Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

χαχαχχαχα Γιατί αγχώνεσαι αγάπη?:confused: :confused:Ποιόν γιατρό έχεις Αναστασάκι?:rolleyes: :rolleyes:

γενικα αγχωνομαι! ταγκου λεγεται η γιατρις μου στη μητροπολεως ειναι!

ματινακι καλύτερα εισα ε? μπραβο αγαπη!!:D:D:D:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου

ιωαννακι μου τι ειναι αυτο παλι????τι να πω?μη σε πιανει πανικος,σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα.....πιστεψε με!!!!αποκλειεται ο αντρουλης σου τη μερα που θα γεννας να μην ειναι μαζι σου.....δε παιζει με τιποτα....σιγουρα θα βρει τη λυση του!!!!

νατασσακι μου.....συμφωνω με τα κοριτσια....το μονο που με στενοχωρει απο αυτα που ειπες ειναι για 2η εγκυμοσυνη...μην το βαζεις κατω σε παρακαλω.....το γαρδενακι μας να ειναι καλα!!!!!!ναι????(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

ανασατασακι μου κοιμηθηκατε σημερα ε??μπραβο κοριτσακι μου!!!θα στρωσει μωρε...

εμεις δεν ειμαστε και πολυ καλα...μαλλον εχει κολικους το πουλακι μου!!!!ουφφφφ...χθες το βραδυ κοιμοταν και ειχε γκρινια στον υπνο της!!!!πηρα το γιατρο να μου πει να αλλαξω γαλα αλλα δεν τον βρηκα...μου ειχε πει για ενα βιλογικο αλλα ειχαμε το φριζολακ .....τη θηλαζω κιολας.....θα τον παρω παλι μετα!!!!

εχω μπερδευτει ρε γαμωτο....ποσες φορες να της δινω ξενο?την θηλαζω κυριως και της δινω ξενο 3-4 φορες τη μερα!!!!!ουφφφφφφφφφφ......πραγματικα εχω πελαγωσει με αυτο το θεμα...και σημερα θα τη ξαναζυγισουμε!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα κοριτσακια μου

ιωαννακι μου τι ειναι αυτο παλι????τι να πω?μη σε πιανει πανικος,σκεψου θετικα και ολα θα πανε καλα.....πιστεψε με!!!!αποκλειεται ο αντρουλης σου τη μερα που θα γεννας να μην ειναι μαζι σου.....δε παιζει με τιποτα....σιγουρα θα βρει τη λυση του!!!!

νατασσακι μου.....συμφωνω με τα κοριτσια....το μονο που με στενοχωρει απο αυτα που ειπες ειναι για 2η εγκυμοσυνη...μην το βαζεις κατω σε παρακαλω.....το γαρδενακι μας να ειναι καλα!!!!!!ναι????(((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))

ανασατασακι μου κοιμηθηκατε σημερα ε??μπραβο κοριτσακι μου!!!θα στρωσει μωρε...

εμεις δεν ειμαστε και πολυ καλα...μαλλον εχει κολικους το πουλακι μου!!!!ουφφφφ...χθες το βραδυ κοιμοταν και ειχε γκρινια στον υπνο της!!!!πηρα το γιατρο να μου πει να αλλαξω γαλα αλλα δεν τον βρηκα...μου ειχε πει για ενα βιλογικο αλλα ειχαμε το φριζολακ .....τη θηλαζω κιολας.....θα τον παρω παλι μετα!!!!

εχω μπερδευτει ρε γαμωτο....ποσες φορες να της δινω ξενο?την θηλαζω κυριως και της δινω ξενο 3-4 φορες τη μερα!!!!!ουφφφφφφφφφφ......πραγματικα εχω πελαγωσει με αυτο το θεμα...και σημερα θα τη ξαναζυγισουμε!!!

ρανιακι μου κ εμεις μια ετσι μια αλλιως ειμαστε! ρωτα τον γιατρο σου για το γαλα που λες. πρωτη φορα το ακουω εγω. εγω εχω σπιτι το almiron για παν ενδεχομενο. πηρες ζυγαρια??

ο αντρας πηγε σημερα να την παρει απο τα ελτα αυτη που παρηγγειλα κ δεν μπορεσε γιατι γραψαν λαθος το ονομα μου τα ζωα!!! κ ειμαι μες στα νευρα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ο μικρος δεν καθοταν στο καροτσι ενω νυσταζε ουτε στο κρεβατι ηθελε αγκαλια μου και ετσι τον εβαλα μεσα στο σλινγκ και μαγειρευουμε μαζι, απλωσα και τα ρουχα και εχει κοιμηθει κιολας!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουυυυυυ τι κανετεεεε?

εγω μωλης συμαζεψα ..εβαλα τον μεγαλο για υπνο κ τον μικρο τον εχω στη κουνια μεχρι να σας γραψω..ειχαμε γιατρο σημεραα!

καναμε τα εμβολια μας..σχετικα καλα πηγαμε δνε ειχαμε τοσα κλαματα οσα περημενα..κ ο μεγαλος αντεδρασε καλα!ο μικρουλης ολο χαρες του εκανε..να τον ξεγυμνωνουν ειναι το καλυτερο του!μετα λιγο στο τσιμπημα εκλαψε αλα μωλης τον πηρα αγακλια ηρεμισε...(πηρα αγκαλια τον μπεμπακο γκρινιαζε κ δεν μπορω να γραψω πολλα)

ο μικρος ειναι 9.240 κ 69 ποντους~πηρε 6 ποντους μεσα σε εναμιση μηνα..κ εναμιση κιλο που ειναι καλα!στην αρχη ειχε παρει πολα!τωρα μ το εναμιση ειναι πολυ ευχαρηστημενος με τα κιλα που πηρε!

μου ειπε οτ παρολο που ειναι πολυ τπ βαρος του για την ηλικια του ειναι ολα φυσιολογικα κ αναλογικα με το βαρος του..εναι ενα γεροδεμενεο παιδακι μου ειπε!ν αμην ανυσηχω απλα θα προσεχουμε το βαρος του!σημερα ξεκηναμε φρουτα ..μισο μηλο μιση μπανανα μισο αχλαδι αλαεσμενα..ανυπομονω να τον ταισωωωωω!

αχ δεν μπορω να γραψω αλο..σας διαβασα αλα ο μικρουλης ειναι πανω μου κ δε μπορω..θα ξαναμπω..ειχα κ κοσμο παλι το μεσημερι τν θεια μου κ προλαβα κ εκανα κ ντονατς...αυτααααααα!θα ξαναμπωωωω!

φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααα..

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κοριτσακια μουυυυυυ τι κανετεεεε?

εγω μωλης συμαζεψα ..εβαλα τον μεγαλο για υπνο κ τον μικρο τον εχω στη κουνια μεχρι να σας γραψω..ειχαμε γιατρο σημεραα!

καναμε τα εμβολια μας..σχετικα καλα πηγαμε δνε ειχαμε τοσα κλαματα οσα περημενα..κ ο μεγαλος αντεδρασε καλα!ο μικρουλης ολο χαρες του εκανε..να τον ξεγυμνωνουν ειναι το καλυτερο του!μετα λιγο στο τσιμπημα εκλαψε αλα μωλης τον πηρα αγακλια ηρεμισε...(πηρα αγκαλια τον μπεμπακο γκρινιαζε κ δεν μπορω να γραψω πολλα)

ο μικρος ειναι 9.240 κ 69 ποντους~πηρε 6 ποντους μεσα σε εναμιση μηνα..κ εναμιση κιλο που ειναι καλα!στην αρχη ειχε παρει πολα!τωρα μ το εναμιση ειναι πολυ ευχαρηστημενος με τα κιλα που πηρε!

μου ειπε οτ παρολο που ειναι πολυ τπ βαρος του για την ηλικια του ειναι ολα φυσιολογικα κ αναλογικα με το βαρος του..εναι ενα γεροδεμενεο παιδακι μου ειπε!ν αμην ανυσηχω απλα θα προσεχουμε το βαρος του!σημερα ξεκηναμε φρουτα ..μισο μηλο μιση μπανανα μισο αχλαδι αλαεσμενα..ανυπομονω να τον ταισωωωωω!

αχ δεν μπορω να γραψω αλο..σας διαβασα αλα ο μικρουλης ειναι πανω μου κ δε μπορω..θα ξαναμπω..ειχα κ κοσμο παλι το μεσημερι τν θεια μου κ προλαβα κ εκανα κ ντονατς...αυτααααααα!θα ξαναμπωωωω!

φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααα..

μπραβο λενακι μου! πολυ ωραια τα νεασας!! δεν ειχα δραματα ε?? ουφφφφ τελεια!!!! κ τα κιλακια του πολυ κάλά!! αχ μωρε θα φατε κρεμουλααααα!!!!!!!:P:p:p καθε ποτε τον βλεπει ο παιδιατρος λενακι μου??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μπραβο λενακι μου! πολυ ωραια τα νεασας!! δεν ειχα δραματα ε?? ουφφφφ τελεια!!!! κ τα κιλακια του πολυ κάλά!! αχ μωρε θα φατε κρεμουλααααα!!!!!!!:P:p:p καθε ποτε τον βλεπει ο παιδιατρος λενακι μου??

ουφφφ κοιμηθηκε κ ο μικρουληςς!ξεκουραση λιγο τωρα!

ευχαρηστουμε αναστασακι μου~δεν ειχαμε ευτυχως..ο μικρος δεν εχει προβλημα γελαει συνεχεια σε ολη την εξεταση μεχρι το τσιπημα..ο μεγαλος ηταν καπως διστακτικος στην αρχη με μισο ματι κοιτουσε τον γιατρο..αλα τελικα καταφερε να τον εξετασει κ με πλαγιο τροπο να του κανει κ το εμβολιο..ο μεγαλος τωρα εχει εμβολιο οταν γινει 4 παλι καλα..ο μικρουλης σε δυο μηνες!

αυτο που μαρεσει στον γιατρο μου ειναι οτι δεν ειναι υπερβολικος με α εμβολια..θα κανει αυτα που πρεπει τιποτα παραπανω..μου τα εχει εξηγησει αναλητικα!μωλης γινει 6 μηνων ο μικρος μου θα ξαναρθει απαλ μου ειπε να τον παρω τηλεφωνο οταν γινει 5 μηνων να του πω τα κιλακαι του κ γενικα αν εχω αποριες κ θα μου πει αναλογα με τα κιλακια του ανα θα συνεχισουμε με αλη τροφη οπως ρυζαλευρο η με ενα ακοαμ γευμα φρουτων..αν παρει γυρω στο εναμιση κιλο τοτε ολα καλα συνεχιζουμε αν βαλει παραπανω θα μας βαλει ακομα ενα γευμα με φρουτα!:tongue:

μου εφυγε ενα μεγααααλοοοο βαροοοςςςς!ουφφ παει κ αυτο..απλα ειχα ανχθει επειδη θα ηταν κ τα δυο μαζι..κ ελεγα θα πεσει πολυ κλαμα!:(ολα καλα ευτυχως!

αχ αντε να περασει η ωρα να τον ταισω..πως πως κ το περιμενα..πολυ μαρεσει να τα ταιζω..θελω να δω την αντιδραση του..αραγε θα του αρεσει..στον μεγαλο μου δεν του αρεσαν τα φρεσκα φρουτα..με τιποτα..κ ετσι επαιρνα αγοραμσενες..μονο της νουνου του ειχε αρεσει κ γενικα ειναι οι καλυτερες κρεμουλες..αποστηρωσα τα κουταλακια του κ περημενω να περασει η ωρα..μου ειπε να του τα δωσω σαν προτελευταιο γευμα..για α τον κρατησει για το βραδυ να ειναι πιο χορτατος να μην ξυπναει τα βραδυα..του ειπα οτι τελευταιες μερες ξυπναει το βραδυ για ζιζι κ μου λεει καλυτερα τσαγακι γαιτι θα βαλει περισοτερα κιλα!

κ φυσικα ξεχασα νατον ρωτησω για τις βαφες κ κατι αλα που ηθελα να ρωτησω.. κ ελεγα να τα γραψω απο πριν να μην ξεχασω!:rolleyes::rolleyes:

εσιες τι κανετε αναστασακι μου..ο μικρουλης καλα?

βολικο το σλινγκ(δεν ηξερα οτι λεεγται ετσι):tongue:κ μενα μου χρειαζεται μου εχουν φυγει τα χερια αλα εμενα ειναι κ πιο μεγαλος μαλον ειναι γαι μικροτερα μωρακια!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ιωαννακι μου ολα καλα θα πνε..δεν νομιζω κ γω ο αντρουλης να χασει εκεινη τη στιγμη..δεν μπορει θα βρεθει μια λυση!μην ανχωνεσαι αγαπουλα μου..ισως να αλαλαξουν τα πραγματα κ να τον εχεις διπλα σου εκεινες τις ωρες@

Ρανιουκο μου τι κανετε?ειχε πονακια η μπιζουδενια..ωχχχ η καημενουλα μωρε..γιατι να εχουν κολικους..μακαρι να μην ειχε κανενα μωρακι!:(:(

Νατασακι μουυυυ τι ηταν κ αυτο!εχω ακουσει πολες γυναικες που εχουν αλα δεν ειναι παντα ανησυχητικο απαλ θελει παρακολουθηση οπως κδηποτε!

τι ειπε για το ενδομητριο..υπαρχει λυση?δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση επομενης εγκυμοσηνης?:(

Γιωτακι μου μεγαλωσε το ζουζουνι κ πειναει πιο πολυ ε!κοιμαται καλα τωρα..ευτηχωςεμενα χθε ςπαλι ξυπνησε στης 2 αν δεν κανω λαθος για ζιζι κ μετα 7 κ δεν ξανακοιμηθηκε..εμ ετσι ειναι οπως μου λεει κ η ξαδερη μου..τι μονο εμεις θα μενουμε αυπνες ..ετσι ειναι τα μωρα αυατ πανε μαζι//με πειραζει φυσικα!ααλα η κορη της ειναι ενος κ ακομα την ξυπναει τα βραδυα κ οταν της ελεγα για τον δικο μου οτι κοιμαται ολο το βραδυ μου ελεγεε ε οχι δεν σε πιστευω...τυχερηη κ διαφορα τετια!:tongue:

Χρυσανθακι μου τελικα ξεκηνησες να δοκιμαζεις απολα ε..καλα κανεις μωρε οσο μεγαλωνουν πρεπει να δοκιμαζουμε..εγω το επιχηρησα αυτο ξανα πριν λιγες μερες δοκιμαζα διαφορα αλ ειδα οτι τον πειραζαν κ λεωω αναμονη κ παλι..θα το ξαναεπιχηηρησω ομως..τωρα εφοσον θα τρωει κ αυτος καπια φρουτα θα τα τρωω κ γω ανετα δεν μπορει|!:rolleyes:

αχ σημερα μου εκανε σχολιο κ ο γιατρος αλα κ η θεια μου με τον θειο μου για το ποσο αδυνατησα κ πλυ χαρηκα!:tongue:γενικα τελευται ολο αυτο ακουω κ πολυ χαιρομαι!οτι να ναι !!:tongue:

δεν ξερω σιγουρα παιζει ρολο κ το οτι αδυνατησα αλα ειμαι πολυ καλα με το σωμα μου..παρολο που μοτυ εχει μεινει κοιλια κ δεν ειμαι καμια κορμαρα καμια σχεση νιωθω καλα..δεν ξερω αν ημουν πιο παχουλη αν ενιθα το ιδοα..αισθανομαι πολυ καλα με το σωμα μου κ ειναι απο τις λιγες φορες στη ζωη μου που το λεω αυτο!ειμαι κ κομπλεξικια μην το ξεχναμε αυτο..φυσικα καπιες φορες με πιανουν τα κομπλεξικα αλα σε γενικες γραμμες αισθανομαι καλα!:rolleyes::rolleyes::confused:

αυταααααα!παω για ξαπλα κ ξεκουραση!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα.................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

4.gina_cfu..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

5.Katerina_s......................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

6.ZOUZOUNIARA................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

7.Popi................................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

8.YOTOU...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!! (14/09/2011)

9.ελενη-25............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(02/10/2012)

10.xrusanthi..........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(01/11/2011)

11.mp1979womam................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

12.anastasaki_melisakι..........ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

13.maril13............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

14.RANIA80...........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!(24/01/2012)

15.εφακη...............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!(01/02/2012)

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

16.Ιωαννάκι.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 20/02/2012)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

17.Petalouda82........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 18/05/2012)'ΜΠΕΜΠΑ'

18.nena1984....................

19.sophaki1.....................

20.tatasa.........................

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕς!:wink::wink:

ευχομαι το εφακη να κραταει τον γιοκα της αγκαλια..πως θα μαθουμε?μακαρι να ειναι ολα καλα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ!!

12.anastasaki_melisakι..........ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕς!:wink::wink:

ευχομαι το εφακη να κραταει τον γιοκα της αγκαλια..πως θα μαθουμε?μακαρι να ειναι ολα καλα!

το εφακη ειπε πως θα βγει την κυριακη κ μπορει να παρει κ το μωρο. παντως βγηκε απο τη θερμοκιτιδα κ τρωει με μπιμπερο!!!:P καλή ξεκουραση λενακι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

12.anastasaki_melisakι..........ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!(31/12/2011)

ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι μου ολα καλα θα πνε..δεν νομιζω κ γω ο αντρουλης να χασει εκεινη τη στιγμη..δεν μπορει θα βρεθει μια λυση!μην ανχωνεσαι αγαπουλα μου..ισως να αλαλαξουν τα πραγματα κ να τον εχεις διπλα σου εκεινες τις ωρες@

Ρανιουκο μου τι κανετε?ειχε πονακια η μπιζουδενια..ωχχχ η καημενουλα μωρε..γιατι να εχουν κολικους..μακαρι να μην ειχε κανενα μωρακι!:(:(

Νατασακι μουυυυ τι ηταν κ αυτο!εχω ακουσει πολες γυναικες που εχουν αλα δεν ειναι παντα ανησυχητικο απαλ θελει παρακολουθηση οπως κδηποτε!

τι ειπε για το ενδομητριο..υπαρχει λυση?δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση επομενης εγκυμοσηνης?:(

Γιωτακι μου μεγαλωσε το ζουζουνι κ πειναει πιο πολυ ε!κοιμαται καλα τωρα..ευτηχωςεμενα χθε ςπαλι ξυπνησε στης 2 αν δεν κανω λαθος για ζιζι κ μετα 7 κ δεν ξανακοιμηθηκε..εμ ετσι ειναι οπως μου λεει κ η ξαδερη μου..τι μονο εμεις θα μενουμε αυπνες ..ετσι ειναι τα μωρα αυατ πανε μαζι//με πειραζει φυσικα!ααλα η κορη της ειναι ενος κ ακομα την ξυπναει τα βραδυα κ οταν της ελεγα για τον δικο μου οτι κοιμαται ολο το βραδυ μου ελεγεε ε οχι δεν σε πιστευω...τυχερηη κ διαφορα τετια!:tongue:

Χρυσανθακι μου τελικα ξεκηνησες να δοκιμαζεις απολα ε..καλα κανεις μωρε οσο μεγαλωνουν πρεπει να δοκιμαζουμε..εγω το επιχηρησα αυτο ξανα πριν λιγες μερες δοκιμαζα διαφορα αλ ειδα οτι τον πειραζαν κ λεωω αναμονη κ παλι..θα το ξαναεπιχηηρησω ομως..τωρα εφοσον θα τρωει κ αυτος καπια φρουτα θα τα τρωω κ γω ανετα δεν μπορει|!:rolleyes:

αχ σημερα μου εκανε σχολιο κ ο γιατρος αλα κ η θεια μου με τον θειο μου για το ποσο αδυνατησα κ πλυ χαρηκα!:tongue:γενικα τελευται ολο αυτο ακουω κ πολυ χαιρομαι!οτι να ναι !!:tongue:

δεν ξερω σιγουρα παιζει ρολο κ το οτι αδυνατησα αλα ειμαι πολυ καλα με το σωμα μου..παρολο που μοτυ εχει μεινει κοιλια κ δεν ειμαι καμια κορμαρα καμια σχεση νιωθω καλα..δεν ξερω αν ημουν πιο παχουλη αν ενιθα το ιδοα..αισθανομαι πολυ καλα με το σωμα μου κ ειναι απο τις λιγες φορες στη ζωη μου που το λεω αυτο!ειμαι κ κομπλεξικια μην το ξεχναμε αυτο..φυσικα καπιες φορες με πιανουν τα κομπλεξικα αλα σε γενικες γραμμες αισθανομαι καλα!:rolleyes::rolleyes::confused:

αυταααααα!παω για ξαπλα κ ξεκουραση!;)

Eεεεεεε....ειμαι κι εγω εδωωωωωω!!!!

Με ξεχασες ε????? :tongue:

Eεεεεεε....ειμαι κι εγω εδωωωωωω!!!!

Με ξεχασες ε????? :tongue:

αχ Ματινακι μουυυυ ε δε το πιστευω ελεγα να γραψω στηνκαθεμια κατω απο το μηνυμα της κ ημουν ετοιμη να σου γραψω κ μετα ξαναγυρησα εδω κ λεω θα τα γραψω μαζεμενα σε ενα μηνυμα κ ειχα την εντυπωση οτι σου εγραψα γιατι οταν σε διαβασα για να σου γραψω κατω απο το μηνυμα σου μεσα στο μυαλο μου σκεφτομουν τι να σου γραψω κ τελικα δεν τα εγραψα..συγνωμη φιλεναδιτσα μουυυ;)!!!!!!!!!

ακομα ταλαιπωρεισαι ε!φορας κ την μασκα αχ πολυ σπαστικο αντε να ανωρωσεις γρηγορα!

ο ξανθομπουμπουκακος μας πως ειναι?

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Αχ φιλεναδίτσες μου σας ευχαριστώ που με στηρίζετε! Με τον αντρούλη μου που μίλησα πριν στο τηλέφωνο μου είπε πως όταν έρθει εκείνη η ώρα δεν θα το χάσει για τίποτα στον κόσμο! Πάνω από όλα ο μπεμπάκος μας λέει! Έρχεται και η μανούλα μου το βράδυ από το Βόλο οπότε δεν θα έχω και αυτό το άγχος!

Πήγα και στον καρδιολόγο για τον έλεγχο πριν τον τοκετό και όλα τα βρήκε καλά παρόλο που κάπνιζα από τα 18 σαν φουγάρο! Μόνο ένα μικρό φυσηματάκι βρήκε αλλά είναι φυσιολογικό λόγω του βάρους της εγκυμοσύνης! Για καλό και για κακό να κάνω έναν έλεγχο 6 μήνες μετά τη γέννα πάλι! Αυτά τα δικά μου!

Λενάκι μου σε διάβασα! Τι καλά που δεν είχατε γκρίνιες με τα εμβόλια! Ο μικρούλης έχει πολύ καλό βάρος, μου θυμίζει τον ανηψιό μου! Έτσι κι αυτός! Έτσι μου αρέσουν τα μωράκια, ζουμπουρλούδικα! Χιχιχιχιχ!!!

Ματινάκι μου γλυκό περαστικά σου αγαπούλα μου! Καταλαβαίνω είναι σπαστικό με τη μάσκα και να μη μπορείς να φιλήσεις το σπλάχνο σου! Υπομονή για τα παιδάκια μας!

Βγαίνει και το Εφάκι την Κυριακή; Αχ μακάρι να πάρει και τον μπεμπάκο της μαζί! να είναι η τελευταία φορά που χωρίζουνε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...