Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα νατασαρααααααααα.....πως εισαι?πηγες γιατριο?

Ρανιούκο μου καλημερούδια!!!!!Μόλις απάντησα στο Ποπάκι μας!!!!

Τί κάνει το μπιζουδάκι!!!!Πήρατε ευχούλα ε???Αχ τέλεια με το καλό να σαραντήσετε κι όλας!!!!Ναι μωρέ εδώ εγώ περιμένω να φτιάξει ο καιρός να αρχίσουμε τις τσάρκες με την κόρη πόσο μάλλον εσείς που περάσατε και την λοχεία!!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πως είστε σήμερα; Εγώ κοιμήθηκα σερί πάλι από τις 11.30 μέχρι τις 9 το πρωί!!:confused::confused::confused: Χόρτασα ύπνο μωρέ!

Αχ Ποπάκι μου καλά έκανες και πέταξες καρφάκι! Σιγά σιγά να του κάνεις και κουβεντούλα με τρόπο να μη μαλώσεις και με τον αντρούλη σου!

Νατασάκι μου πως είσαι; Η μικρούλα σου; Ελπίζω να είστε οικογενειακώς καλύτερα!

Ρανιάκι μου γλυκό πήρατε μισή ευχούλα; Καλά κάνατε! Τουλάχιστον να πετάγεσαι για καμιά δουλίτσα έξω και να ξεσκάς!

ναι, ναι θα του μιλησω, δεν γινεται!!!!!

πως εισαι εσυ καρδουλα μου?το γαρδενακι τι κανει?

Καλά είναι το καμάρι μου!!!Με τρελαίνει με την καλοσύνη της..ρε κορίτσια έκανα ένα πολύ καλό παιδί και την καμαρώνω αλλά ώρες ώρες λέω και τόση καλοσύνη στον κόσμο που ζούμε δεν κάνει!:rolleyes:

Αχ Ποπάκι μου όλα τα θυμάσαι..τί καλή φιλεναδίτσα που είσαι!!!:D

Πήγα ναι και μου άφησε τις καλυτερότερες εντυπώσεις!Εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος!Με κέρδισε μπορώ να πώ!Έχει ένα πολύ όμορφο ιατρείο και τα μηχανήματα όλα τελευταίας τεχνολογίας!Είναι πρόθυμος να μου λύσει κάθε μα κάθε απορία!Και η επίσκεψη όχι 10 λεπτά αλλά 1 ώρα!Μου μίλησε για τα πάντα!Είμαι πολύ ευχαριστημένη!Λοιπόν να σου πώ και τί μου είπε!!!

Ινομύωμα δεν έχω!!!!!!

Πολύποδάκι όμως έχω και πρέπει να βγεί είτε τώρα είτε σε 6 μήνες είτε σε 1 χρόνο..δεν είναι δηλαδή επείγον και δεν εμποδίζει την σύλληψη ούτε δημιουργεί προβλήματα στην εγκυμοσύνη..οπότε μου λέει αν έχει πρώτο λόγο το δεύτερο παιδάκι καλύτερα να τον βγάλω αφού μείνω έγκυος και γεννήσω γιατί αν τον βγάλω τώρα θα κάνω μετά από 3-6 μήνες πάλι προσπάθειες!!Αλλλιώς αν δεν βιάζομαι για δεύτερο να το βγάλω τώρα!

Έχω επίσης κύστη ωχρού σωματίου και μου είπε ότι λογικά σε 1-2 κύκλους θα φύγει μόνη της με την περίοδο αν όμως δεν φύγει θα πάρω αντισυληπτικά για 2 μήνες και θα φύγει έτσι!Δεν είναι καθόλου ανησυχητικό και είναι και πολύ συχνό φαινόμενο!Έδωσε σπερμοδιάγραμμα στον μήτσο και κάτι ορμονικές σε εμένα και μετα από τα αποτελέσματα κι αναλόγως πώς θα είναι αυτά πάμε για υστεροσαλπιγγογραφία!!;)Αυτά!!!

αγαπουλα μου!!!!!!!!!τι καλα που ειναι καλος ο γιατρουλης, μου ακουγεται πολυ καθησυχαστικος!!!!!μια χαρα!!!!ωχρο σωματιο ειχα κι εγω και φευγει με την περιοδο αλλα το πολυποδακι αν πρεπει να το βγαλεις, μην το καθυστερεις, μου φαινεται εμπιστος!!!!!μπραβο κοριτσακι μου, και σας εδωσε πολυ καλες οδηγιες!!!!!!θα πρεπει να εχεις ξεαγχωθει λιγακι ε?ενταξει το πολυποδακι ειναι μια διαδικασια αλλα θα περασει γλυκουλα μου, μην στεναχωριεσαι!!!!!!αχ ωραια μου φαινονται τα νεακια σου!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πως είστε σήμερα; Εγώ κοιμήθηκα σερί πάλι από τις 11.30 μέχρι τις 9 το πρωί!!:confused::confused::confused: Χόρτασα ύπνο μωρέ!

Αχ Ποπάκι μου καλά έκανες και πέταξες καρφάκι! Σιγά σιγά να του κάνεις και κουβεντούλα με τρόπο να μη μαλώσεις και με τον αντρούλη σου!

Ρανιάκι μου γλυκό πήρατε μισή ευχούλα; Καλά κάνατε! Τουλάχιστον να πετάγεσαι για καμιά δουλίτσα έξω και να ξεσκάς!

ιωαννακι μου μακαρι να κοιμασαι καλα τωρα γιατι μετα με τον μπεμπη θα εχουμε λιγα ξενυχτια!!!!!!λιγα ε?μην σε αγχωσω απο τωρα, χαχαχαχα!!!!!!φιλια στην κοιλουμπιτσα!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ιωαννάκι καλημερούδια!!!!

Κοιμήσου τώρα που μπορείς!!!!!!!

;) ;) ;):D :D :D

νατασακι τελεια νεακιααααααααααααααααααααα......

τι<σκεφτεσαι να κανεις?θα το βγαλεις?

αντε να κανετε τις εξετασουλες σας να ηρεμησετε αγαπουλα μου!!!!!

ελα μια αγκαλιτσα (((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

ιωαννακι μουουου....καλημερουδιαααααα

κοιμηθηκες ε????τι τελεια αισθηση να εισαι χορτασμενος απο υπνο εεεεε????

ο μπεμπουλης τι λεεει?θα βγει?χιχιχιχι

Καλά είναι το καμάρι μου!!!Με τρελαίνει με την καλοσύνη της..ρε κορίτσια έκανα ένα πολύ καλό παιδί και την καμαρώνω αλλά ώρες ώρες λέω και τόση καλοσύνη στον κόσμο που ζούμε δεν κάνει!:rolleyes:

ψυχουλα μου!!!!!καλοσυνατο παιδακι ε?θα τρελαθω!!!!!ζουμπιξε την μου!!!!!!

αχ εχτες πηγα στον δερματολογο γιατι εβγαλα κατι εξανθηματα εδω και ενα μηνα στα χερια μου, τελικα μαλλον απο το αγχος μου ειναι, τα εβγαλα τοτε που εκλαιγε συνεχεια η μπουμπου μου!!!!τελοσπαντων αλλου θελω να καταληξω.....η δερματολογος ηταν μια πολυ καλη κοπελα, τυχαια στο ιντερνετ την βρηκα!!εχει κι εκεινη ενα κοριτσακι 2 χρονων, και μου ελεγε τοοοσο καλα λογια, μπραβο μου που την θηλαζω ακομα, εκεινη επαθε καταθλιψη στις 40 μερες και της κοπηκε το γαλα!!!!μου ειπε...ειναι δυνατον να μην εχουμε αγχος για τα παιδακια μας, να μην στεναχωριεμαι γιατι οταν γινει 1 χρονου η μικρη θα μας τρελανει τελειως, πολυ ευτυχια!!!!!και μου πηρε μονο 20 ευρω γιατι ειμαι λεει νεα μανουλα και εχω πολλα εξοδα με πανες κ.α......και με πηρε αμεσως που πηγα γιατι της ειχα πει στο τηλ.οτι θηλαζω και δεν μπορω να αργησω!!!!!κοριτσια τελικα υπαρχουν καλοι ανθρωποι και καλοι γιατροι!!!!!!γι'αυτο νατασσακι μου δεν πειραζει που ειναι τοοοσο καλοσυνατο το γαρδενακι μας, δεν θα χασει στην ζωη της!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ψυχουλα μου!!!!!καλοσυνατο παιδακι ε?θα τρελαθω!!!!!ζουμπιξε την μου!!!!!!

αχ εχτες πηγα στον δερματολογο γιατι εβγαλα κατι εξανθηματα εδω και ενα μηνα στα χερια μου, τελικα μαλλον απο το αγχος μου ειναι, τα εβγαλα τοτε που εκλαιγε συνεχεια η μπουμπου μου!!!!τελοσπαντων αλλου θελω να καταληξω.....η δερματολογος ηταν μια πολυ καλη κοπελα, τυχαια στο ιντερνετ την βρηκα!!εχει κι εκεινη ενα κοριτσακι 2 χρονων, και μου ελεγε τοοοσο καλα λογια, μπραβο μου που την θηλαζω ακομα, εκεινη επαθε καταθλιψη στις 40 μερες και της κοπηκε το γαλα!!!!μου ειπε...ειναι δυνατον να μην εχουμε αγχος για τα παιδακια μας, να μην στεναχωριεμαι γιατι οταν γινει 1 χρονου η μικρη θα μας τρελανει τελειως, πολυ ευτυχια!!!!!και μου πηρε μονο 20 ευρω γιατι ειμαι λεει νεα μανουλα και εχω πολλα εξοδα με πανες κ.α......και με πηρε αμεσως που πηγα γιατι της ειχα πει στο τηλ.οτι θηλαζω και δεν μπορω να αργησω!!!!!κοριτσια τελικα υπαρχουν καλοι ανθρωποι και καλοι γιατροι!!!!!!γι'αυτο νατασσακι μου δεν πειραζει που ειναι τοοοσο καλοσυνατο το γαρδενακι μας, δεν θα χασει στην ζωη της!!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχ.......τι ομορφο παραδειγμα ποπακι μου?

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!:lol:

αχχχχχχχχχχχχχχχ.......τι ομορφο παραδειγμα ποπακι μου?

συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!:lol:

καλα ειναι το ρανακι μου!!!

σωστηηηηηηηηηηηηηη η ποπη!!!

νατασακι μου!!!

ιωαννακι κοιμησου τωρα που μπορεις!!! μετα θα εχεις τον παιδαρο!!!:lol:

ποπακι να προσεξεις πως θα το πεις, να μην μαλωσετε.... αν υπαρχει ενταση στο ζευγαρι το καταλαβαινει το νινακι!

Καλημερα κοριτσρες μουυυυυυυ!!!!! Τι κανετε??????

Ο μπεμπακος κοιμαται και απλωσα ενα πλυντηριο και ειπα να μπω να δω τι κανετε...

Ποπακι μου τι επιμονη ειναι αυτη που εχει η πεθερα? Ναι μεν να βοηθησει θελει αλλα πρεπει να μιλησεις με τον αντρα σου γιατι η διατροφη ειναι βασικο κομματι, δεν πρεπει να το αφηνετε το θεμα στην τυχη του...οταν σε σας τρωει και στην πεθερα δεν τρωει σημαινει οτι κατι δεν κανει καλα! Εγω με την πεθερα τα παω πολυ πολυ καλα αλλα οταν δεν γινεται κατι σωστα θα της το πω στα ισα γιατι εχουμε και πολυ καλη σχεση....στην μανα μου δεν τολμαω να πω κατι και αμεσως στενοχωριεται...εχω αλλο θεμα εκει...! Αμεσως κοκκινιζουν τα ματια της...ρε τι εχω παθει η γυναικα!!!! Τεσπα...βρες εναν τροπο να σταματησει η πεθερα να ειναι επιμονη και στο κατω κατω της γραφης πες της το οτι με αυτην η μικρη δεν τρωει και θες να την ταϊζεις εσυ! Οσο για την δερματολογο μπραβο της...σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι σημερα....οσο θυμαμαι τον γυναικολογο μου που δεν επεσε ουτε ενα ευρω στην αμοιβη του για την γεννα μου ερχεται τρελα!

Νατασαρα μουυυυυ????? Ολα αισιοδοξα λοιπον ε???? Καν'τε τις εξετασουλες σας και ολα μια χαρα θα πανε...απλα η αποφαση ειναι αν θα βγαλεις τον πολυποδα ή οχι...δεν ειναι τιποτα, αναλογως το ποτε θελετε να ξεκινησετε προσπαθειες για 2ο μπουμπουκι,πραξε αναλογα!!!!! Πολυ χαρηκα που βρηκες εναν γιατρο που ειναι πανω απο ολα ανθρωπος!

Ρανια μου κοιμηθηκατε σημερα ε? Μπραβο σας! Ηρεμισε η μπιζουδενια...μακαρι να συνεχισει ετσι απο δω και περα! Αντε με το καλο και η αλλη μιση ευχη...θα ανοιξει και ο καιρος και θα πηγαινετε να βλεπετε τον μπαμπακα σας στους μπασκετοαγωνες!!!!!

Ιωαννακι μου κοιμηθηκες σερι ε???Τι ωραια...τουλαχιστον τωρα που μπορεις! Ερχεται ο μπεμπακος και θα εχεις την πιο γλυκιες αϋπνιες!!!!!!

Αναστασακι μουυυυυυυ??????Που εισαι?????????Ο ομορφουλης τι κανει????

Γιωτουλα μου τι κανετε???? Μαμ κακa και νανι η μπουμπου ε???? Μια χαρα το κοριτσακι σου μπραβο!!!! Δουλευεις καμαρι μου ε???? Αχ να δουμε ποτε θα πιασω κι εγω καμια απογευματινη δουλεια για να κραταει τον μπεμπη ο αντρας μου! Ειδομεν!

Ρε κοριτσια δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει, ειναι και το αλτσχαιμερ στην μεση, μιλησα με την Λενιω μας στο skype πριν κατι μερες και ειδα και τα 2 της παιδακια! Ειναι τοσο ομορφουλικα και γλυκα παιδακια που τρελαθηκα! Ο μπεμπης μπουλουκακος και ο Μιχαλακης μια γλυκα! Αχ να τα φαω μου 'ρχοταν!!!!! Λενιω μου να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου και να τους δωσεις πολλα πολλα ρουφηχτα φιλακια!!!!!

Θελω να σας ευχαριστησω κιολας ολες για τα καλα σας λογια στο φεις για τον μπεμπακο μου! Το πολυτιμο μου! Εχω τρελαθει κοριτσια, οσο μεγαλωνει τοσο μας τρελαινει!!!!!!

Καλημερα κοριτσρες μουυυυυυυ!!!!! Τι κανετε??????

Ο μπεμπακος κοιμαται και απλωσα ενα πλυντηριο και ειπα να μπω να δω τι κανετε...

Ποπακι μου τι επιμονη ειναι αυτη που εχει η πεθερα? Ναι μεν να βοηθησει θελει αλλα πρεπει να μιλησεις με τον αντρα σου γιατι η διατροφη ειναι βασικο κομματι, δεν πρεπει να το αφηνετε το θεμα στην τυχη του...οταν σε σας τρωει και στην πεθερα δεν τρωει σημαινει οτι κατι δεν κανει καλα! Εγω με την πεθερα τα παω πολυ πολυ καλα αλλα οταν δεν γινεται κατι σωστα θα της το πω στα ισα γιατι εχουμε και πολυ καλη σχεση....στην μανα μου δεν τολμαω να πω κατι και αμεσως στενοχωριεται...εχω αλλο θεμα εκει...! Αμεσως κοκκινιζουν τα ματια της...ρε τι εχω παθει η γυναικα!!!! Τεσπα...βρες εναν τροπο να σταματησει η πεθερα να ειναι επιμονη και στο κατω κατω της γραφης πες της το οτι με αυτην η μικρη δεν τρωει και θες να την ταϊζεις εσυ! Οσο για την δερματολογο μπραβο της...σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι σημερα....οσο θυμαμαι τον γυναικολογο μου που δεν επεσε ουτε ενα ευρω στην αμοιβη του για την γεννα μου ερχεται τρελα!

Νατασαρα μουυυυυ????? Ολα αισιοδοξα λοιπον ε???? Καν'τε τις εξετασουλες σας και ολα μια χαρα θα πανε...απλα η αποφαση ειναι αν θα βγαλεις τον πολυποδα ή οχι...δεν ειναι τιποτα, αναλογως το ποτε θελετε να ξεκινησετε προσπαθειες για 2ο μπουμπουκι,πραξε αναλογα!!!!! Πολυ χαρηκα που βρηκες εναν γιατρο που ειναι πανω απο ολα ανθρωπος!

Ρανια μου κοιμηθηκατε σημερα ε? Μπραβο σας! Ηρεμισε η μπιζουδενια...μακαρι να συνεχισει ετσι απο δω και περα! Αντε με το καλο και η αλλη μιση ευχη...θα ανοιξει και ο καιρος και θα πηγαινετε να βλεπετε τον μπαμπακα σας στους μπασκετοαγωνες!!!!!

Ιωαννακι μου κοιμηθηκες σερι ε???Τι ωραια...τουλαχιστον τωρα που μπορεις! Ερχεται ο μπεμπακος και θα εχεις την πιο γλυκιες αϋπνιες!!!!!!

Αναστασακι μουυυυυυυ??????Που εισαι?????????Ο ομορφουλης τι κανει????

Γιωτουλα μου τι κανετε???? Μαμ κακa και νανι η μπουμπου ε???? Μια χαρα το κοριτσακι σου μπραβο!!!! Δουλευεις καμαρι μου ε???? Αχ να δουμε ποτε θα πιασω κι εγω καμια απογευματινη δουλεια για να κραταει τον μπεμπη ο αντρας μου! Ειδομεν!

Ρε κοριτσια δεν θυμαμαι αν σας το ειχα πει, ειναι και το αλτσχαιμερ στην μεση, μιλησα με την Λενιω μας στο skype πριν κατι μερες και ειδα και τα 2 της παιδακια! Ειναι τοσο ομορφουλικα και γλυκα παιδακια που τρελαθηκα! Ο μπεμπης μπουλουκακος και ο Μιχαλακης μια γλυκα! Αχ να τα φαω μου 'ρχοταν!!!!! Λενιω μου να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου και να τους δωσεις πολλα πολλα ρουφηχτα φιλακια!!!!!

Θελω να σας ευχαριστησω κιολας ολες για τα καλα σας λογια στο φεις για τον μπεμπακο μου! Το πολυτιμο μου! Εχω τρελαθει κοριτσια, οσο μεγαλωνει τοσο μας τρελαινει!!!!!!

ματινακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!τι κανεις?ο μπεμπης μας?αχ θελω κι εγω skype!!!!!!!δεν θυμαμαι τους κωδικους μου βρε γμτ....θα τους βρω ομως!!!!!ασε με την πεθερα, αυτα τα νεα!!!!!αλλα μολις μιλησα μαζι της και την ψιλοεφαγε την φρουτοκρεμα τωρα, αχ παναγιτσα μου, μακαρι, λετε να ψιλοσυνηθιζει?ουφ, τι αγωνια κι αυτη?ευτυχως αυριο σ/κ θα την ταιζω εγω!!!!!!!!

θελω να δω τον μπεμπακο σου, εισαι και στο fb ματινιω μου?:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ματινακι μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!τι κανεις?ο μπεμπης μας?αχ θελω κι εγω skype!!!!!!!δεν θυμαμαι τους κωδικους μου βρε γμτ....θα τους βρω ομως!!!!!ασε με την πεθερα, αυτα τα νεα!!!!!αλλα μολις μιλησα μαζι της και την ψιλοεφαγε την φρουτοκρεμα τωρα, αχ παναγιτσα μου, μακαρι, λετε να ψιλοσυνηθιζει?ουφ, τι αγωνια κι αυτη?ευτυχως αυριο σ/κ θα την ταιζω εγω!!!!!!!!

θελω να δω τον μπεμπακο σου, εισαι και στο fb ματινιω μου?:tongue:

Εφαγε η μπεμπουλα? Αχ τι καλα....

Ναι ειμαι φεις ποπακι μπες να δεις το μπουμπουκακι μου!!!!

Να εισαι on line ομως για να μου πεις να το ξεκλειδωσω και να το ξανακλειδωσω το αλμπουμ μετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...