Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα Ποπάκι μου! Περαστικά μωρέ! ναι έχεις δίκιο όχι άλλο χειμώνα! Βαρέθηκα τόσο πολύ! Εχθές το βράδυ φυσούσε πάρα πολύ και είχα και κάτι πονάκια χαμηλά! Εν τω μεταξύ έλεγα έτσι και γεννήσω πως θα πάω στη Λάρισα! Ουφφφ πολύ άγος έχω και δεν αξίζει τελικά! Είδες τελικά η μπουμπού σου που με λίγο μηλαράκι μέσα την τρώει την κρεμούλα της; Έχουν πολύ πλάκα μωρέ όταν τρώνε! Κάνουνε κάτι γκριμάτσες είναι για ρούφηγμα τα άτιμα!

καλημερα ιωαννακι μου!!!!!

υπομονη γλυκουλα μου....μην μου αγχωνεσαι!!!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι λογικο να εχεις αγχος μωλε!!!!θα περασει, κοντευουμε!!!!!σε πολυ λιγο θα ερθει ο μπεμπακος και θα εισαστε σπιτακι αγκαλιτσα!!!!

αχ ναι εχουν πολυ πλακα!!!!ολα τα λεφτα!!!!:-P

αχ ποπακι μου τωρα ειδα οτι εχω βαλει το ιδιο τικερακι με σενα....χιχιχιχι

περαστικουλια ποπακι μου!!!!!!!!!!

ποσες ωρες σου κοιμαται τωρα ποπακι μου?το παει σερι το βραδυ?

ρανιουκο μου, καλημερα!!!!!!σας επεσε ο αφαλος?τελεια!!!!!μεγαλωνεται!!!!γιουπι!!!!!

σιγα μην κοιμαται σερι!!!!!την ταισα στις 9:30 κοιμηθηκε και ξαναεφαγε στις 1:00 και μετα στις 4:30 και στις 7:00 εφαγε λιγουλακι και ξυπνησε πια στις 7:30!!!αλλα ολα τα ταισματα τα εκανε κοιμισμενη, χωρις να ανοιγει ματια και να γκρινιαξει!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

αχ ποπακι μου τωρα ειδα οτι εχω βαλει το ιδιο τικερακι με σενα....χιχιχιχι

χαχαχαχα!!!!τυχαιο, δεν νομιζω?αφου ειναι φιλεναδιτσες οι μπεμπουλες μας!!!!διαδυκτιακες!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ρανιουκο μου, καλημερα!!!!!!σας επεσε ο αφαλος?τελεια!!!!!μεγαλωνεται!!!!γιουπι!!!!!

σιγα μην κοιμαται σερι!!!!!την ταισα στις 9:30 κοιμηθηκε και ξαναεφαγε στις 1:00 και μετα στις 4:30 και στις 7:00 εφαγε λιγουλακι και ξυπνησε πια στις 7:30!!!αλλα ολα τα ταισματα τα εκανε κοιμισμενη, χωρις να ανοιγει ματια και να γκρινιαξει!!!!:tongue:

ωχχχχχχχχχ....καταλαβα!!!

δε θα ξανακοιμηθω ποτε πια στη ζωη μου!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

ωχχχχχχχχχ....καταλαβα!!!

δε θα ξανακοιμηθω ποτε πια στη ζωη μου!!!!!:lol:

η αληθεια ειναι πως παντα και μεσα στον υπνο μας θα εχουμε το νου μας στα παιδακια μας!!!!οσο κι αν μεγαλωσουν!!!!εεε ενταξει καποια στιγμη θα κοιμουνται σερι, που θα παει!!!!!:lol:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε?

χαθηκα, ειχα δυσκολη μερα εχτες, δουλεια το πρωι, μετα σπιτι δουλειες και ενδιαμεσα την μπεμπα, αλλα κοιμηθηκα απο τις 6 μεχρι τις 8!

τωρα εχω να κανω μερικες δουλειες εδω και θα μπαινοβγαινω!

φιλακια!!!

χαθηκα, ειχα δυσκολη μερα εχτες, δουλεια το πρωι, μετα σπιτι δουλειες και ενδιαμεσα την μπεμπα, αλλα κοιμηθηκα απο τις 6 μεχρι τις 8!

φιλακια!!!

καλημερα γιωτουλα!!!!!καλε τι εννοεις?6 το απογευμα με 8 το πρωι????:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

φιλακια!!!

καλημερα γιωτακι μου!!!

τι κανετε?

6 με 8????????????????????????????????/

Καλημερααααααααααααααα~!τι καλα που ειστε ολες μαζεμενες:P:p

πριν λιγο κοιμησε ο αντρας μου τον μικρουλη κ ειπα να σας πω μια καλημερα πριν ξεκηνησω μαγειρεμα!σημερα πηγε δουλεια κ ξαναγυρησε..χαμος γινεται προς τα κει χιονιζε πολυ~:rolleyes:εδω σε μας πολυ βροζη κ αερας αλα απο αυριο λενε παλι χιονια!:rolleyes:

εμεις χθες παιδευτικαμε να κοιμησουμε τον μικρο..καινουριο τωρα αλα μωλης τον βαζω στο κρεβατακι του ξυπναει..χθες ποσες φορες τον κοιμησα κ με το που τον ακουμπουσα ξυπνουσε..τελικα τον εβαλα διπλα μου στο κρεβατι μας κ ετσι αποκοιμηθηκε..το καλο ειναι οτι κοιμηθηκε μεχρι της 6 σερι κ εφαγε κ αξανκοιμηθηκε μεχρι της 9..ενδιαμεσα με ξυπνησε κ ο γιος μου ..κ αυτος τωρα το χει κανει συνηθει αμ εξυπναει να παω κοντα του με βλεπει κ ξανακοιμαται..το κουκουλονω κ γυρναει πλευρο κ κοιμαται!

παει ο υπνος κοριτσια ξεχαστε τον:tongue::tongue::tongue:πλακα κανω σε λιγα χροναι θα ξαανακοιμηθουμε βρε..που θα παει..:tongue:παντως εγω με τον μεγαλο μου ποτε δεν ειχα τετιο θεμα..δεν με ξενηχτησε ποτε..απο τοτε που εμεινα εγκυος κ ο μεγαλος μου χαλασε λιγο στον υπνο του..παει λιγο πιο αργα για υπνο κ ξυπναει μεσα στη νυχτα μια φορα..

δεν μπορει θα στρωσουν τα πραγματα;);)

Ρανιουκο μου επεσε ο αφαλος..τι καλα..το ειχα ενα ανχος στον μικρουλη μου..του μεγαλου ειχ επεσει αμεσως του μικρου αργησε κ ειχα ανχωθει γιατι ειχα ακουσιε διαφορα το τι γινεταια αν δεν πεσει:(κοιμηθηκατε καλα..πολυ χαιρομαι!;)

Αναστασακι μου φευγει ο αντρουλης σου..αχ τι κριμα να μην εχεις την μανουλα σου διπλα να σε βοηθαει!3 μερουλες ειναι που θα παει θα περασουν φυσικα θα κουραστεις πολυ αλα τι νακανεις!ο μπεμπακος μας πως ειναι καλα?

Ποπακι μου στη δουλειτσ ακ σημερα ε!περαστικα αγαπουλα μου!παλι αντιβιωση ε!για να δουμε η μικρουλα σου σημερα πως θα φαει..εμενα χθες δεν την ηθελε :(με τιποτα ..μια κουταλια καταφερ αν του δωσω αλα δεν τον πιεσα τον θηλασα κ επειδη περημενα κ κοσμο ηθελα να ειναι ηρεμος!στης 7 ηρθε ενας φιλος του αντρα μου με την κοπελα του για να δουν το μωρο κ ετρεχα να προλαναβω να κανω την πορτοκαλοπιτα κ να μπανιαριστω να περοιποιηθω λιγακι αλα τα καατφερα γιατι ο μικρος κοιμηθηκε καλα!;)

Χρυσαναθακι μου καλο τι κανεις?ολα καλα θα πανε με το νοικοκυριο..τωρα κ ναμειενι καμαι δουλεια πισω δνε θα σκασουμε κιολας..δεν πειραζει..ειναι δυσκολα τωρα θα ερθει ο καιρος που το σπιτι θα ειναι πιο οργανωμενο να μεγαλωσουν λιγο τα ζουζουνια!εισια κ μονη σου κ εισια δικαιολογημενη!εγω εχω κοντα την μανουλα μου κ με βοηθαει οποτε δεν δουλευει!μεγαλη βοηθεια οι μανουλιτσες μας ..ο θεος να της εχει καλα~!;)

Ιωαννακι μου τι κανεις?ο μπεμπακος δεν θεελι να βγει ακοαμ..θελει την ζεστουλα της μανουλας!φυσαει πολυ ε..χιονιζιε τωρα?εμας βρεχεια αλα σαν χιονονερο το βλεπω!

παω κοριτσια μου να ξεκηνησω να προλαβω..φιλακιαααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

φιλακια!!!

καλημερα Γιωτακι..τι κανεις?πολες δουλειτσες ε!:(

η μπεμπα τι κανει?

α ξεχασα να σας πω χθες μηλισα λιγο στο σκυπε με το ματινακι μεσω μηνυματων..δεν μπορει να μπει γιατι κολαει πολυ κ δνε την αφηνει α μπει!ειναι στεναχωρεμενη με τον μικρουλη της!

Ματινακι μου σαγαπω πολυυυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλημερααααααααααααααα~!τι καλα που ειστε ολες μαζεμενες:P:p

πριν λιγο κοιμησε ο αντρας μου τον μικρουλη κ ειπα να σας πω μια καλημερα πριν ξεκηνησω μαγειρεμα!σημερα πηγε δουλεια κ ξαναγυρησε..χαμος γινεται προς τα κει χιονιζε πολυ~:rolleyes:εδω σε μας πολυ βροζη κ αερας αλα απο αυριο λενε παλι χιονια!:rolleyes:

εμεις χθες παιδευτικαμε να κοιμησουμε τον μικρο..καινουριο τωρα αλα μωλης τον βαζω στο κρεβατακι του ξυπναει..χθες ποσες φορες τον κοιμησα κ με το που τον ακουμπουσα ξυπνουσε..τελικα τον εβαλα διπλα μου στο κρεβατι μας κ ετσι αποκοιμηθηκε..το καλο ειναι οτι κοιμηθηκε μεχρι της 6 σερι κ εφαγε κ αξανκοιμηθηκε μεχρι της 9..ενδιαμεσα με ξυπνησε κ ο γιος μου ..κ αυτος τωρα το χει κανει συνηθει αμ εξυπναει να παω κοντα του με βλεπει κ ξανακοιμαται..το κουκουλονω κ γυρναει πλευρο κ κοιμαται!

παει ο υπνος κοριτσια ξεχαστε τον:tongue::tongue::tongue:πλακα κανω σε λιγα χροναι θα ξαανακοιμηθουμε βρε..που θα παει..:tongue:παντως εγω με τον μεγαλο μου ποτε δεν ειχα τετιο θεμα..δεν με ξενηχτησε ποτε..απο τοτε που εμεινα εγκυος κ ο μεγαλος μου χαλασε λιγο στον υπνο του..παει λιγο πιο αργα για υπνο κ ξυπναει μεσα στη νυχτα μια φορα..

δεν μπορει θα στρωσουν τα πραγματα;);)

Ρανιουκο μου επεσε ο αφαλος..τι καλα..το ειχα ενα ανχος στον μικρουλη μου..του μεγαλου ειχ επεσει αμεσως του μικρου αργησε κ ειχα ανχωθει γιατι ειχα ακουσιε διαφορα το τι γινεταια αν δεν πεσει:(κοιμηθηκατε καλα..πολυ χαιρομαι!;)

Αναστασακι μου φευγει ο αντρουλης σου..αχ τι κριμα να μην εχεις την μανουλα σου διπλα να σε βοηθαει!3 μερουλες ειναι που θα παει θα περασουν φυσικα θα κουραστεις πολυ αλα τι νακανεις!ο μπεμπακος μας πως ειναι καλα?

Ποπακι μου στη δουλειτσ ακ σημερα ε!περαστικα αγαπουλα μου!παλι αντιβιωση ε!για να δουμε η μικρουλα σου σημερα πως θα φαει..εμενα χθες δεν την ηθελε :(με τιποτα ..μια κουταλια καταφερ αν του δωσω αλα δεν τον πιεσα τον θηλασα κ επειδη περημενα κ κοσμο ηθελα να ειναι ηρεμος!στης 7 ηρθε ενας φιλος του αντρα μου με την κοπελα του για να δουν το μωρο κ ετρεχα να προλαναβω να κανω την πορτοκαλοπιτα κ να μπανιαριστω να περοιποιηθω λιγακι αλα τα καατφερα γιατι ο μικρος κοιμηθηκε καλα!;)

Χρυσαναθακι μου καλο τι κανεις?ολα καλα θα πανε με το νοικοκυριο..τωρα κ ναμειενι καμαι δουλεια πισω δνε θα σκασουμε κιολας..δεν πειραζει..ειναι δυσκολα τωρα θα ερθει ο καιρος που το σπιτι θα ειναι πιο οργανωμενο να μεγαλωσουν λιγο τα ζουζουνια!εισια κ μονη σου κ εισια δικαιολογημενη!εγω εχω κοντα την μανουλα μου κ με βοηθαει οποτε δεν δουλευει!μεγαλη βοηθεια οι μανουλιτσες μας ..ο θεος να της εχει καλα~!;)

Ιωαννακι μου τι κανεις?ο μπεμπακος δεν θεελι να βγει ακοαμ..θελει την ζεστουλα της μανουλας!φυσαει πολυ ε..χιονιζιε τωρα?εμας βρεχεια αλα σαν χιονονερο το βλεπω!

παω κοριτσια μου να ξεκηνησω να προλαβω..φιλακιαααα!;)

καλημερα λενιω μου!!!!αχ αυτη τη πορτοκαλοπιτααααααααα.....θελω να τη φτιαξω αλλα νυσταζω συνεχειααααααααααααααααα....μολις στρωσει το θεμα λιγακι θα τη φτιαξω!!!!!

μολις μιλησα με την μαμα μου!!!!εφαγε ολη την φρουτοκρεμα, ενα μηλο της ειχε αλεσει!!!!!αλλα δεν εχει καταλαβει η γλυκουλα μου και την κοιμιζε τωρα χωρις να της δωσει συμπληρωμα γαλατακι!!!θα της το εδινε μετα αλλα αυτο θα ηταν σαν να ετρωγε ενα 2ο γευμα μετα, ουφ, καλα που την προλαβα και της ειπα να της το κανει τωρα το γαλα και οσο πιει!!!!:confused:

λενιωωωωωωωωω καλημερα!!!!!!δεν την εφαγε ε?ειναι με τις ωρες τους!!!!αχ αυτος ο υπνος, πολυτιμος!!!!εγω παντως, το εχω ξαναπει και μπορει να γινομαι κουραστικη αλλα κοιμαμαι με την μπεμπα μου διπλα στο κρεβατι!!!!μπορει να ξυπναει και να τρωει αλλα απλα γυριζει το κεφαλακι της και θηλαζει και πιπιλαει μετα και κοιμομαστε παλι πολυ πολυ συντομα!!!!τωρα αργοτερα πως θα κοιμαται.....πιστευω θα εχει μαθει να κοιμαται μονη της, θα εχει μεγαλωσει πια!!!!!:tongue:εγω παντως απολαμβανω τις στιγμες αυτες!!!!ποτε θα ξανακοιμαμαι μαζι με την κορη μου?σιγα μην με θελει να κοιμομαστε μαζι οταν θα μεγαλωσει, οσο και να το θελω, χαχαχαχαχα!!!!οταν ξυπναω μεσα στην νυχτα και την βλεπω διπλα μου ειμαι τοοοσο ευτυχισμενη, θελω να την ζουμπιξω κι ας ξυπνησει!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

κοριτσακια ποτε το κανατε μπανακι ολοκληρο το μωρο αφου επεσε ο αφαλος?κατετθειαν ή μετα απο καποιες μερες?

θα παρω και τον ντοκτορ αλλα πειτε μου κι εσεις....

μολις μιλησα με την μαμα μου!!!!εφαγε ολη την φρουτοκρεμα, ενα μηλο της ειχε αλεσει!!!!!αλλα δεν εχει καταλαβει η γλυκουλα μου και την κοιμιζε τωρα χωρις να της δωσει συμπληρωμα γαλατακι!!!θα της το εδινε μετα αλλα αυτο θα ηταν σαν να ετρωγε ενα 2ο γευμα μετα, ουφ, καλα που την προλαβα και της ειπα να της το κανει τωρα το γαλα και οσο πιει!!!!:confused:

λενιωωωωωωωωω καλημερα!!!!!!δεν την εφαγε ε?ειναι με τις ωρες τους!!!!αχ αυτος ο υπνος, πολυτιμος!!!!εγω παντως, το εχω ξαναπει και μπορει να γινομαι κουραστικη αλλα κοιμαμαι με την μπεμπα μου διπλα στο κρεβατι!!!!μπορει να ξυπναει και να τρωει αλλα απλα γυριζει το κεφαλακι της και θηλαζει και πιπιλαει μετα και κοιμομαστε παλι πολυ πολυ συντομα!!!!τωρα αργοτερα πως θα κοιμαται.....πιστευω θα εχει μαθει να κοιμαται μονη της, θα εχει μεγαλωσει πια!!!!!:tongue:εγω παντως απολαμβανω τις στιγμες αυτες!!!!ποτε θα ξανακοιμαμαι μαζι με την κορη μου?σιγα μην με θελει να κοιμομαστε μαζι οταν θα μεγαλωσει, οσο και να το θελω, χαχαχαχαχα!!!!οταν ξυπναω μεσα στην νυχτα και την βλεπω διπλα μου ειμαι τοοοσο ευτυχισμενη, θελω να την ζουμπιξω κι ας ξυπνησει!!!!!!!:tongue:

αχ μωρε...ειδες που το εφαγε ολο?

ευτυχως που καθεται με τη μαμα σου ποπακι μου κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο!!!!!!εμας να δουμε....ουφφφφφφ....το εχω τοσο αγχος αυτο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...