Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχαχαχαχα!!!!καλα πολυ γελασα!!!!!να εισαι καλα!!!!:lol:λοιπον, ξαπλωμενες και οι 2 και το ζιζι το πιανει ξαπλωμενη, μπορεις να περασεις και το χερι σου κατω απο το κεφαλακι της για να την σηκωσεις λιγακι, σαν αγκαλασμενες στο πλαι, φαντασου, ετσι εκανα στην αρχη, τωρα απλα ειναι ξαπλωμενη και γυρναει το κεφαλακι της στο πλαι και εγω γυρισμενη στο πλαι πιανει το ζιζακι, δεν ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις, χαχαχαχα!!!!!:tongue:
στο πλαι καθεσαι και μικρη ξαπλωμενη στο κρεββατι?

προσπαθησα 1 φορα αλλα....μπααααα...ειναι και μεγαλο το ζιζι μου και πεφτει πανω της και φοβαμαι μη με παρει ο υπνος και την σκασω...χχαχαχαα

κ γω κοριτσια δεν τα καατφερα!δεν μπορεσα ασε που ενιωθα περιεργα χαχχαχαχαχα!κ μενα ειναι καοως μεγαλο το ζιζι κ δεν ξερω αλα δεν με βολεψε κ δεν τα καατφερα στην τελικη:tongue::tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6-8 το απογευμα εννοουσα!!!! η μπεμπα κοιμηθηκε 22.30- 9.30!

ποπακι μου περαστικα!

αναστασακι μου καλο σαραντισμο να εχετε! ελπιζω να μην κανει πολυ κρυο!!!

λενακι μου, χρυσανθακι μου, ρανακι μου, ιωαννακι μου φιλακια!!!

τι καλα που ξεκουραζεσαι ταβραδυα Γιωτακι μου!πσο σημαντικος ειναι ο βραδυνος υπνος ομως..εγω τοσο καιρο που κοιμομονα καλα το βραδυ καμαι σχεση οι αντοχες μου με αυτες που εχω τωρα που δνε κοιμομαστε καλα..αν κ μην κανω παραπονα χθες κοιμηθηκε στης 12 κ ξυπνησε 6..απλα με ειχε συνηθισει απο δυομιση μηνων σχεδον δνε ξυπνουσ εοτ βραδυ για ζιζι αλα ειναι κ με τις μερες τους..ισως να ξααναλλαξει..λιγες μερες ετσι λιγες αλιως!:tongue:

δουλευεις σημερα ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ?τι καιρο εχετε?εμας βρεχει αλα γυρω γυρω χιονιζει!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλα οτι θα ταλαιπωρηθω να την κοιμιζω στην κουνια της, ειναι γεγονος αλλα τι να κανουμε, θα δουμε!!!!:tongue:

ναι ποπακι μου ετσι ειναι αλα απολαυσε τωρα αυτες τισ στιγμε ς κ μετα βλεπουμε:tongue:

κλαει ο μπουμπουκος μου παω..τον εχω στη κουνια..θα μπαινοβγαινω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αναστασακι μου καλο σαραντισμο αγαπουλα μου!μαακρι να εχει καλη μερα αλα φοβααμι πως ετσι θα ειναι κ μπορει κ χειροτερα λεγανε απο αυριο χιονια κ χαμηλες θερμοκρασιες!αν ησουν με το αμαξι μπορουσες να πεταχτεις στα γρηγορ ακ να ξαναγυρησεις σπιτι!τον κουκουλωνεις καλα καλα κ μια χαρα αλα με το καορτσι ειναι λιγο επικινδυνα η αληθεια ειναι!:(

νομιζω το εχω ξαναδει αυτο το βιντεακι οντως σοκαριστικο!:rolleyes:

τα ματια μας κ τα παιδακια μας!

ειναι κοντα η εκκλησια με τα ποδια θα παω. στα 50 μ. περιπου. αν φυσαει ομως κ εχει πολυ κρυο δεν ξερω, φοβαμαι.

αν δεν παω τι γινεται???:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλε δεν σας προλαβαινω!!!

ρανακι μου εισαστε πολυ μικρουλακια ακομα! εσυ εδινες ξενο το βραδυ η κανω λαθος? με το ξενο το βραδυ θα κοιμαται σιγα σιγα ολο το βραδυ, ο θηλασμος αργει λιγακι! (αλλα ειναι καλυτερος!) μια απο τις φιλες μου το μωρο ειναι 6 μηνων θηλαζει τωρα πια μονο πρωι και βραδυ και κοιμαται ολο το βραδυ το αγορακι της, απο 4 μηνων!

γιωτακι μου τη θηλαζω παντα κι αν δω οτι πειναει ,που παντα το βραδυ πειναει, της δινω ξενο!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

κ γω κοριτσια δεν τα καατφερα!δεν μπορεσα ασε που ενιωθα περιεργα χαχχαχαχαχα!κ μενα ειναι καοως μεγαλο το ζιζι κ δεν ξερω αλα δεν με βολεψε κ δεν τα καατφερα στην τελικη:tongue::tongue:

τελικα το μεγαλο ζιζι δεν ειναι για ξαπλωτο θηλασμο...χαχαχαχα

τελικα το μεγαλο ζιζι δεν ειναι για ξαπλωτο θηλασμο...χαχαχαχα

Μαρή με έκανες και γέλασα! Θα έχω πρόβλημα δηλαδή; Δεν βολεύει το ξαπλωτό έτσι; Χαχαχαχαχαχ το παίρνει το βάρος!!!!

Καλέεεεεε πολύ χιόνι πάλι!!! Δεν θέλωωωωωω!!!!

Μαρή με έκανες και γέλασα! Θα έχω πρόβλημα δηλαδή; Δεν βολεύει το ξαπλωτό έτσι; Χαχαχαχαχαχ το παίρνει το βάρος!!!!

Καλέεεεεε πολύ χιόνι πάλι!!! Δεν θέλωωωωωω!!!!

xaxaxa...αστο ιωαννακι μου!!!!

join κι εσυ το club!!!!!!!

σας εχει μουρλανει ο κωλοκαιρος...κι εδω εχει τρελλο αερα και βροχη

ειναι κοντα η εκκλησια με τα ποδια θα παω. στα 50 μ. περιπου. αν φυσαει ομως κ εχει πολυ κρυο δεν ξερω, φοβαμαι.

αν δεν παω τι γινεται???:confused:

Αν δεν πας για ευχη, το μωρο σου θα κλαιει και θα γκρινιαζει, δεν προκειται να ξανακοιμηθει, θα αργησει να περπατησει και να μιλησει, δεν θα τρωει φρουτα και λαχανικα και το βραδυ του σαραντισμου θα ξυπνησεις στις 3 το χαραμα διψασμενη και αν κοιταξεις τον καθρεφτη του μπανιου σου θα δεις τον εωσφορο να σου λεει I love you!

(σορρυ δεν αντεξα)

Εαν δεν πας το μωρακι σου στην εκκλησια δεν προκειται να συμβει τιποτα απολυτως!!! Εγω δεν πηγα ποτε το δικο μου και τωρα ειναι 4μιση μηνων και ειναι ενα υγειεστατο και χαρουμενο παιδακι! Ηθελα να το πω γιατι οταν ο μικρος μου ηταν περιπου 1μιση μηνα ειχε γκρινιες επειδη περνουσε αλμα αναπτυξης και πεσανε ολες οι γιαγιαδες, θειαδες και λοιπες κυρατσες να με φανε...μου λεγανε γκρινιαζει επειδη δεν το χεις παει στον παπα, πηγαινε το και θα δεις πως θα ηρεμησει. Τελικα περασε το αλμα και ολα μια χαρα. Μη φοβαστε τιποτα κοριτσια...αυτα ειναι προκαταληψεις. Αν ειστε θρησκευομενες και νιωσετε την αναγκη να δειτε εναν πνευματικο καντε το. Αλλα αν δε θελετε, μην ακουσετε κανεναν που παει να σας τρομοκρατησει.Αγαπη και υγεια!

nKWGp2.png

Αν δεν πας για ευχη, το μωρο σου θα κλαιει και θα γκρινιαζει, δεν προκειται να ξανακοιμηθει, θα αργησει να περπατησει και να μιλησει, δεν θα τρωει φρουτα και λαχανικα και το βραδυ του σαραντισμου θα ξυπνησεις στις 3 το χαραμα διψασμενη και αν κοιταξεις τον καθρεφτη του μπανιου σου θα δεις τον εωσφορο να σου λεει I love you!

(σορρυ δεν αντεξα)

Εαν δεν πας το μωρακι σου στην εκκλησια δεν προκειται να συμβει τιποτα απολυτως!!! Εγω δεν πηγα ποτε το δικο μου και τωρα ειναι 4μιση μηνων και ειναι ενα υγειεστατο και χαρουμενο παιδακι! Ηθελα να το πω γιατι οταν ο μικρος μου ηταν περιπου 1μιση μηνα ειχε γκρινιες επειδη περνουσε αλμα αναπτυξης και πεσανε ολες οι γιαγιαδες, θειαδες και λοιπες κυρατσες να με φανε...μου λεγανε γκρινιαζει επειδη δεν το χεις παει στον παπα, πηγαινε το και θα δεις πως θα ηρεμησει. Τελικα περασε το αλμα και ολα μια χαρα. Μη φοβαστε τιποτα κοριτσια...αυτα ειναι προκαταληψεις. Αν ειστε θρησκευομενες και νιωσετε την αναγκη να δειτε εναν πνευματικο καντε το. Αλλα αν δε θελετε, μην ακουσετε κανεναν που παει να σας τρομοκρατησει.Αγαπη και υγεια!

καλως ηρθες blue planet.....να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!!!

Διαφημίσεις

(σορρυ δεν αντεξα)

xaxaxaxaxa δίκιο εχεις! καλα αν εχει πολυ κρυο δεν το συζητω δεν θα το βγαλω το παιδι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

xaxaxaxaxa δίκιο εχεις! καλα αν εχει πολυ κρυο δεν το συζητω δεν θα το βγαλω το παιδι!

κοριτσια μου τωρα καταφερα να μπω!

ελενιτσα δεν δουλευω σημερα στο μαγαζι αλλα τωρα θα δουλεψω απο το σπιτι με το λαπτοπ, ωραια η κοτοσουπα κ εμενα μου αρεσουν οι σουπες αλλα στον αντρουλη οχι, οποτε δεν τις κανω! δεν θα εινια πολυ δυσκολο να κοιμηθει στο δωματιο του γιατι θα εχει παρεα τον μεγαλο, και εσυ ποπακι μπορει να την βαζεις να κοιμαται και μολις κοιματε να φευγεις (να την βαζεις στην κουνια κ να κατεβαζεις το καγκελο και να ψιλοξαπλωνεις κ εσυ μαζι της, μολις κοιμηθει την κανεις!)

αναστασακι γιατι δεν ρωτας τον παπα αν ειναι να ερθει στο σπιτι, η αν δεν ερχετε πηγαινε τον οταν φτιαξει ο καιρος, καλο ειναι μωρε να παρει την ευχουλα το παιδακι σου, παντως ειναι πολυ συγκινητικο..... εγω δακρυσα...

κοριτσια εδω εχει ριξει πολυυυυυυυυυυ βροχη! ο αντρουλης μου ηταν με την μηχανη εξω σε πελατες κ εφαγε ολη την βροχη! το ζουζουνακι μου ηρθε πουντιασμενος!

κοριτσια μου τωρα καταφερα να μπω!

ελενιτσα δεν δουλευω σημερα στο μαγαζι αλλα τωρα θα δουλεψω απο το σπιτι με το λαπτοπ, ωραια η κοτοσουπα κ εμενα μου αρεσουν οι σουπες αλλα στον αντρουλη οχι, οποτε δεν τις κανω! δεν θα εινια πολυ δυσκολο να κοιμηθει στο δωματιο του γιατι θα εχει παρεα τον μεγαλο, και εσυ ποπακι μπορει να την βαζεις να κοιμαται και μολις κοιματε να φευγεις (να την βαζεις στην κουνια κ να κατεβαζεις το καγκελο και να ψιλοξαπλωνεις κ εσυ μαζι της, μολις κοιμηθει την κανεις!)

αναστασακι γιατι δεν ρωτας τον παπα αν ειναι να ερθει στο σπιτι, η αν δεν ερχετε πηγαινε τον οταν φτιαξει ο καιρος, καλο ειναι μωρε να παρει την ευχουλα το παιδακι σου, παντως ειναι πολυ συγκινητικο..... εγω δακρυσα...

κοριτσια εδω εχει ριξει πολυυυυυυυυυυ βροχη! ο αντρουλης μου ηταν με την μηχανη εξω σε πελατες κ εφαγε ολη την βροχη! το ζουζουνακι μου ηρθε πουντιασμενος!

Γιωτακι μου κ μενα μου αρεσουν πολυ οι σουπες!κ στον μεγαλο μου παλι καλα τις τρωει πολυ καλα απο μικρουλης!

ναι κ γω ετσι πιστευω οτι λογο του μγεαλου ισως να ειναι καπως ευκολο!

Αναστασακι μου μην ανχωνεσαι για αυριο τον πας μια αλη μερα δνε πιστευω να παιζει ρολο..καλο ειναι να την παρει την ευχουλα οχι για προλληπτικους λογους αλα καλο θα του κανει σιγουρα!

Ιωαννακι μου ζηλευα τοσο που ελεγες οτι χιονιζε πολυ σε σας κ πριν λιγο κοιταω εξω κ τι βλεπω εκει που εβρεχε το στρωσε..ντοινγκ..το εχει στρωσει εξω μεσα σε λιγη ωρα ..πριν λιγες ωρες συνεχεια κοιτουσα εξω κ ολο εβρεχε μεχρι πριν λιγο που με πηρε η μαμα κ μου λεει βλεπεις εξω τι γιενται λεω τι ??βρεχει??κ μου λεει τι βρεχει το χει στρωσειιι..γιουπιιιιιιι!αν συνεχισει ετσι αυριο θα ειναι ολα στρωμενα..θελω να βγω εξω να το απολαυσω κ να βγαλουμε καμαι φωτο..:tongue:αλα δεν γινεται που να τον βγαλεις τον μπεμπακο εξω..τον μεγαλο ομως θα τον κατεβασω ισα ισα να πιασιε το χιονακι για λιγο!:D

ο μικρουλςη μου σημερα πολυ γκρινια κοριτσια..μαλον σημερα περασε στο το γαλα ο αρακας που ειχα φαει προχθες κ ελεγα οτι δνε τον πειραξε..:(ολη μερα ειναι καθε λιγο κλιγακι γκρινια..τον λυπαμαι που ζοριχεται τι μασαζ στη κοιλιτσα ,τι γυμνταστικη στα ποδαρακια ..τον εκανα κ ζεστο μπανακι να τον βοηθησει κ τωρα ειναι καπως καλυτερα..κ συνεχεια ψαχνει κ ζιζι σημερα..εχω χασει τις ωρες σημερα..δεν εφαγε κ παλι την φρουτοκρεμα καλα!4 κουταλιτσε απο λιγο!:(

αχ μακαρι να περασει ηρεμα η νυχτα μας!

το ιδιο ευχομαι κ σε ολες σας..θεουλη μου να κοιμηθουνε ηρεμα τα μωρακαι ολου του κοσμου σημερα να ξεκουραστουνε λιγο οι μανουλιτσες..εεεεεε θεουλη μουυυυυυυ??????χιχιχιχιχιχιχ!

τα παιξε η μανουλα!:tongue::tongue:αυτα..παω εχω τον μεγαλο στη τουαλετα κ τον μικρο στη κουνια..πιον να πρωτοπιασω!με πονεσε κ η κοιλια μου στα ξαφνικα κ ειμαι τελεια τωρα!σουπερρρρ@:tongue:;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κορίτσια το εφακη σημερα πηρε το μωρακι τους στο σπιτι!!:D

αχ αληθεια αναστασακι..τελειααααααα~μπραβοοοοοο..ευχοαμι οαλ κααλ τωρα κ να μηνα ξαχωριστουν ποτε!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...