Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

το ευχαριστηθηκες ε ιωαννακι??:D καλά εκανες! κ εγω τελευταιες μερες στραβα κουτσα εφτιαξα κ μελομακαρονα και τελευταια μερα εκανα κουραμπιέδες!:tongue:

λενακι τι καλό θα μαγειρεψεις?

Χιχιχιχιχιχι λες Αναστασάκι μου το Σαβ/κο που σχεδιάζω να καθίσω σπιτάκι χωρίς δουλίτσες να γεννήσω;;;; Όπως και να έχει πάντως κάθε μέρα που περνάει λέω πως είμαι πιο κοντά στο μωράκι μου και μου φαίνεται σαν ψέμα!!!! Εσείς πως είστε; Ο μπεμπάκος ο κούκλος μας τι κάνει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας!!! Ήρθα πάλι! Έκανα μερικές δουλίτσες και το χάρηκα τόοοοσο πολύ! Τόσους μήνες με βοηθούσε ο αντρούλης μου αλλά τώρα που είναι χάλια δεν μπορεί κι αυτός! Έβαλα ηλεκτρική, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα και γενικά το χάρηκα! :P:p:p:p Βέβαια όσα βλέπει η πεθερά να μην το παρακάνω κιόλας αλλά ξέδωσα! Αύριο σίδερο και το Σαβ/κο θα κάτσω!

Ποπάκι μου τι κάνει η μπέμπα; Φαντάζομαι τώρα θα είσαστε πιο ήρεμες! Με την φρουτόκρεμα πως τα πάτε;

Λενάκι μου τι κάνεις; Τα μικρουλάκια σου; Πως ήταν το βράδυ σας; Ελπίζω ήρεμο! Εγώ για να είμαι ειλικρινής κοιμήθηκα κορίτσια μου!

ιωαννακι μου!!!!εκανες δουλιτσες ε?καλα που εκανες, τωρα δεν φοβομαστε για κατι!!!!!ο μπεμπης ειναι ετοιμος, μια ανασα δρομος εμεινε!!!!με την μπεμπα μου ειμαστε οντως πιο ηρεμες αλλα οταν ειναι με την πεθερα κλαιει, τι περιεργο βρε παιδι μου και μην μου πειτε πως δεν την εχει συνηθισει γιατι την βλεπει συνεχεια, δεν την παει, τελος!!!!!τι αλλο να πω, δεν εχει τροπο να την ηρεμει ουτε να την ταισει, τι κριμα!!!!παλι δεν της εφαγε την φρουτοκρεμα, δοκιμασε 2 κουταλιτσες και μετα της εκλαιγε!!!!πω πω πολυ με στεναχωρει, θελει να βοηθησει αλλα τα κανει χειροτερα, ετσι μου ερχεται να μιλησω στον αντρα μου και να μην ερχεται να την κραταει, να ερχεται η μαμα μου και εκεινη να ερχεται κανα απογευμα, οποτε θελει να την βλεπει, εεεεε δεν γινεται να εχει ηρεμησει η μπουμπου μου και αυτη να μου την εκνευριζει!!!!!!!!ελεος!!!!!!!!!!!

καλημέρα! αργησα να μπω! τελικα εχθες κοιμηθηκαμε μοναχούλια μας! τα αδερφια μου πηγαν να παρουν το λεωφορειο κ ειχε φυγει μιση ωρα πριν!!:mad:

αλλα κοιμηθηκαμε πολυ καλά! αγκαλίτσα φυσικα!!:D:D:D σηκωθηκα το πρωι σιδερωσα λίγο συμμαζεψα..αυτααα!!

ρανιακι μουπονουσε το μαναρι σου?? τι να λέμε βρωμοκολικοιιιιιιι:mad::x:x:x

ποπακι δεν την εφαγε την κρεμουλα με την πεθερα?? τι ειναι αυτο το πραγμα?:confused:

κοιμηθηκατε ωραια αναστασακι με τον μπουμπουκο ε?τι καλα!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Αχ βρε Ποπάκι μου κρίμα! Μάλλον δεν θα την πάει την πεθερά! Είναι γεγονός αυτό! Λογικό να στεναχωριέσαι κι εσύ μωρέ με όλο αυτό! Μένει νηστικό το μικρουλάκι μας! Τι να πω; Κι εγώ θα μιλούσα με τρόπο στον αντρούλη μου!

Αχ βρε Ποπάκι μου κρίμα! Μάλλον δεν θα την πάει την πεθερά! Είναι γεγονός αυτό! Λογικό να στεναχωριέσαι κι εσύ μωρέ με όλο αυτό! Μένει νηστικό το μικρουλάκι μας! Τι να πω; Κι εγώ θα μιλούσα με τρόπο στον αντρούλη μου!

ασ'τα......και μου λεει που την πηρα τηλ.αχ μωρε δεν εχει συνηθησει το κουταλι, γι'αυτο.......:confused::confused:ναι οκ!!!!και στη μαμα μου γιατι την τρωει και ζηταει κι αλλο????και γιατι σου κλαιει οποτε πας να την κοιμησεις και σε μας δεν κλαιει????οταν γυρισα χθες σπιτι την βρηκα να την κουναει με το καροτσι κατω απο τον απορροφητηρα και η μπεμπα να κλαιει, να σπαραζει και εκεινη να μην της μιλαει, απλα να την κουναει, σου λεει θα σταματησει!!!!!στον απορροφητηρα εχω να την βαλω εδω και 1 μηνα γιατι απλα μου κοιμαται που της τραγουδαω ή την κουναω απαλα στο καροτσι!!!!!!δεν εχει τροπο, ας την καθησυχαζε, να της μιλουσε, καταλαβαινει πολυ καλα!!!!!οταν πηγα απο πανω της που εκλαιγε την χαιδευω στο μαγουλακι και της λεω γιατι κλαις κοριτσακι μου, της δινω ενα φιλακι, σταματησε και μου χαμογελασε, τοσο απλο!!!!!εχω στεναχωρεθει, θα τα πω στον αντρα μου!!!!!σας ζαλισα!!!!:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημέρα! αργησα να μπω! τελικα εχθες κοιμηθηκαμε μοναχούλια μας! τα αδερφια μου πηγαν να παρουν το λεωφορειο κ ειχε φυγει μιση ωρα πριν!!:mad:

αλλα κοιμηθηκαμε πολυ καλά! αγκαλίτσα φυσικα!!:D:D:D σηκωθηκα το πρωι σιδερωσα λίγο συμμαζεψα..αυτααα!!

ρανιακι μουπονουσε το μαναρι σου?? τι να λέμε βρωμοκολικοιιιιιιι:mad::x:x:x

ποπακι δεν την εφαγε την κρεμουλα με την πεθερα?? τι ειναι αυτο το πραγμα?:confused:

καλημερα αναστασακι μου!!!!!τι καλα που κοιμηθηκατε καλα και αγκαλιτσα....εμεις σκατααααααα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ασ'τα......και μου λεει που την πηρα τηλ.αχ μωρε δεν εχει συνηθησει το κουταλι, γι'αυτο.......:confused::confused:ναι οκ!!!!και στη μαμα μου γιατι την τρωει και ζηταει κι αλλο????και γιατι σου κλαιει οποτε πας να την κοιμησεις και σε μας δεν κλαιει????οταν γυρισα χθες σπιτι την βρηκα να την κουναει με το καροτσι κατω απο τον απορροφητηρα και η μπεμπα να κλαιει, να σπαραζει και εκεινη να μην της μιλαει, απλα να την κουναει, σου λεει θα σταματησει!!!!!στον απορροφητηρα εχω να την βαλω εδω και 1 μηνα γιατι απλα μου κοιμαται που της τραγουδαω ή την κουναω απαλα στο καροτσι!!!!!!δεν εχει τροπο, ας την καθησυχαζε, να της μιλουσε, καταλαβαινει πολυ καλα!!!!!οταν πηγα απο πανω της που εκλαιγε την χαιδευω στο μαγουλακι και της λεω γιατι κλαις κοριτσακι μου, της δινω ενα φιλακι, σταματησε και μου χαμογελασε, τοσο απλο!!!!!εχω στεναχωρεθει, θα τα πω στον αντρα μου!!!!!σας ζαλισα!!!!:(

χαχαχαχα......πεθερες....τι περιμενεις?????

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

να μαι παλι!!! ποπακι μου εγω παντως αν μπορουσε η μαμα μου δεν θα την αφηνα ετσι να κλαιει στην πεθερα! ελεος! ας παει καμια μερα που θα ειναι η πεθερα σου κ η μαμα σου να δουμε πως δεν τρωει τοτε το μωρο!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα αναστασακι μου!!!!!τι καλα που κοιμηθηκατε καλα και αγκαλιτσα....εμεις σκατααααααα!!!!

αχ οταν κοιμουντε καλα και ειναι στην αγκαλιτσα μας ειναι απολαυσηηηη

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσαρες μου! Τι κανετε???? Επιτελους μπορεσα να μπω...ξαναεφτιαξα λογαριασμο γιατι δεν με εβαζε....ουφ παλι καλα ομως που τωρα ειναι οκ!

Εχω καιρο να σας διαβασω οποτε ειναι δυσκολο να γυρισω πισω τις σελιδες, οχι οτι δεν θελω εννοειται δεν εχω χρονο....λιγο στα πεταχτα διαβασα στην τρεχουσα σελιδα!

Ρανια μου υπομονη μαναρι μου τι να κανεις? Τελικα τα κοριτσια εχουν κολικους..απο μικρες στους πονους ρε παιδι μου....κι εγω μικρη ειχα μου εχει πει η μανουλα μου...δεν το εχω ζησει αλλα πρεπει να ειναι πολυ ψυχοφθορο και λογω του οτι βλεπεις το μωρο σου να κλαιει απο πονους και να μην ξερεις τι να κανεις για να περασουν και απο θεμα κουρασης! ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

Ποπακι μου τι κανετε???? Η μικρη ειναι καλυτερα πιστευω απο θεμα κολικων αλλα εχετε θεμα με το φαγητο???? Θελει να κρατησει σιλουετα το κοριτσι τι νομιζατε εσεις?????? Τον μπεμπακο μου μπορεις να τον δεις μεσω φεις οταν ομως ειμαι κι εγω μεσα γιατι το αλμπουμ το εχω πριβε...οταν μπεις φεις πες μου να το ξεκλειδωσω για να τον δεις εκεινη την στιγμη!

Λενιω μου ο μπουλουκακος σου και ο Μιχαλακος σου τι κανουν??? Φαγανος ειναι ο μικρος εεεεε????Το μαναρι μου! Φιλια πολλα να τους δωσεις!

Ιωαννακι μου εεεεεεερχεται σου λεωωωωωωωωωω!!!! Αχ μαναρακι μου η Παναγια μαζι σας να ειναι....ουφ πολυ συγκινηση παλι!!!!!

Αναστασακι μου τι κανει ο ζιζακιας μας???? Αχ μωρε ο καλος μου θελει να νιωθει την μανουλα συνεχεια???? Δωσ'του πολλα ρουφηχτα φιλια!!!!!

Φιλω γλυκα και ολα τα υπολοιπα κοριτσακια....παω και θα επανελθω!!!

Σας αγαπω ολες παααααααρα πολυ!!!!!!!!!

(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Μωλης έβαλα τα παιδάκια μου για ύπνο!

Πήρα τον μικρό κ τον ξάπλωσα δίπλα στον μεγάλο στο ΠΑΙΔΙΚΟ κ τους είπα παραμύθια.τι πλάκα που είχαν..ο μικρούλης έλεγε τα δικά του κ συνέχεια πείραζε τον μεγαλο με τα χεράκια του..μετά κοιμησΑ τον μικρό στο ριλαξ,τον μετέφερα μετά στο κρεβάτι κ ο μεγάλος είναι στο κρεβάτι του ακόμα δεν κοιμάται..

Ποπακι μου τι να πεις τώρα..λες να συμφωνήσει ο άντρας σου να την κρατάει μόνο η μαμά σου.κρίμα πάντως να μη τρώει Ξ μικρή καλά κ να κλαίει κ γω δεν θα υο άντεχα..

Ιωάννακι μου έκανες δουλειτσες να είναι όλα καθαρά σε περίπτωσπου θελήσει να βγει νωρίτερα ο μπεμπακος..

Αναστασακι μου αγκαλιτσα κοιμηθήκατε ..τέλεια..σήμερα έκανα παντσετες κομμένες στη μέση στο τηγάνι με πατάτες..έγιναν μικρά παντσετακια πεντανόστιμα.

Ρανιουκο μου πως είναι η μικρή ηρέμησε καθόλου..

Ήρθε η ώρα της χαλάρωσης μου..δε το πιστεύω..θέλω να φάω κάτι πολύ γλυκό..ένα ΣουφλΕ σοκολάταΣ ασπουμε..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Ματίνακι μουυυ τι κάνεις?είσαι καλύτερα Ψυχολογίκα?το ξανθομπουμπουκακΙ σου?πολα Φιλάκια να του δώσεις..

Δεν ήξερα αυτό με το πριβέ που λες..δηλαδή τα βλέπουν μόνο συγκεκριμένοι η μόνο όταν εσύ είσαι μέσα κ τα βλέπουν όλοι οι φίλοι σου.?:tongue:

Εμείς καλά είμαστε..ο μιχαλακος κοιμήθηκε κ μικρούλης με τις μέρες του την μια τρώει καλά κ την Αλή πάλι οχι:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματίνακι μουυυ τι κάνεις?είσαι καλύτερα Ψυχολογίκα?το ξανθομπουμπουκακΙ σου?πολα Φιλάκια να του δώσεις..

Δεν ήξερα αυτό με το πριβέ που λες..δηλαδή τα βλέπουν μόνο συγκεκριμένοι η μόνο όταν εσύ είσαι μέσα κ τα βλέπουν όλοι οι φίλοι σου.?:tongue:

Εμείς καλά είμαστε..ο μιχαλακος κοιμήθηκε κ μικρούλης με τις μέρες του την μια τρώει καλά κ την Αλή πάλι οχι:tongue:

Λενιω μου καλα ειμαι...και ο μπεμπακος μου ειναι καλα κοιμαται τωρα αλλα σε 20 λεπτα πρεπει να φαει οποτε θα ξυπνησει!!!!!!

Τα αλμπουμ στο φεις μπορεις να τα κλειδωσεις και μην τα βλεπουν ουτε οι φιλοι σου....εγω ετσι εχω κανει μονο το αλμπουμ του μπεμπη και οταν ειναι μεσα καποιος που θελω να τις δει το ξεκλειδωνω και τις βλεπει....μετα τις κλειδωνω παλι...βεβαια χτες που τις ειχα ανοιξει τις ειδαν και 2 ατομα που οχι οτι δεν ηθελα αλλα δεν πιστευα οτι θα εμπαιναν στο προφιλ μου για να κοιτανε φωτο μου...τεσπα!!!!

λενακι οι πατατουλες τηγανιτες?????? μιαμ μιαμμμμμμμμμμμμ:tongue::tongue:

χαλαρωνεις ε?? καλά κάνεις!!!:Dεγω εχω στο ψυγειο ενα σουφλέ απο τα πιλζμπουρη τα ετοιμα! ειναι τελειο δεν ξερω αν εχετε φαει! 1 λεπτο θελει στον φουρνο μικροκυματων!!

ματινακι πως εισαι με το κρυωματακι?? καλά ο μικρος σου ειναι μια ζωγραφιαααα!1 οσο για αυτο που ειπες για το προφιλ,, απο περιεργια μπαινουν οι περισσοτεροι.. ασε!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λενιω μου καλα ειμαι...και ο μπεμπακος μου ειναι καλα κοιμαται τωρα αλλα σε 20 λεπτα πρεπει να φαει οποτε θα ξυπνησει!!!!!!

Τα αλμπουμ στο φεις μπορεις να τα κλειδωσεις και μην τα βλεπουν ουτε οι φιλοι σου....εγω ετσι εχω κανει μονο το αλμπουμ του μπεμπη και οταν ειναι μεσα καποιος που θελω να τις δει το ξεκλειδωνω και τις βλεπει....μετα τις κλειδωνω παλι...βεβαια χτες που τις ειχα ανοιξει τις ειδαν και 2 ατομα που οχι οτι δεν ηθελα αλλα δεν πιστευα οτι θα εμπαιναν στο προφιλ μου για να κοιτανε φωτο μου...τεσπα!!!!

Ματίνακι μου χαιρομαι που είστε καλά..

Τι έλεγα για χαλάρωση?'μετα από λίγο ξύπνησε ο μικρούλης..ήταν η ώρα του να φάει.έφαγε κ ξανακοιμηθηκε..ξάπλωσα πάλι μπας κ χαλαρώΣω λιγάκι..

Κάλι αυτό που μπορείΣ κ το κλειδωνεις..εγώ έχω βάλει σε όλες τις φωτο μου να επιτρέπεται να τις βλέπουν μόνο φίλοι..είχα βάλει κ του μπέμπη αλά τις έσβησα μετά..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι οι πατατουλες τηγανιτες?????? μιαμ μιαμμμμμμμμμμμμ:tongue::tongue:

χαλαρωνεις ε?? καλά κάνεις!!!:Dεγω εχω στο ψυγειο ενα σουφλέ απο τα πιλζμπουρη τα ετοιμα! ειναι τελειο δεν ξερω αν εχετε φαει! 1 λεπτο θελει στον φουρνο μικροκυματων!!

ματινακι πως εισαι με το κρυωματακι?? καλά ο μικρος σου ειναι μια ζωγραφιαααα!1 οσο για αυτο που ειπες για το προφιλ,, απο περιεργια μπαινουν οι περισσοτεροι.. ασε!!!

Ναι αναστασακι μου τέλειες είναι αν κ παχυντικες..δεν κάνω συχνά γι'αυτό τον λόγο..πιο πολύ στο φούρνο που δε μαρεσουν κιόλας.:rolleyes:

Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες..ΣουφλΕ σοκολάταΣ σωστά?

Εγώ φτιάχνω μόνη μου μια εύκολη συνταγή ,έχω να φτιάξω από το καλοκαίρι..τελευταίαμε έχει πιάσει κάτι θέλω συνέχεια να φτιάχνω κάτι..:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...