Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!!!!

ιωαννακι μου μια χαρα ο μπεμπακος, θελει λιγο ακομα να χουζουρευει στην κοιλιτσα της μανουλας!!!!ε ε ερχεται!!!!!!

ρανιουκο μου παλι δυσκολη νυχτα ειχατε ε?εμενα τουλαχιστον ειχε πονο οοολη μερα αλλα τις περισσοτερες ωρες το βραδυ κοιμοταν!!!!και ξαναρωταω εγω η τρελη.....τον απορροφητηρα τον δοκιμασες?:rolleyes:

αχ τον δοκιμασα και οντως πιανει!!!!!!χαχαχααχαχαχαχ

αλλα δε μπορω να ειμαι εκει συνεχεια....

καλημερα ποπακι μου....ευτυχως την κρατησε ο αντρας μου σημερα μεχρι τις 3 το πρωι και κοιμηθηκα λιγο!!!!τι να πω μωρε?ποναω που ποναει και δε μπορω να κανω τιποτα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Ράνια μου τώρα σου έγραψα! Πονάει η καημενούλα; Υπομονή μωρέ τι άλλο; Σου επιτρέπει ο γιατρός να της δίνεις τσαγάκι; Κάποιοι αφήνουν και κάποιοι δεν το θεωρούν απαραίτητο! Πάντως έχω ακούσει από άλλες μανούλες αλλά και από την αδερφή μου πως τα κάνει πολύ καλό αν τα έχεις μπρούμυτα στην αγκαλιά σου και τα χαϊδεύεις στην πλατούλα τους! Στον ανηψιό μου έπιανε!

οχι δε μου εχει πει για τσαι ο γιατρος...απλα μου εχει δωσει κατι σταγονιτσες να τις δινω με συριγγουλα απο το στομα αλλα περιμενω να παει 20 ημερων για να της τις δωσω....για να δουμε....

καλημερα κοριτσακια!!!!!!

ιωαννακι μου μια χαρα ο μπεμπακος, θελει λιγο ακομα να χουζουρευει στην κοιλιτσα της μανουλας!!!!ε ε ερχεται!!!!!!

ρανιουκο μου παλι δυσκολη νυχτα ειχατε ε?εμενα τουλαχιστον ειχε πονο οοολη μερα αλλα τις περισσοτερες ωρες το βραδυ κοιμοταν!!!!και ξαναρωταω εγω η τρελη.....τον απορροφητηρα τον δοκιμασες?:rolleyes:

ποπακι μου ποσες ωρες την επιανε οταν την επιανε ????

εμενα χθες απο τις 9 το βραδυ μεχρι τα ξημερωματα στις 5 εκλαιγε και μετα ξαφνικα κοιμοταν και παλι τα ιδια!!!!

καλημερουδιαααααααα!

τι κανετεεεεε?

Ιωαννακι μου αργει ακομα ο μπεμπακος μας ε!λιγο εμεινε ομως!ποτε εχεις ξανα ραντεβου!τα κιλακια του ειναι τελεια θα ειναι μπουλουκακος κ αυτος!

Ρανιουκο μου ταλαιπωρειται η μπιζουδενια μας!αχ μωρε..δοκιμασε τον απαοροφητηρα εχει δικιο το ποπακι κ αυτο που ειπε το ιωαννακι με το μπρουμυτα!;)πολα φιλακια να της δωσεις!

Ποπακι μου τι κανετε?η μικρουλα..εφαγ ετην κρεμουλα χθες!εμενα καλυτερα την εφαγε χθες!;)

παω δνε προλαβαινω γκρινιαζει..θα ξαναμπω...:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εμενα χθες απο τις 9 το βραδυ μεχρι τα ξημερωματα στις 5 εκλαιγε και μετα ξαφνικα κοιμοταν και παλι τα ιδια!!!!

ρανιουκο μου τυλιξε την γυρω απο την κοιλιτσα με φλις λεπτη κουβερτουλα να την εχεις ζεστα κ τα ποδαρακια της επισης κ αυτο θα την ανακουφισει!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο ποσο να κατσεις και στον απορροφητηρα, να σου πω την αληθεια, οταν μεγαλωσε λιγακι την αφηνα απο κατω με το καροτσι και ο απορροφητηρας στην μικρη ταχυτητα και κοιμοταν σαν πουλακι!!!!

λενε οτι τους πιανει συγκεκριμενες ωρες αλλα εμενα δεν ειχε τετοια ή εκλαιγε οοολη μερα ή καποιες ωρες διασπαρτες, οτι να 'ναι!!!!καλα που σε βοηθαει ο αντρουλης σου και κοιμηθηκες λιγουλακι, δεν παλεβεται το ξενυχτι!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ τι αλλο να κανεις!!!!!να σκεφτεσαι πως σε πολυ λιγο θα ακους μονο τα γελακια της, θα την ζουμπας και θα ξεκαρδιζεται!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδιαααααααα!

τι κανετεεεεε?

Ιωαννακι μου αργει ακομα ο μπεμπακος μας ε!λιγο εμεινε ομως!ποτε εχεις ξανα ραντεβου!τα κιλακια του ειναι τελεια θα ειναι μπουλουκακος κ αυτος!

Ρανιουκο μου ταλαιπωρειται η μπιζουδενια μας!αχ μωρε..δοκιμασε τον απαοροφητηρα εχει δικιο το ποπακι κ αυτο που ειπε το ιωαννακι με το μπρουμυτα!;)πολα φιλακια να της δωσεις!

Ποπακι μου τι κανετε?η μικρουλα..εφαγ ετην κρεμουλα χθες!εμενα καλυτερα την εφαγε χθες!;)

παω δνε προλαβαινω γκρινιαζει..θα ξαναμπω...:tongue:

λενιω μου καλημερα!!!!!!!!εχτες στην πεθερουλα δεν την εφαγε την κρεμα, για να δουμε σημερα....παλι η πεθερα την εχει, αυριο η μαμα μου!!!!:rolleyes:αυριο το απογευμα θα της ξεκινησω και ρυζαλευρο βανιλια!!!!!πως κοιμηθηκατε το βραδυ?:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ρανιουκο μου τυλιξε την γυρω απο την κοιλιτσα με φλις λεπτη κουβερτουλα να την εχεις ζεστα κ τα ποδαρακια της επισης κ αυτο θα την ανακουφισει!:(

καλημερα λενιω μου....ετσι την εχω....ή πανω στο στηθος μου!!!!

εφαγε καλυτερα ο μπουλουκακος μας???χιχιχιχιι

λενιω μου καλημερα!!!!!!!!εχτες στην πεθερουλα δεν την εφαγε την κρεμα, για να δουμε σημερα....παλι η πεθερα την εχει, αυριο η μαμα μου!!!!:rolleyes:αυριο το απογευμα θα της ξεκινησω και ρυζαλευρο βανιλια!!!!!πως κοιμηθηκατε το βραδυ?:confused:
καλημερα λενιω μου....ετσι την εχω....ή πανω στο στηθος μου!!!!

εφαγε καλυτερα ο μπουλουκακος μας???χιχιχιχιι

αχ ποπακι μου δεν εφαγε ε!κοιτα πως επηρεαζεται ομως ε!:(θα την συνηθισει ομως που θα παει!μερα με τη μερα!;)

απο αυριο ρυζαλευρο ε..γα να δουεμ μαακρι να της αρεσει!στον μεγαλο μου θυμαμι δεν αρεσε καθολου για να δυμε κ στον μπουλουκακο μου..εμεις εχουμε ακομα..μου ειεπ ο γιατρς να τον παρω τηκ οταν γινει 5 μηνων(γιατι 6 μηνων θα ξαναρθει για το εμβολιο)κ να του πω ποσα κιλα εβαλε κ αν ειμαστε στο εναμιση κιλο θα φαμε κ ρυζαλευρο αν ειναι παραπανω θα τρωει φρουτοκρεμα δυο φορες τη μερα!:tongue:

καλα κοιμηθηκαμε αν κ ξυπνησε στης 4μιση για ζιζ παλι αλα μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι της 9μιση@;)

ΡΑΝΑΙΟΥΚΟ ΜΟΥ ναι χθες εφαγε πολυ καλυτερα!απλα χθες δεν μου εκανε κακα κ σεφτομαι οτι με τα φρουτα κ ειδικα το αχλαδι βοηθαει μ ετα κακουλινια για να δουεμ θα κανει σημερα!ελπιζω ναι γιατι θα ζοριζεται κ θαποναει μετα το γιαυρι μου!χθες εφαγα κ πρασορυζο μεχρι τωρα δεν ειδα να τον πειραζει για να δουμε!:rolleyes:

παω να απλωσω ενα πληντρυιο κ ναξεκηνησω μαγειρεμα!φιλακιαααα για την ωρα!;)

αχ καλε ο μικρουλης της ματινας τι γλυκας που ειναι..το ξανθομπουμπουκακι το ομορφο~φτου φτου στα μωρακια μας να μην τα ματιασουμε!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ ποπακι μου δεν εφαγε ε!κοιτα πως επηρεαζεται ομως ε!:(θα την συνηθισει ομως που θα παει!μερα με τη μερα!;)

απο αυριο ρυζαλευρο ε..γα να δουεμ μαακρι να της αρεσει!στον μεγαλο μου θυμαμι δεν αρεσε καθολου για να δυμε κ στον μπουλουκακο μου..εμεις εχουμε ακομα..μου ειεπ ο γιατρς να τον παρω τηκ οταν γινει 5 μηνων(γιατι 6 μηνων θα ξαναρθει για το εμβολιο)κ να του πω ποσα κιλα εβαλε κ αν ειμαστε στο εναμιση κιλο θα φαμε κ ρυζαλευρο αν ειναι παραπανω θα τρωει φρουτοκρεμα δυο φορες τη μερα!:tongue:

καλα κοιμηθηκαμε αν κ ξυπνησε στης 4μιση για ζιζ παλι αλα μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι της 9μιση@;)

ΡΑΝΑΙΟΥΚΟ ΜΟΥ ναι χθες εφαγε πολυ καλυτερα!απλα χθες δεν μου εκανε κακα κ σεφτομαι οτι με τα φρουτα κ ειδικα το αχλαδι βοηθαει μ ετα κακουλινια για να δουεμ θα κανει σημερα!ελπιζω ναι γιατι θα ζοριζεται κ θαποναει μετα το γιαυρι μου!χθες εφαγα κ πρασορυζο μεχρι τωρα δεν ειδα να τον πειραζει για να δουμε!:rolleyes:

παω να απλωσω ενα πληντρυιο κ ναξεκηνησω μαγειρεμα!φιλακιαααα για την ωρα!;)

αχ καλε ο μικρουλης της ματινας τι γλυκας που ειναι..το ξανθομπουμπουκακι το ομορφο~φτου φτου στα μωρακια μας να μην τα ματιασουμε!:tongue:

λενακι μου!!!!λες να μην της αρεσει το ρυζαλευρο?αλλοι μου ειπαν να της το φτιαξω με γαλα και οχι με νερο αλλα οι οδηγιες λενε οτι περιεχει γαλα, ειναι σωστο να προσθεσω κι αλλο?:confused:τωρα λογικα με τις στερεες τροφες δεν θα κανουν τοσο συχνα κακακια ε?

αχ θελω κι εγω να δω τον μπουμπουκο της ματινας μας!!!!!που τον ειδατε????????:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

λενακι μου!!!!λες να μην της αρεσει το ρυζαλευρο?αλλοι μου ειπαν να της το φτιαξω με γαλα και οχι με νερο αλλα οι οδηγιες λενε οτι περιεχει γαλα, ειναι σωστο να προσθεσω κι αλλο?:confused:τωρα λογικα με τις στερεες τροφες δεν θα κανουν τοσο συχνα κακακια ε?

αχ θελω κι εγω να δω τον μπουμπουκο της ματινας μας!!!!!που τον ειδατε????????:tongue:

δεν το ξερω αυτο ποπακι μου με το γαλα που λες..εγω με νερο την εφτιαχνα~;)δεν νομιζω να ειναι σωστο,ξερω γω:rolleyes:

οσο μεγαλωνουν δεν κανουν τοσο συχνα κακακια αλα την ημερα μια με δυο φορες ειναι καλα εκτος απο μερικες φορες που μπορει να μην κανουν μια δυο μερες κακακια!αλα κανονικα ειναι καο εστω κ μια φορα τη μερα να κανουν !εμενα χθες δνε εκανε καθολου κ μεχρι τωρα ακοαμ τιποτα..σκεφτομαι μηπως η μπανανα του εφερε δυσκοιλιοτητα:rolleyes:

σε λιγο θα ξεκηνηισει κ σουπιστες η μικρουλα σου τι ωραια!;)

χθες στοο φβ ειχε βαλει μερικες φωτογραφιες αλα μετα πρεπει να τις εβγαλε!ειναι ενας ξανθουλης γλυκας!;):P

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

δεν το ξερω αυτο ποπακι μου με το γαλα που λες..εγω με νερο την εφτιαχνα~;)δεν νομιζω να ειναι σωστο,ξερω γω:rolleyes:

οσο μεγαλωνουν δεν κανουν τοσο συχνα κακακια αλα την ημερα μια με δυο φορες ειναι καλα εκτος απο μερικες φορες που μπορει να μην κανουν μια δυο μερες κακακια!αλα κανονικα ειναι καο εστω κ μια φορα τη μερα να κανουν !εμενα χθες δνε εκανε καθολου κ μεχρι τωρα ακοαμ τιποτα..σκεφτομαι μηπως η μπανανα του εφερε δυσκοιλιοτητα:rolleyes:

σε λιγο θα ξεκηνηισει κ σουπιστες η μικρουλα σου τι ωραια!;)

χθες στοο φβ ειχε βαλει μερικες φωτογραφιες αλα μετα πρεπει να τις εβγαλε!ειναι ενας ξανθουλης γλυκας!;):P

κι εγω λεω να μην βαλω γαλα, να το φτιαξω οπως λενε οι οδηγιες, με νερακι!!!!!και βλεπουμε αν της αρεσει!!!!δεν εκανε χθες κακακια ε?θα κανει σημερα, δεν νομιζω!!!!δωσε και λιγο χαμομηλακι!!!!η μπανανα λες να επηρεαζει?δεν ξερω!!!!σουπιτσες μας ειπε τον αλλο μηνα!!!!αχ τον εβγαλε ε?κριμα!!!!!νομιζω εχω κι εγω skype αλλα δεν θυμαμαι τους κωδικους, μιλησατε καθολου?ειναι καλα το ματινακι μας?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Γειά σας!!! Ήρθα πάλι! Έκανα μερικές δουλίτσες και το χάρηκα τόοοοσο πολύ! Τόσους μήνες με βοηθούσε ο αντρούλης μου αλλά τώρα που είναι χάλια δεν μπορεί κι αυτός! Έβαλα ηλεκτρική, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα και γενικά το χάρηκα! :P:p:p:p Βέβαια όσα βλέπει η πεθερά να μην το παρακάνω κιόλας αλλά ξέδωσα! Αύριο σίδερο και το Σαβ/κο θα κάτσω!

Ποπάκι μου τι κάνει η μπέμπα; Φαντάζομαι τώρα θα είσαστε πιο ήρεμες! Με την φρουτόκρεμα πως τα πάτε;

Λενάκι μου τι κάνεις; Τα μικρουλάκια σου; Πως ήταν το βράδυ σας; Ελπίζω ήρεμο! Εγώ για να είμαι ειλικρινής κοιμήθηκα κορίτσια μου!

καλημέρα! αργησα να μπω! τελικα εχθες κοιμηθηκαμε μοναχούλια μας! τα αδερφια μου πηγαν να παρουν το λεωφορειο κ ειχε φυγει μιση ωρα πριν!!:mad:

αλλα κοιμηθηκαμε πολυ καλά! αγκαλίτσα φυσικα!!:D:D:D σηκωθηκα το πρωι σιδερωσα λίγο συμμαζεψα..αυτααα!!

ρανιακι μουπονουσε το μαναρι σου?? τι να λέμε βρωμοκολικοιιιιιιι:mad::x:x:x

ποπακι δεν την εφαγε την κρεμουλα με την πεθερα?? τι ειναι αυτο το πραγμα?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γειά σας!!! Ήρθα πάλι! Έκανα μερικές δουλίτσες και το χάρηκα τόοοοσο πολύ! Τόσους μήνες με βοηθούσε ο αντρούλης μου αλλά τώρα που είναι χάλια δεν μπορεί κι αυτός! Έβαλα ηλεκτρική, ξεσκόνισα, σφουγγάρισα και γενικά το χάρηκα! :P:p:p:p Βέβαια όσα βλέπει η πεθερά να μην το παρακάνω κιόλας αλλά ξέδωσα! Αύριο σίδερο και το Σαβ/κο θα κάτσω!

Ποπάκι μου τι κάνει η μπέμπα; Φαντάζομαι τώρα θα είσαστε πιο ήρεμες! Με την φρουτόκρεμα πως τα πάτε;

Λενάκι μου τι κάνεις; Τα μικρουλάκια σου; Πως ήταν το βράδυ σας; Ελπίζω ήρεμο! Εγώ για να είμαι ειλικρινής κοιμήθηκα κορίτσια μου!

το ευχαριστηθηκες ε ιωαννακι??:D καλά εκανες! κ εγω τελευταιες μερες στραβα κουτσα εφτιαξα κ μελομακαρονα και τελευταια μερα εκανα κουραμπιέδες!:tongue:

λενακι τι καλό θα μαγειρεψεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...