Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ξυπνησαμε να φαμε!! δεν ειμαι καλά φιλλεναδες μου! με εχει πιασει η παλια μου ψυξη παλι! κ ποναω!!!!!!!!!! τι θακάνω???????????????? αναπνεω κ με τραβαει!! κ δεν κανει απ'οτι διαβασα ουτε αλοιφη ουτε εμπλαστρακια!!!!!!!!!:(:(:(:(:(
Καλημέρα! Αχ Αναστασάκι μου πως την άρπαξες; Και δεν μπορείς να πάρεις και τίποτα λόγω θηλασμού; Βάλε τον αντρούλη σου να σε τρίψει λίγο και ζεστές κομπρέσες αν μπορείς!!!

Λενάκι μου ναι την Τετάρτη έχω γιατρό τώρα και έχω κι ένα άγχος άλλο πράγμα! Όντως ο μικρούλης μου μάλλον ανυπομονεί να βγει γιατί τον αισθάνομαι 23 ώρες το 24ωρο! Πολύ κλωτσιά μιλάμε! Χιχιχιχι!!!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

καλημερουδια φιλεναδιτσες!

Αναστασακι μου πως την αρπαξες ?κ γω αποσο ξερω δεν επιτρεπεται να βαζουμε διαφορες κρεμες!συνηθως γραφει πανω οτι απαγορευεται στην εγκυμοσηνη κ θηλασμο!οπως λεει οτ ιωαννακι να σε τριψει ο αντρουλης σου κ ντυσου ζεστα!ο μπεμπης τι κανει?κοιμηθηκατε καλα?

εμεις χαλια..ο μικρος κοιμθηκε απο της 7 μεχρι της 11μιση αλα με ενα ξυπνημα ενδιαμεσα για μαμ κ μετα ακομα ενα με γκρινια αλα μωλης τον σηκωσα ξανακοιμηθηκε κ ετσο εφτασε μεχρι της 11μιση!δεν ηξρε τι να κανω..ελεγα να παω να κοιμηθω η να περημενω..που λεετε παω ξαπλωνω κ ξυπναει φυσικα!ξυπνησε για τα καλα μιλουσε γελουσε..χαχαχχα το φανταζεστε λεω τωρα τι κανουμε ...τον θηλαζω αποκοιμιεται τον βαζω στο κρεβατακι του ξυπναει..ξεκιναω με την πιπιλα καλει τον σηκωνω αλαζουμε πανα ξανα ζιζι κοιμηθηκε μωλης τον ακουμπαω ξυπνιος..ουφφφ:(τελικα τον σηκωσα τον λυπηθηκα λεω χορτασε υπνο τον κρατησα τσην αγκαλια μου απλα δεν τον εβγαλα απο το δωματιο ουτε αναψα φωτα για να μην τον μπερδεψω!τελικα κατα της δυο κοιμηθηκε..κατα της 5 με ξυπνησε ο μεγαλος φοβοταν κ ετσι το λεινω εκανε εναν τελειο υπνοοο..ξυπνησε μετα στης 7μιση για μαμ κ κοιμηθηκε ακομα ενα μισαωρο..αυτααααααααααα!:tongue:

Ιωανακι μου την τεταρτη,,τελειααα!ανχωνεσαι ε!αχ λογικο ειναι αλα πιο πολυ να ανυπομονεις αγαπουλα μου θα κρατσηεις το αγγελουδακι σου αγκαλια σε λιγες μερες ...τον περημενες τοσο καιρο κ σε λιγες μερες ερχεται!ολα καλα θα πανε!

κλωτσαει πολυ ε!το γιαυρακι μωρε θελει να απλωθει ο καημενος ..σε λιγο καιρο θα απλωνει μπουτακια κ χερακια στο κρεβτακι του!;)

παω να μαγειρεχω..θα κανω αρακα λαδερο σημερα αλα εγω δεν θα φαω:(

θα καναω κανα μακαρονακι για μενα!:rolleyes:κ δεν τρελενομαι καθολου1!μου εχουν λειψει τα λαδερα πολυ ..τα οσπρια βασικα!

α δεν σας ειπα κ χθες φααγαμε τα φρουτακια μας..την πρωτη φορα τα εφαγ εκαλυτερα..φυσικα οχι ολο αλα καλυτερ απο χθες..εβαλα κ λιγο στημενο πορτοκαλι που μου ειπε ο γιατρος για γευση κ μαλον του ξινισε κ δεν του αρεσ επολυ..εκανε κατι κγριματσες..ειχε πολυ πλακα!:P:p

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια με ετριψε κ εχθες κ σημερα , μετα παλι!! ουτε ξερω πως την αρπαξα, μαλλον πειδη ιδρωνω στον υπνο μου κ μετα σηκωνομαι να θηλασω.

λενακι παλι δεν κοιμηθηκες καλα ε? αχ κ εγω ετσι παθαινω τον αφηνω κ ξυπναει κ ξανα θελει ζιζι! γι'αυτο πολλες φορες αναγκαζομαι κ τον παιρνω διπλα μου! κ φοβαμαι μην μαθει ετσι η αληθεια!!:rolleyes::rolleyes:

ιωαννακι μου ετοιμος ειναι ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια με ετριψε κ εχθες κ σημερα , μετα παλι!! ουτε ξερω πως την αρπαξα, μαλλον πειδη ιδρωνω στον υπνο μου κ μετα σηκωνομαι να θηλασω.

λενακι παλι δεν κοιμηθηκες καλα ε? αχ κ εγω ετσι παθαινω τον αφηνω κ ξυπναει κ ξανα θελει ζιζι! γι'αυτο πολλες φορες αναγκαζομαι κ τον παιρνω διπλα μου! κ φοβαμαι μην μαθει ετσι η αληθεια!!:rolleyes::rolleyes:

ιωαννακι μου ετοιμος ειναι ο μπεμπαρος!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Αχ κουκλίτσα μου αισθάνεσαι τουλάχιστον καλύτερα; Να ντύνεσαι εφόσον έχεις ευαισθησία όταν θηλάζεις!

Αααχχ πότε θα έρθει η ώρα να ξυπνάω κι εγώ από το κλάμα του μπέμπη και όχι από καούρες;;;;;

Αχ κουκλίτσα μου αισθάνεσαι τουλάχιστον καλύτερα; Να ντύνεσαι εφόσον έχεις ευαισθησία όταν θηλάζεις!

Αααχχ πότε θα έρθει η ώρα να ξυπνάω κι εγώ από το κλάμα του μπέμπη και όχι από καούρες;;;;;

σε πολυ πολυ λιγο καιροο!!χιχιχι:lol::lol::lol:

πηγε ο αντρας μου κ ζητησε μια αλοιφη ειπε οτι θηλαζω κιολας κ την πηρα. διαβασα το χαρτι κ δεν λεει οτι απαγορευεται ενω οι αλλες που εχω εδω το γραφουν! θα με βαλει μετα! εσυ τι κανεις? εκτος τις βρωμοκαουρες!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε πολυ πολυ λιγο καιροο!!χιχιχι:lol::lol::lol:

πηγε ο αντρας μου κ ζητησε μια αλοιφη ειπε οτι θηλαζω κιολας κ την πηρα. διαβασα το χαρτι κ δεν λεει οτι απαγορευεται ενω οι αλλες που εχω εδω το γραφουν! θα με βαλει μετα! εσυ τι κανεις? εκτος τις βρωμοκαουρες!!

Περιμένω Αναστασάκι μου πότε θα βγει η πεθερά από το νοσοκομείο να ηρεμήσω λιγάκι! Η αλήθεια είναι πως ενώ όλοι με καθησυχάζουν εγώ αισθάνομαι άγχος που δεν έχω τον άντρα μου κοντά μου! Θα μου πεις αν συμβεί κάτι πετάγεται δεν είναι μακρυά αλλά τον είχα μάθει τουλάχιστον τα Σαβ/κα να τα περνάμε μαζί! Δε βαριέσαι θα περάσει κι αυτό! Περιμένω να έρθει η Τετάρτη να πάω γιατρό τώρα! Κάθε μέρα που περνάει λέω πως είμαι όλο και πιο κοντά στο μωράκι μου! Άντε να δούμε τι θα μου πει για τη γέννα! Δεν είχε τη σωστή θέση και με άγχωσε κι αυτό μωρέ!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!τι κανετε?

ιωαννακι μου,υπομονη, μην αγχωνεσαι, πιστευω θα εχει βγει η πεθερα απο το νοσοκομειο, συντομα!!!!!ο αντρουλης σου δεν θα σε αφησει μονη, ειναι σιγουρο!!!!!!!!

αναστασακι τι ειναι αυτο που σε επιασε τωρα?ουφ, περαστικα!!!!!

ματινακι, ρανιουκο, γιωτακι, χρυσανθακι φιλακια πολλα!!!!!!!

λενιωωωωωωωωω θελω τα φωτα σου!!!!!!!κι εμεις εχτες αρχησαμε φρουτοκρεμα, τζιφος φυσικα, δεν τρωει αλλα δεν με απασχολει αυτο, ειναι που γινεται κομματακια-κομματακια, δεν μπορω να την κανω λεια....ουφ....εχω σκασει, φοβαμαι να της την δωσω....αχλαδι εβαλα μονο με λιγο νερακι για να λιωσει αλλα τιποτα, ειναι λιγο σκληρο το παλιοαχλαδι και δεν πολτοποιειται!!!!!!πως την κανεις εσυ γλυκουλα μου????:confused:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ιωαννακι μου,υπομονη, μην αγχωνεσαι, πιστευω θα εχει βγει η πεθερα απο το νοσοκομειο, συντομα!!!!!ο αντρουλης σου δεν θα σε αφησει μονη, ειναι σιγουρο!!!!!!!!

λενιωωωωωωωωω θελω τα φωτα σου!!!!!!!κι εμεις εχτες αρχησαμε φρουτοκρεμα, τζιφος φυσικα, δεν τρωει αλλα δεν με απασχολει αυτο, ειναι που γινεται κομματακια-κομματακια, δεν μπορω να την κανω λεια....ουφ....εχω σκασει, φοβαμαι να της την δωσω....αχλαδι εβαλα μονο με λιγο νερακι για να λιωσει αλλα τιποτα, ειναι λιγο σκληρο το παλιοαχλαδι και δεν πολτοποιειται!!!!!!πως την κανεις εσυ γλυκουλα μου????:confused:

Καλημέρα Ποπάκι μου! Που την πολτοποίησες; Βέβαια καλό θα ήταν να της εβαζες και άλλα φρούτα μέσα! Όταν είχαμε ξεκινήσει τον ανηψιό μου του έβαζα, μισό αχλάδι, μισή μπανάνα και μισό μήλο χωρίς νερό στο multi και το χτυπούσα αρκετή ωρίτσα και γινότανε λείο! Αν έμενε κανένα κομμάτι το έβγαζα βέβαια!

Καλημέρα Ποπάκι μου! Που την πολτοποίησες; Βέβαια καλό θα ήταν να της εβαζες και άλλα φρούτα μέσα! Όταν είχαμε ξεκινήσει τον ανηψιό μου του έβαζα, μισό αχλάδι, μισή μπανάνα και μισό μήλο χωρίς νερό στο multi και το χτυπούσα αρκετή ωρίτσα και γινότανε λείο! Αν έμενε κανένα κομμάτι το έβγαζα βέβαια!

αχ ιωαννακι μου, εχτες το εκανα στο multi και σημερα στο μπλεντερ!!!!ασε ολο κομματακια!!!!μονο αχλαδι μου ειπε στην αρχη!!!ξερω κι εγω....το χτυπαγα ωρα αλλα πηγαιναν τα κομματακια στα τοιχωματα:(μηπως φταιει πως ειναι λιγο σκληρο το αχλαδι?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

ποπακι καλη αρχη με τις κρεμουλες!! θελει πολυ ωριμα φρουτα! το ακουγα εχθες που το ελεγε ενας παιατρος στο μεγκα. λεει αν ειναι ωριμα ειναι κ πιο γλυκα στη γευση ενω τα σκληρα μπορει να ξινιζουν κ να αρνηται να τα φαει. αν ειναι ωριμα λιωνουν αμεσως!!

Ιωαννακι μου διωξε το αγχοε γλυκια μου!! αυτο θα μας φαει στο τελος!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πΟπακι μου γλυκο τι κανετε?ξεκηνησατε κ σεις φρουτακια τι καλα!

να σου πω την αληθεια πρωτη φορα ακουω να ξεκηνανε μονο με αχλαδι..εγω κ στον μεγαλο κ απο οσους εχω ακουσιε μισο μηλο μισο αχλαδι κ μιση μπαναν με αυατ ξεκινανε!κ γω ετσι ξεκινησα..τα κανω στο μπλεντερ κ γινονται αλοιφη εκτος αν ειναι λιγο σκληρα τα φρουτα κ κατω κατω μενουν μικρα κομματια τα βγαζω..δεν εφαγ εη μικρη ε..μαλον δεν θα της αρεσε ..πιστευω οτι θα ειναι πολυ αδιαφορη η γευση σκετου αχλαδιου με νερακι κ φυσικα αν ειναι σκληρο το φρουτο δεν θα γινει κρεμα:(

δεν εχει δυσκοιλιοτητα η μικρη σωστα?λεω μηπως εδωσε μονοτ ο αχλαδι που κανει πιο μαλακα τα κακακια η μπαναν νομιζω φερνει δυσκοιλιοτητα!

εμενα χθες δεν εφγαε καλα επειδη του ξινιζε..ρωτα τον γιατρο σου αν γινεται να της δωσεις μονο μπαναν με μηλο κ αν εχει ωριμα αχλαδια να βαλεις..εγω ετσι θα κανω..χθες που του εβαλα κ αχλαδι μεσα δεν του αρεσε..εφαγε πολυ λιγο~

παντως ειναι πιο μεγαλη τωρα κ ην φοβασαι να της δωσει απο τα φρουτα που σου εγραψα κ που συνηθως αυατ δινουν..μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω ποπακι μου παλι μπερδεμενη θα εμεινες τωρα:(

κοριτσακια μου εγω τελικα δοκιμσα λιγο απο τον αρακα αχ θεουλη μου μακαρι να μην τον πειραξουν!λιγο εφαγα..

αχ δεν προλαβαινω να γραψω αλα κλαει παω να τον κοιμησω κ ναβαλω κ τον μεγαλο για υπνο!

φιλακιαα.θα ξαναμπω αργοτερα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!! τι κάνετε???????? εμείς τρωμε!!:D:D:D

εχει 2 -3 μερες που τον εβλεπα να κανει φωνούλες!! κ σημερα το πρωι τον αλαξα κ τον αφησα πανω στο κρεβατι μας κ πηγα μεσα να συμμαζεψω λιγο κ τον ακουσα παλι!!!!!!! θα τρελαθω απ'τη χαρα μουυυ!! χαζομαμα τελειως!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααα και καλη εβδομαδα!!!!!σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου, ιωαννακι, αναστασακι και λενακι μου γλυκο!!!!!!

λοιπον εκανα μια δοκιμη εχτες το απογευμα με μηλο να δω αν θα λιωσει και εγινε πολυ ωραιο!!!!της εδωσα λιγο να δοκιμασει και της αρεσε πολυυυυ!!!!!γιουπι, μασαγε το σιλικονουχο κουταλακι!!!!!!!παναγιτσα μου τι πλακα εχουνε!!!!θα τρελαθω!!!!!!!!!:tongue:καλα λες λενιω, απλα καθε παιδιατρος λεει τα δικα του!!!!φοβουνται για αλλεργιες, γι'αυτο τα βαζουν ενα ενα στην αρχη!!!αχ σημερα θα της το δωσει η μανουλιτσα μου, μακαρι να τα πανε καλα, φοβαμαι μην της δωσει κανα κομματακι, τρεμω αλλα δεν νομιζω μωλε, θα προσεχει η γλυκουλα μου!!!!!τζαμπα το αγορασα το μπλεντερ, μια χαρα τα αλεθει το multi, απλα το αχλαδι ηταν σκληρο, θα βαλω λιγο μαζι με το μηλο, ισα ισα να παρει λιγο την γευση!!!!!!αχ δεν θα την δω σημερα να τρωει!!!!την αλλη εβδομαδα θα της αρχησω ριζαλευρο βανιλια το απογευμα!!!!!!

αρχησε φωνουλες ο μπεμπακος αναστασακι μου???:tongue:αχ εχουμε χασει τα μυαλα μας οι χαζομαμαδες!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερααααααααααα και καλη εβδομαδα!!!!!σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου, ιωαννακι, αναστασακι και λενακι μου γλυκο!!!!!!

λοιπον εκανα μια δοκιμη εχτες το απογευμα με μηλο να δω αν θα λιωσει και εγινε πολυ ωραιο!!!!της εδωσα λιγο να δοκιμασει και της αρεσε πολυυυυ!!!!!γιουπι, μασαγε το σιλικονουχο κουταλακι!!!!!!!παναγιτσα μου τι πλακα εχουνε!!!!θα τρελαθω!!!!!!!!!:tongue:καλα λες λενιω, απλα καθε παιδιατρος λεει τα δικα του!!!!φοβουνται για αλλεργιες, γι'αυτο τα βαζουν ενα ενα στην αρχη!!!αχ σημερα θα της το δωσει η μανουλιτσα μου, μακαρι να τα πανε καλα, φοβαμαι μην της δωσει κανα κομματακι, τρεμω αλλα δεν νομιζω μωλε, θα προσεχει η γλυκουλα μου!!!!!τζαμπα το αγορασα το μπλεντερ, μια χαρα τα αλεθει το multi, απλα το αχλαδι ηταν σκληρο, θα βαλω λιγο μαζι με το μηλο, ισα ισα να παρει λιγο την γευση!!!!!!αχ δεν θα την δω σημερα να τρωει!!!!την αλλη εβδομαδα θα της αρχησω ριζαλευρο βανιλια το απογευμα!!!!!!

αρχησε φωνουλες ο μπεμπακος αναστασακι μου???:tongue:αχ εχουμε χασει τα μυαλα μας οι χαζομαμαδες!!!!!

καλή εβδομαδα ποπακι μου!!!! εφαγε ε?? τι καλα!!! φανταζομαι τρελα θα ειναι!!!!!:P ποτε πηγς 5 μηνων η μπουμπου μωρε???????? πως περασε ετσι ο καιρος!!!!!!!!! δηλ. απο τον 5ο ξεκιναμε κρεμουλες???????

αχ ξεκινησε λιγο τις φωνουλες ναι!! χαζομαμαδες τελειως ομως!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλή εβδομαδα ποπακι μου!!!! εφαγε ε?? τι καλα!!! φανταζομαι τρελα θα ειναι!!!!!:P ποτε πηγς 5 μηνων η μπουμπου μωρε???????? πως περασε ετσι ο καιρος!!!!!!!!! δηλ. απο τον 5ο ξεκιναμε κρεμουλες???????

αχ ξεκινησε λιγο τις φωνουλες ναι!! χαζομαμαδες τελειως ομως!!!!!!!!

ασ'τα πως περασε ο καιρος!!!!!!!!!!εχτες ηρθε σπιτι μια κοπελα που φτιαχνει μπομπονιερες και οργανωνει βαπτισεις για να συζητησουμε για την βαπτιση της μπουμπους μου!!!!!!!20 μαιου θα γινει!!!!και το ονομα της....."ελενα":tongue::tongue:

καποιο αρχιζουν και απο τον 4ο μηνα οπως το λενιω μας!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...