Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Εφαγε η μπεμπουλα? Αχ τι καλα....

Ναι ειμαι φεις ποπακι μπες να δεις το μπουμπουκακι μου!!!!

Να εισαι on line ομως για να μου πεις να το ξεκλειδωσω και να το ξανακλειδωσω το αλμπουμ μετα

ναι, δοξα τον Θεο!!!!!μακαρι να ειναι μια καλη αρχη!!!!

σε ποιο αλμπουμ γλυκουλα μου, δεν το βρισκω:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να εισαι on line ομως για να μου πεις να το ξεκλειδωσω και να το ξανακλειδωσω το αλμπουμ μετα

αααα οκ!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ματινακι κου κου κου...μακαρι να ηρεμησει το παιδι μου λιγακι!!!!

ο τζουτζουκος καλα ειναι?τα κιλακια του?μετρηθηκατε?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ιωαννακι μουουου....καλημερουδιαααααα

κοιμηθηκες ε????τι τελεια αισθηση να εισαι χορτασμενος απο υπνο εεεεε????

ο μπεμπουλης τι λεεει?θα βγει?χιχιχιχι

Καλημέρα Ρανιούκο μου! Πράγματι όμορφη η αίσθηση να έχεις χορτάσει ύπνο! Όσο για το μπέμπη μπααααααα δεν λέει να βγει! Μια χαρούλα κάθεται στην κοιλίτσα της μανούλας του! Σου λέει με τόσο χιόνι που να βγω; Το κόβω καλές Απόκριες να γεννάω! Εσείς πως ξημερώσατε; Η μπιζουδένια μας κοιμήθηκε καλά; Εσύ;

ματινακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!τι κανεις?ο μπεμπης μας?αχ θελω κι εγω skype!!!!!!!δεν θυμαμαι τους κωδικους μου βρε γμτ....θα τους βρω ομως!!!!!ασε με την πεθερα, αυτα τα νεα!!!!!αλλα μολις μιλησα μαζι της και την ψιλοεφαγε την φρουτοκρεμα τωρα, αχ παναγιτσα μου, μακαρι, λετε να ψιλοσυνηθιζει?ουφ, τι αγωνια κι αυτη?ευτυχως αυριο σ/κ θα την ταιζω εγω!!!!!!!!

θελω να δω τον μπεμπακο σου, εισαι και στο fb ματινιω μου?:tongue:

Ποπάκι μου έφαγε η μικρούλα; Μπράβο μωρέ, άντε να αρχίζει να συνηθίζει και την άλλη γιαγιά! Τουλάχιστον στο φαγητό! Αχ κι εγώ σιδέρωσα τώρα να μην έχω τίποτα να κάνω το Σαβ/κο! Μόνο φαγητάκι! Ωστόσο ο μπεμπάκος δεν λέει να βγει με τίποτα!

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια; Όταν ήσασταν στις μέρες σας να γεννήσετε είχατε πρηστεί πολύ; Πήγα εχθές σούπερ μάρκετ με τον άντρα μου και όποιον γνωστό έβλεπα έκανε λες και έχω παραμορφωθεί! Εντάξει έχω πρηστεί αρκετά το ξέρω αλλά η αλήθεια είναι πως αισθάνθηκα πολύ άσχημα! Τουλάχιστον θα μου φύγει μετά τη γέννα ή θα μου μείνει το πρήξιμο ενθύμιο;;;;

Διαφημίσεις

Ποπάκι μου έφαγε η μικρούλα; Μπράβο μωρέ, άντε να αρχίζει να συνηθίζει και την άλλη γιαγιά! Τουλάχιστον στο φαγητό! Αχ κι εγώ σιδέρωσα τώρα να μην έχω τίποτα να κάνω το Σαβ/κο! Μόνο φαγητάκι! Ωστόσο ο μπεμπάκος δεν λέει να βγει με τίποτα!

Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια; Όταν ήσασταν στις μέρες σας να γεννήσετε είχατε πρηστεί πολύ; Πήγα εχθές σούπερ μάρκετ με τον άντρα μου και όποιον γνωστό έβλεπα έκανε λες και έχω παραμορφωθεί! Εντάξει έχω πρηστεί αρκετά το ξέρω αλλά η αλήθεια είναι πως αισθάνθηκα πολύ άσχημα! Τουλάχιστον θα μου φύγει μετά τη γέννα ή θα μου μείνει το πρήξιμο ενθύμιο;;;;

για πολυ πρηξιμο λεμε, χαχαχαχαχα!!!!!θα φυγει πολυ πολυ γρηγορα, ουτε που θα το καταλαβεις!!!!!ασε κι εγω ενα προσωπο σαν μπαλονι και ποδια και χερια νταουλια!!!!χαχαχαχα!!!!και τωρα μου λενε γιατι εισαι τοσο αδυνατη, εεε δεν τους πιανεις πουθενα!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

για πολυ πρηξιμο λεμε, χαχαχαχαχα!!!!!θα φυγει πολυ πολυ γρηγορα, ουτε που θα το καταλαβεις!!!!!ασε κι εγω ενα προσωπο σαν μπαλονι και ποδια και χερια νταουλια!!!!χαχαχαχα!!!!και τωρα μου λενε γιατι εισαι τοσο αδυνατη, εεε δεν τους πιανεις πουθενα!!!!!

Έχω να φορέσω τη βέρα μου από τον Οκτώβριο και στα παπούτσια ανέβηκα 2 νούμερα! Είμαι για να καταλάβεις σαν το ανθρωπάκι της MICHELIN!!! Χαχαχαχαχ!!! Τόσο φουσκωμένη! Ανυπομονώ τόσο πολύ Ποπάκι μου! Δεν βλέπω την ώρα να το πάρω αγκαλίτσα!!!

Έχω να φορέσω τη βέρα μου από τον Οκτώβριο και στα παπούτσια ανέβηκα 2 νούμερα! Είμαι για να καταλάβεις σαν το ανθρωπάκι της MICHELIN!!! Χαχαχαχαχ!!! Τόσο φουσκωμένη! Ανυπομονώ τόσο πολύ Ποπάκι μου! Δεν βλέπω την ώρα να το πάρω αγκαλίτσα!!!

με το καλο παναγιτσα μου!!!!!να φανταστεις την βερα μου την φορεσα μετα τους 2 μηνες αφου γεννησα, αλλα ειχα ηδη ξεφουσκωσει εννοειται αλλα τα δαχτυλα ειχαν ενα ψιλοπρηξιμο, λιγουλακι ακομα!!!!!:P

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιαααααααααααα~~~~~~

τι κανετεεε?

εμεις καλα!εκανα τις δουλειτσες μου πρωι πρωι με βοηθησεκ ο μεγαλος με τον μικρουλη..του εκανε παρεουλα κ του μιλουσε κ ετσι δεν εκλαψε καθολου κ μπορεσα να τις κανω τι καά!τωρα απολαυση καθαρο σπιτακι!ηρθ ε πριν λιγο κ η μανουλιτσα μου!τωρα ξεκηνισε μαγειρεμα η γλυκουλα μου!θα την εωχ παρεα σημερα κ ππολυ χαιρομαι!

χθες το βραδυ με το ζορι κοιμησα τον μικρο./.βρε 3μιση ωρες περασαν κ με τιπτοα δεν κοιμοταν απο της 11 κ κατι μεχρι της 12μιση αν οχι παραπανω τον ειχα κοιμησει δυο τρεις φορε ςκ με το που τον σηκωνα να το βαλ στο κρεβατακι του ξυπνουσε..ουφφ:rolleyes:αλα κοιμηθηκε καλα μεχρι της 6 το ζουζουνι μου κ μετα μεχρι της 9!παλι καλα!να μην εχω παραπονο!:tongue:

Νατασακι μου πολυ χαιρομαι με τα νεα σου..σε διαβασα πολυ ηρεμη κ ανακουφισμενη..νιωθω οτι αυτος ο γιατρος σε ξεανχωσε τελειως κ σε κατατοπισε πληρως..θα βγαλεις κ τοπολυποδδακι οταν ερθει η ωρα του κ ολα καλα..να ερθει με το καλο ενα δευτερο λουλουδακι στην οικογενεια σας!;)((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

οσο για το γαρδενακι σου καλο ειναι που προσπαθουμε να τους κανουμε καλους ανθρωπους μπας κ αλλαξει αυτος ο κοσμος!να μειωθουν οι διεστραμενοι!εχεις ενα πολυ καλο παιδακι!;)

Ποπακι μου καλο παλι ηπεθερα σημερα ε!αχ θα νευριαζααα αν της ελεγα να μην ερθει κ θα επεμεν κιολα!τι σπαστικο\!αυτο με τα εξανθηματα κ γω ειχα βγαλει κατι εξανθηματα σε αγκωνες ποδια χερια κ ξινοντουσαν κιολας αλα περασαν τι να ηταν αραγε!λες τιποτ αποτ ον θηλασμο..ανχος σου ειπε ε!ε μαλον κ μενα ανχος θα ηταν!:(μπραβοσ την δερματολογο ..υπαρχουν ανθρωποι στις μερες μας!;)

Ρανιουκακο μου τι καλα που κοιμηθηκατε καλα χθες!αχ μαακρι να συνεχισετε ετσι να μην ξαναπονεσει η γλυκουλα!πηρατε κε υχουλα τι καλα!αντε με το καλο να σαραντησετε κιολας κ να βγαινετε βολτιτσες αν φτιαξει λιγο ο καιρος!:D

Γιωτακι μου καλο στη δουλειτσα εισαι!η μπεμπουλα μαμ κακα κ νανι ε!τι καλο μωρακι μωρε η ζουζουνα!

Ιωαννακι μου καλο κ γω στον μεγαλο μου ειχ απρηστει παραααα πολυυυ...αφου βλεπω φωτο μου κ λεω θεε μου πως ηξμουν ετσι..κ σε αυτο λιγακι ομως προσ το τελος!μην ανυσηχεις οαλ θα φυγουν!κανουμε κατακρατηση υγρων στη εγκυμοσηνη κ πρηζομαστε πολυ!λιγο εμεινε ομως με το που γεννησεις ολα θα επανελθουν στη θεση τους!;)

Ματινακι μου κ<αλο ευχαρηστω πολυ πολυ!κ συ να χαιρεσαι τον γιοκα σου τον κουκλο!σας τρελαινει ε!αχ ασε κ γω σημερα 'τσιριζα' ηθελα να τον φαω δνε αντεχα!τωρα τελευται τι μου κανει!εκει που τρωει σταματαει να πιπιλαει κ με δαγκωνει..χαχαχαχα κ τιναζοαι κ κοκαλωνει κ με κοιταει λεει τι εγινε τωρα!με ποναει το ζουζουνι αλα εχει πολυ πλακα!αχ ασε θα μας τρελανουν!:tongue:

Αναστασακι μου που εισαι!πως κοιμηθηκατε..ο ζιζακια ςμας!;)

παω κοριτσακαι μου θα μπαινοβγαινω..ελπιζω να μην ξεχασα καμια!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ματινακι κου κου κου...μακαρι να ηρεμησει το παιδι μου λιγακι!!!!

ο τζουτζουκος καλα ειναι?τα κιλακια του?μετρηθηκατε?

Θα ηρεμισει μωρε ναι μην αγχωνεσαι!!!!!

Καλα ειναι ο μπεμπακος μου....οσο για τα κιλα σημερα στις 5 εχουμε παιδιατρο και θα δουμε τι εχει παρει...

Εχω ενα ψιλοαγχος να πω την αληθεια....θα δουμε!!!!

λενιω μου καλημερααααα!!!!!αχ κι εμενα το ιδιο κανει το ζουζουνι μου!!!!!τρωει και ξαφνικα σταματαει με κοιταει και με δαγκωνει, εγω ποναω, προσπαθω να μην της φωναξω και τρομαξει και την μαλωνω παιχνιδιαρικα και εκεινη ξεκαρδιζεται, παει.....θα τα χασουμε τα μυαλα μας με αυτα τα παιδακια μας, ειναι θησαυροι!!!!!!!!κι εσυ εβγαλες εξανθηματα ε?μαλλον απο το αγχος μου ειπε, μου εδωσε μια θεραπεια για 15 μερες και αν δεν περασουν τοτε θα με στειλει για εξετασεις για τυχον αλλεργιες!!!!θα δουμε, αλλα εγω πιστευω θα φυγουν, απο αγχος θα ειναι!!!!!:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιαααααααααααα~~~~~~

τι κανετεεε?

εμεις καλα!εκανα τις δουλειτσες μου πρωι πρωι με βοηθησεκ ο μεγαλος με τον μικρουλη..του εκανε παρεουλα κ του μιλουσε κ ετσι δεν εκλαψε καθολου κ μπορεσα να τις κανω τι καά!τωρα απολαυση καθαρο σπιτακι!ηρθ ε πριν λιγο κ η μανουλιτσα μου!τωρα ξεκηνισε μαγειρεμα η γλυκουλα μου!θα την εωχ παρεα σημερα κ ππολυ χαιρομαι!

χθες το βραδυ με το ζορι κοιμησα τον μικρο./.βρε 3μιση ωρες περασαν κ με τιπτοα δεν κοιμοταν απο της 11 κ κατι μεχρι της 12μιση αν οχι παραπανω τον ειχα κοιμησει δυο τρεις φορε ςκ με το που τον σηκωνα να το βαλ στο κρεβατακι του ξυπνουσε..ουφφ:rolleyes:αλα κοιμηθηκε καλα μεχρι της 6 το ζουζουνι μου κ μετα μεχρι της 9!παλι καλα!να μην εχω παραπονο!:tongue:

Νατασακι μου πολυ χαιρομαι με τα νεα σου..σε διαβασα πολυ ηρεμη κ ανακουφισμενη..νιωθω οτι αυτος ο γιατρος σε ξεανχωσε τελειως κ σε κατατοπισε πληρως..θα βγαλεις κ τοπολυποδδακι οταν ερθει η ωρα του κ ολα καλα..να ερθει με το καλο ενα δευτερο λουλουδακι στην οικογενεια σας!;)((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

οσο για το γαρδενακι σου καλο ειναι που προσπαθουμε να τους κανουμε καλους ανθρωπους μπας κ αλλαξει αυτος ο κοσμος!να μειωθουν οι διεστραμενοι!εχεις ενα πολυ καλο παιδακι!;)

Ποπακι μου καλο παλι ηπεθερα σημερα ε!αχ θα νευριαζααα αν της ελεγα να μην ερθει κ θα επεμεν κιολα!τι σπαστικο\!αυτο με τα εξανθηματα κ γω ειχα βγαλει κατι εξανθηματα σε αγκωνες ποδια χερια κ ξινοντουσαν κιολας αλα περασαν τι να ηταν αραγε!λες τιποτ αποτ ον θηλασμο..ανχος σου ειπε ε!ε μαλον κ μενα ανχος θα ηταν!:(μπραβοσ την δερματολογο ..υπαρχουν ανθρωποι στις μερες μας!;)

Ρανιουκακο μου τι καλα που κοιμηθηκατε καλα χθες!αχ μαακρι να συνεχισετε ετσι να μην ξαναπονεσει η γλυκουλα!πηρατε κε υχουλα τι καλα!αντε με το καλο να σαραντησετε κιολας κ να βγαινετε βολτιτσες αν φτιαξει λιγο ο καιρος!:D

Γιωτακι μου καλο στη δουλειτσα εισαι!η μπεμπουλα μαμ κακα κ νανι ε!τι καλο μωρακι μωρε η ζουζουνα!

Ιωαννακι μου καλο κ γω στον μεγαλο μου ειχ απρηστει παραααα πολυυυ...αφου βλεπω φωτο μου κ λεω θεε μου πως ηξμουν ετσι..κ σε αυτο λιγακι ομως προσ το τελος!μην ανυσηχεις οαλ θα φυγουν!κανουμε κατακρατηση υγρων στη εγκυμοσηνη κ πρηζομαστε πολυ!λιγο εμεινε ομως με το που γεννησεις ολα θα επανελθουν στη θεση τους!;)

Ματινακι μου κ<αλο ευχαρηστω πολυ πολυ!κ συ να χαιρεσαι τον γιοκα σου τον κουκλο!σας τρελαινει ε!αχ ασε κ γω σημερα 'τσιριζα' ηθελα να τον φαω δνε αντεχα!τωρα τελευται τι μου κανει!εκει που τρωει σταματαει να πιπιλαει κ με δαγκωνει..χαχαχαχα κ τιναζοαι κ κοκαλωνει κ με κοιταει λεει τι εγινε τωρα!με ποναει το ζουζουνι αλα εχει πολυ πλακα!αχ ασε θα μας τρελανουν!:tongue:

Αναστασακι μου που εισαι!πως κοιμηθηκατε..ο ζιζακια ςμας!;)

παω κοριτσακαι μου θα μπαινοβγαινω..ελπιζω να μην ξεχασα καμια!:rolleyes:

Λενιω μου τι καλο παιδακι ειναι ο Μιχαλακης...μπραβο του που σε βοηθαει!

Ο μικρος αρχιζει και δαγκωνει ε???? Η Πατσουρου στο βιβλιο της λεει αν το κανει αυτο το μωρο δεν βγαζεις το στηθος αλλα τον πιεζεις πανω σου για να καταλαβει να μην το ξανακανει! Απλα τον κοιτας λιγο αυστηρα αν θυμαμαι καλα...θα το ξαναδιαβασω και θα σου πω!!!!!

Λενιω μου τι καλο παιδακι ειναι ο Μιχαλακης...μπραβο του που σε βοηθαει!

Ο μικρος αρχιζει και δαγκωνει ε???? Η Πατσουρου στο βιβλιο της λεει αν το κανει αυτο το μωρο δεν βγαζεις το στηθος αλλα τον πιεζεις πανω σου για να καταλαβει να μην το ξανακανει! Απλα τον κοιτας λιγο αυστηρα αν θυμαμαι καλα...θα το ξαναδιαβασω και θα σου πω!!!!!

αχ ναι για πες ματινακι, πως θα πρεπει να αντιδρασουμε?:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ιωαννακι μου καλημεραααα....μιλησαμε δεν μιλησαμε ε????Παει το χω χασει!

Εγω παντως στην εγκυμοσυνη δεν πρηστηκα σχεδον καθολου! Ουτε νουμερο στα παπουτσια αλλαξα αλλα ουτε και στα ρουχα...μονο τα τζιν δεν μου κανανε ολα τα αλλα ρουχα μου τα φορουσα κανονικοτατα! Αφου τωρα που τα ξαναφοραω μου φαινεται παραξενο γιατι ειχα την κοιλουμπα και τωρα κατι λειπει αισθητα!!! Παντως κι εγω εχω μεινει μιση παλι...μονο τα μπουτακια μου θελω λιγο να αδυνατισουν ακομα! Ανεκαθεν ειχα μπουτια λογω ενοργανης και στιβου...τεσπα! Παντως λιγες μερες πριν γεννησω ειχα πρηστει στο προσωπο μονο! Και την μερα που πηγαιναμε για γεννα η κοιλια μου δεν ειχε σταματησει να πετρωνει...ειχε αρχισει η γεννα και δεν ειχα παρει χαμπαρι τιποτα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...