Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αααααα ποτε μπηκατε ολες??????????

Ιωαννακι μου αμαν κ πωε κανω να ανοιξει ο καιρος να βγαινουμε βόλτες!!!!!

ποπακι μου η μικρη κοιμαται μαζι σας στο δωματιο η μονη??

ρανιακι επεσε ο αφαλουκος!!! ξελαφρωσες ε?? κ εγω οταν επεσε χαρηκα!!

λενακι μου πολυ αερας ε? αφου εγω το βραδυ φοβομουν!! κ εγω οταν τον παιρνω διπλα μου κοιμαται!! τι πραγμα ειναι αυτο!!!

εντομεταξυ οταν παει 22.00 τα ματια μου κλείνουν από την κούραση κοριτσια!!πότε θα ξαναβρω τον εαυτο μου??????????:confused:

πήρα τηλ κ μου ειπε ο πατερ να παω 09.00 αυριο για την ευχη! μακαρι να μη βρεχει, γιατι αν βρεχει κ φυσαει δεν θα τον βγαλω! φοβαμαι:-(

ααααααα ζυγιστηκαμε σημερα!!! πηραμε 205 γραμμαρια!!!!!! καθε εβδομαδα θα τον ζυγηζω να ξερω που βρισκομαι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια ποτε το κανατε μπανακι ολοκληρο το μωρο αφου επεσε ο αφαλος?κατετθειαν ή μετα απο καποιες μερες?

θα παρω και τον ντοκτορ αλλα πειτε μου κι εσεις....

εγω κατευθειαν τον εκανα κανονικα.ετσι μου'χε πει ο γιατρος μας.

μολις μιλησα με την μαμα μου!!!!εφαγε ολη την φρουτοκρεμα, ενα μηλο της ειχε αλεσει!!!!!αλλα δεν εχει καταλαβει η γλυκουλα μου και την κοιμιζε τωρα χωρις να της δωσει συμπληρωμα γαλατακι!!!θα της το εδινε μετα αλλα αυτο θα ηταν σαν να ετρωγε ενα 2ο γευμα μετα, ουφ, καλα που την προλαβα και της ειπα να της το κανει τωρα το γαλα και οσο πιει!!!!:confused:

λενιωωωωωωωωω καλημερα!!!!!!δεν την εφαγε ε?ειναι με τις ωρες τους!!!!αχ αυτος ο υπνος, πολυτιμος!!!!εγω παντως, το εχω ξαναπει και μπορει να γινομαι κουραστικη αλλα κοιμαμαι με την μπεμπα μου διπλα στο κρεβατι!!!!μπορει να ξυπναει και να τρωει αλλα απλα γυριζει το κεφαλακι της και θηλαζει και πιπιλαει μετα και κοιμομαστε παλι πολυ πολυ συντομα!!!!τωρα αργοτερα πως θα κοιμαται.....πιστευω θα εχει μαθει να κοιμαται μονη της, θα εχει μεγαλωσει πια!!!!!:tongue:εγω παντως απολαμβανω τις στιγμες αυτες!!!!ποτε θα ξανακοιμαμαι μαζι με την κορη μου?σιγα μην με θελει να κοιμομαστε μαζι οταν θα μεγαλωσει, οσο και να το θελω, χαχαχαχαχα!!!!οταν ξυπναω μεσα στην νυχτα και την βλεπω διπλα μου ειμαι τοοοσο ευτυχισμενη, θελω να την ζουμπιξω κι ας ξυπνησει!!!!!!!:tongue:

ποπακι μετα την σηκωνεις να ρευτει??? οταν ειμαι πολυ κουρασμενη και εγω το κανω αυτο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια ποτε το κανατε μπανακι ολοκληρο το μωρο αφου επεσε ο αφαλος?κατετθειαν ή μετα απο καποιες μερες?

Ρανιακι μου αυτή την κουβέντα την είχα πριν από λίγο με την αδερφή μου! Αφού πέσει ο αφαλός για 2 με 3 μέρες ακόμη δεν βρέχεις την περιοχή εκεί, συνεχίζεις με οινόπνευμα και αφού περάσουν οι μέρες αυτές και ξεραθεί λιγάκι τότε κάνεις μπανάκι άφοβα! Ελπίζω να σε βοήθησα! Για σιγουριά δική σου πάντα συμβουλέψου και τον παιδίατρο!

εμενα μου ειχε πει ο γιατρος να της βαζω οινοπνευμα αλλες 2 μερουλες αφου ειχε πεσει και μετα να την κανω μπανακι αλλα καθε γιατρουλης λεει τα δικα του!!!!

ναι ευτυχως καθεται με την μαμα μου, με την πεθερουλα κλαιει και δεν ξερω γιατι!!!!!:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αααααα ποτε μπηκατε ολες??????????

Ιωαννακι μου αμαν κ πωε κανω να ανοιξει ο καιρος να βγαινουμε βόλτες!!!!!

ποπακι μου η μικρη κοιμαται μαζι σας στο δωματιο η μονη??

ρανιακι επεσε ο αφαλουκος!!! ξελαφρωσες ε?? κ εγω οταν επεσε χαρηκα!!

λενακι μου πολυ αερας ε? αφου εγω το βραδυ φοβομουν!! κ εγω οταν τον παιρνω διπλα μου κοιμαται!! τι πραγμα ειναι αυτο!!!

εντομεταξυ οταν παει 22.00 τα ματια μου κλείνουν από την κούραση κοριτσια!!πότε θα ξαναβρω τον εαυτο μου??????????:confused:

πήρα τηλ κ μου ειπε ο πατερ να παω 09.00 αυριο για την ευχη! μακαρι να μη βρεχει, γιατι αν βρεχει κ φυσαει δεν θα τον βγαλω! φοβαμαι:-(

ααααααα ζυγιστηκαμε σημερα!!! πηραμε 205 γραμμαρια!!!!!! καθε εβδομαδα θα τον ζυγηζω να ξερω που βρισκομαι!

καλημερα αναστασακι μουουουου.......εγω οταν την βαζω διπλα μου δε κοιμαται....μονο πανω στο στηθος μου οταν εχει τους κολικους!!!!!κατα τ'αλλα στη κουνια της!!!!

μια χαρα ταν κιλακια του ....μονο μη μου αγχωνεσαι!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....

αχ πως το περιμενω κι εγω αυτο!!!!!

ααααα......σαραντιζουμε στις 4 μαρτιου κοριτσακια μου.....ειναι τα γεννεθλια μου εκεινη τη μερα!!!!θα κοψουμε και τουρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ποπακι μετα την σηκωνεις να ρευτει??? οταν ειμαι πολυ κουρασμενη και εγω το κανω αυτο!

αναστασακι μου, με το καλο η ευχουλα, μακαρι να μην βρεχει!!!!οχι δεν την σηκωνω να ρευτει, οταν ξαναξυπνησει αεριζεται και βγαζει τον αερα ετσι:lol:ετσι εχω καταλαβει!!!!:rolleyes:κοιμομαστε στο δωματιο της, σε κρεβατι που εχω διπλα στην κουνια της, ο μπαμπας μας, μονος του στο δωματιο μας!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα αναστασακι μουουουου.......εγω οταν την βαζω διπλα μου δε κοιμαται....μονο πανω στο στηθος μου οταν εχει τους κολικους!!!!!κατα τ'αλλα στη κουνια της!!!!

ααααα......σαραντιζουμε στις 4 μαρτιου κοριτσακια μου.....ειναι τα γεννεθλια μου εκεινη τη μερα!!!!θα κοψουμε και τουρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

Τα καλύτερα γενέθλεια πραγματικά! Με την κορούλα σου αγκαλίτσα!

σε ευχαριστω ρανιακι !! αχ τελεια!!!!!!! θα εχει ανοιξει ο καιρος κ θα μπορειτε να βγειτε κιολας! ενω εμεις.....:(:(

αναστασακι μου, με το καλο η ευχουλα, μακαρι να μην βρεχει!!!!οχι δεν την σηκωνω να ρευτει, οταν ξαναξυπνησει αεριζεται και βγαζει τον αερα ετσι:lol:ετσι εχω καταλαβει!!!!:rolleyes:

σε ευχαριστω ποπακι! εγω φοβαμαι μη με παρει ο υπνος:rolleyes: σαν παστες σαρδελες ειμαστε παντως στο κρεβατι:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω ποπακι! εγω φοβαμαι μη με παρει ο υπνος:rolleyes: σαν παστες σαρδελες ειμαστε παντως στο κρεβατι:lol::lol::lol:

χαχαχαχα, εμεις ειμαστε πολυ ανετα, ειναι σχεδον διπλο το κρεβατι και την εχω φυσικα απο μεσα που εχει τοιχο και με μαξιλαρια!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χαχαχαχα, εμεις ειμαστε πολυ ανετα, ειναι σχεδον διπλο το κρεβατι και την εχω φυσικα απο μεσα που εχει τοιχο και με μαξιλαρια!!!

αααα εμεις στην κρεβατοκαμαρα οι 3 μας!!! τωρα που θα λειπει ο αντρας μου θα εχουμε πολυ χωρο! αν κ ειμαι σιγουρη που παλι κοντα μου θα τον εχω! χιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλεναδιτσες κ μπεμπακια!καλα ειστε βλεπω!

Αναστασακι μου καλο σαραντισμο καρδουλα μου!!!

Ποπακι μου κ γω την περνω στο κρεβατι μαζι μου κ μαρεσει παααααααααααρα πολυ ανησυχω λιγο μην μαθει μετα ειναι αληθεια αλλα τωρα μαρεσει!πραγματι παντως πιστευω οτι αυτον τον βαθυ τον υπνο που δεν σε νοιαζει τιποτα το παιδι μου θα παει γυμνασιο για να τον κανω !χαχαχα!

ελενιτσα μου τον πηρες στο κρεβατι κ συ ε??αχ ειναι τοοοοσο ωραια!

ιωαννακι κ εδω εχει εναν καιρο χαλι!φοβερο αερα!

ρανακι μου μεγαλωσατε ε???ποποπο!να σοθ πω πραγματι καθε γιαττρος λεει τα δικα του!κ μενα που επεσε στην κλινικη ο αφαλος στις 15 μου ειπε να την βαλω κανονικα στο μπανιο

γιωτακι καλημερα!!!!!!!!φιλακια στην μπεμπου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερα φιλεναδιτσες κ μπεμπακια!καλα ειστε βλεπω!

Αναστασακι μου καλο σαραντισμο καρδουλα μου!!!

Ποπακι μου κ γω την περνω στο κρεβατι μαζι μου κ μαρεσει παααααααααααρα πολυ ανησυχω λιγο μην μαθει μετα ειναι αληθεια αλλα τωρα μαρεσει!πραγματι παντως πιστευω οτι αυτον τον βαθυ τον υπνο που δεν σε νοιαζει τιποτα το παιδι μου θα παει γυμνασιο για να τον κανω !χαχαχα!

ελενιτσα μου τον πηρες στο κρεβατι κ συ ε??αχ ειναι τοοοοσο ωραια!

ιωαννακι κ εδω εχει εναν καιρο χαλι!φοβερο αερα!

ρανακι μου μεγαλωσατε ε???ποποπο!να σοθ πω πραγματι καθε γιαττρος λεει τα δικα του!κ μενα που επεσε στην κλινικη ο αφαλος στις 15 μου ειπε να την βαλω κανονικα στο μπανιο

γιωτακι καλημερα!!!!!!!!φιλακια στην μπεμπου!

καλημερα χρυσανθουλι με το ομορφο το χριστινουλι!!!!!!οτι θα μαθει ειναι λογικο αλλα θα μαθει να κοιμαται και στο κρεβατι της οταν παψει να θηλαζει το βραδυ, αλλωστε το co-sleeping που λενε και στο εξωτερικο:rolleyes::tongue:συστηνεται για τον νυχτερινο θηλασμο!!!!να μου φιλησεις το χριστινιω!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα χρυσανθουλι με το ομορφο το χριστινουλι!!!!!!οτι θα μαθει ειναι λογικο αλλα θα μαθει να κοιμαται και στο κρεβατι της οταν παψει να θηλαζει το βραδυ, αλλωστε το co-sleeping που λενε και στο εξωτερικο:rolleyes::tongue:συστηνεται για τον νυχτερινο θηλασμο!!!!να μου φιλησεις το χριστινιω!!!!:tongue:

:P:p:pσυστηνεται ποπακι μου ε!???αχ!χαρηκα τωρα!να το χω ετοιμο αν μοθ την πει ο αντρουλης οτι την κακομαθαινω!χαχαχαχα!:wink:φιλακια στην ομορφη μπεμπουλα που τρωει οοοοοολη την κρεμουλα!χαχαχα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...