Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εντομεταξυ σε οποιον το λεω μου λεει! "μη χειροτερα!!!!" χαχαχχαχαχχα

χαχαχαχα....

κοριτσακια μου την εβαλα για υπνο....μπας και κοιμηθει λιγακι....παω κι εγω να ξαπλωσω γιατι ειμαι πτωμα!!!

μακιααααα

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχα....

κοριτσακια μου την εβαλα για υπνο....μπας και κοιμηθει λιγακι....παω κι εγω να ξαπλωσω γιατι ειμαι πτωμα!!!

μακιααααα

αντε καλη ξεκουραση γλυκουλα μου!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕ?

εχω σκασει στο γελιο με αυτα που διαβαζω,,αχαχχαχα κιομως ετσι ειναι με τον αποροφητηρα..η πιπιλα η αποροφητηρας..κ μεις στο πρωτο ειματσε.την πιπιλα την μισουμε:tongue::tongue:

Ποπακι μουυυυ εφγα η γλυκουλα την φρουτοκρεμα της..πολυ χαιρομαιι!καλα εκανες που εβαλες κ μηλο μεσα..μην φοβασαι..εφοσον δεν ειχε καπιο προβλημα η μικρη δεν υπαρχει λογος πιστευω μπορεις να βαλεις αφοβα κμπανανουλα ειναι πιο νοστιμη κ χορταστικη..αν ηταν κατι θα σου το ελεγε ο γιατρος ετσι δεν ειναι..ενοω θα σου ελεγε για πιο λογο της δινει μονο αχλαδι!

κοιτα εγω τι κανω...του φτιαχνω τα φρουτα κ αναλογα χθες ασπουμε εφαγε περισοτερο απο τις αλες φορες κ χορτασε μου το εδειχνε δεν ηθελε αλο..εκλεινε το στοματακι του ενω στην αρχη το ανοιιγει!μετα επειδη αυτο θεωρειται ενα γευμα απλα εξαρταται απο το ποσο θα φαει το μωρο για να χορτασει ..του δινω κ τσαγακι μετα απο λιγο ..φυσικα πινει πολυ λιγο ..κ ετσι προσπαθω να τον κρατησω μεχρι το επομενο γευμα..απλα ισως το επομενο γευμα να ειναι πιο νωρης αν βλεπω οτι δεν εχει φαει καλα!

τωρα εσενα επειδη τρωει μονο αχλαδακι κ λιγο μηλο δεν ξερω αν χορτασει καλα..οσο να ναι η μπαναν φουσκωνει κ χορταινει..

το τρωει ολο το πιατο με τα φρουτα?αν πινει τσαγακι μπορεις να της δωσεις τσαγακι αν οχι κ πειναει τοτε μωλον θα πιει κ γαλατακι..κριμα ειναι!

εμενα τωρα που ξεκηνησε τα φρουτα χθες πρωτη φορα μου εκανα πηχτα κακκουλινια!:tongue:

πολυ ωραιο το ονομα που θα της δωσετε:wink::wink:κ μεις λεμε ιουνιο ιουλιο καπου εκει ακομα δεν ειναι σιγουρο..δεν θελω να εχει ουτε πολυ ζεστη αλα φυσικα ουτε πολυ κρυο..να δουμε βεβαι αν τα οικονομικα μας επιτρεψουν να κανουμε τη βαφτιση οποτε θελουμε εμεις!

Αναστασακι μου καλο τι κανετε?αρχισε τις φωνουλες ο μπεμπακος!αχ δεν ειναι τελειες!αφου αρχησε τωρα θα ακους καθε φορα κ κατι καινουριο!στο μπανιο του πως ειναι..ξεκινησε να σας δειχνει τις κολυμβιτικες του ικανοτητες!κ εκει εχουν πλακα ουταν ξεκινανε να κουνανε τα ποδαρακια πανω κατω με ενταση κ γινονται ολα χαλια αλα χαλαλι τους!:wink:

Ρανιουκακο μου ειχατε ξενυχτι με την μπεμπα..αχ μωρε το καημενουλικο ποναει ε!ουφφφ!

της δινει κ ξενο σωστα?αποφευγες να τρως καπια πραγματα ρανιουκο μου?οπως γαλα ασπουμε?το ειχα προσεξει οτι γινοταν χειροτερα αν επινα!:rolleyes::-(

εμεις χθες καλυτερα ασπουμε..κοιμηθηκε στης 11 κ ξυπνησε 12 που ηταν η ωρα του να φαει κ αποκοιμηθηκε αμεσως ευτηχως ..μετα ομως ξυπνησε στης 5μιση παλι για ζιζι κ δεν μπορεσα να τον κοιμησω μεχρι της 6μιση κ τελος ξυπνησε 9..ενδιαμεσα σε ολα αυατ με ξυπνησε κ ο μεγαλος κατα της 2..τελευται κ αυτος μου το κανει αυτο..:-(αλα κοιμαται ενταξει απαλ τονς σκεπαζω αν εχει ξεσκεπαστει τον φιλαω κ κοιμαται..κ μωλης παω να ξαπλωσω μετα της 2 αυτο χτυαπει το κινητο μου....:mad::mad::confused::confused:ντοινγκκκκ...τι τηταν κα υτο..με αποκρυψη..επαθα σοκ λεω τι εγινε τετια ωρα..το σηκωνω δεν μιλαει κανεις κ μετα απο λιγο μου το κλεινει..τρομαξα η αληθεια ειναι!:cool::confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

εντομεταξυ σε οποιον το λεω μου λεει! "μη χειροτερα!!!!" χαχαχχαχαχχα
χαχαχαχαχα!!!!!:lol:

πολυ γελιοοο!χαχαχχαχα αλα ετσι ειναι!ειναι πολυ καλη λυση!;);)

εγω αν κοιμαται ανετοτατα βαζω σκουπα στο δωματιο..μπαινω κ ξερω οτι δεν θα ξυπνησει..αυτοι οι μονοκοματοι ηχοι δεν τους ξυπνανε αντιθετα τους ηρεμουν:tongue:

κ με τον μεγαλο μου θυμαμαι ετσι εκανα..αν κοιμοταν δεν φοβομουν να βαω σκουπα η να στεγνωσω μαλι!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενιω μου!!!!!!!καλημερα!!!!επεισοδιακη νυχτα σημερα:confused:της εδωσε η μαμα μου και γαλα μετα το μηλαρακι και το ηπιε ολο, 180ml!!!ναι σιγουρα αν της προσθεσω και την μπανανα θα ειναι πιο χορταστικη!!!!αφου οταν τελειωσε η κρεμουλα εκλαιγε ηθελε φαινεται κι αλλο!!!!αυριο θα της κανουμε πιο πολυ!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

λενακι μου παλι ξυπνησατε ε?? ποιος να ηταν τετοια ωρα?? τι να πω!! κ εγω τρομαζω οταν χτυπαει βραδυ το κινητο!

τωρα στο μπανακι ειναι πιο ησυχος!ιδιως οταν τον κραταω μπρουμητα ειναι ετοιμος να κοιμηθει μες στο νερο!!! χαχαχαχαχα!

εντομεταξυ εχθες λεω τι καλα να κοιμηθει κ να δω το μαστερ σεφ με την ησυχια μου να χαλαρωσω στον καναπε!! τον κανω μπανιο, τον ταιζω και τον πηρε ο υπνος . τον αφηνω μετα κατω! τσουπ ξυπναει! τον παιρνει ο αντρας μου αγκαλια και κατευθειαν εκλεισε τα ματια! κ κοιμηθηκε απο την 9 μεχρι της 01.00!!!! και εγω κοιμηθηκα στον καναπε κ με ξυπνησε μετα ο αντρας μου να παμε μεσα!!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

λενιω μου!!!!!!!καλημερα!!!!επεισοδιακη νυχτα σημερα:confused:της εδωσε η μαμα μου και γαλα μετα το μηλαρακι και το ηπιε ολο, 180ml!!!ναι σιγουρα αν της προσθεσω και την μπανανα θα ειναι πιο χορταστικη!!!!αφου οταν τελειωσε η κρεμουλα εκλαιγε ηθελε φαινεται κι αλλο!!!!αυριο θα της κανουμε πιο πολυ!!!!:tongue:
λενακι μου παλι ξυπνησατε ε?? ποιος να ηταν τετοια ωρα?? τι να πω!! κ εγω τρομαζω οταν χτυπαει βραδυ το κινητο!

τωρα στο μπανακι ειναι πιο ησυχος!ιδιως οταν τον κραταω μπρουμητα ειναι ετοιμος να κοιμηθει μες στο νερο!!! χαχαχαχαχα!

εντομεταξυ εχθες λεω τι καλα να κοιμηθει κ να δω το μαστερ σεφ με την ησυχια μου να χαλαρωσω στον καναπε!! τον κανω μπανιο, τον ταιζω και τον πηρε ο υπνος . τον αφηνω μετα κατω! τσουπ ξυπναει! τον παιρνει ο αντρας μου αγκαλια και κατευθειαν εκλεισε τα ματια! κ κοιμηθηκε απο την 9 μεχρι της 01.00!!!! και εγω κοιμηθηκα στον καναπε κ με ξυπνησε μετα ο αντρας μου να παμε μεσα!!:lol:

ποπακι μου τι καλα που της αρεσε κ τρωει καλα!μπραβο..κ μενα χθες εφαγ επολυ καλα!ετσι να τρωνε μωρε γιατι μετα η μανουλες ανχωνονται!;)

αν κ ποτε δεν πιεζω γιατι κ τα δυο μου παιδακια ειναι τροφαντα:tongue:κ γενικα δεν ειναι καλο να τα πιεζουμε κ να φοβουνται η να ανχωνονται με το φαγητο!:rolleyes:

ναι ποπακι μου αυριο καντε τηγς περισοτερο αφου της αρεσε της μπουμπους της ομορφης!

να μου την φιλισεις (((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Αναστασακι μου κ γω τρομαξα λεω κατι σοβαρο θα εγινε ..αλα με αποκρυψη δεν ηξερα τι να σκεφτω παρολαυτα το σικωσα καλου κακου κ τιποτα ησυχια κανεις δεν μηλουσε..ειναι τρομαχτικο οντως!~:-(

χαχαχα του αρεσει πολυ ε~εμενα τον πρωτο καιρο ετσι ηταν ..χασμουριοταν εκει μεσα κ λεω τωρα θα τον παρει ο υπνος τωρα ομως χαμος..παει πανω κατω συνεχεια κ χαιρεται το γιαυρι μου!:P

κ γω χθες ξεκηνησα να δω το μαστερ σεφ αλα δεν τα καταφερα!τι καλα πουσ ε αφησε ο αντρουλης σου να κοιμηθεις ξεκουραστηκες!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; Είστε καλά; Πολύ χαίρομαι! Εγώ έχω ένα θεματάκι τις τελευταίες μέρες! Από τις καούρες κάνω εμετούς! Δύο φορές τη μέρα σίγουρα! Δεν αισθάνομαι ούτε πόνο στο στομάχι, τίποτα απολύτως! Μα ότι δεν έκανα στην αρχή της εγυμοσύνης το κάνω τώρα; Τι να πω;:confused::confused::confused::confused: Λέτε γι'αυτό να χάνω κιλά; Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Εν τω μεταξύ βγαίνει και η πεθερά μου το απόγευμα από το νοσοκομείο και η χαρά μου δεν περιγράφεται! Να πάω και την Τετάρτη στο γιατρό και να μου φύγει σιγά σιγά το άγχος!

Εσείςςςςς;;;;;;; Τι μου κάνετε;;;

ποπακι μου τι καλα που της αρεσε κ τρωει καλα!μπραβο..κ μενα χθες εφαγ επολυ καλα!ετσι να τρωνε μωρε γιατι μετα η μανουλες ανχωνονται!;)

αν κ ποτε δεν πιεζω γιατι κ τα δυο μου παιδακια ειναι τροφαντα:tongue:κ γενικα δεν ειναι καλο να τα πιεζουμε κ να φοβουνται η να ανχωνονται με το φαγητο!:rolleyes:

ναι ποπακι μου αυριο καντε τηγς περισοτερο αφου της αρεσε της μπουμπους της ομορφης!

να μου την φιλισεις (((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

Αναστασακι μου κ γω τρομαξα λεω κατι σοβαρο θα εγινε ..αλα με αποκρυψη δεν ηξερα τι να σκεφτω παρολαυτα το σικωσα καλου κακου κ τιποτα ησυχια κανεις δεν μηλουσε..ειναι τρομαχτικο οντως!~:-(

χαχαχα του αρεσει πολυ ε~εμενα τον πρωτο καιρο ετσι ηταν ..χασμουριοταν εκει μεσα κ λεω τωρα θα τον παρει ο υπνος τωρα ομως χαμος..παει πανω κατω συνεχεια κ χαιρεται το γιαυρι μου!:P

κ γω χθες ξεκηνησα να δω το μαστερ σεφ αλα δεν τα καταφερα!τι καλα πουσ ε αφησε ο αντρουλης σου να κοιμηθεις ξεκουραστηκες!;)

χαμος με το μπανακι ε???? τελειααα!!!

ναι λενακι μου οταν ερχεται ο αντρας μου οσο να πεις ξεκουραζομαι, η θα τον παρει αυτος, η θα βαλει να φαμε κ μετα θα τα μαζεψει ολα αυτοςς!:D

σημερα μου εφερε κ την ζυγαρια επιτελους θα μου φερει κ μπαταριες κ αυριο θα τον ζυγισω! να δομυ ποσο πηρε σε μια εβδομαδα.

ειναι αυτη εδω μετα ζηγιζεται ορθιο το παιδι κ μετα μπορω να την χρησιμοποιω στην κουζινα

http://www.paidikoskosmos.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=2673&option=com_virtuemart&Itemid=26

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου ιωαννακι μου!! υπομονη λιγο εμεινε! βγαινει κ η πεθερα ε? σουπερρρρρρρ

Ναι μωρέ να βει να ηρεμήσω κι εγώ μετά από τόσες μέρες! Εσείς τι κάνετε; Λέτε κουβεντούλες σιγά σιγά; Τι τέλειαααα!!! Φαντάζομαι Αναστασάκι μου θα γελάει τώρα ε; Θα ξεκαρδίζεται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...