Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ναι μωρέ να βει να ηρεμήσω κι εγώ μετά από τόσες μέρες! Εσείς τι κάνετε; Λέτε κουβεντούλες σιγά σιγά; Τι τέλειαααα!!! Φαντάζομαι Αναστασάκι μου θα γελάει τώρα ε; Θα ξεκαρδίζεται!!

τωρα αρχιζει κ σπαει χαμογελα! μερα με τη μερα παντως τωρα αρχιζει κ κανει κ κατι διαφορετκό!! λιώνω Ιωαννακι μου!!! ΕΡΩΤΑΣ σου λέωωωω!!!!!!! θα τ νιωσεις κ εσυ!!!!!!!!!!!!1

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα αρχιζει κ σπαει χαμογελα! μερα με τη μερα παντως τωρα αρχιζει κ κανει κ κατι διαφορετκό!! λιώνω Ιωαννακι μου!!! ΕΡΩΤΑΣ σου λέωωωω!!!!!!! θα τ νιωσεις κ εσυ!!!!!!!!!!!!1

Δεν βλέπω την ώρα! Ανυπομονώ για τα πάντα! Για τη στιγμή που θα το κρατήσω πρώτη φορά αγκαλιά μέχρι τα χαμόγελα, το φαγητό του, τα πάντα! Που θα πάει; Κοντοζυγώνει η ώρα η μεγάλη!

Αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!τι κανεις????ερωτευτηκες ξανα ε?χαχαχαχαχα!!!προσεχε μην ζηλεψει ο αντρουλης!!!χαααχαχααχαχχ!!!και γω τρελενομαι με το Χριστινακι μου!!!τωρα γυρρναει μπρουμητα!!!πεδευετε φωναζει κ στο τελος γυρναει χαχαχαα!αχ το μωρο μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

τι κανετε κοριτσακια μου!???εμεις καλα!βγηκαμε λιγο αυτες τις μερες ειχα κ κατι εκρεμοτητες με τις φοτο τις βαφτησης κ δουλιες στο σπιτι κ χαθηκα!!ειναι τοσο λιγος ο χρονος στο καλο!το σαββατο ηρθε γυναικα!εβαλα στοιχιμα με τον εαυτο μου να κανω μερικα πραματα καθε μερα ωστε να μενει το σπιτι αστραφτερο!για να δω!τι θα κατααφερω??χαχαχα!ουφ!με τις φοτο αυτο που εγινε ηταν οτι απο ενα τεραστιο αρχειο επρεπε να διαλεξω ποιες θελω κ σε τι μεγεθος γυρω στις 150 ειναι κ μετα να τα γρΑΨΩ και να τα στειλω με μειλ στον φοτογραφο!αλλο μανικι!εφυγε το μειλ το πρωι!παει κ αυτο!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

σας διαβασα παντως!

Λενακι κ ποπακι αρχισαμε κρεμουλες ε??χααχαχα!ξερω οτι τις πρωτες φορες το παιδακι τρωει την κρεμα απο την κορφη ως τα ωυχια!χαχαχα!αληθευει?

ρανακι ολα καλα με την μπιζοθδενια!μεγαλωνει ε?

αναστασακι μου!εστρωσε το μπανακι ε?κ πατερας με γιο μια χαρα τα πανε!τι αλλο θες τελεια!

ιωαννακι ειδες ποθ ανησυχοθσες!βγαινει η πεθερα!αντε με το καλο να ερθει ο μπεμπακος τωρα!

ματινακι μου εισαι καλα τωρα ε?τι κανει ο μπεμπακος?παιρνει βαρος μια χαρα!κ γω πιστευω με τις τρωφες θα μπορεις ανετα να δωσεις το δικο σου!

γιωτακι μου φιλακια πολλα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε φιλεναδίτσες μου; Πω πωωωωω εδώ ο καιρός χαλάει κόσμο! Ο αέρας έχει δυαλύσει το σύμπαν! Εσείς τι κάνετε; Τα μπεμπάκια σας είναι καλά;

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε ? πως κοιμηθηκατε?? εμεις καλά! αν και απο τις 9 μεχρι τις 12 ειχε μα ανησυχια!! με εχει πιάσει και το άγχος μου που θαλείπει ο άντρας μου 3 μέρες στο εξωτερικο και θα ειμαι μόνη!! πως θα την παλέψω?? και η μαμα μου ακόμα να αναρωσει!!!:-( τουλάχιστον οταν ερχεται ο αντρας μου απο τη δουλεια χαλαρωνω λίγο!!... ουφφφφ που θα πάει θα περασουν οι μέρες, τι να πω...:rolleyes::rolleyes:

καλέεεεε αυριο σαραντίζουμε!!!:P:p:p να θυμηθω να παρω τηλ στην εκκλησια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!! τι κάνετε ? πως κοιμηθηκατε?? εμεις καλά! αν και απο τις 9 μεχρι τις 12 ειχε μα ανησυχια!! με εχει πιάσει και το άγχος μου που θαλείπει ο άντρας μου 3 μέρες στο εξωτερικο και θα ειμαι μόνη!! πως θα την παλέψω?? και η μαμα μου ακόμα να αναρωσει!!!:-( τουλάχιστον οταν ερχεται ο αντρας μου απο τη δουλεια χαλαρωνω λίγο!!... ουφφφφ που θα πάει θα περασουν οι μέρες, τι να πω...:rolleyes::rolleyes:

καλέεεεε αυριο σαραντίζουμε!!!:P:p:p να θυμηθω να παρω τηλ στην εκκλησια!!

Καλημέρα! Πως είστε; Αχ εγώ κοιμήθηκα σερί μέχρι τις 8 το πρωί! Βέβαια καταλάβαινα και τον αέρα που λυσομανούσε όλη νύχτα! Τι ήταν αυτό; Μέχρι και κάγκελα έριξε μέσα στη νύχτα από ένα σπίτι! Στη γειτονιά της μαμάς μου ξερίζωσε δέντρα χρόνων! Και φυσικά τώρα χιονίζει! Δεν θέλω άλλο!!! Φτάνει για φέτος!

Αναστασάκι μου κι εσείς κοιμηθήκατε καλά; Μπράβο κουκλίτσα μου! Θα φύγει ο αντρούλης σου για λίγες μέρες; Σε καταλαβαίνω μωρέ! Κι εγώ νιώθω περισσότερη ασφάλεια όταν είναι εδώ ο δικός μου! Θα περάσει μωρέ κάνε υπομονή! Σαραντίζετε αύριο; Με το καλό Αναστασάκι μου!Να βγεις και καμιά βολτίτσα μόλις φτιάξει ο καιρός λίγο!

καλημερααααααααα!!!!!!τι κανετε?ηρθα κι εγω!!!!!!ιωαννακι κι εγω τον βαρεθηκα τον χειμωνα!!!!!θελω ανοιξη, λουλουδακια και καλοκαιρακι!!!!!!:tongue:

αναστασακι μην στεναχωριεσαι θα περασουν οι μερουλες, σιγουρα οι αντρουληδες βοηθουν πολυ!!!!!κοιμηθηκε το καμαρι μας ε?

λενιω μου!!!!!!κι εσυ να μου τους φιλησεις!!!!!!:tongue:

εγω εχω παλι ωτιτιδα!!!!παλι αντιβιωση!!!!ουφ!:confused:

η μπεμπου ειχε λιγο γκρινια το απογευμα αλλα το βραδυ κοιμηθηκε πολυ καλα!!!!αντε να δουμε σημερα ποση φρουτοκρεμα θα φαει!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

τι βρωμοκαιρος ειναι αυτος?????μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:mad::-x

εμεις κοιμηθηκαμε λιγο καλυτερα....ειχε γκρινια αλλα καπως πιο ηπια!!!!!τι να πω?????υπομονη!!!!

αχχχχχχ....οι αντρουληδες μας βοηθουν πολυ μωρε!!!!!

αααα....δε σας ειπα......μας επεσε ο αφαλοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....χιχιχιχι

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερααααααααα!!!!!!τι κανετε?ηρθα κι εγω!!!!!!ιωαννακι κι εγω τον βαρεθηκα τον χειμωνα!!!!!θελω ανοιξη, λουλουδακια και καλοκαιρακι!!!!!!:tongue:

αναστασακι μην στεναχωριεσαι θα περασουν οι μερουλες, σιγουρα οι αντρουληδες βοηθουν πολυ!!!!!κοιμηθηκε το καμαρι μας ε?

η μπεμπου ειχε λιγο γκρινια το απογευμα αλλα το βραδυ κοιμηθηκε πολυ καλα!!!!αντε να δουμε σημερα ποση φρουτοκρεμα θα φαει!!!!;)

Καλημέρα Ποπάκι μου! Περαστικά μωρέ! ναι έχεις δίκιο όχι άλλο χειμώνα! Βαρέθηκα τόσο πολύ! Εχθές το βράδυ φυσούσε πάρα πολύ και είχα και κάτι πονάκια χαμηλά! Εν τω μεταξύ έλεγα έτσι και γεννήσω πως θα πάω στη Λάρισα! Ουφφφ πολύ άγος έχω και δεν αξίζει τελικά! Είδες τελικά η μπουμπού σου που με λίγο μηλαράκι μέσα την τρώει την κρεμούλα της; Έχουν πολύ πλάκα μωρέ όταν τρώνε! Κάνουνε κάτι γκριμάτσες είναι για ρούφηγμα τα άτιμα!

περαστικουλια ποπακι μου!!!!!!!!!!

ποσες ωρες σου κοιμαται τωρα ποπακι μου?το παει σερι το βραδυ?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσακια μου!!!!

τι βρωμοκαιρος ειναι αυτος?????μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ:mad::-x

εμεις κοιμηθηκαμε λιγο καλυτερα....ειχε γκρινια αλλα καπως πιο ηπια!!!!!τι να πω?????υπομονη!!!!

αχχχχχχ....οι αντρουληδες μας βοηθουν πολυ μωρε!!!!!

αααα....δε σας ειπα......μας επεσε ο αφαλοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....χιχιχιχι

Καλημέρα Ρανιάκι μου! Σας έπεσε ο αφαλός;;; Μπράβοοο!!!! Πράγματι κωλόκαιρος μωρέ!!! Εδώ χιονίζει πάλι και το πιάνει! Ευτυχώς σταμάτησε ο αέρας που ήταν ο πιο δυνατός που έχω ζήσει μέχρι τώρα!!

Καλημέρα Ποπάκι μου! Περαστικά μωρέ! ναι έχεις δίκιο όχι άλλο χειμώνα! Βαρέθηκα τόσο πολύ! Εχθές το βράδυ φυσούσε πάρα πολύ και είχα και κάτι πονάκια χαμηλά! Εν τω μεταξύ έλεγα έτσι και γεννήσω πως θα πάω στη Λάρισα! Ουφφφ πολύ άγος έχω και δεν αξίζει τελικά! Είδες τελικά η μπουμπού σου που με λίγο μηλαράκι μέσα την τρώει την κρεμούλα της; Έχουν πολύ πλάκα μωρέ όταν τρώνε! Κάνουνε κάτι γκριμάτσες είναι για ρούφηγμα τα άτιμα!

ειναι λογικο να εχεις αγχος μωλε!!!!θα περασει, κοντευουμε!!!!!σε πολυ λιγο θα ερθει ο μπεμπακος και θα εισαστε σπιτακι αγκαλιτσα!!!!

αχ ναι εχουν πολυ πλακα!!!!ολα τα λεφτα!!!!:-P

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...