Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Kαλημέρα κοπελίτσες μου καλές!Ιωαννάκι περαστικά σας καλή μου φίλη...σε καταλαβαίνω όλο αναποδιές σου έρχονται αλλά μην αγχώνεσαι σίγουρα θα έχει γίνει καλά η πεθερά σου μέχρι να γεννήσεις...αλήθεια άλλα παιδιά δεν έχει να την φροντίσουνε τώρα που εσύ είσαι ετοιμόγεννη?:confused:

Και η μαμά σου πιστεύω θα τα καταφέρει έστω εκείνη την μέρα να έρθει!;)

Γιωτάκι μου καλημέρα!!Πρωινούλα σήμερα!Μωρέ πεινούσε η μπουμπούκα γι αυτό έκλαιγε...αμάν μαμά πεινάωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Εγώ δεν έχω καλά νέα...δυστυχώς...εχθές πήγα για το καθιερωμένο τεστ παπ στον γυναικολόγο μου και μου βρήκε πολύποδα και ινομύωμα!:shock:

Επίσης ενδομήτριο σε μέγεθος τσιγαρόχαρτου..μόλις 1.67...απογοητεύτηκα για το ενδομήτριο γιατί μου αποκλέιει σχεδόν όλες τις πιθανότητες να μείνω έγκυος αλλά πιο πολύ έχω απελπιστεί με τον πολύποδα και το ινομύωμα..μου είπε είναι πολύ μικρά αλλά εγώ μόνο στο άκουσμα με έπιασε πανικός...από χθές ψάχνω συνέχεια στο νετ διάφορα και το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι!:-(

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοπελίτσες μου καλές!Ιωαννάκι περαστικά σας καλή μου φίλη...σε καταλαβαίνω όλο αναποδιές σου έρχονται αλλά μην αγχώνεσαι σίγουρα θα έχει γίνει καλά η πεθερά σου μέχρι να γεννήσεις...αλήθεια άλλα παιδιά δεν έχει να την φροντίσουνε τώρα που εσύ είσαι ετοιμόγεννη?:confused:

Γιωτάκι μου καλημέρα!!Πρωινούλα σήμερα!Μωρέ πεινούσε η μπουμπούκα γι αυτό έκλαιγε...αμάν μαμά πεινάωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Εγώ δεν έχω καλά νέα...δυστυχώς...εχθές πήγα για το καθιερωμένο τεστ παπ στον γυναικολόγο μου και μου βρήκε πολύποδα και ινομύωμα!:shock:

Επίσης ενδομήτριο σε μέγεθος τσιγαρόχαρτου..μόλις 1.67...απογοητεύτηκα για το ενδομήτριο γιατί μου αποκλέιει σχεδόν όλες τις πιθανότητες να μείνω έγκυος αλλά πιο πολύ έχω απελπιστεί με τον πολύποδα και το ινομύωμα..μου είπε είναι πολύ μικρά αλλά εγώ μόνο στο άκουσμα με έπιασε πανικός...από χθές ψάχνω συνέχεια στο νετ διάφορα και το κεφάλι μου έχει γίνει καζάνι!:-(

Καλημέρα Νατασάκι μου! Ο κουνιάδος μου περιμένει από ώρα σε ώρα τον πεθερό του να αποδημήσει επομένως όλα στον αντρούλη μου πέσανε! Δικαίως δε μπορώ να πω!

Να μην στεναχωριέσαι κουκλίτσα μου για το ενδομήτριο! Το έψαχνα κι εγώ συνέχεια και όταν σταμάτησα τότε ήρθε το μπεμπάκι μου! Όσο για το ίντερνετ άκουσε σε παρακαλώ τη συμβουλή μου! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Χειρότερα γίνεσαι και όχι καλύτερα!

Η μικρούλα σου είναι καλά; Μακάρι Παναγίτσα μου!!!

καλημερα νατασακι μου! ινομυωμα εχει η μαμα μου ενα πολυ μικρο εδω και παρα πολλα χρονια, μην ανησυχεις, θα σου δωσει αγωγη η θα το αφησετε ετσι? (για τον πολυποδα δεν λεω κατι γιατι ειναι συνηθισμενο φαινομενο!)

ναι μωρε πειναγε το τσιλιμπιδθρωνι μου!

ιωαννακι ολα καλα θα ειναι, καλα αποτελεσματα!!!

καλημέρα!!!!!!!!! :P:p:p σήμερα δόξα το θεό κοιμηθήκαμε καλά!! μόνο 1 φορα ξυπνησε το γιαβρι μου!!!!!!! να δουμε τωρα πως θα μας παει η μερα!!

γιωτακι πρωινη σήμερα ε? μια χαρα αφου την κραταει ο αντρας σου!!;)

χρυσανθακι τελειωσες με τις δουλειες ε? μπραβο! να ησυχάσεις!

ιωαννακι μου περαστικα για την πεθερα κ ελπιζω να γινει γρηγορα καλά!! μην αγχωνεσαι απο τωρα!! κατι θα γίνει!:D

νατασσακι μου σιγουρα κ εγω θα αγχωνομουν πολυ κ θα εψαχνα οπως εσυ γιατι δεν εχω ιδεα! αλλα θα ακουγα τη γιατρο μου! εσενα τι σου είπε? πόσο καιρο είχες να κανεις τεστ??? δεν ξερεις ποσο πολυ με αγχωνει κ εμενα αυτο το τεστ!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα!!!!!!!!! :P:p:p σήμερα δόξα το θεό κοιμηθήκαμε καλά!! μόνο 1 φορα ξυπνησε το γιαβρι μου!!!!!!! να δουμε τωρα πως θα μας παει η μερα!!

ιωαννακι μου περαστικα για την πεθερα κ ελπιζω να γινει γρηγορα καλά!! μην αγχωνεσαι απο τωρα!! κατι θα γίνει!:D

νατασσακι μου σιγουρα κ εγω θα αγχωνομουν πολυ κ θα εψαχνα οπως εσυ γιατι δεν εχω ιδεα! αλλα θα ακουγα τη γιατρο μου! εσενα τι σου είπε? πόσο καιρο είχες να κανεις τεστ??? δεν ξερεις ποσο πολυ με αγχωνει κ εμενα αυτο το τεστ!!!!

γεια σου αναστασακι μου, μια χαρα σας βρησκω!!! και εμεις σημερα καλα κοιμηθηκαμε! ολο το βραδυ!!!:-P

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Μπράβο σας που κοιμηθήκατε καλά! Αχ εύχομαι για την πεθερά μου να γίνει γρήγορα καλά γιατί με έχει κυριεύσει το άγχος! Τέσπα ας ελπίσουμε για τα καλύτερα!

Καλημέρα Αναστασάκι μου! Μπράβο σας που κοιμηθήκατε καλά! Αχ εύχομαι για την πεθερά μου να γίνει γρήγορα καλά γιατί με έχει κυριεύσει το άγχος! Τέσπα ας ελπίσουμε για τα καλύτερα!

τι δουλεια κανει ο αντρας σου κ δεν μπορει να φυγει? δε θυμαμαι:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Νατασάκι μου! Ο κουνιάδος μου περιμένει από ώρα σε ώρα τον πεθερό του να αποδημήσει επομένως όλα στον αντρούλη μου πέσανε! Δικαίως δε μπορώ να πω!

Να μην στεναχωριέσαι κουκλίτσα μου για το ενδομήτριο! Το έψαχνα κι εγώ συνέχεια και όταν σταμάτησα τότε ήρθε το μπεμπάκι μου! Όσο για το ίντερνετ άκουσε σε παρακαλώ τη συμβουλή μου! ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Χειρότερα γίνεσαι και όχι καλύτερα!

Η μικρούλα σου είναι καλά; Μακάρι Παναγίτσα μου!!!

Κατάλαβα...όντως είναι όλα στον άντρα σου τώρα...αλλά μην χάνεις τις ελπίδες σου!Θα είναι η πεθερά εντάξει και θα έχεις τον άντρα σου δίπλα σου!

ΑΧ Ιωαννάκι όσο και να λέω δεν θα ψάξω...δεν μπορώ...

Η μικρή μου μια χαρά είναι απλά εγώ έχω γίνει εντελώς σπαστικιά..με έχει πιάσει φοβία και δεν θέλω να την ακουμπάει κανείς μην τυχόν κολλήσει τίποτα!:confused:

καλημερα νατασακι μου! ινομυωμα εχει η μαμα μου ενα πολυ μικρο εδω και παρα πολλα χρονια, μην ανησυχεις, θα σου δωσει αγωγη η θα το αφησετε ετσι? (για τον πολυποδα δεν λεω κατι γιατι ειναι συνηθισμενο φαινομενο!)

ναι μωρε πειναγε το τσιλιμπιδθρωνι μου!

ιωαννακι ολα καλα θα ειναι, καλα αποτελεσματα!!!

Θα το αφήσουμε έτσι μου είπε και θα το παρακολουθώ ανά εξάμηνο!;)

Διαφημίσεις

τι δουλεια κανει ο αντρας σου κ δεν μπορει να φυγει? δε θυμαμαι:confused:

Ο άντρας μου είναι συνταξιούχος στρατιωτικός αλλά εγώ έχω το ΚΤΕΛ Λάρισας στα Φάρσαλα και με βοηθούσε η πεθερά μου τώρα στην εγκυμοσύνη! Αναγκαστικά τώρα είναι ο άντρας μου εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Εγώ δεν μπορώ να πάω να βοηθήσω γιατί έχει πάρα πολύ κρύο και πολύ κούραση με δέματα κλπ.! Αχ Αναστασάκι μου πραγματικά αισθάνομαι πως κάποιος με μούτζωσε!

Μου είπε τα αφήνουμε όπως έχει επειδή είναι πολύ μικρά και τα 2 και τα παρακολουθούμε ανά εξάμηνο..αν βέβαια έχω τίποτα αιμορραγίες εκτός περιόδου στο άσχετο οπωσδήποτε γιατρό!

Τεστ κάνω κάθε χρόνο..πέρσυ το Φεβρουάριο είχα κάνει τελευταία φορά και δεν είχα τίποτα..τώρα προέκυψε!

Εσύ τί φοβάσαι καλέ φιλενάδα?το τεστ παπ!Από πότε έχεις να κάνεις?:confused:

Ο άντρας μου είναι συνταξιούχος στρατιωτικός αλλά εγώ έχω το ΚΤΕΛ Λάρισας στα Φάρσαλα και με βοηθούσε η πεθερά μου τώρα στην εγκυμοσύνη! Αναγκαστικά τώρα είναι ο άντρας μου εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ! Εγώ δεν μπορώ να πάω να βοηθήσω γιατί έχει πάρα πολύ κρύο και πολύ κούραση με δέματα κλπ.! Αχ Αναστασάκι μου πραγματικά αισθάνομαι πως κάποιος με μούτζωσε!

ειναι να μην το νομιζεις??????????? τοσα σου ετυχαν μεχρι τωρα.αλλα ολα καλά! κ αυτο μια χαρα θα παει! θα δεις!!!:P:p

Μου είπε τα αφήνουμε όπως έχει επειδή είναι πολύ μικρά και τα 2 και τα παρακολουθούμε ανά εξάμηνο..αν βέβαια έχω τίποτα αιμορραγίες εκτός περιόδου στο άσχετο οπωσδήποτε γιατρό!

Τεστ κάνω κάθε χρόνο..πέρσυ το Φεβρουάριο είχα κάνει τελευταία φορά και δεν είχα τίποτα..τώρα προέκυψε!

Εσύ τί φοβάσαι καλέ φιλενάδα?το τεστ παπ!Από πότε έχεις να κάνεις?:confused:

ηταν να κανω οταν εμεινα εγκυος. αλλα μετα δεν εκανα. τωρα θα κανω απο εβδομαδα!:confused::confused: εχω πολυ αγχος!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ειναι να μην το νομιζεις??????????? τοσα σου ετυχαν μεχρι τωρα.αλλα ολα καλά! κ αυτο μια χαρα θα παει! θα δεις!!!:P:p

ηταν να κανω οταν εμεινα εγκυος. αλλα μετα δεν εκανα. τωρα θα κανω απο εβδομαδα!:confused::confused: εχω πολυ αγχος!

χαχαχχαχα Γιατί αγχώνεσαι αγάπη?:confused: :confused:Ποιόν γιατρό έχεις Αναστασάκι?:rolleyes: :rolleyes:

Καλημερουδιααααααα!!!!!! Τι κανετε κοριτσαρες????

Εγω ειμαι καπως καλυτερα σημερα, δεν εχω τοσο πολυ καταρροη οπως χθες αλλα εχω ενα βηχαλακι που με ταλαιπωρει! Την μασκα δεν μπορω να την βγαλω ακομα και πολυ στενοχωριεμαι που δεν μπορω να δωσω ενα φιλακι στο μπεμπακι μου!

Νατασαρα μου σε καταλαβαινω...κι εγω χεζομαι πανω μου οταν κατι δεν παει φυσιολογικα...παντως το ινωμυωμα και το πολυποδακι ειναι κατι μη ανυσηχητικο πιστεψε με! Η κουμπαρα μου εμεινε εγκυος με ινομυωμα και ουτε στην γεννα δεν της το εβγαλε ο γιατρος.Της ειπε να κανει πρωτα ποσα παιδια θελει και μετα αν θελησει το βγαζει! Ο πολυποδας αν χρειαστει χειρουργειο ειναι χειρουργειο ρουτινας...γι αυτο μην αγχωνεσαι! Οσο για το ενδομητριο το παχος του αλλαζει αναλογα τις φασεις του κυκλου! Ολα καλα θα πανε κοριτσαρα μου μη μου στενοχωριεσαι! Εγω τεστ παπ εκανα 5 μηνες πριν μεινω εγκυος αλλα μετα για να το ξανακανω επεφτε μεσα στην εγκυμοσυνη, οποτε μου ειπε ο γιατρος οταν μου ερθει κανα 2-3 φορες η περιοδος παλι να το κανω! Βεβαια παντα με τρομαζαν τα αποτελεσματα του παπ γιατι μια φορα μου ειχε βγει υπερ υποψιας ιου HPV και μεχρι να κανω το επαναληπτικο και να δουμε οτι ηταν ολα καλα μου ειχαν φυγει 5 χρονια ζωης!!! Τεσπα...τωρα να δω ποτε θα το κανω...αλλα λογω θηλασμου θα καθυστερησει μαλλον!

Ιωαννακι μου τι γκαντεμια παλι κι αυτη???? Δεν εχεις ηρεμισει καθολου στην εγκυμοσυνη ρε κοριτσι μου! Ολα στραβα???? Τουλαχιστον κοντευει ο μπεμπακος να ερθει στην αγκαλια σου και μετα δεν θα σε νοιαζει τιποτα...θα εισαι τοσο ευτυχισμενη που ολα τα υπολοιπα θα φαινονται τοσο ασημαντα και μικρα! Καλη αναρρωση στην πεθερα και μην αγχωνεσαι θα γινει γρηγορα καλα και θα εχεις τον αντρουλη σου κοντα σου στην πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης σας!!!!!

Αναστασακι μου εμεις κουτσα στραβα τα λεμε στο φεις που και που...μια χαρα ο μπεμπακος οσο μεγαλωνει θα κοιμαται περισσοτερο το βραδυ!

Οι υπολοιπες τι κανετε??? Δεν σας διαβασα...δεν ξαναδινω υποσχεσεις οτι θα σας διαβασω γιατι δεν τις κραταω...δεν προλαβαινω δηλαδη και εκτος αυτου αυτες τις μερες εχω κι αυτο το κρυολογημα...αϊ σιχτιρ με εχει κουρασει πολυ!!!!

Παω να φτιαξω γαλα στον μπεμπη ειναι η ωρα του ξενου!!!!! Θα τα πουμε αργοτερα....φιλιααααα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...