιτσα της μαμας????:lol:

εγω χαθηκα απο εχθες απογευμα ειχα παρεα κ φυγαν πριν λιγο!!! περασαμε τελειααααααα ριξαμε πολυ γελιο! παιξαμε παντομιμα, παραγγειλαμε κ πίτσα, ηταν σουπερρρρ !!!!!!!!!!:P:p κ ο μικρος μου πολυ ησυχος!! αγκαια μου βεβαια αλλα παλι καλα! κ το βραδυ ξυπνησε 2 φορες!!σημερα το βραδυ ερχεται ο μπαμπάκας μας!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου!! τι κανετε!! ???

νατασσακι μου!!!!!!! πολυ χαρηκα για τα νεα σας!! πραγματικά!!! τι καλαααα σου αρεσε κ ο γιατρος!!:D:D ολα καλα θα πάνε!!!

ποπάκι μου θα συμφωνησω με τα κοριτσια! καλύτερα να αλλαξεις το ωραριο κ να την ταιζεις εσυ αν γινεται!!

Λενακι μου σε βοηθησε ο γλυκουλης με τον μικρο?? τι καλα!! μπραβο στο αγορακι μας!!!

ματινακι περιμενουμε νεα σου απο τον γιατρο!!

χρυσανθακι μου καλα που δεν ποναει το χριστινακι μας τουλαχιστον!! παλι ξενυχτια ε φιλεναδα!! ουφφφφφφφφφφφφφφ

ρανιακι κοιμηθηκατε ε? μπραβοοο να ξεκουραζομαστε που κ που!!!;);)

Ιωαννακι ο μπεμπουλης μηπως καλοβολευτηκε στην κοιλιτσα της μαμας????:lol:

εγω χαθηκα απο εχθες απογευμα ειχα παρεα κ φυγαν πριν λιγο!!! περασαμε τελειααααααα ριξαμε πολυ γελιο! παιξαμε παντομιμα, παραγγειλαμε κ πίτσα, ηταν σουπερρρρ !!!!!!!!!!:P:p κ ο μικρος μου πολυ ησυχος!! αγκαια μου βεβαια αλλα παλι καλα! κ το βραδυ ξυπνησε 2 φορες!!σημερα το βραδυ ερχεται ο μπαμπάκας μας!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Αναστασάκι μου! Είδες πως πέρασαν οι μερούλες; Και τελικά έχουνε δίκιο όσοι λένε πως όταν η μανούλα είναι καλά ψυχολογικά είναι και το μωράκι της! Άντε έρχεται και ο μπαμπάκας σας σήμερα! Με το καλό να τον δεχτείτε αγαπούλα μου!

Όσο για τον μπεμπάκο μου μάλλον καλοβολεύτηκε στην κοιλίτσα μου! Τι να πω;;;; Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν πάντως για το πότε θα γεννήσω! Τα προγνωστικά λένε για Απόκριες!!! Χαχαχαχα!!!

Ιωαννακι μου καλημεραααα....μιλησαμε δεν μιλησαμε ε????Παει το χω χασει!

Εγω παντως στην εγκυμοσυνη δεν πρηστηκα σχεδον καθολου! Ουτε νουμερο στα παπουτσια αλλαξα αλλα ουτε και στα ρουχα...μονο τα τζιν δεν μου κανανε ολα τα αλλα ρουχα μου τα φορουσα κανονικοτατα! Αφου τωρα που τα ξαναφοραω μου φαινεται παραξενο γιατι ειχα την κοιλουμπα και τωρα κατι λειπει αισθητα!!! Παντως κι εγω εχω μεινει μιση παλι...μονο τα μπουτακια μου θελω λιγο να αδυνατισουν ακομα! Ανεκαθεν ειχα μπουτια λογω ενοργανης και στιβου...τεσπα! Παντως λιγες μερες πριν γεννησω ειχα πρηστει στο προσωπο μονο! Και την μερα που πηγαιναμε για γεννα η κοιλια μου δεν ειχε σταματησει να πετρωνει...ειχε αρχισει η γεννα και δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα!!!!!

Τι κάνεις Ματινάκι μου; Ο μπεμπάκος σου ο όμορφος; Ελπίζω να έχεις καλά νέα από τον παιδίατρο! Να μπεις να μας πεις νεάκια ναι;;; Όσο για το πρήξιμο ελπίζω να φύγει σιγά σιγά μετά τη γέννα! Τι να κάνουμε; Μπροστά στο μωράκι μου δεν το υπολογίζω! Να γεννηθεί με το καλό και όλα θα γίνουν!

σε ευχαριστω ιωαννακι μου!! μην αγχωνεσαι ολα θα φυγουν!! μεχρι να σαραντησεις θα επανελθει ο οργανισμός!;)

Το ξέρω μωρέ αλλά να, λίγο οι ορμόνες, λίγο η αναμονή, έρχονται όλα μαζί και δένουν! Θα περάσουν όλα το ξέρω! Και η πλάκα είναι πως θα μου λείψουν κιόλας!

Εν τω μεταξύ με έχει κουράσει απίστευτα αυτό το χιόνι! Ασταμάτητα χιονίζει από τα ξημερώματα της Τρίτης! Ευτυχώς δεν το πιάνει και τόσο γιατί θα είχαμε 1 μέτρο μέχρι τώρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...