Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Φιλεναδίτσες μου καλημέρα! Σας διάβασα και είδα πως είστε καλά! Πολύ χαίρομαι! Κι εγώ δεν μπορώ να πω εχθές το βράδυ κοιμήθηκα πολύ καλά και σερί μέχρι το πρωί!:confused::confused::confused: Ο μπεμπάκος μου εχθές το βράδυ πριν πάω για ύπνο με κλωτσούσε τόσο δυνατά που είπα αυτό είναι, γεννάω θα σπάσουν τα νερά! Χιχιχιχιχι!!! Πολύ κλωτσιά το μπεμπάκι μου καλέ! Θα παλεύει να βολευτεί ο καημένος εκεί μέσα!:P:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι δοκιμασε το;)

Την πιπίλα τη παίρνει τελικά?

Από κακουλινια κ εμετούς λερωνεται?

Εμένα καπιες φορές από τα κακακια του..γενικά μαζεύονται πολα για πλύσιμο κ γρήγορα..κάθε μέρα ίσο να ναι φοράνε αλά ρουχαλάκια κ αυτό μόνο φτάνει..μετά μια να λερωθουν μια να βγάλουν ..χαμος:tongue:

Τι μέγεθος ρουχαλάκια φοράει τώρα αναστασακι μου?

λενακι προσπαθουσα να τον κοιμησω κ μετα σιδερωσα γι'αυτο βγηκα αποτομα! λερωνεται κ απο κακα κ απο εμμετο, αλλα πιο πολυ οταν τον αλλαζω τσουπ κατουραεικ τα βρεχει ολα!!:lol::lol::lol: τωρα φοραμε το 3μηνο. ειναι κ αναλογως τα φορμακια...εσεις?

Φιλεναδίτσες μου καλημέρα! Σας διάβασα και είδα πως είστε καλά! Πολύ χαίρομαι! Κι εγώ δεν μπορώ να πω εχθές το βράδυ κοιμήθηκα πολύ καλά και σερί μέχρι το πρωί!:confused::confused::confused: Ο μπεμπάκος μου εχθές το βράδυ πριν πάω για ύπνο με κλωτσούσε τόσο δυνατά που είπα αυτό είναι, γεννάω θα σπάσουν τα νερά! Χιχιχιχιχι!!! Πολύ κλωτσιά το μπεμπάκι μου καλέ! Θα παλεύει να βολευτεί ο καημένος εκεί μέσα!:P:p

μπραβο ιωαννακι! εγω ουτε 1 μερα δεν κοιμηθηκα χωρις να σηκωθω το λιγοτερο 5 φορες:lol::lol: !! δεν χωραει ο μπεμπακος θελει να βγει! να παει στην αγκαλίτσα της μανούλας!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια μου!

καλα ειστε απο οτι διαβαζω!

ματινακι μου περαστηκα!!! ελπιζω να εισαι καλυτερα!

εμεις κοιμηθηκαμε 10.30-8.30 κ 2 διακοπες στις 6 κ στις 7 για πιπιλα!

ενταξη πολυ καλα σε γενικες γραμμες!

αναστασακι δοκιμασε την πιπιλα εινια θαυματουργη! (τουλαχιστον σε μενα!)

ειμαι λιγο πτωμα, δεν μπορω να γραψω για την καθε μια σας, αλλα σας αγαπω πολυ και σας σκεφτομαι!!!

απο το πρωι ηπιαμε καφεδακο με τον αντρουλη μεχρι τις 11! ευχαριστηθηκα και μετα δουλιτσες, τωρα τον περιμενω να φαμε κ το απογευματακι θα ερθουν οι γονεις μου!

κοριτσακια μου καλο σκ!!!

φιλακια!!!:-P

καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα....ειμαστε καλααααα...το αγαπουλινι μου πηρε βαρος...ειναι 3420 απο τη τριτη που ηταν 3170...χιχιχιχιιχ...ειμια πολυ χαρουμενη!!!!

το βραδυ κοιμηθηκε και σηκωθηκαμε μονο 2 φορες για μαμ....μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!!!σημερα ειχε λιγα πονακια το πουλακι μου παλι!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφ...

εσεις τι μου κανετε?καλα σας διαβαζω....αχχχχχχχχχχ...ετσι να μαστε παντα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε! Σας γραφω στα γρηγορα γιατι μολις κοιμησα τον μπεμπακο και εχω ποοοοολυ σιδερωμα μπροστα μου+ ενα πλυντηριο ακομα που εχω να βαλω!

Απο τα λιγα που διαβασα και θυμαμαι...

Λενιω μου καλε πως τα παιρνει τα κιλα ετσι ο μπεμπακος σου? Μπηκατε και στην φρουτοκρεμα...μπραβο που του αρεσει...!!!!! Αντε με το καλο και στις σουπιτσες τωρα!!!!! Κανατε και εμβολιακια ε???Εμεις τον αλλο μηνα εχουμε...

Αναστασακι μου να χαιρεσαι που σηκωνεται μονο 2 φορες το βραδυ...εμεις δεν ειχαμε στις αρχες ωραριο...οποτε πεινουσε ξυπνουσε και σπαραζε στο κλαμα μεχρι να κατεβασω το σουτιεν για να του βαλω το ζιζι στο στομα...γυρω στον εναμιση μηνα καπως εφτιαξε το θεμα με το βραδινο ξυπνημα και τωρα που το τελευταιο γευμα ειναι ξενο κοιματσαι σερι μεχρι τις 6 ή τις 7 το πρωι!

Ιωαννακι μου ειδες που ολα ειναι υπο ελεγχο??? Υπηρχε περιπτωση να σε αφησει ο αντρουλης σου μονη σου να φερεις στον κοσμο το μωρο σας? Αντε κοντευει να φτασει λεμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλως να δεχτεις και την μαμα σου!

Γιωτουλα μου τι κανει η μπουμπουδενια??? Βλεπω τον παιρνει σερι τον βραδινο υπνο....μπραβο το μαναρι μου!!!!!! Κι εμεις σιγα σιγα θα κοιμομαστε πιο πολυ...το τελευταιο γευμα το πινει στις 12 και ξυπναει κυριως στις 7. Σημερα ξυπνησε στις 6 και προχθες ειχε μια μικρη ανυσηχια ενω κοιμοταν αλλα ξυπνησε στις 11 το πρωι..επαθα πλακα!!!!! Τεσπα γερα να ειναι και μεγαλωνοντας θα στρωσει και ο υπνος!!!!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο προς το παρον...στελνω σε ολες φιλακια και συγνωμη σε οσες δεν αναφερθηκα αλλα το αλτσχαϊμερ δεν λεει να με αφησει......παω να ξεκινησω σιδερωμα....!!!!!!

Φιλια προς το παρον σε ολες!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα....ειμαστε καλααααα...το αγαπουλινι μου πηρε βαρος...ειναι 3420 απο τη τριτη που ηταν 3170...χιχιχιχιιχ...ειμια πολυ χαρουμενη!!!!

το βραδυ κοιμηθηκε και σηκωθηκαμε μονο 2 φορες για μαμ....μακαρι να συνεχισουμε ετσι!!!!σημερα ειχε λιγα πονακια το πουλακι μου παλι!!!!ουφφφφφφφφφφφφφφφ...

Ρανια μου τι κανετε???????????

Τι καλα, μπραβο στην μπιζουδενια νυφουλα μου!!!!

Εμεις την παρασκευη εχουμε γιατρο και τρεμει το φυλλοκαρδι μου...εχω αγχωθει αρκετα για το βαρος του και ακομα νιωθω ενα βαρος εγω για το οτι πινει ξενο γαλα...ενω λεω συνεχεια καλυτερα να χορταινει παρα να μενει πισω η αναπτυξη, ωρες ωρες τρωω κατι φλας με το ξενο αλλο πραγμα! Ξερω οτι προσπαθησα, ξερω οτι φροντισα να ειμαι ενημερωμενη για να μπορω να θηλασω αλλα νιωθω αχρηστη ωρες ωρες...σαν να μην προσπαθησα μου φαινεται...τι να πω???Τρωω κολληματα αλλα μετα επανερχομαι....χιχιχιχιχι!!!!!!!!

Ξεχασα να πω οτι και εμας ο μπεμπακος μας στις 10 μερες που ηρθε η γιατρος να τον δει ειχε παει 3410 και μας ειπε οτι ο θηλασμος παει καλα....το ιδιο και στον 1ο μηνα ζωης και επισης ειπε οτι ο θηλασμος παει οχι απλα καλα αλλα σουπερ...απο τον 1ο στον 2ο μηνα ειχαμε θεμα γιατι πηρε 460γρ. ενω τον 1ο μηνα ειχε παρει 1140Kg....τεσπα!

Παντως οταν θα μπουμε στην φρουτοκρεμα και σιγα σιγα και στο φαγητο θα του το κοψω το ξενο και θα του δινω απο το δικο μου γιατι ετσι κι αλλιως δεν θα πινει τοσο γευματα οσο τωρα....τεσπα ειδομεν!!!!

γεια σας κοριτσακια μου!

καλα ειστε απο οτι διαβαζω!

ματινακι μου περαστηκα!!! ελπιζω να εισαι καλυτερα!

εμεις κοιμηθηκαμε 10.30-8.30 κ 2 διακοπες στις 6 κ στις 7 για πιπιλα!

ενταξη πολυ καλα σε γενικες γραμμες!

αναστασακι δοκιμασε την πιπιλα εινια θαυματουργη! (τουλαχιστον σε μενα!)

ειμαι λιγο πτωμα, δεν μπορω να γραψω για την καθε μια σας, αλλα σας αγαπω πολυ και σας σκεφτομαι!!!

απο το πρωι ηπιαμε καφεδακο με τον αντρουλη μεχρι τις 11! ευχαριστηθηκα και μετα δουλιτσες, τωρα τον περιμενω να φαμε κ το απογευματακι θα ερθουν οι γονεις μου!

κοριτσακια μου καλο σκ!!!

φιλακια!!!:-P

γιωτακι μια χαρα σας βρισκω!!!!!1 προσπαθω με την πιπιλα καθε μερα! προς το παρον δεν την θελει μονο 1-2 φορες την πηρε αλλα για πολυ λίγο!!!!!

τελειο το βαρος σας ρανια μου!!!!!!!!μπραβο μπραβο!!!!1 ετσι να παει η καλη μου! να κοιμαται!!

ματινουκο! μην αγχωνεσαι ειμαι σιγουρη πως θα παρει βαρος ο μπεμπακος! εγω θα τον ζυγισω μονη μου την τριτη...:rolleyes::rolleyes: οσο για τον υπνο δεν ειναι στανταρ οι 2 φορες που ξηπνησε, ετυχε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ρανια μου τι κανετε???????????

Τι καλα, μπραβο στην μπιζουδενια νυφουλα μου!!!!

Εμεις την παρασκευη εχουμε γιατρο και τρεμει το φυλλοκαρδι μου...εχω αγχωθει αρκετα για το βαρος του και ακομα νιωθω ενα βαρος εγω για το οτι πινει ξενο γαλα...ενω λεω συνεχεια καλυτερα να χορταινει παρα να μενει πισω η αναπτυξη, ωρες ωρες τρωω κατι φλας με το ξενο αλλο πραγμα! Ξερω οτι προσπαθησα, ξερω οτι φροντισα να ειμαι ενημερωμενη για να μπορω να θηλασω αλλα νιωθω αχρηστη ωρες ωρες...σαν να μην προσπαθησα μου φαινεται...τι να πω???Τρωω κολληματα αλλα μετα επανερχομαι....χιχιχιχιχι!!!!!!!!

ματινακι μου καλα ειμαστε....εχουμε πονακια....ελπιζω να μη χειροτερεψει!!!της<αλλαξα και γαλα καλου κακου...αν και ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να μην της ξαναδωσω ξενο....θα δουμε.....γιατι πειναει συνεχεια!!!!χιχιχιχιιχ

μια χαρα ειναι το ζουζουνακι σας μωλε!!!!!!

εσυ εισαι καλυτερα?:wink:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα:P

Αναστασακι μου εμείς φοράμε 6-9 τώρα..ανάλογα κ την φόρμα του ρούχοΥ!

Ματίνακι μου είσαι καλύτερα?μην αισθάνεσαι έτσι..καταλαβαίνω την στεναχώρια σου αλά σημασία έχει ο μπεμπακος να είναι καλά ..άλλωστε του δίνεις κ από υο δικό σου..

Εγω κάνω μεγάλα μωρά μου είπε ο γιατρός..όσα μωρά κ να κάνω έτσι θα είναι τροφαντουλικα:tongue:..έτσι ήταν κ ο άντρας μου..το DNA τους είναι τετιο;)προσπαθώ να κρατάω το τρίωρο του για να μην ξεφύγει το βάρος του..θα δεις Ξ το δικό σου ζουζουνακι θα πάρει πολύ καλό βάρος κ θα κάνει μπουτακια για φαγωμα..

Ρανιουκο μου τέλεια η μπιζουδενια μας..χαιροΜαϊ που κοιμάται καλά..να. Δούμε κ μεις τι νύχτα θα έχουμε σήμερα..έχει κολικούς..η καημενουλα..

Γιωτακι μου καφεδάκο με τον αντρουλη το πρωί τι καλά..η μπέμπα κοιμάται καλά..τι ωραία.κ γω θέλω..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

η πιπιλα απο ποτε επιτρεπεται βρε κοριτσια?απο τον 1ο μηνα και μετα????

εμενα οταν πειναει βαζει αντιχειρα κατευθειαν στο στομα!!

Λένε 4 με 6 βδομάδων καλύτερα αλά εγώ έδωσα νωρίτερα..κοντά στις 3 βδομάδες νομίζω είναι καλά..αν την παίρνει! Εμένα δεν του αρέσει..τελευταία δεν την παίρνει καθόλου πιο παλιά λίγο στον ύπνο την ήθελε τώρα με τίποτα καμία ώρα δεν την θέλει κ έτσι δεν του τη δίνω..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου καλο λιγο εμεινε κ ο μπεμπακος ετοιμαζεται πια να βγει!αχ μωρε το γλυκουλι κ αυτο ανυπομονει να βρεθει στην αγκαλιτσα της μανουλας του!

ποτε ξαναεχεις γιατρο?τεταρτη ειπες?:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ξυπνησαμε να φαμε!! δεν ειμαι καλά φιλλεναδες μου! με εχει πιασει η παλια μου ψυξη παλι! κ ποναω!!!!!!!!!! τι θακάνω???????????????? αναπνεω κ με τραβαει!! κ δεν κανει απ'οτι διαβασα ουτε αλοιφη ουτε εμπλαστρακια!!!!!!!!!:(:(:(:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα! Αχ Αναστασάκι μου πως την άρπαξες; Και δεν μπορείς να πάρεις και τίποτα λόγω θηλασμού; Βάλε τον αντρούλη σου να σε τρίψει λίγο και ζεστές κομπρέσες αν μπορείς!!!

Λενάκι μου ναι την Τετάρτη έχω γιατρό τώρα και έχω κι ένα άγχος άλλο πράγμα! Όντως ο μικρούλης μου μάλλον ανυπομονεί να βγει γιατί τον αισθάνομαι 23 ώρες το 24ωρο! Πολύ κλωτσιά μιλάμε! Χιχιχιχι!!!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...