Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου, μολις εκατσα! εκανα ενα σωρο δουλειες κ ειμαι ψοφια.....

αναστασακι η δικια μου ειναι 4,5 μηνων κ φοραει 6 η 9 μηνων αναλογως την φορμα.3

ρανακι μου φοβερο πραγμα η μητροτητα ε? κ εγω ακομα δεν πιστευω οτι ειναι δικια μου.....

τι να εγινε με το μωρακι της εφης? να της το φερανε αραγε?

μεγαλες ειστε καλε!και μεις πανω απο 6 φοραμε πια!χιχιιχ!!!μαρεσει!φιλακια πολλα στην μικρουλα σου γιωτουλα μου!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποπακι γλυκο!!!φιλακια πολλα!!!

Νατασακι μου γλυκο φιλακια!!

καλημερα κοριτσακια μου!

πρωινη στην δουλεια, η μπεμπουκα μου ειναι με τον αντρουλη μου, θα γυρισω στις 1 και θα φυγει εκεινος!

ματινακι μου περαστηκα!

ευτυχως κοριτσια κοιμηθηκε παλι κατα τις 10,30, τελικα πειναγε το κοριτσακι μου, απο εγω κ περα 250 γαλα το βραδυ!

χρυσανθακι σας τσιμπισε ο γιατρουλης? μεγαλο παιδακι εινια και το δικο σου!

εχτες καναμε κατι κατσαρα γελια, πολυ πλακα!!!

αμαν με τα γλυκα ρε κοριτσια, μου τρεχουν τα σαλια!!!

φιλακια πολλα!!!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κάνετε; Εγώ ενώ κοιμήθηκα καλά είχα άσχημο ξύπνημα το πρωί! Δεν μας έφταναν όλες οι άλλες αναποδιές με τα νοσοκομεία, τα ξημερώματα μπήκε και η πεθερά μου! Πράγμα που σημαίνει πως αν τύχει και γεννήσω δεν μπορεί ο άντρας μου να είναι κοντά μου! Είναι τέτοια η φύση της δουλειάς που πρέπει να είμαστε ανοιχτά από τις 6 το πρωί έχρι τις 10 το βράδυ, 362 μέρες το χρόνο! Έχω ρίξει τόσο κλάμα από το πρωί που δεν περιγράφεται! :(:(:(:(

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Τι κάνετε; Εγώ ενώ κοιμήθηκα καλά είχα άσχημο ξύπνημα το πρωί! Δεν μας έφταναν όλες οι άλλες αναποδιές με τα νοσοκομεία, τα ξημερώματα μπήκε και η πεθερά μου! Πράγμα που σημαίνει πως αν τύχει και γεννήσω δεν μπορεί ο άντρας μου να είναι κοντά μου! Είναι τέτοια η φύση της δουλειάς που πρέπει να είμαστε ανοιχτά από τις 6 το πρωί έχρι τις 10 το βράδυ, 362 μέρες το χρόνο! Έχω ρίξει τόσο κλάμα από το πρωί που δεν περιγράφεται! :(:(:(:(

αχ βρε κοριτσακι μου, περαστικα, τι επαθε η πεθερα σου? μην στεναχωριεσαι, μπορει ο μπεμπης να κανει υπομονη και να βγει αργοτερα, εξαλου εχεις αλλες 3 εβδομαδες κανονικα ε?

μην στεναχωριεσαι κ του προκαλεις νευρικοτητα, καταλαβαινουν και μεσα απο την κοιλια!

ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου, ναι????

((((((((((((((((((ιωαννακι)))))))))))))))))))))))))

παρε μια αγκαλιτσα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιωτάκι μου! Ναι η αλήθεια είναι πως έχω άλλες 20 μέρες σχεδόν αλλά η αναποδιά έχει να κάνει! Καταβάλλω υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην κλαίω αλλά ώρες ώρες είναι αδύνατον! Δεν θα μπορώ κατά πάσα πιθανότητα να έχω τη μαμά μου κοντά και μάλλον ούτε τον άντρα μου! Τι να πω;;; Γκαντεμιά!

Καλημέρα Γιωτάκι μου! Ναι η αλήθεια είναι πως έχω άλλες 20 μέρες σχεδόν αλλά η αναποδιά έχει να κάνει! Καταβάλλω υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην κλαίω αλλά ώρες ώρες είναι αδύνατον! Δεν θα μπορώ κατά πάσα πιθανότητα να έχω τη μαμά μου κοντά και μάλλον ούτε τον άντρα μου! Τι να πω;;; Γκαντεμιά!

η μαμα σου ειναι μακρυα?

κανε τον σταυρο σου κοριτσακι μου κ ολα θα πανε καλα!:-P

η μαμα σου ειναι μακρυα?

κανε τον σταυρο σου κοριτσακι μου κ ολα θα πανε καλα!:-P

H μαμά μου είναι στο Βόλο στον παππού και στη γιαγιά γιατί είναι και οι 2 τους στο νοσοκομείο! Δεν ξέρω με έπιασε πανικός!!!

H μαμά μου είναι στο Βόλο στον παππού και στη γιαγιά γιατί είναι και οι 2 τους στο νοσοκομείο! Δεν ξέρω με έπιασε πανικός!!!

δεν θα καταφερει να ερθει? για την ωρα του τοκετου τουλαχιστον! η αδελφη σου, θα μπορεσει? θα μου πεις εχει κ 2 παιδια? ας ελπισουμε να βγει γρηγορα η πεθερα σου! τι επαθε?

ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!!

Διαφημίσεις

δεν θα καταφερει να ερθει? για την ωρα του τοκετου τουλαχιστον! η αδελφη σου, θα μπορεσει? θα μου πεις εχει κ 2 παιδια? ας ελπισουμε να βγει γρηγορα η πεθερα σου! τι επαθε?

H αδερφή μου έχει 2 παιδάκια αλλά πέρα από αυτό είναι έγκυος στο 3ο παιδάκι της! Δεν μπορώ να την επιβαρύνω με τις δικές μου αγωνίες! Έχω και ραντεβού στον καρδιολόγο το μεσημέρι και πραγματικά με τόσο χιόνι έξω να δω πως θα πάω! Μάλλον ταξάκι γιατί το όχημα δε βγαίνει!

H αδερφή μου έχει 2 παιδάκια αλλά πέρα από αυτό είναι έγκυος στο 3ο παιδάκι της! Δεν μπορώ να την επιβαρύνω με τις δικές μου αγωνίες! Έχω και ραντεβού στον καρδιολόγο το μεσημέρι και πραγματικά με τόσο χιόνι έξω να δω πως θα πάω! Μάλλον ταξάκι γιατί το όχημα δε βγαίνει!

εννοειται ταξακι!!! καρδιολογο γιατι πας?

Η πεθερά μου με το πολύ μυαλό από τη γιορτή μου και μετά αρρώστησε με πολύ βήχα! Πήγε στο γιατρό, της έδωσε αντιβίωση, την πήρε αλλά δεν έβλεπε βελτίωση! Της λέγαμε με τον άντρα μου να ξαναπάει ή να της αλλάξει χάπια ή να της δώσει και 2ο κουτί αντιβίωση να πάρει! Ε αυτή πήγε στο φαρμακείο και πήρε ότι σιρόπι και ότι χάπι διαφημίζει η τηλεόραση χωρίς να της πει ο γιατρός! Το αποτέλεσμα είναι λοίμωξη του αναπνευστικού!

εννοειται ταξακι!!! καρδιολογο γιατι πας?

Μου έδωσε κάτι εξετάσεις ο γυναικολόγος! Τυπικές για τον τοκετό! Καρδιογράφημα και υπέρηχος! Μακάρι να πάνε όλα καλά μην μου βρει κι εμένα τίποτα!

Η πεθερά μου με το πολύ μυαλό από τη γιορτή μου και μετά αρρώστησε με πολύ βήχα! Πήγε στο γιατρό, της έδωσε αντιβίωση, την πήρε αλλά δεν έβλεπε βελτίωση! Της λέγαμε με τον άντρα μου να ξαναπάει ή να της αλλάξει χάπια ή να της δώσει και 2ο κουτί αντιβίωση να πάρει! Ε αυτή πήγε στο φαρμακείο και πήρε ότι σιρόπι και ότι χάπι διαφημίζει η τηλεόραση χωρίς να της πει ο γιατρός! Το αποτέλεσμα είναι λοίμωξη του αναπνευστικού!

ακριβως αυτα περασαμε οταν ημουν 5 μηνων εγκυος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...