Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ουφφφφφφφφ....συμμαζεψα λιγο κοριτσακια μου τωρα που κοιμαται η μπουμπου μου!!!!!

χρυσανθουλα καλημερααααααααααααααααααααα

καλε σοκαριστικο και μονο που το διαβασα γιατι το βιντεο δεν το εβαλα να το δω!!!!απαπαπαπαπαπαππαπ

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:P:p:pσυστηνεται ποπακι μου ε!???αχ!χαρηκα τωρα!να το χω ετοιμο αν μοθ την πει ο αντρουλης οτι την κακομαθαινω!χαχαχαχα!:wink:φιλακια στην ομορφη μπεμπουλα που τρωει οοοοοολη την κρεμουλα!χαχαχα!

εγω δε βολευομαι καθολου ξαπλωτη ρε κοριτσια να θηλασω!!!!

και θελω πολυ γιατι σιγουρα θα ειναι πολυ ξεκουραστο:-(

:P:p:pσυστηνεται ποπακι μου ε!???αχ!χαρηκα τωρα!να το χω ετοιμο αν μοθ την πει ο αντρουλης οτι την κακομαθαινω!χαχαχαχα!:wink:φιλακια στην ομορφη μπεμπουλα που τρωει οοοοοολη την κρεμουλα!χαχαχα!

χαχαχα, ναι ετσι να πεις!!!!!:tongue:

θα της δωσω!!!!!!!!:-P

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα χρυσανθουλι με το ομορφο το χριστινουλι!!!!!!οτι θα μαθει ειναι λογικο αλλα θα μαθει να κοιμαται και στο κρεβατι της οταν παψει να θηλαζει το βραδυ, αλλωστε το co-sleeping που λενε και στο εξωτερικο:rolleyes::tongue:συστηνεται για τον νυχτερινο θηλασμο!!!!να μου φιλησεις το χριστινιω!!!!:tongue:

6-8 το απογευμα εννοουσα!!!! η μπεμπα κοιμηθηκε 22.30- 9.30!

ποπακι μου περαστικα!

αναστασακι μου καλο σαραντισμο να εχετε! ελπιζω να μην κανει πολυ κρυο!!!

λενακι μου, χρυσανθακι μου, ρανακι μου, ιωαννακι μου φιλακια!!!

εγω δε βολευομαι καθολου ξαπλωτη ρε κοριτσια να θηλασω!!!!

και θελω πολυ γιατι σιγουρα θα ειναι πολυ ξεκουραστο:-(

ειναι μεχρι να βρεις να βολευτεις, εμενα με ξεκουραζει απιστευτα και ειναι η μονη σταση που τρωει ησυχα η μικρη μου!!!!οταν την εχω αγκαλια και τρωει τις αλλες ωρες ειναι για πολυ γελιο!!!!!τρωει 2 γουλιες και γυρναει και με κοιταει, μετα μου γελαει και μου τραβαει την θηλη, μεγαλο πονηρομουτρο ειναι!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!το εχει βρει παιχνιδι, ασε που αν καποιος μπει ή μιλησει αφηνει το στηθος και γυρναει να δει τι γινεται η κουτσομπολα!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

ποπακι μου περαστικα!

ααααα οκ!!!!!ξεκουραστηκες λιγακι!!!!ευχαριστω γιωτουλα!!!!!αχ η μπεμπουλα μας η καλη, μια χαρουλα!!!!φτου φτου!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες κ μπεμπακια!καλα ειστε βλεπω!

Αναστασακι μου καλο σαραντισμο καρδουλα μου!!!

Ποπακι μου κ γω την περνω στο κρεβατι μαζι μου κ μαρεσει παααααααααααρα πολυ ανησυχω λιγο μην μαθει μετα ειναι αληθεια αλλα τωρα μαρεσει!πραγματι παντως πιστευω οτι αυτον τον βαθυ τον υπνο που δεν σε νοιαζει τιποτα το παιδι μου θα παει γυμνασιο για να τον κανω !χαχαχα!

ελενιτσα μου τον πηρες στο κρεβατι κ συ ε??αχ ειναι τοοοοσο ωραια!

ιωαννακι κ εδω εχει εναν καιρο χαλι!φοβερο αερα!

ρανακι μου μεγαλωσατε ε???ποποπο!να σοθ πω πραγματι καθε γιαττρος λεει τα δικα του!κ μενα που επεσε στην κλινικη ο αφαλος στις 15 μου ειπε να την βαλω κανονικα στο μπανιο

γιωτακι καλημερα!!!!!!!!φιλακια στην μπεμπου!

καλημερα χρυσανθακι!! σε ευχαριστω φιλεναδα!! τι κανετε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειναι μεχρι να βρεις να βολευτεις, εμενα με ξεκουραζει απιστευτα και ειναι η μονη σταση που τρωει ησυχα η μικρη μου!!!!οταν την εχω αγκαλια και τρωει τις αλλες ωρες ειναι για πολυ γελιο!!!!!τρωει 2 γουλιες και γυρναει και με κοιταει, μετα μου γελαει και μου τραβαει την θηλη, μεγαλο πονηρομουτρο ειναι!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!το εχει βρει παιχνιδι, ασε που αν καποιος μπει ή μιλησει αφηνει το στηθος και γυρναει να δει τι γινεται η κουτσομπολα!!!!!:tongue:

στο πλαι καθεσαι και μικρη ξαπλωμενη στο κρεββατι?

προσπαθησα 1 φορα αλλα....μπααααα...ειναι και μεγαλο το ζιζι μου και πεφτει πανω της και φοβαμαι μη με παρει ο υπνος και την σκασω...χχαχαχαα

ποπακι μου περαστικα!

ααααααχχχχχχ.....αντε και στα δικα μας

καλημερα λενιω μου!!!!αχ αυτη τη πορτοκαλοπιτααααααααα.....θελω να τη φτιαξω αλλα νυσταζω συνεχειααααααααααααααααα....μολις στρωσει το θεμα λιγακι θα τη φτιαξω!!!!!
μολις μιλησα με την μαμα μου!!!!εφαγε ολη την φρουτοκρεμα, ενα μηλο της ειχε αλεσει!!!!!αλλα δεν εχει καταλαβει η γλυκουλα μου και την κοιμιζε τωρα χωρις να της δωσει συμπληρωμα γαλατακι!!!θα της το εδινε μετα αλλα αυτο θα ηταν σαν να ετρωγε ενα 2ο γευμα μετα, ουφ, καλα που την προλαβα και της ειπα να της το κανει τωρα το γαλα και οσο πιει!!!!:confused:

λενιωωωωωωωωω καλημερα!!!!!!δεν την εφαγε ε?ειναι με τις ωρες τους!!!!αχ αυτος ο υπνος, πολυτιμος!!!!εγω παντως, το εχω ξαναπει και μπορει να γινομαι κουραστικη αλλα κοιμαμαι με την μπεμπα μου διπλα στο κρεβατι!!!!μπορει να ξυπναει και να τρωει αλλα απλα γυριζει το κεφαλακι της και θηλαζει και πιπιλαει μετα και κοιμομαστε παλι πολυ πολυ συντομα!!!!τωρα αργοτερα πως θα κοιμαται.....πιστευω θα εχει μαθει να κοιμαται μονη της, θα εχει μεγαλωσει πια!!!!!:tongue:εγω παντως απολαμβανω τις στιγμες αυτες!!!!ποτε θα ξανακοιμαμαι μαζι με την κορη μου?σιγα μην με θελει να κοιμομαστε μαζι οταν θα μεγαλωσει, οσο και να το θελω, χαχαχαχαχα!!!!οταν ξυπναω μεσα στην νυχτα και την βλεπω διπλα μου ειμαι τοοοσο ευτυχισμενη, θελω να την ζουμπιξω κι ας ξυπνησει!!!!!!!:tongue:

κοριτσακια ποτε το κανατε μπανακι ολοκληρο το μωρο αφου επεσε ο αφαλος?κατετθειαν ή μετα απο καποιες μερες?

θα παρω και τον ντοκτορ αλλα πειτε μου κι εσεις....

Ρανιουκο μου εμεις τον καναμε μπανιο κανονικα απαλ η περιοχη του αφαλου δεν επρεπε να βρεχεται πολυ τωρα αν βρεχοταν παλι δεν πειραζε καλο στεγνωμα με την πετσετα κ αμεσως πενταντιν βαζαμα..ετσι μας ειπαν απο το νοσκομειο κ ο γιατρος!μετα που εεπσε ο αφαλο κανονικα τον εκανα κ παλι μπανιο απαλ κ απλι καλο στεγνωμα κ μεσα στον αφαλαο γαι τρεις μερες οινοπνευμα εβαζα!;)

Ποπακι μου τι ομορφα που τα ειπες ετσι ειναι!ποτε θα τα ξααπολαυσουμε απαλ η αληθεια ειναι οπως αν μαθουν ετσι μετα ειναι πολυ δυσκολο να τα πας στο δωματιο τους!εμενα ουτς η αλως το κραβατακι του ειναισ το δωματιο μας κ παλι θα δυσκολευτω πιστεω να παει στο δωματιο του! κ μενα μαρεσει πολυ να τον χαζευω την ωρα που κοιμαται απαολαυση ειναι!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αααααα ποτε μπηκατε ολες??????????

Ιωαννακι μου αμαν κ πωε κανω να ανοιξει ο καιρος να βγαινουμε βόλτες!!!!!

ποπακι μου η μικρη κοιμαται μαζι σας στο δωματιο η μονη??

ρανιακι επεσε ο αφαλουκος!!! ξελαφρωσες ε?? κ εγω οταν επεσε χαρηκα!!

λενακι μου πολυ αερας ε? αφου εγω το βραδυ φοβομουν!! κ εγω οταν τον παιρνω διπλα μου κοιμαται!! τι πραγμα ειναι αυτο!!!

εντομεταξυ οταν παει 22.00 τα ματια μου κλείνουν από την κούραση κοριτσια!!πότε θα ξαναβρω τον εαυτο μου??????????:confused:

πήρα τηλ κ μου ειπε ο πατερ να παω 09.00 αυριο για την ευχη! μακαρι να μη βρεχει, γιατι αν βρεχει κ φυσαει δεν θα τον βγαλω! φοβαμαι:-(

ααααααα ζυγιστηκαμε σημερα!!! πηραμε 205 γραμμαρια!!!!!! καθε εβδομαδα θα τον ζυγηζω να ξερω που βρισκομαι!

δειτε. σοκαριστηκα http://www.mitrikosthilasmos.com/2012/02/video.html

Αναστασακι μου καλο σαραντισμο αγαπουλα μου!μαακρι να εχει καλη μερα αλα φοβααμι πως ετσι θα ειναι κ μπορει κ χειροτερα λεγανε απο αυριο χιονια κ χαμηλες θερμοκρασιες!αν ησουν με το αμαξι μπορουσες να πεταχτεις στα γρηγορ ακ να ξαναγυρησεις σπιτι!τον κουκουλωνεις καλα καλα κ μια χαρα αλα με το καορτσι ειναι λιγο επικινδυνα η αληθεια ειναι!:(

νομιζω το εχω ξαναδει αυτο το βιντεακι οντως σοκαριστικο!:rolleyes:

τα ματια μας κ τα παιδακια μας!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

στο πλαι καθεσαι και μικρη ξαπλωμενη στο κρεββατι?

προσπαθησα 1 φορα αλλα....μπααααα...ειναι και μεγαλο το ζιζι μου και πεφτει πανω της και φοβαμαι μη με παρει ο υπνος και την σκασω...χχαχαχαα

χαχαχαχαχα!!!!καλα πολυ γελασα!!!!!να εισαι καλα!!!!:lol:λοιπον, ξαπλωμενες και οι 2 και το ζιζι το πιανει ξαπλωμενη, μπορεις να περασεις και το χερι σου κατω απο το κεφαλακι της για να την σηκωσεις λιγακι, σαν αγκαλασμενες στο πλαι, φαντασου, ετσι εκανα στην αρχη, τωρα απλα ειναι ξαπλωμενη και γυρναει το κεφαλακι της στο πλαι και εγω γυρισμενη στο πλαι πιανει το ζιζακι, δεν ξερω αν σου εδωσα να καταλαβεις, χαχαχαχα!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ααααααχχχχχχ.....αντε και στα δικα μας

καλε δεν σας προλαβαινω!!!

ρανακι μου εισαστε πολυ μικρουλακια ακομα! εσυ εδινες ξενο το βραδυ η κανω λαθος? με το ξενο το βραδυ θα κοιμαται σιγα σιγα ολο το βραδυ, ο θηλασμος αργει λιγακι! (αλλα ειναι καλυτερος!) μια απο τις φιλες μου το μωρο ειναι 6 μηνων θηλαζει τωρα πια μονο πρωι και βραδυ και κοιμαται ολο το βραδυ το αγορακι της, απο 4 μηνων!

Ρανιουκο μου εμεις τον καναμε μπανιο κανονικα απαλ η περιοχη του αφαλου δεν επρεπε να βρεχεται πολυ τωρα αν βρεχοταν παλι δεν πειραζε καλο στεγνωμα με την πετσετα κ αμεσως πενταντιν βαζαμα..ετσι μας ειπαν απο το νοσκομειο κ ο γιατρος!μετα που εεπσε ο αφαλο κανονικα τον εκανα κ παλι μπανιο απαλ κ απλι καλο στεγνωμα κ μεσα στον αφαλαο γαι τρεις μερες οινοπνευμα εβαζα!;)

Ποπακι μου τι ομορφα που τα ειπες ετσι ειναι!ποτε θα τα ξααπολαυσουμε απαλ η αληθεια ειναι οπως αν μαθουν ετσι μετα ειναι πολυ δυσκολο να τα πας στο δωματιο τους!εμενα ουτς η αλως το κραβατακι του ειναισ το δωματιο μας κ παλι θα δυσκολευτω πιστεω να παει στο δωματιο του! κ μενα μαρεσει πολυ να τον χαζευω την ωρα που κοιμαται απαολαυση ειναι!:D

καλα οτι θα ταλαιπωρηθω να την κοιμιζω στην κουνια της, ειναι γεγονος αλλα τι να κανουμε, θα δουμε!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες κ μπεμπακια!καλα ειστε βλεπω!

Αναστασακι μου καλο σαραντισμο καρδουλα μου!!!

Ποπακι μου κ γω την περνω στο κρεβατι μαζι μου κ μαρεσει παααααααααααρα πολυ ανησυχω λιγο μην μαθει μετα ειναι αληθεια αλλα τωρα μαρεσει!πραγματι παντως πιστευω οτι αυτον τον βαθυ τον υπνο που δεν σε νοιαζει τιποτα το παιδι μου θα παει γυμνασιο για να τον κανω !χαχαχα!

ελενιτσα μου τον πηρες στο κρεβατι κ συ ε??αχ ειναι τοοοοσο ωραια!

ιωαννακι κ εδω εχει εναν καιρο χαλι!φοβερο αερα!

ρανακι μου μεγαλωσατε ε???ποποπο!να σοθ πω πραγματι καθε γιαττρος λεει τα δικα του!κ μενα που επεσε στην κλινικη ο αφαλος στις 15 μου ειπε να την βαλω κανονικα στο μπανιο

γιωτακι καλημερα!!!!!!!!φιλακια στην μπεμπου!

καλαημερα χρυσανθακι μου!τι κανετε?το χριστινακι πως ειναι?

κ γω τον πηρα χθες μετα απο πολες προσπαθειες που εκανα να κοιμηθει στο κρεβατακι του ..ειχα κουραστει πολυ κ ετσι ειπα ασ τον παρω μαζι μου κ να κοιμηθουμε!μια απο τις συμβουλες που δινουν σε νεους γονεις ειναι μην το παρετε ποτε στο κρεβατι σας!χιχιχχιχ:tongue:ενταξει ακοαμ μικρα ειναι εχουμε χρονο να τα βαλουμε στο κρεβατακι τους αν μεγαλωσουν λιγο ακομα εκει ειναι που δνε μπορεις να το ελενξεις!;);)

εκανα μια κοτοσουπα κοριτσια..μμμ τελειαααααααα!πολυ γευστικη..ηταν μια τελεια λιπαρη κοτα ..αφου δεν εβαα λαδι να μην τηνε πιβαρυνω φτανει του λιπαρο ζουμακι της κοτας..μοσχομυρησε ο σπιτι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...