Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλα ειμαι Ματινακι μου~εδω ο μικρος κοιταει παιδικα κ γω ειπα να σας μηλισω λιγακι κ μετα θα τον ετοιμασω να παμε στη μαμα μου!σε λιγο σχολαει .σημερα νωρητερα κ θα φαμε εκει!

το απογευματακι θα παμε με την ξαδερφφη μου ν απρει νυφικα παπουτσια κ να παρω κ γω παντοφλες γιατι τωρα πια μονο γι απαντοφλες ειμαστε!χθες ψηθηκα με σπορτεξ!γιατι νομιζω οτι δεν θα εχει τοση ζεστη το πρωι καλ αηταν!λετε τωρα που θα παω για μεγαλο υπερηχο να μας βγει κοριτσακι!:D:tongue::tongue:αν κ δεν νομιζω!

εμενα ειχε διαφορα με τον υπερηχο γυρω στις 3 μερες!δεν πειραζει Ματινακι μου θα φανει αυτο στην πορεια!;)

ναι στο πρωτο αργεις να το νιωσεις!αλα πλησιαζει η ωρα που θα αισθανθεις την πρωτη του κλωτστιτσα!γυρω στην 20 βδομαδα κ μετα εκει!νωρητερα ομως θα αισθανεσαι φτερουγισματα!;)

Αχ τι ωραια τα ψωνια για τον γαμο....εγω τα παπουτσια τα εφτιαξα γιατι οτι και να δοκιμαζα ηταν πανυψηλα και επειδη με τα τακουνια δεν τα παω καλα ειπα να τα φτιαξω....εκτος του οτι μου στοιχισαν πιο φθηνα απο τα ετοιμα (180 ευρω), εβαλα το τακουνι που ηθελα και το σχεδιο που μου αρεσε για νυφικο παπουτσι....το φοραω ανετα και τωρα με ενα λευκο φορεματακι γιατι τα εφτιαξα λευκη περλα....το κυριοτερο ηταν οτι τα καταευχαριστηθηκα και δεν με πονεσαν τα ποδια μου καθολου ουτε πριστηκαν...δεν εβαλα πωπο κατω στον γαμο μου ουτε για 5 λεπτα!

Εγω λενιω μια εβδομαδα μετα το πασχα εβαλα πεδιλακι...δεν αντεχω με τα κλειστα παπουτσια πλεον...μονο μια μερα αναγκαστηκα να φορεσω μποτα(την ανοιξιατικη ομως) γιατι ηταν ο καιρος βροχερος κατα τ'αλλα συνεχεια σαγιοναριτσα και πεδιλακι!!!!!!

Αχ λενιω μου ποσο ανυπομονω να με κλωτσησει δεν λεγεται!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αληθεια YOTOU μου!δεν πειραζει ποτε δεν ειναι αργα!;)

αα εχετε μαγαζι!ε τοτε οι υποχρεωσεις ειναι περισοτερες ..οσο αντεξεις δηλαδη θα δουλεψεις!μετα με τς πολες ζεστες ισως να σε αφηνουν σπιτι να ξεκουραζεσαι!;);)

ναι εξω τελικα..σημερα θα παρω τη γιατρο να της το πω!εμεις στον μικρο σε ιδωτικο πληρωσαμε η 130 η 150 δνε θυμαμαι!ανυπομονω τοοσ πολυυυ να το δουμε!

χθες πηγε ο αντρας μου να δειξει τα αποτελεσματα μου απο αιμα κ ουρα κ ολα καλα..μονο σιδηρο μου εγραψε αλα σε σιροπακι!ακομα δεν το πηρα..λετε να εχει ασχημη γευση!:rolleyes:

ωχ πλησιαζει κ η καμπυλη ζαχαρου!:shock:

έχω το πατέρα μου, τον αδελφό μου και τον συνεταιρό στο μαγαζι οποτε ολα καλά, μερικά πραγματα μπορώ να τα κάνω απο το σπιτι με λαπιτοπι! αντε μπραβο για τις εξετασεις! εγω περνω ferofolic σιδηρο και φολικο οξυ μαζί σε χαπι και ετσι δεν ξερω για την γεύση

φιλάκια!

κατα την 18-20 θα το ακούσεις, εγω το ακουσα 18+1!

δεν έχω ψωνίσει τιποτα ακόμα ούτε και το δωμάτιο εχουμε φτιάξει! ολα θα γίνουν απο τον έβδομο και μέτα! ας είναι καλά ο αντρούλης μου που θα τα κανει ολά! τα θέλω σε πορτοκαλι και λαχανι τα πράγματα

αμνιο θα κάνεις?

Καλα ουτε εμεις εχουμε ψωνισει τιποτα ακομα εννοειται....ειναι πολυ νωρις ακομα! Ειπαμε να ξεκινησουμε κατα τον σεπτεμβρη με το βαψιμο του δωματιου πρωτα ο Θεος! Απλα εννοειται οτι θα ριξουμε τις ματιες μας πιο νωρις για το τι θελουμε να αγορασουμε γιατι ας πουμε την κουνια την αγοραζεις κατοπιν παραγγελιας ειδικα αν την θες καποιο αλλο χρωμα απ αυτο που εχουν στο δειγμα!

Πορτοκαλολαχανι ε???? Ζωηρα χρωματα!!!

Εγω αμνιο δεν θα κανω γιατι το ποσοστο μου ειναι 1/9234 για συνδρομο down! Με ολες τις μετρησεις που εκανε ο γιατρος με εβγαλε 15 χρονων!!!!

Κοριτσια συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα τρωει γερο σκαλωμα λογω σηματος της συνδεσης!

Μαλλον θα βγω τελειως και θα μπω αργοτερα γιατι μου εχει σπασει τα νευρα! Αφου και στο τηλεφωνο που μιλησα με την μαμα μου πριν λιγο πεφτει η γραμμη...δεν ξερω τι γινεται! Μπορει να κανουν καμια εργασια στο δικτυο!!!!!

Οποτε σας φιλω και θα τα πουμε αργοτερα πιστευω με καλυτερο σημα!!!!!

Αχ τι ωραια τα ψωνια για τον γαμο....εγω τα παπουτσια τα εφτιαξα γιατι οτι και να δοκιμαζα ηταν πανυψηλα και επειδη με τα τακουνια δεν τα παω καλα ειπα να τα φτιαξω....εκτος του οτι μου στοιχισαν πιο φθηνα απο τα ετοιμα (180 ευρω), εβαλα το τακουνι που ηθελα και το σχεδιο που μου αρεσε για νυφικο παπουτσι....το φοραω ανετα και τωρα με ενα λευκο φορεματακι γιατι τα εφτιαξα λευκη περλα....το κυριοτερο ηταν οτι τα καταευχαριστηθηκα και δεν με πονεσαν τα ποδια μου καθολου ουτε πριστηκαν...δεν εβαλα πωπο κατω στον γαμο μου ουτε για 5 λεπτα!

Εγω λενιω μια εβδομαδα μετα το πασχα εβαλα πεδιλακι...δεν αντεχω με τα κλειστα παπουτσια πλεον...μονο μια μερα αναγκαστηκα να φορεσω μποτα(την ανοιξιατικη ομως) γιατι ηταν ο καιρος βροχερος κατα τ'αλλα συνεχεια σαγιοναριτσα και πεδιλακι!!!!!!

Αχ λενιω μου ποσο ανυπομονω να με κλωτσησει δεν λεγεται!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ!

κ γω Ματινακι μου ειχα βρει ανετα αν κ ψηλα αλα πολυ ανετα..180 τα ειχα παρει αλα κ γω δεν εχα βαλει πωπο κατω!;);)

αχ τελεια ηταν!

αχ Ματινακι μου ξερω ποσο πολυ ανυπομονεις!ειναι τελεια αισθηση να το νιωθεις ..εισαι κ πιο ηρεμη μετα!σε λιγο καιρο θα μας μηλας για κλωτσιτσες!:D:D

καλα κανεις Ματινακ μου!εγω τωρα θα παω..με πηρε τηλ η ξαδερφη μου μωλης τωρα.παω να ετοιμαστω!θα τα πουμε αργοτερα φιλεναδιτσες μου!

φιλακια πολλλααααααααααααα!

(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλα ουτε εμεις εχουμε ψωνισει τιποτα ακομα εννοειται....ειναι πολυ νωρις ακομα! Ειπαμε να ξεκινησουμε κατα τον σεπτεμβρη με το βαψιμο του δωματιου πρωτα ο Θεος! Απλα εννοειται οτι θα ριξουμε τις ματιες μας πιο νωρις για το τι θελουμε να αγορασουμε γιατι ας πουμε την κουνια την αγοραζεις κατοπιν παραγγελιας ειδικα αν την θες καποιο αλλο χρωμα απ αυτο που εχουν στο δειγμα!

Πορτοκαλολαχανι ε???? Ζωηρα χρωματα!!!

Εγω αμνιο δεν θα κανω γιατι το ποσοστο μου ειναι 1/9234 για συνδρομο down! Με ολες τις μετρησεις που εκανε ο γιατρος με εβγαλε 15 χρονων!!!!

ευτυχως τη ερευνα την κανανε ο αδελφός του αντρα μου με τα διδυμα και έτσι θα πάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί, οποτε ψαξιμο τελος! εμεις θα ξεκινησουμε σε κανα διμηνο το δωματιο και την παραγγελεία των επιπλών!

μια χαρα οι εξετασεις σου, εγω δεν έκανα καθολου αιματος αφου ειχαμε αποφασισει για αμνιο, ειπε ο γιατρος να μην τις πληρώνουμε τσαμπα!

ευτυχως τη ερευνα την κανανε ο αδελφός του αντρα μου με τα διδυμα και έτσι θα πάμε στο συγκεκριμένο μαγαζί, οποτε ψαξιμο τελος! εμεις θα ξεκινησουμε σε κανα διμηνο το δωματιο και την παραγγελεία των επιπλών!

μια χαρα οι εξετασεις σου, εγω δεν έκανα καθολου αιματος αφου ειχαμε αποφασισει για αμνιο, ειπε ο γιατρος να μην τις πληρώνουμε τσαμπα!

gia na do mpike to tickeraki mou!

Διαφημίσεις

ευακι μου!!!!!!!!!!!!σου εγραψα και στο αλλο!!!!!!;)

πως νοιωθεις γλυκουλα μου?εισαι πανετοιμη?με το καλο παναγιτσα μου!!!!!!!!!!:tongue:

Πανετοιμη!!!!Ανυπομονω....

Εσυ πως τα πας καλη μου????

Ειναι καλη η εγκυμοσυνη σου?

Γεια σας κοριτσια!!!YOTOU καλωσορισες!!!!Ευακι τι κανεις?κοντευεις ε?????αντε με το καλοοοοοοο!!!!

Ναι κοντευω!!!Ευχαριστω!Εσυ εισαι καλα κοπελαρα μου?

Τις ευχές μου στις μελλοντικές μανούλες!!!

yVNPp3.png

as1cJQiVM3D1220MjA2NzkyZHwzNTYyODkzZHxNeSBiYWJ5IGlzLi4u.gif

Πανετοιμη!!!!Ανυπομονω....

Εσυ πως τα πας καλη μου????

Ειναι καλη η εγκυμοσυνη σου?

αχ τι καλα, πως περασε ο καιρος!!!!!!!!!!!!

εγω καλα, καλη εγκυμοσυνη προς το παρον!!!!!λιγο πονο στην μεση εχω,και μια κοιλια που ειναι για 9 μηνων :confused: να δουμε που θα φτασω!!!!:shock:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...