Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Γειά σας φιλεναδίτσες μου! Είστε καλά; Πολύ χιόνι βρε παιδιά! Λενάκι μου το έστρωσε και σε σας; Λογικό, εδω το έστρωσε σε εμάς! Έχω και γιατρό αύριο το πρωί και έχω λίγη αγωνία! Λέτε να είναι η τελευταία φορά που θα δω το μωράκι μου στον υπέρηχο; Χιχιχιχι!!! Ο μπεμπάκος σου Λενάκι μου έχει γκρίνια; Αχ μωρέ εύχομαι να έχετε μία πολύ ήρεμη νύχτα!

Αναστασάκι μου έχει δίκιο το Λενάκι μας! Η ευχούλα θα του κάνει καλό! Τώρα για το κρύο γιατί δεν παίρνεις ένα ταξάκι; Από όσο ξέρω από το νονό του ανηψιού μου που είναι παπάς, μπορείς να σαραντίσεις νωρίτερα αλλά όχι αργότερα! Τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καληνύχτα σας! Πάω να ξαπλάρω λιγάκι μέχρι να έρθει ο αντρούλης μου! Κάθομαι στην καρέκλα και ο μπέμπης δυσανασχετεί και ζορίζεται ο καημενούλης μου! Με πονάει καλέεεεε!!! Χιχιχιχιχι!!! Φιλάκια πολλά και θα τα πούμε στον αυριανό καφεδάκο αν σας προλάβω βέβαια! :-P:-P:-P:-P

καλημερα κοριτσια!!σας ευχαριστω ολες για τες ευχεσ σας!!εχτες μου εδωσα το παιδι απο το νοσοκομειο!!!αυτο θα πει ευτυχια!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τα δυσκολα περασαν!!!!!

εφακη μου!!!!!!!!!να σου ζησει κουκλιτσα μου ο μπεμπακος σου!!!!!!!αχ τι καλα που τον πηρες σπιτακι!!!!!!μπραβο, πολυ χαρηκα!!!!!!!να εισαι παντα ευτυχισμενη με τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου!!!!!να του δωσεις πολλα φιλια!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

λενιω μουυυυυυυυ!!!!!!!αχ μωλε!!!!δεν νομιζω να ηταν ο αρακας....λες???????αχ εγω εφαγα φακες εχτες και δεν την πειραξαν ελεγα, λες κι εμενα να την πιασει την επομενη μερα???:confused:δεν νομιζω, αχ μακαρι να μην την πιασει!!!!!κι εγω ειχα μια χαρα που επιτελους μπορεσα να φαω φακουλες!!!!για να δουμε!!!!:confused:ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα!!!!!!:P

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα κοριτσια!!σας ευχαριστω ολες για τες ευχεσ σας!!εχτες μου εδωσα το παιδι απο το νοσοκομειο!!!αυτο θα πει ευτυχια!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τα δυσκολα περασαν!!!!!

καλημερα Εφακη μουυυυυ..πολυυ χαρηκα με τα νεα σου!να σου ζησιε κ παλι να τον χαιρεστε κ τιποτα να μην σασ ξαανχωρισει ποτε!τι ευτυχεια τωρα ε!

πως ειναι το αγγελουδακι σου!ολα καλα τωρα σωστα?εσυ πως εισαι?αναρωσες?ευχομαι ολα καλα..καλο σαραντισμο να εχετε..φιλακια πολλα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενιω μουυυυυυυυ!!!!!!!αχ μωλε!!!!δεν νομιζω να ηταν ο αρακας....λες???????αχ εγω εφαγα φακες εχτες και δεν την πειραξαν ελεγα, λες κι εμενα να την πιασει την επομενη μερα???:confused:δεν νομιζω, αχ μακαρι να μην την πιασει!!!!!κι εγω ειχα μια χαρα που επιτελους μπορεσα να φαω φακουλες!!!!για να δουμε!!!!:confused:ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα!!!!!!:P

καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ποπακι μου καλημερουδιααααααα!τι κανεις γλυκουλα μου?η μπεμπουλα?πως κοιμηθηκατε?

εμενα εισακουσθηκαν οι προσευχες μου..παιδευτηκα να τον κοιμησω αλα κοιμηθηκε καλα!ευχαηστω θεουλη μου;):tongue:ευχομαι κ σεις το ιδιο!

αχ ποπακι μου κ γω ειχα μια χαρα οταν εφαγα αρακα δεν ειδα να τον πειραζει τη πρωτη κ δευετρη μερα..δεν ξερω ανα μετα ηταν απο τν αρακα αλα ετσι πιστευα γιατι ζοριζοταν πολυ να αεριστει!αν δνε κανω λαθος αυτο που τρωμε σημερα την επομενη μερα παει στο γαλα εγω καπως ετσι το καταλαβαιων κ στις αρχες αν ετρωγα κατι εβλεπα την επομενη μερα το βραδακυ να τον πειραζει ισως κ να κανω λαθος αλα αυτο προσεξα..ευχομαι ποπακι μου να μην την πειραξουν οι φακες..αραγε ποτε θα τρωμε κ δεν θα επηρεαζονται!μαλιν μετα τους 6 μηνες θα ειναι πιο καλα!:rolleyes:

με την μανουλα σου την εχεις σημερα?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καληνύχτα σας! Πάω να ξαπλάρω λιγάκι μέχρι να έρθει ο αντρούλης μου! Κάθομαι στην καρέκλα και ο μπέμπης δυσανασχετεί και ζορίζεται ο καημενούλης μου! Με πονάει καλέεεεε!!! Χιχιχιχιχι!!! Φιλάκια πολλά και θα τα πούμε στον αυριανό καφεδάκο αν σας προλάβω βέβαια! :-P:-P:-P:-P

Ιωαννακι μου καλο περημενουμε νεακια απο τον μπεμπακο σου!αραγε θα τον ξαναδεις μεσα απο την οθονη η ζωντανα την επομενη φορα;);)για να δουμεε!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!! (14/09/2011)

9.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(02/10/2012)

10.xrusanthi..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(01/11/2011)

11.mp1979womam................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

12.anastasaki_melisakι..........ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!(31/12/2011)

13.maril13............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

14.RANIA80...........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(24/01/2012)

15.εφακη...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(01/02/2012)

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

16.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

18.nena1984....................

19.sophaki1.....................

20.tatasa.........................

ποπακι μου συμπληρωσε την ημερομηνια αν μπορεις!;):tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!! εμεις δεν κοιμηθηκαμε!συλονο κανενα 3ωρο-4ωρο(εννοειτε οχι συνεχομενο!!! ηθελε ολο ζιζι κ εδειχνε να ποναει η κοιλιτσα του γιατι ειχε αερια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπακι μου καλημερουδιααααααα!τι κανεις γλυκουλα μου?η μπεμπουλα?πως κοιμηθηκατε?

εμενα εισακουσθηκαν οι προσευχες μου..παιδευτηκα να τον κοιμησω αλα κοιμηθηκε καλα!ευχαηστω θεουλη μου;):tongue:ευχομαι κ σεις το ιδιο!

αχ ποπακι μου κ γω ειχα μια χαρα οταν εφαγα αρακα δεν ειδα να τον πειραζει τη πρωτη κ δευετρη μερα..δεν ξερω ανα μετα ηταν απο τν αρακα αλα ετσι πιστευα γιατι ζοριζοταν πολυ να αεριστει!αν δνε κανω λαθος αυτο που τρωμε σημερα την επομενη μερα παει στο γαλα εγω καπως ετσι το καταλαβαιων κ στις αρχες αν ετρωγα κατι εβλεπα την επομενη μερα το βραδακυ να τον πειραζει ισως κ να κανω λαθος αλα αυτο προσεξα..ευχομαι ποπακι μου να μην την πειραξουν οι φακες..αραγε ποτε θα τρωμε κ δεν θα επηρεαζονται!μαλιν μετα τους 6 μηνες θα ειναι πιο καλα!:rolleyes:

με την μανουλα σου την εχεις σημερα?

καλημερα λενακι μου!!!!!τι καλα που κοιμηθηκατε!!!!κι εμεις καλα περασαμε το βραδακι!!!!ξυπναγε συχνα για ζιζι αλλα κοιμοταν αμεσως!!!!!αχ ναι, ποτε θα αρχισουμε να τρωμε οτι θελουμε!!!!μου εχουν λειψει πολλα!!!!!εγω παλι νομιζω πως αμεσως περναει στο γαλα αυτο που τρωμε αλλα ουτε εγω ειμαι σιγουρη!!!!!:rolleyes:σημερα ειναι με την πεθερα!!!!!προσπαθουσε να την κοιμησει οταν ετοιμαζομουν να φυγω το πρωι για το γραφειο και της αρχησε το κλαμα, τι περιεργο:rolleyes:την "μαλωνα" εγω δηθεν και της ελεγα μην στεναχωρεις την γιαγια και σταματαγε το κλαμα και μου γελαγε, σαν να το κανει επιτηδες, τι να πω!!!!θα δουμε αν της φαει την φρουτοκρεμα!!!!μακαρι!!!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!! (03/09/2011)

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!! (14/09/2011)

9.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(02/10/2012)

10.xrusanthi..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(01/11/2011)

11.mp1979womam................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

12.anastasaki_melisakι..........ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!(31/12/2011)

13.maril13............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

14.RANIA80...........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(24/01/2012)

15.εφακη...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(01/02/2012)

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

16.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

18.nena1984....................

19.sophaki1.....................

20.tatasa.........................

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα λενακι μου!!!!!τι καλα που κοιμηθηκατε!!!!κι εμεις καλα περασαμε το βραδακι!!!!ξυπναγε συχνα για ζιζι αλλα κοιμοταν αμεσως!!!!!αχ ναι, ποτε θα αρχισουμε να τρωμε οτι θελουμε!!!!μου εχουν λειψει πολλα!!!!!εγω παλι νομιζω πως αμεσως περναει στο γαλα αυτο που τρωμε αλλα ουτε εγω ειμαι σιγουρη!!!!!:rolleyes:σημερα ειναι με την πεθερα!!!!!προσπαθουσε να την κοιμησει οταν ετοιμαζομουν να φυγω το πρωι για το γραφειο και της αρχησε το κλαμα, τι περιεργο:rolleyes:την "μαλωνα" εγω δηθεν και της ελεγα μην στεναχωρεις την γιαγια και σταματαγε το κλαμα και μου γελαγε, σαν να το κανει επιτηδες, τι να πω!!!!θα δουμε αν της φαει την φρουτοκρεμα!!!!μακαρι!!!!!:confused:
καλημερα σας!! εμεις δεν κοιμηθηκαμε!συλονο κανενα 3ωρο-4ωρο(εννοειτε οχι συνεχομενο!!! ηθελε ολο ζιζι κ εδειχνε να ποναει η κοιλιτσα του γιατι ειχε αερια!

αχ ποπακι μου τι ανχος κ αυτο οταν την αφηνεις με τη πεθερα!ουφφ!μακαρι να μην καλει το ζουζουνακι κ να φαει καλα!θελει την μανουλα μωρε!;)4 ωριτσες δουελευεις ποπακι μου σωστα?τι καλα αν ειναι μονο 4 κ να επιστρεφεις πισω στο μωρακι σου!:D

Αναστασακι μου καλημερα αγαπουλα μου..δεν κοιμηθηκατε καλα!:(τι κριμα..κ γω ελεγα χθες μακαρι να κοιμηθηκαμε ολε ςκαλα!ευχομαι σημερα το βραδυ να ατ πατε καλυτερα!ειχε πονακια το καημενουλικο!αχ κ μενα χθες πολυ πολυ γκρινια!την ημερα!αερια ηταν αφου τον εβλεπα ζοριζοταν!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...