Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια εχει κανει 1 φορα μονο κακα της σημερα.....

αχ το παιδακι μου...απο αυτο θα ειναι οι πονοι?

Αχ Ράνια μου μάλλον από αυτό θα είναι! Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον παιδίατρο για να είσαι σίγουρη;

κοριτσακια μου καλημερααααααααααααααα!!!!!τι κανετε?

ματινακι μου γλυκο!!!!!!!αχ οταν θα ειμαι στο fb θα σου πω να τον δω τον μπουμπουκο σου τον ομορφο!!!!!:tongue:φιλησε τον μου!!!!!

λενιω μου, που χρονος για χαλαρωση???:confused:αχ τι ομορφη εικονα, την φανταστηκα, και τους δυο τους γλύκες στο κρεβατι να τους λες παραμυθακια, λιωνω!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου πως να κοιμηθηκατε σημερα αραγε, μακαρι καλυτερα!!!!

αναστασακι μου, ο μπουμπουκος σου?

ιωαννακι, τελειωσε επιτελους το χιονι?

εγω οχι μονο δεν καταφερα να μιλησω στον αντρα μου αλλα πηρε τηλ.η πεθερα το βραδυ και ειπε οτι θελει να ερθει και σημερα ενω ειχα κανονισει με την μανουλα μου, δεν μπορουσα να της αλλαξω γνωμη με τιποτα!!!παλι δεν θα φαει η μικρη σημερα!!!!εχτες της εδωσα λιγες κουταλιτσες για αρχη ριζαλευρο βανιλια, της αρεσε πιστευω!!!!!για να δουμε και σημερα το απογευματακι!!!!!πηρα τηλ.την μαμα μου και σκασαμε, μας κανουν οτι θελουν πεθερα-γιος μου φαινεται, πεταξα ενα "καρφακι" χτες βεβαια, του λεω παλι δεν θα φαει η μπεμπα αυριο, και μου λεει γιατι, επειδη θα ερθει η μαμα μου και του λεω ναι, και εκει σταματησε η συζητηση, εκανα μια αρχη συζητησης!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Αχ Ράνια μου μάλλον από αυτό θα είναι! Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον παιδίατρο για να είσαι σίγουρη;

καλημερα κοριτσακια μου

σας διαβασα στα πεταχτα!

κοριτσακια μου εσας που τα μικρουλια σας κλαινε, μονο υπομονη και αγκαλιτσα!

οι υπολοιπες διαβαζω καλα! ειμαι στην δουλεια κ δεν μπορω να γραψω πολλα!

εμεις μια χαρα, μαμ κακα νανι και γελακια!

φιλακια πολλα!!!

ματινακι μου γλυκο!!!!!!!αχ οταν θα ειμαι στο fb θα σου πω να τον δω τον μπουμπουκο σου τον ομορφο!!!!!:tongue:φιλησε τον μου!!!!!

λενιω μου, που χρονος για χαλαρωση???:confused:αχ τι ομορφη εικονα, την φανταστηκα, και τους δυο τους γλύκες στο κρεβατι να τους λες παραμυθακια, λιωνω!!!!!!!!!!!!!!

εγω οχι μονο δεν καταφερα να μιλησω στον αντρα μου αλλα πηρε τηλ.η πεθερα το βραδυ και ειπε οτι θελει να ερθει και σημερα ενω ειχα κανονισει με την μανουλα μου, δεν μπορουσα να της αλλαξω γνωμη με τιποτα!!!παλι δεν θα φαει η μικρη σημερα!!!!εχτες της εδωσα λιγες κουταλιτσες για αρχη ριζαλευρο βανιλια, της αρεσε πιστευω!!!!!για να δουμε και σημερα το απογευματακι!!!!!πηρα τηλ.την μαμα μου και σκασαμε, μας κανουν οτι θελουν πεθερα-γιος μου φαινεται, πεταξα ενα "καρφακι" χτες βεβαια, του λεω παλι δεν θα φαει η μπεμπα αυριο, και μου λεει γιατι, επειδη θα ερθει η μαμα μου και του λεω ναι, και εκει σταματησε η συζητηση, εκανα μια αρχη συζητησης!!!!!

ποπακι λεπτη η θεση σου.... τι ωρα γυρνας εσυ στο σπιτι? μηπως να της την εδινες εσυ την κρεμα κ η πεθερα μονο γαλα. ρωτα τον γιατρο να αλλαξεις την ωρα στα γευματα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!

σημερα μαλλον κοιμηθηκαμε ολες καλυτερα να υποθεσω?????χιχιχι

εμεις ναι!!!!ηρθε ο πατερ χθες και πηραμε τη μιση ευχη!!!!!μου ειπε οτι μπορω να βγαινω!!!γιουπιιιιιι.......αλλα κανει ακομα κρυοοοοο...μπρρρρρ!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσακια μου!!!

σημερα μαλλον κοιμηθηκαμε ολες καλυτερα να υποθεσω?????χιχιχι

εμεις ναι!!!!ηρθε ο πατερ χθες και πηραμε τη μιση ευχη!!!!!μου ειπε οτι μπορω να βγαινω!!!γιουπιιιιιι.......αλλα κανει ακομα κρυοοοοο...μπρρρρρ!!!!!

ρανακι μου με το καλο!!! να φτιαξει ο καιρος να αρχισετε τις βολτες!

κοιμηθηκατε ε? τι καλα!!!

καλημερα ποπακι γλυκοοοοοο

χαχαχα,.....βρε τη πεθερα.....πολυ επιμονη!!!!!ενταξει θελει κι αυτη να προσφερει αλλα κι εγω θα νευριαζα....ουφφφφφφφφ

συμφωνω με το γιωτακι παντως...αλλαξε ωρα στα γευματα

εμεις κουμηθηκαμε σημερα.....δοξα το θεο παναγτσα μου...ηρεμησε λιγο το παιδακι μου!!!

ρανακι μου με το καλο!!! να φτιαξει ο καιρος να αρχισετε τις βολτες!

κοιμηθηκατε ε? τι καλα!!!

αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......περιμενω πως και πως...

βασικα θελω να την παιρνω στους αγωνες μπασκετ του μπαμπα της!!!!θα χεστει πανω του αν ειμαστε και οι δυο εκει....χιχιχι

το ρανακι μας τι κανει????:lol:

Καλημέρα ζουζούνες!!!!! Πολύ κρύυυο σήμερα!!!!!!!!!!

Τί κάνετε?

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

ποπακι λεπτη η θεση σου.... τι ωρα γυρνας εσυ στο σπιτι? μηπως να της την εδινες εσυ την κρεμα κ η πεθερα μονο γαλα. ρωτα τον γιατρο να αλλαξεις την ωρα στα γευματα

γιωτουλα μου καλη!!!!!καλημερα!!!!!θα δω τι θα κανω!!!!αν την μαθει να την τρωει καλα την φρουτοκρεμα απο εμενα και την μαμα μου, που τα πηγαιναμε πολυ καλα μεχρι την τριτη, απο την τεταρτη μεχρι και σημερα που την εχει εκεινη δεν την εχει καταφερει με τιποτα να την φαει, πιστευω θα της καθεται να την ταισει αλλα εκεινη δεν "το 'χει" βρε παιδι μου!!ενω σε εμας θελει κι αλλη σε εκεινη της κλαιει!!!θα προσπαθησω να μιλησω στον αντρα μου το σ/κ, να του το πω με τροπο να της μιλησει!!!αλλα ειναι τοοοσο επιμονη βρε παιδι μου, αφου εχτες της ελεγα μια ωρα πως δεν ειναι αναγκη να ερθει σημερα, ειχα κανονισει με την μαμα μου, εκεινη με τιποτα δεν το δεχοταν, ασε την γυναικα να ξεκουραστει μου ελεγε, θα ερθω εγω, φτου ρε γμτ.....αν δεν της εκλαιγε και της ετρωγε δεν θα ειχα προβλημα, δεν ειμαι πεθεροφοβη, χαχαχαχα, αλλα δεν ξερει να την χειριστει οπως εμεις την μπεμπα, τι να κανουμε, δεν ειναι μαι ευκολη μπεμπου, εχει πεισμα και αποψη, θελει τροπο τον οποιο δεν μπορει να μαθει η πεθερα!!!!

δωσε φιλια στην μικρουλα!!!!!!!!!!!!!!καλη δουλιτσα!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερούδια Ποπάκι μου!!!Αχ βρε Ποπάκι μου δεν ξέρω..μήπως να μην περιμένεις και απλά να το πείς στον αντρούλη σου ??:rolleyes: Μπορεί να μην βρείς ποτέ την κατάλληλη στιγμή..και δεν είναι μόνο το θέμα ότι κλαίει αλλά δεν τρώει..είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να μιλήσεις μία κι έξω...η γνώμη μου είναι να το πείς στον άντρα σου...σίγουρα θα καταλάβει για το παιδί του μιλάμε...σίγουρα θέλει κι αυτός να τρώει το κοριτσάκι του!;)

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλημερα ρανιουκο μου, τι καλα που κοιμηθηκατε καλυτερα, μακαρι να ηρεμησετε λιγακι παναγιτσα μου!!!!πηρατε και μιση ευχουλα, μπραβο!!!!!τωρα βολτουλες μολις φτιαξει λιγο ο καιρος, που θα παει, θα ερθει η ανοιξη!!!!!

νατασσακι μου γλυκοοοοοοοοοοο, καλημερα!!!!!!πηγες στον γιατρουλη γλυκουλα μου?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερούδια Ποπάκι μου!!!Αχ βρε Ποπάκι μου δεν ξέρω..μήπως να μην περιμένεις και απλά να το πείς στον αντρούλη σου ??:rolleyes: Μπορεί να μην βρείς ποτέ την κατάλληλη στιγμή..και δεν είναι μόνο το θέμα ότι κλαίει αλλά δεν τρώει..είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να μιλήσεις μία κι έξω...η γνώμη μου είναι να το πείς στον άντρα σου...σίγουρα θα καταλάβει για το παιδί του μιλάμε...σίγουρα θέλει κι αυτός να τρώει το κοριτσάκι του!;)

ναι, ναι θα του μιλησω, δεν γινεται!!!!!

πως εισαι εσυ καρδουλα μου?το γαρδενακι τι κανει?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...