Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ασ'τα πως περασε ο καιρος!!!!!!!!!!εχτες ηρθε σπιτι μια κοπελα που φτιαχνει μπομπονιερες και οργανωνει βαπτισεις για να συζητησουμε για την βαπτιση της μπουμπους μου!!!!!!!20 μαιου θα γινει!!!!και το ονομα της....."ελενα":tongue::tongue:

καποιο αρχιζουν και απο τον 4ο μηνα οπως το λενιω μας!!!!!!

με το καλό ποπακι μου!!! και εμεις λεγαμε μαιο αλλα τελικα αυγουστο πρωτα ο θεος!!! τι καλά! προετοιμασιες για την βαπτιση λοιπον!! πως την φωναζετε? εμεις ακομα μπεμπη!!! με το ονομα θα μου φανει παραξενο φανταζομαι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με το καλό ποπακι μου!!! και εμεις λεγαμε μαιο αλλα τελικα αυγουστο πρωτα ο θεος!!! τι καλά! προετοιμασιες για την βαπτιση λοιπον!! πως την φωναζετε? εμεις ακομα μπεμπη!!! με το ονομα θα μου φανει παραξενο φανταζομαι!

ωραια ειναι και τον αυγουστο!!!!κι εμεις μπεμπα την φωναζουμε!!!!πως θα συνηθισουμε με τα ονοματα???χαχαχα!!!!!!πως θα τον πειτε εσεις?:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερα σαςςςςς......

τι κανετε κοριτσακια μου?

εμεις κολικους καργα και το βραδυ ηταν χαλια....με πολυ λιγο υπνο!!!!!τωρα το πρωι ηρεμησε το καμαρι μου....το τσακισαν οι παλιοκολικοι!!!!!!

ευχομαι να στρωσουμε γρηγορα γιατι η αυπνια δεν αντεχεται κοριτσια....ουφφφφφφ

ολο γκρινιαζω ρε γαμωτο εεε????

αναστασακι μου κανετε φωνουλες εεεε?????παναγια μουουουουουο...θα τρελλαθουμε ολες εδω μεσα!!!

ποπακι μου ενταξει με τη κρεμουλα?εχει στρωσει πολυ η μπουμπουκα σου....δοξα το θεο....αχχχχ τι τραβηξες κι εσυ με ξενυχτια εεε?????με το καλο να της δωσετε το ονοματακι της

εδω θα ειμαι κοριτσακια μου....απλα τη θηλαζω

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα ρανιακι!! αμαν αυτοι οι παλιοκολικοι πια!!!!!! τις δινεις κ τσαγακι? δεν θυμαμαι!! μακαρι να μην πονανε μωρε!!

ποπακι μου θαναση θα τον πουμε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα σαςςςςς......

τι κανετε κοριτσακια μου?

εμεις κολικους καργα και το βραδυ ηταν χαλια....με πολυ λιγο υπνο!!!!!τωρα το πρωι ηρεμησε το καμαρι μου....το τσακισαν οι παλιοκολικοι!!!!!!

ευχομαι να στρωσουμε γρηγορα γιατι η αυπνια δεν αντεχεται κοριτσια....ουφφφφφφ

ολο γκρινιαζω ρε γαμωτο εεε????

αναστασακι μου κανετε φωνουλες εεεε?????παναγια μουουουουουο...θα τρελλαθουμε ολες εδω μεσα!!!

ποπακι μου ενταξει με τη κρεμουλα?εχει στρωσει πολυ η μπουμπουκα σου....δοξα το θεο....αχχχχ τι τραβηξες κι εσυ με ξενυχτια εεε?????με το καλο να της δωσετε το ονοματακι της

εδω θα ειμαι κοριτσακια μου....απλα τη θηλαζω

ρανιουκο μου!!!!!!!!καλημερα!!!!!αχ καρδουλα μου, δυσκολα τα ξενυχτια!!!υπομονη!!!!υπομονη, τιποτα αλλο και πολυ πολυ αγαπη!!!!!να φανταστεις εμεις περιπου 4,5 μηνων σταματησαμε τους κολικους, που καμια φορα εχουμε ακομα κανα πονακι!!!!μακαρι παναγιτσα μου να περασουν πολυ πολυ συντομα, το καμαρι μου, ζουμπιξε την μπιζουδενια μας!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ρανιακι!! αμαν αυτοι οι παλιοκολικοι πια!!!!!! τις δινεις κ τσαγακι? δεν θυμαμαι!! μακαρι να μην πονανε μωρε!!

ωραιο!!!!!;)ο θανασσακης μας μωλε!!!!!αχ τα μπεμπουλια μας!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

δεν της δινω τιποτα....μου εχει δωσει κατι σταγονιτσες ο γιατρος αλλα μου ειπε μολις γινει 20 ημερων!!!!θα της τις δωσω με συριγγουλα στο στομα τοτε.....βεβαια ευχομαι να εχουν σταματησει!!!!

με το καλο αναστασακι μου .....ωραιο το θανασης ή θανος...χιχιχιχι

ρανιουκο μου!!!!!!!!καλημερα!!!!!αχ καρδουλα μου, δυσκολα τα ξενυχτια!!!υπομονη!!!!υπομονη, τιποτα αλλο και πολυ πολυ αγαπη!!!!!να φανταστεις εμεις περιπου 4,5 μηνων σταματησαμε τους κολικους, που καμια φορα εχουμε ακομα κανα πονακι!!!!μακαρι παναγιτσα μου να περασουν πολυ πολυ συντομα, το καμαρι μου, ζουμπιξε την μπιζουδενια μας!!!!!

αχ παναγιτσα μου!!!!4,5 μηνες??????τι ταλαιπωρια τραβανε????

εγω κλαιω μαζι της....ουφφφφφ

αχ παναγιτσα μου!!!!4,5 μηνες??????τι ταλαιπωρια τραβανε????

εγω κλαιω μαζι της....ουφφφφφ

κι εγω κλαμα να δεις!!!!αφου ο αντρας μου ελεγε, καλα ποια να πρωτοηρεμησω την μπεμπα ή εσενα?αχ κοριτσακι μου!!!!θα περασουν συντομα, θα δεις!!!!!πολυ πολυ αγαπη θελει, τιποτα αλλο, που την εχει σιγουρα βεβαια η μπιζουδενια μας!!!!!κι εγω σταγονιτσες της εδινα, καμια φορα επιαναν και καμια φορα οχι!!!!τα ταλαιπωρα μωλε!!!!!:(

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

μολις μιλησα με την μανουλιτσα μου!!!!!το εφαγε το μηλαρακι, της αρεσει!!!!!!αχ παναγιτσα μου!!!!!τι καλα!!!!

λενιω τα φωτα σου παλι θελω!!!!!ποτε θα καταλαβω οτι χορταινει με την φρουτοκρεμα και δεν θα της δινω συμπληρωμα γαλατακι?απλα θα της φτιαχνω καθε φορα μετα την φρουτοκρεμα και θα δω αν θελει να το πιει?:rolleyes:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω κλαμα να δεις!!!!αφου ο αντρας μου ελεγε, καλα ποια να πρωτοηρεμησω την μπεμπα ή εσενα?αχ κοριτσακι μου!!!!θα περασουν συντομα, θα δεις!!!!!πολυ πολυ αγαπη θελει, τιποτα αλλο, που την εχει σιγουρα βεβαια η μπιζουδενια μας!!!!!κι εγω σταγονιτσες της εδινα, καμια φορα επιαναν και καμια φορα οχι!!!!τα ταλαιπωρα μωλε!!!!!:(

τα θυμαμαι τα δικα σας ποπακι μου!!! παντως ο αποροφητηρας με εχει σωσει!! μαγειρευω και κοιμαται!!!! και δεν ξυπναει και απο την φασαρια που κανω!! και απο την ηλεκτρικη σκουπα το ιδιο και απο το σεσουαρ! αφου οταν κανω μπανιο και βγαινω ακομα και να γκρινιαζει τον φερνει ο αντρας μου στο μπανιο για να ακουει το πιστολακι και νανουριζεται!!! χχαχαχχαχααχα (ευτυχως δηλαδη που μπορω να στεγνωνω και το μαλλι ανετα!:lol::lol::lol:)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τα θυμαμαι τα δικα σας ποπακι μου!!! παντως ο αποροφητηρας με εχει σωσει!! μαγειρευω και κοιμαται!!!! και δεν ξυπναει και απο την φασαρια που κανω!! και απο την ηλεκτρικη σκουπα το ιδιο και απο το σεσουαρ! αφου οταν κανω μπανιο και βγαινω ακομα και να γκρινιαζει τον φερνει ο αντρας μου στο μπανιο για να ακουει το πιστολακι και νανουριζεται!!! χχαχαχχαχααχα (ευτυχως δηλαδη που μπορω να στεγνωνω και το μαλλι ανετα!:lol::lol::lol:)

χαχαχαχαχα, πολυ σωστη σε βρισκω!!!!!τελεια!!!!χαχαχα!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

χαχαχαχαχα, πολυ σωστη σε βρισκω!!!!!τελεια!!!!χαχαχα!!!!

χαχχαχαχαχα μ'αρεσει που ειχα σκασει στο γελιο οταν διαβασα απο σενα για τον αποροφητηρα!!! δεν το ξεχναω!!!!:lol::lol::lol: ρανιακι!! δεν το δοκιμαζεις και εσυ?? βαλτην στο καροτσι και κουνα την κατω απο τον αποροφητηρα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχα...μια απο τα ιδια..:lol:

χαχχαχαχαχα μ'αρεσει που ειχα σκασει στο γελιο οταν διαβασα απο σενα για τον αποροφητηρα!!! δεν το ξεχναω!!!!:lol::lol::lol: ρανιακι!! δεν το δοκιμαζεις και εσυ?? βαλτην στο καροτσι και κουνα την κατω απο τον αποροφητηρα!!!
χαχαχαχα...μια απο τα ιδια..:lol:

πραγματικα ρανιακι, δοκιμασε το, θα πιασει, θα το δεις!!!!:P

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...